Παρασκευή, 2024-05-17, 6:56 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Οπαδικες προτιμησεις
    Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα… Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ανοίξουν διάπλατα το δρόμο στον Δημήτρη Βιντιάδη για να αναλάβει την ΠΑΕ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να το πράξει. Ή όχι…

    Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 4η Φεβρουαρίου. Αν δεν υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι τότε, η «Ένωση» θα στραφεί σε άλλες λύσεις για να βγει-αν μπορέσει-από το αδιέξοδο. Μέχρι τότε θα ελπίζει πως ο 32χρονος εφοπλιστής θα εμφανιστεί με τα κεφάλαια που χρειάζονται για να γίνει το αφεντικό. Ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται στην Κίνα και συνεχίζει τις προσπάθειες να αυξήσει τα χρήματα που ήδη έχει εξασφαλίσει. Με την επιστροφή του, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για τα αποτελέσματα των προσπαθειών του.

    Αν τα νέα είναι ευχάριστα, καλώς… ειδάλλως προμηνύονται εξελίξεις στην ΠΑΕ. Η διοίκηση Πρωτοδικείου θα είναι αναπόφευκτη, αφού η τωρινή διοίκηση θα παραιτηθεί. Την ίδια ώρα, όλες οι ενωσίτικες δυνάμεις συστρατεύονται για τη συλλογή υπογραφών, προκειμένου να «παγώσουν» τα χρέη της ΠΑΕ μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη, εκχωρώντας τα χρήματα που θα επιδικαστούν στο σύλλογο από τις πράξεις του πρώην μεγαλομετόχου της για να καλυφθούν οι οφειλές που σφίγγουν σα θηλιά το λαιμό της ΑΕΚ.

    Κλωναρίδης… στο περίμενε

    Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια ενίσχυσης, αλλά την έχει βάλει στην… αναμονή ελλείψει χρημάτων. Ο Βίκτωρ Κλω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 176 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Διατεθειμένος να παραμείνει στην ΑΕΚ, όχι μόνο για το ματς με τον Άρη αλλά και περισσότερο, αρκεί να υπάρξει διοικητική σταθερότητα δήλωσε ο Γιάννης Κοντοές στην «Ώρα των Σπορ». Ο 26χρονος αμυντικός συμφώνησε χθες με τον Ανδρέα Δημητρέλο για την εκδίκαση της προσφυγής του, αλλά μέχρι νεωτέρας θα προπονείται με την ομάδα και δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί. Αν, δε, προκύψει λύση στο οικονομικό, δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στην «Ένωση».

    «Εγώ αγαπάω την ΑΕΚ και ποτέ δεν είπα πως θέλω να φύγω. Αυτό που με απασχολούσε ήταν να διασφαλίσω τα χρήματά μου και όχι να φύγω από την ομάδα. Ήμουν και είμαι εδώ», δήλωσε ο Γιάννης Κοντοές και πρόσθεσε: «Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου να τη βοηθήσω να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι και εκεί έχω επικεντρωθεί. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, δεν μπορώ να πω ακόμη σίγουρα. Από την πλευρά μου υπάρχει όλη η καλή διάθεση, αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά. Αυτό προέχει και με απασχολεί. Να βρει η ομάδα διοικητική σταθερότητα και ηρεμία».
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 183 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Πριν από μερικές ημέρες η κίνηση του Άλκη Φωτίου να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε βαθιά ανάσα στον οικονομικά ταλαιπωρημένο σύλλογο.

    Ο επιχειρηματίας δάνεισε 120.000 ευρώ με αντάλλαγμα την εκχώρηση μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

    Επειδή όμως η ΑΕΚ δεν είναι βέβαιο ότι θα παίζει και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα, αποφασίστηκε για τα υπόλοιπα 40.000 ευρώ να υπάρξει η εγγύηση πως θα επιστρέψουν στην τσέπη του μέσω ενδεχόμενης πώλησης του Ταξιάρχη Φούντα.

    Στο απευκταίο σενάριο υποβιβασμού της ΑΕΚ, λοιπόν κι εφόσον πουληθεί κατόπιν ο Φούντας, ο κ. Φωτίου θα μπορεί να λάβει ένα ποσό που θα ξεκινά από 120.000 ευρώ και θα φτάνει μάξιμουμ τις 180.000.

    Αυτό που έχει σημασία είναι πως η αγάπη του επιχειρηματία για την Ένωση φέρεται να είναι τέτοια που ο ίδιος δεν διατηρεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη, αλλά απλά διασφαλίζει τα χρήματα που κατέβαλε. Αν δηλαδή η τιμή του Φούντα εκτοξευθεί, ο κ. Φωτίου θα πάρει ένα ποσό που θα υπερβαίνει απλά για λίγο τα χρήματα που δάνεισε στην ΑΕΚ.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 174 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    ελευταία ενημέρωση 17/01/2013, 13:23
    Με τον Γιάγκο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ουσιαστικά να μην προλαβαίνει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ.

    Ήταν σχεδόν απίθανο ο Γιάγκο να προλάβει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να τεθεί στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη. Γεγονός που απλά επιβεβαιώθηκε ύστερα από την σημερινή προπόνηση.

    Ο Γιάγκο μαζί με τον Αλέξανδρο Νικολιά έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Ζοσέ Φουρτάδο ασκήσεις στο γυμναστήριο.

    Αναφορικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα καθώς όλοι τους προπονήθηκαν κανονικά πλην του Παναγιώτη Λαγού, ο οποίος είναι εκτός ομάδος.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 185 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Μετά τον Κοντοέ και την αλλαγή δεδομένων που υπήρξε στην περίπτωσή του, δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο στην ΑΕΚ και με τον Νίκο Κατσικοκέρη, όπως φάνηκε από το ραντεβού που είχε με τον Λίνεν.

    Ο Έλληνας επιθετικός εδώ και αρκετό καιρό δεν υπολογίζεται στην Ένωση η οποία όμως αρνήθηκε και τις προτάσεις από ΟΦΗ και Κέρκυρα για τον δανεισμό του.

    Σήμερα ο Λίνεν κάλεσε τον Κατσικοκέρη στο γραφείο του στα Σπάτα και είχαν μία συζήτηση η οποία αφήνει ένα ανοιχτό «παράθυρο» για την επιστροφή του παίκτη στην δράση.

    Ο Γερμανός τεχνικός επί της ουσίας μετέφερε στον Κατσικοκέρη την σκέψη του να τον χρησιμοποιήσει ξανά κάποια στιγμή και τον ρώτησε αν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, παίρνοντας θετική απάντηση.

    Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Κατσικοκέρης αυτομάτως πρέπει να λογίζεται ως… βασικός στην ΑΕΚ, όμως είναι προφανές ότι υπάρχει αλλαγή σκηνικού και στην συγκεκριμένη περίπτωση.


    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 201 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Τελευταία ενημέρωση 17/01/2013, 17:19
    Πιο περίπλοκη απ’ όσο θα ήθελε ο Έβαλντ Λίνεν αποδεικνύεται η επιστροφή του Γιάννη Κοντοέ στα πλάνα του. Οι πιέσεις του Γερμανού χαλάρωσαν τη σκληρή στάση που δήλωνε διατεθειμένη να κρατήσει η διοίκηση απέναντι στον παίκτη.

    Έτσι, φτάσαμε στο σημείο εκείνος να προπονηθεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα την Τετάρτη και μετά τη συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο να δηλώνει έτοιμος να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη.

    Αυτό όμως κάθε άλλο παρά βέβαιο πρέπει να θεωρείται. Όχι μόνο επειδή υπάρχουν δικαιολογημένες αντιδράσεις από φιλάθλους και διοικητικά στελέχη (για το πώς γίνεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας ένας παίκτης που δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του). Αλλά κι επειδή ο ίδιος λόγος μπορεί να διαταράξει τις λεπτές ισορροπίες στ’ αποδυτήρια.

    Γι’ αυτό τον λόγο, εξάλλου, ο Λίνεν συναντήθηκε πριν την προπόνηση της Πέμπτης με τους αρχηγούς (Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γκερέιρο, Ρίκκα, Πετρόπουλος) και τους ρώτησε τη δική τους γνώμη για το θέμα. Τους άκουσε λοιπόν να παραδέχονται ότι όντως είναι επικίνδυνο για την ηρεμία της ομάδας να ενσωματωθεί σε αυτή ένας παίκτης του οποίου η προσφυγή ακόμα εκκρεμεί.

    Και παρόλο που του τόνισαν ότι η απόφαση είναι δική του, εξέφρασαν τη γνώμη πως θα ήταν καλύτερο να μιλήσει με τον Κοντοέ και να τον πείσει ν’ αποσύρει την προσφυγή πριν τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Χωρίς να διευκρινίζεται, λοι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 205 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Η Πένυ Ρόγκα αναδείχτηκε ως η MVP της 13ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των γυναικών, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα.

    Πολυτιμότερη η Ρόγκα
    Τελευταία ενημέρωση 17/01/2013, 18:30
    Η 26χρονη λίμπερο της ΑΕΚ βοήθησε την «Ένωση» να νικήσει τον Ηρακλή Κηφισιάς με 3-1 σετ στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, έχοντας εξαιρετική παρουσία τόσο στην υποδοχή, όσο και στην άμυνα.

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 186 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Με πρόστιμο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

    Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις, στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης αγωνιστικής.

    Αναλυτικά:


    Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
    Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
    Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
    Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ.
    Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
    H κάτωθι απόφαση αφορά τη 16η αγωνιστική
    Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
    Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομής Κ17, 15η αγωνιστική

    Α) Λεβαδειακός Κ17, Κουτσουμπας Λ. (ποδοσφαιριστής): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Λ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε και αγωνίστηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (7η κίτρινη) με την ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βάσει της υπ΄ αριθμ. 2/10-1-2013 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»: Επιβάλλει στην ομάδα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Κ-17 την πο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 208 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Τελευταία ενημέρωση 17/01/2013, 19:00
    Αιχμές για το κίνητρο του Άλκη Φωτίου στην απόφαση να διευκολύνει ταμειακά την ΑΕΚ (με 120.000 ευρώ) άφησε ο Γιάννης Βούρος.

    Σε ανάρτησή του στο twitter -και με αφορμή τη συμφωνία της ΠΑΕ με τον Ελληνο-ελβετό επιχειρηματία για το πώς θα πάρει πίσω τα χρήματά του- ο πρώην βουλευτής αμφισβητεί ότι κύριος λόγος της κίνησης του πρώτου ήταν η πρόθεση να βοηθήσει την «Ένωση».

    Παραλληλίζοντας λοιπόν το θέμα με τις εξελίξεις σ’ εκείνο της λίστας Λαγκάρντ, ο Βούρος έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι λίστες και αηδίες. Το 55% των δικαιωμάτων μεταπώλησης του Κατίδη και το 30% του Φούντα στον Φωτίου».

    Ανεξάρτητα πάντως από την περίπτωση του Κατίδη (όπου όντως ο Φωτίου διατηρεί το 55% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση πώλησης μετά τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του) απορία προκαλεί η τοποθέτηση του Βούρου σ’ εκείνη του Φούντα.

    Κι αυτό διότι η συμφωνία που διαρρέει η ΠΑΕ πως έχει γίνει με τον Φωτίου φέρεται να προβλέπει πως ο Ελληνο-ελβετός επιχειρηματίας δεν θα έχει ποσοστό σε πώληση του Φούντα έναντι οποιουδήποτε τιμήματος.

    Αλλά ότι ο Φωτίου θα εισπράξει ΕΩΣ 100.000 ευρώ σε περίπτωση που ο παίκτης έχει πωληθεί και η ΑΕΚ έχει παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα (συν 80.000 ακόμα από τηλεοπτικά δικαιώματα) και ΕΩΣ 180.000 ευρώ στο απευκταίο ενδεχόμενο η «Ένωση» να έχει υποβιβαστεί.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 171 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Η ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων -σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύει η ΑΕΚ- υπήρξε μεγαλειώδης.

    Οι μεγάλες δόξες της «Ένωσης», λοιπόν, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τους 600 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην όμορφη βραδιά και χαρακτήρισε τη συσπείρωση που επιτεύχθηκε σ’ αυτή ως «τη μεγαλύτερη ελπίδα του κόσμου της ΑΕΚ».


    Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

    «Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ευχαριστεί τους 600 και πλέον Ενωσίτες που τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγαλειώδη εκδήλωση της κοπής της πίτας, στην οποία συναντήθηκε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

    Τιμήθηκαν πρόσωπα, τα οποία διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε με το κοινωνικό τους έργο, για την προσφορά τους στην επιστήμη και τον πολιτισμό, αθλητές, παραολυμπιονίκες, παλαίμαχοι ποδοσφαίρου και μπάσκετ, καθώς και τα ερασιτεχνικά τμήμα της ΑΕΚ, ενώ έντονη ήταν η συγκίνηση την στιγμή της βράβευσης του Πάνου και του Χομεϊνί που έχασαν τη ζωή τους πρόσφατα.

    Οι παλαίμαχοι απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι αποτελούν, σε περίοδο έντονης κρίσης, όχι μόνο της κοινωνίας αλλά και της ομάδας μας, τη μεγαλύτερη ελπίδα του κόσμου της ΑΕΚ.

    Το ΔΣ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ»

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 217 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Χαρούμενος για το γκολ με τη SKODA Ξάνθη -αλλά κυρίως για το ότι αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να επιστρέψει η ΑΕΚ στις νίκες- εμφανίστηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

    Μετά την απονομή του βραβείου για το ομορφότερο τέρμα της αγωνιστικής, ο επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να κάνει ένα σερί.

    Τόνισε, λοιπόν, ότι για να συμβεί αυτό είναι αναγκαία η νίκη με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

    «Ήταν ένα σημαντικό γκολ. Για να μπει όμως ένα γκολ πρέπει να δουλέψει όλη η ομάδα και οι συμπαίκτες μου που δίνουν τις πάσες. Εγώ εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχει η ΑΕΚ ώστε να βγει από το αδιέξοδο», ανέφερε ο Πετρόπουλος αφότου παρέλαβε το βραβείο «Best Goal» από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Avance» (εκ των χορηγών της ΑΕΚ), κ. Γιώργο Τσακατούρα.

    Και αφού τόνισε ότι «έχουμε μια σειρά παιχνιδιών τα οποία είναι στα μέτρα μας», κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έχουμε όλα τα φόντα για να το πετύχουμε. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πάντα ένα ντέρμπι. Εμείς θα πάμε όμως στη Θεσσαλονίκη για να νικήσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 181 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Σε διευκρινιστική ανακοίνωση για προφίλ που παρουσιάζεται να διατηρεί ο Αντώνης Πετρόπουλος στο Facebook και το Twitter προχώρησε η εταιρεία μάνατζερ από την οποία εκπροσωπείται.

    Όπως αναφέρει η «World Eleven» (χωρίς να αναφέρεται η αφορμή) ο επιθετικός της ΑΕΚ απέχει από τα social media και οποιεσδήποτε σελίδες φέρουν τ’ όνομά του δεν τον εκφράζουν.


    Η ανακοίνωση της «World Eleven»

    «Η εταιρία μας θα ήθελε να τονίσει για μια ακόμα φορά ότι ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Πετρόπουλος δεν διατηρεί καμία σελίδα στο Facebook ή στο Twitter. Κάθε χρήση του ονόματος του στα social media είναι αυθαίρετη και δεν εκπροσωπεί τις απόψεις του πελάτη μας σε καμία περίπτωση».
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 201 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Δυο μέρες τώρα η ΑΕΚ ασχολείται με την επιστροφή ή όχι του Γιάννη Κοντοέ. Και -όπως φαίνεται- το συγκεκριμένο θέμα θα την απασχολήσει και τις επόμενες δυο μέρες που μεσολαβούν ως το παιχνίδι με τον Άρη.

    Τουλάχιστον έτσι είπε ο Έβαλντ Λίνεν, μιλώντας στη NOVA και επιβεβαιώνοντας πως η υπόθεση έχει γίνει «μύλος» μετά τη συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς.

    Κατά τ’ άλλα, ο Γερμανός μίλησε και για το παιχνίδι με τον Άρη, τονίζοντας πως θα είναι δύσκολο μεν (λόγω της θερμής ατμόσφαιρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης») αλλά και πως μπορεί να κερδηθεί από την ΑΕΚ, αν δείξει το ίδιο πάθος και συγκέντρωση με αυτή απέναντι στην Ξάνθη.


    Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν

    Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει κάνει δύο συνεχόμενες νίκες φέτος και τι περιμένει απ' το παιχνίδι με τον Άρη: «Φυσικά και είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα του και θα έχει τον κόσμο στο πλάι του, οπότε η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για εμάς. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά εμείς θα πάμε για τους τρεις πόντους. Δεν έχουμε πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι που έρχεται».

    Για το χαρακτήρα ντέρμπι που έχει διαχρονικά το παιχνίδι και το αν η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων θα τις αναγκάσει να παίξουν κλειστά: «Σίγουρα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 196 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Το άγχος για τις αγωνιστικές επιδόσεις του Εμίλιο Φουρτάδο ευτυχώς θα είναι το μόνο που θα αντιμετωπίζουν από ‘δω και πέρα στην ΑΕΚ.

    Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί ο Αφρικανός μετά το λιποθυμικό επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας έφτασαν σήμερα στα χέρια των ανθρώπων της «Ένωσης» και επιβεβαίωσαν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

    Έτσι, ο προβληματισμός μετά το απρόσμενο περιστατικό (στον Έβαλντ Λίνεν, το επιτελείο του και γενικά άπαντες στην ΑΕΚ) έδωσε τη θέση του στην ανακούφιση την Πέμπτη στα Σπάτα.

    Κατόπιν όλων αυτών λοιπόν -και αφού μελετηθούν και τα αποτελέσματα κάποιων συμπληρωματικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Φουρτάδο- εκείνος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή για τα επόμενα παιχνίδια.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 176 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Ο Γιάννης Κοντοές επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Άρη για την 18η αγωνιστική της Σουπερλίγκας. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο ακούγονται αφού την Δευτέρα (21/1) εκδικάζεται η προσφυγή του παίκτη για τα χρήματα που του οφείλονται.

    Ο Γερμανός τεχνικός συναντήθηκε με τους Γκερέιρο, Ρίκκα, Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή και Πετρόπουλο προκειμένου να δει τι κλίμα υπάρχει στην περίπτωση που επιλέξει να ξεκινήσει τον Κοντοέ και να μην το διαταράξει. Δεν είναι καιρός τώρα να χαλάσει αυτό μέσα στα αποδυτήρια καθώς τώρα είναι που χρειάζεται ηρεμία και συσπείρωση από όλους.

    Οι παίκτες του ανέφεραν πως δεν είναι σωστό να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι από την στιγμή που τη Δευτέρα (21/1) εκδικάζεται η προσφυγή του Κοντοέ. Δεν θα είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι κάνουν υπομονή τόσο καιρό. Επί της ουσίας, επισήμαναν πως το καλύτερο για όλους θα είναι ο Κοντοές να αποσύρει την προσφυγή του και να μείνει στην Ένωση τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 219 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Ο Φουρτάδο τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι σίγουρος πως αν η ομάδα είναι ενωμένη θα πετύχει τους στόχους της και δεν θα υποβιβαστεί.

    Διαβάστε τι είπε ο Εμίλιο Φουρτάδο στον ΟΠΑΠ TV:

    Για το τι φταίει που δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ:
    «Όταν τελείωσα τα πλέι οφ με την προηγούμενη ομάδα μου οι νυν συμπαίκτες μου είχαν ουσιαστικά ξεκινήσει την προετοιμασία. Ετσι εγώ δεν είχαν προετοιμαστεί καλά. Έχασα αρκετό χρόνο και έπρεπε από τη στιγμή που ήλθα στην ομάδα μέσα σε 10 ημέρες να δουλέψω και να προσαρμοστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου».

    Για την αλλαγή προπονητή: «Πρόλαβα και δούλεψα λίγο με τον πρώτο μας προπονητή τον κ. Βλάχο. Αυτά τα πράγματα ξέρετε συμβαίνουν στις μεγάλες ομάδες όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Τώρα με τον δεύτερο προπονητή είναι καλύτερα».

    Για τα νέα στοιχεία που έχει προσθέσει ο Έβαλντ Λίνεν: «Έγιναν κάποιες αλλαγές με τον νέο προπονητή ο οποίος προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Χρειάζεται όμως χρόνο για να αφομοιωθούν πλήρως και να φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και αυτό μας βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας».

    Για το ματς με τον Άρη: «Η νίκη επί της Ξάνθης μας έδωσε μεγάλη δύναμη και πίστη ότι μπορούμε να συνεχίσουμε νικηφόρα. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Μας έχει μιλήσει ο προπονητής μας και μας ζήτησε να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 210 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Για μια ακόμη ημέρα ο Γιάγκο Φερνάντες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (όπως και ο Αλέξανδρος Νικολιάς) και έτσι ουσιαστικά επιβεβαιώνεται αυτό που γνωρίζαμε από την Πέμπτη.

    Ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, δηλαδή, δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ΑΕΚ στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

    Οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά, γεγονός που συνεπάγεται πως ο Λίνεν θα τους έχει στη διάθεσή του και θα μπορεί εφόσον το επιθυμεί να συμπεριλάβει οποιονδήποτε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

    Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Γιάννη Κοντοέ. Ο Γερμανός τεχνικός συναντήθηκε με τους Γκερέιρο, Ρίκκα, Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή και Πετρόπουλο προκειμένου να δει τι κλίμα υπάρχει στην περίπτωση που επιλέξει να ξεκινήσει τον Κοντοέ, όμως οι παίκτες του ανέφεραν πως δεν είναι σωστό να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι από την στιγμή που τη Δευτέρα (21/1) εκδικάζεται η προσφυγή του.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 165 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Τρίτη μέρα του… σίριαλ Κοντοέ στην ΑΕΚ και ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να μιλήσει πλέον κι εκείνος.

    Μετά τις πιέσεις του Έβαλντ Λίνεν λοιπόν (οι οποίες έπεισαν ουσιαστικά τη διοίκηση να θέσει θέμα επιστροφής του) και τη συζήτηση που είχε ο Γερμανός με τους αρχηγούς της ομάδας, ο ίδιος ο παίκτης προσπάθησε την Παρασκευή να σπάσει τον πάγο που εύλογα έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις του με τους υπόλοιπους παίκτες.

    Παίρνοντας τον λόγο λοιπόν στ’ αποδυτήρια, ο Κοντοές τόνισε ότι ο μόνος λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει είναι επειδή θέλει να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Άρη. Κι αφού τους ανέφερε ότι την προσφυγή την έκανε μονάχα για να διασφαλίσει τα χρήματά του (και ότι είναι διατεθειμένος να την αποσύρει αν υπάρξουν άμεσα διοικητικές εξελίξεις), ρώτησε αν υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα με την επιστροφή του στην ομάδα.

    Σε αυτό το σημείο, εκ μέρους των παικτών ανέλαβε ν’ απαντήσει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας λοιπόν τόνισε ότι κανένας δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Κοντοέ, ωστόσο είναι αντιφατικό (και άδικο για όσους έχουν αποφασίσει να υπομείνουν τα προβλήματα μέχρι να τελειώσει η σεζόν) να επιστρέψει στην ομάδα ενώ εκκρεμεί η προσφυγή του.

    Κι αφού ξεκαθάρισε ότι η απόφαση για το θέμα του δεν είναι των παικτών, αλλά του προπονητή, ο Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι καλύτερο (για τον ίδιο αλλά και τις ισορροπίες των αποδυτηρίων) θα ήταν να μιλήσει μαζί του και αφού δεσμευτεί ότι η επιστροφή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 177 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Τι κι αν έλειψε τις τελευταίες μέρες από τις προπονήσεις (εξαιτίας του λιποθυμικού επεισοδίου που υπέστη). Τι κι αν έχει λείψει και σε αρκετά από τα παιχνίδια όπου έχει… αγωνιστεί ως τώρα.

    Ο Έβαλντ Λίνεν εξακολουθεί να προτιμά τον Εμίλιο Φουρτάδο αντί του Νίκου Κατσικοκέρη ως εναλλακτική λύση για την επίθεση της ΑΕΚ.

    Παρά την κουβέντα που έκανε την Πέμπτη με τον Έλληνα επιθετικό -η οποία εξελήφθη ως «παράθυρο» ενεργοποίησης του και συμμετοχής τουλάχιστον στις προπονήσεις με τους παίκτες που υπολογίζονται- ο Γερμανός δεν τον συμπεριέλαβε στο διπλό που έκανε σήμερα.

    Αντίθετα, χρησιμοποίησε με την ομάδα των αναπληρωματικών τον Φουρτάδο, δείχνοντας πως εκείνος διατηρεί προβάδισμα στις επιλογές του -ακόμα και για τον πάγκο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Αφρικανός δύσκολα θα κάτσει εκεί στο παιχνίδι με τον Άρη, μιας και παρά την εκτίμηση του Λίνεν, έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και θεωρείται ανέτοιμος.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 196 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έχει παράδοση στα εξωαγωνιστικά «αυτογκόλ». Το συγκεκριμένο που πέτυχε όμως με την υπόθεση του Γιάννη Κοντοέ είναι αν μη τι άλλο πρωτοποριακό.

    Από την Τετάρτη, λοιπόν μέχρι και σήμερα όλοι στην «Ένωση» μαδάνε… τη μαργαρίτα -παραμονές ενός κρίσιμου παιχνιδιού με τον Άρη- για το αν θα παίξει ο Γιάννης Κοντοές.

    Με συνάντηση του παίκτη με τον Ανδρέα Δημητρέλο, συνάντηση του Έβαλντ Λίνεν με τους αρχηγούς, συνομιλία του ίδιου του παίκτη με τους συμπαίκτες του στ’ αποδυτήρια.

    Και όλα αυτά, όπως αποδεικνύεται, τσάμπα! Διότι την Παρασκευή κι ενώ έχει προηγηθεί ολόκληρη αναστάτωση, στην ΠΑΕ ανακάλυψαν (με τη βοήθεια του νομικού εκπροσώπου Χάρη Γρηγορίου) πως ο Κοντοές -ούτως ή άλλως- δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

    Ή μάλλον, για να εξηγηθεί καλύτερα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι μέχρι να αποσύρει (αν αποσύρει) την προσφυγή του, διότι δεν θεωρείται μέλος της ομάδας και υπάρχει κίνδυνος ένστασης από τον αντίπαλο.

    Έτσι η ΑΕΚ (λόγω της επιμονής του Έβαλντ Λίνεν και μιας ακόμα χαρακτηριστικής αδράνειας της διοίκησης) χάλασε μάταια -και ελπίζεται όχι οδυνηρά- μεγάλο μέρος της συγκέντρωσής της για τον «τελικό» με τον Άρη για ένα θέμα που στην ουσία δεν υφίστατο.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 214 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται νέα ταλαντούχα παιδιά για να ασχοληθούν με αυτό, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Αραμπατζής.

    Αραμπατζής: «Έχουμε ανάγκη από ταλέντα»
    Αction Images
    Τελευταία ενημέρωση 18/01/2013, 19:50
    Την άποψη πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από νεαρά ταλαντούχα παιδιά, εξέφρασε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Αραμπατζής, μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

    Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο πορτιέρο της «Ένωσης» σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η Coca- Cola με το Coca- Cola Cup όπου μέσω αυτού δίνει την ευκαιρία σε νέους παίκτες να δείξουν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 152 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Εμφάνιση ανάλογη με αυτή απέναντι στην Ξάνθη θα είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σύμφωνα με τον Βαλεντίνο Βλάχο.

    «ΑΕΚ το ίδιο δυνατή»
    Photo: Action Images

    Σχετικές ειδήσεις

    Τελευταία ενημέρωση 18/01/2013, 20:56
    Μια ΑΕΚ σαν αυτή που έπαιξε με την Ξάνθη θέλουν να παρουσιάσουν και πάλι οι παίκτες της στο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη.

    Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA ο Βαλεντίνος Βλάχος, που ξεκαθάρισε ότι η θερμή ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 184 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της Α1 χάντμπολ των ανδρών με αντίπαλο τον Δούκα, του οποίου και επικράτησε 23-22.

    Το ντέρμπι στην ΑΕΚ!
    (Photo: Action Images)
    Τελευταία ενημέρωση 18/01/2013, 22:12
    Αν και… καρδιοχτύπησε η ΑΕΚ ήταν εκείνη που πανηγύρισε στο τέλος του ντέρμπι με τον Δούκα. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν στην έδρα τους με 23-22 στο πλαίσιο αναμέτρησης για την 10η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 179 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Δε μάσησε τα λόγια του» ο Θωμάς Μαύρος στην εκδήλωση του συνδέσμου της ΑΕΚ στα Πατήσια.

    «Χρειάζεται επενδυτής»
    (Photo: Action Images).
    Τελευταία ενημέρωση 19/01/2013, 02:55
    Ο πρώην διεθνής φορ και πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Patissia Club» και βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στα προβλήματα που ταλανίζουν όλη τη χρονιά τον λαοφιλή σύλλογο.

    Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στα διοικητικά, καθώς η ΑΕΚ χρειάζεται επενδυτή που θα βάλει χρήματα, κάτι που ο ίδιος δεν μπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 202 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Την επιστροφή Βιντιάδη από την Κίνα περιμένουν στην ΑΕΚ. Αρνητικά τα μηνύματα από την Τρόικα για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ. Τσούπρος ή Φέτσης για μια θέση με Άρη.

    Περιμένοντας Βιντιάδη και… Τρόικα

    Σχετικές ειδήσεις

    Τελευταία ενημέρωση 19/01/2013, 07:24
    Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η άφιξη του Δημήτρη Βιντιάδη από την Κίνα και η δρομολόγηση των εξελίξεων αναφορικά με τη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 190 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Με αρκετές σημαντικές απουσίες στην άμυνα, αλλά με τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Καραλή στην αποστολή ταξιδεύει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη. Εκτός Φουρτάδο και Κατσικοκέρη.

    Αποστολή με Καραλή
    Ο Γιάννης Καραλής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (19:30).

    Αντίθετα, ο Έβαλντ Λίνεν δεν πήρε μαζί του για λόγους τακτικής τους Κατσικοκέρη και Φουρτάδο, τον τιμωρημένο Κουτρουμπή, τους τραυματίες Γιάγκο και Νικολιά, τον Λαγό που απέχει από τις προπονήσεις και ψάχνει ομάδα, όπως τον Κοντοέ υπό τον κίνδυνο τιμωρίας λόγω της προσφυγής του σε βάρος της ΑΕΚ, που εκκρεμεί.

    Η 19μελής αποστολή για το κρίσιμο ματς της Θεσσαλονίκης: Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αρα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 184 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Τη συμφωνία αποχώρησής του από την ΑΕΚ -με την οποία τη διευκολύνει στον τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων - σφράγισε ο Παναγιώτης Λαγός.

    Φεύγει σαν κύριος ο Λαγός
    Photo: Action Images

    Σχετικές ειδήσεις


    Τελευταία ενημέρωση 19/01/2013, 20:05
    Δεν απέδωσε αυτά που περίμεναν όλοι όταν η διοίκηση Νικολαΐδη τον έφερνε ως το μεγαλύτερο ταλέντο της εποχής του το καλοκαίρι του 2006.

    Προσέφερε (και πέρασε) πολλά όμως στην ΑΕΚ. Και ευτυχώς για ‘κείνη, ο Παναγιώτης Λαγό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 210 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Την δεύτερή της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών είχε η ΑΕΚ, καθώς άφησε ένα βαθμό στα Βριλήσσια μετά τη νίκη της με 3-2 σετ κόντρα στη τοπική ομάδα.

    Κοστίζει η χαλάρωση, ΑΕΚ
    Τελευταία ενημέρωση 19/01/2013, 22:56
    Όταν δεν τελειώνεις το ματς, θα το…πληρώσεις.

    Έτσι την έπαθε και η ΑΕΚ κόντρα στα Βριλήσσια. Για την 14η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, οι «κιτρινόμαυρες» ναι μεν επικράτησαν 3-2 σετ, διατηρούν το αήττητό τους, παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο είχαν την δεύτερή τους φετινή απώλεια.

    Η «Ένωση» προηγήθηκε με 2-0 σετ, όμως πίστεψε πως το παιχνίδι εκεί… τελείωσε. Αυτή τη χαλάρωση επωφελήθηκαν τα Βριλήσσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 176 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Παλιότερα ήταν παιχνίδι απ’ αυτά «του θανάτου». Σήμερα είναι παιχνίδι… επιβίωσης! Στριμωγμένοι στην ουρά, Άρης και ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να κλέψουν ο ένας το οξυγόνο του άλλου στο «Βικελίδης»!

    Preview: Άρης-ΑΕΚ (19:30, NovaSports 1)2
    ΑΡΗΣ

    Η μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου (πρώτη έπειτα από έξι παιχνίδια) είχε επιτρέψει στον Άρη να πάρει τεράστια βαθμολογική ανάσα. Και του είχε δώσει το δικαίωμα να πάει στο Ηράκλειο, σε ένα από τα λεγόμενα «six pointer» με τον ΟΦΗ, με την πολυτέλεια και της ισοπαλίας. Δυστυχώς για τους «κίτρινους» όμως η… παράδοση στους Κρητικούς, τους επανέφερε στα ζόρια.

    Το θετικό ωστόσο για την ομάδα του Αλκαράθ είναι πως όλα αυτά θα τα αντιμετωπίσει ενισχυμένη. Διότι από το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ κιόλας, ο Άρης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες Διαμαντάκο και Ζαραδούκα (αμφότεροι δανεικοί από τον Ολυμπιακό), αλλά και τον Ρούμπεν Πουλίδο που είναι έτοιμος πλέον ν’ αγωνιστεί.

    Με μοναδική απουσία λοιπόν εκείνη του τιμωρημένου Καζναφέρη, ο Ισπανός έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η οποία πιθανότατα θα διαμορφωθεί ως εξής (σε σχηματισμό 4- ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 196 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Τη σκληρή στάση της Τρόικας απέναντι στο αίτημά της για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των χρεών αντιμετωπίζει η ΑΕΚ. Αισιόδοξα τα μηνύματα εν όψει της επιστροφής Βιντιάδη από την Κίνα.

    «Σκληρή» η Τρόικα, αισιοδοξία για Βιντιάδη
    Η συντριπτική πλειοψηφία των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αυτά προς το κράτος, αλλά φαίνεται πως δεν θα απαλλαγεί εύκολα από αυτά. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, για να ενημερωθεί σχετικά με το αίτημα της «Ένωσης» να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων για την αποπληρωμή των οφειλομένων με ταυτόχρονη μείωση του μηνιαίου ποσού που απαιτείται για αυτό το σκοπό. Αυτά που άκουσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήταν ευχάριστα, καθώς η κυβέρνηση-ως δέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 149 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Τρίποντο σωτηρίας ψάχνει η ΑΕΚ στο αποψινό ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30). Τσούπρος στην άμυνα και Γκερέιρο ή Κατίδης για τη θέση του επιτελικού χαφ.

    Με νίκη… αναδύεται
    Τη νίκη που θα τη βγάλει για πρώτη φορά φέτος από τη ζώνη του υποβιβασμού επιζητά η ΑΕΚ στην αποψινή (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

    Η «Ένωση» που βρίσκεται από την αρχή της περιόδου στις θέσεις που οδηγούν στη Football League, χρειάζεται ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων μπαίνοντας σταδιακά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση με τον Άρη, που έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο από αυτή, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή, το οποίο μπορεί να αυξηθεί στην τριάδα α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 183 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-27 | Comments (0)

    Σε σόου του Κάκου και των βοηθών του εξελίχθηκε (δυστυχώς) το Άρης-ΑΕΚ! Ο Κερκυραίος απέβαλε δύο παίκτες από κάθε ομάδα, πριν ο Πετρόπουλος ισοφαρίσει στο 96’ (1-1) το γκολ του Αγκάνθο (84')!

    Της Κάκο-μοίρας!
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 201 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Πολύ χαρούμενος για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε η ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Κορδέρο που άφησε αιχμές για τα σφυρίγματα του Κάκου.

    Κορδέρο: «Αξίζαμε έστω την ισοπαλία»
    Αction Images

    Σχετικές ειδήσεις

    Τελευταία ενημέρωση 20/01/2013, 21:54
    Η λύτρωση για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη ήρθε με γκολ στο 96ο λεπτό του αγώνα αλλά σύμφωνα με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, η Ένωση άξιζε σε κάθε περίπτωση έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

    «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς και ξέραμε ότι τουλάχιστον δεν έπρεπε να χάσουμε. Έτσι όπως ήρθε ο βαθμός είναι πολύ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 185 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Σα… νίκη ήταν η ισοπαλία που πήρε η ΑΕΚ στην έδρα του Άρη με τον τρόπο που αυτή ήρθε, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο παίκτης της «Ένωσης», Παύλος Μητρόπουλος.

    Μητρόπουλος: «Σα να νικήσαμε»
    Action Images

    Σχετικές ειδήσεις

    Τελευταία ενημέρωση 20/01/2013, 22:13
    Πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε την ισοπαλία που πήρε η ΑΕΚ στην έδρα του Άρη ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης», Παύλος Μητρόπουλος.

    Ωστόσο, όπως υπογράμμισε ο νεαρός μέσος ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 161 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Είναι γνωστό πως ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν σχολιάζει δημόσια την ΑΕΚ. Μετά το γκολ του Πετρόπουλου όμως με τον Άρη, δεν κατάφερε να μην πει τίποτα!

    Δεν… κρατήθηκε ο Ντέμης!
    Photo: Action Images

    Σχετικές ειδήσεις

    Τελευταία ενημέρωση 20/01/2013, 22:50
    Αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι να μιλά δημόσια για την ΑΕΚ.

    Δεν έχει σχολιάσει ποτέ (αν κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 228 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Με μικρο-τραυματισμό αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωταγωνιστής του Άρης-ΑΕΚ, Αντώνης Πετρόπουλος.

    Τραυματίστηκε ο Πετρόπουλος
    Photo: Action Images
    Τελευταία ενημέρωση 20/01/2013, 23:23
    Ένα χτύπημα που πιθανότατα δεν τον… ενόχλησε καθόλου μετά το γκολ-χρυσάφι που πέτυχε στο 96’ του αγώνα με τον Άρη (1-1) αποκόμισε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

    Ο σκόρερ της «Ένωσης» αποχώρισε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με μια κάκωση στον αυχένα, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.

    Παρόλο λοιπόν που η κατάστασή του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 178 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο επιθετικός του Άρη, Αγκάνθο, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή του Άρης-ΑΕΚ (1-1), Κάκο. «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα. Μου είπε πως είναι ο καλύτερος…»

    «Ο Κάκος μου είπε ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής»
    Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο επιθετικός του Άρη:

    «Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν γίνεται να μας αντιμετωπίζουν έτσι. Ο θάνατος του Άγγελου μας συγκλόνισε όλους και μας επηρέασε πάρα πολύ ο άδικος χαμός του. Εγώ απλά ήθελα να στείλω τη δύναμη στην οικογένεια του Αγγελου», δήλωσε αρχικά ο επιθετικός του Άρη και συνέχισε:

    «Δεν γίνεται να πατάμε πάνω σε έναν κανονισμό και να ξεχνά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 181 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Ο Έβαλντ Λίνεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Άρη. Σημείωσε ωστόσο ότι και η ομάδα του έχει έρθει επανειλημμένως φέτος στη θέση του αδικημένου απ’ τη διαιτησία.

    Λίνεν: «Ήταν οφσάιντ, αλλά…»
    Photo: Action Images

    Σχετικές ειδήσεις

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 201 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Μήνυμα συσπείρωσης στην ΑΕΚ έστειλε -μέσω twitter- ο Γιώργος Κατίδης.

    Κατίδης: «Εμείς εναντίον όλων»!
    Ξέσπασε και… διαδικτυακά ο Γιώργος Κατίδης μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ στο 96’ του αγώνα με τον Άρη.

    Ο νεαρός χαφ αποδοκιμάστηκε έντονα στο «Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ δέχθηκε και κίτρινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα για αντικείμενα που έπεφταν προς το μέρος του από την εξέδρα.

    Αφού πανηγύρισε έντονα, λοιπόν το γκολ του Πετρόπουλου μπροστά στην εξέδρα των οπαδών του Άρη (κατ’ άλλους κάνοντας και χειρονομίες), στη συνέχεια έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Εμείς εναντίον όλων».
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 189 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Φραστικό επεισόδιο φέρονται να είχαν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Κολιάδης με τον τεχνικό του Άρη, Λούκας Αλκαράθ

    Επεισόδιο Κολιάδη – Αλκαράθ στη φυσούνα
    Κατά την είσοδο των παικτών και των προπονητών στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Λούκας Αλκαράθ τα είχε βάλει με θεούς και δαίμονες. Στο στόχαστρο του βρέθηκαν και οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Κολιάδης που γνωρίζει άριστα την ισπανική γλώσσα αντιλήφθηκε τα λεγόμενα του τεχνικού του Άρη με αποτέλεσμα ν’ αντιδράσει:

    «Μη τους βρίζεις στα Ισπανικά. Έλα να τα πεις σε μένα που ξέρω τι γλώσσα»! Ο τεχνικός του Άρη σε χαμηλότερο τόνο συνέχισε τις ύβρεις, με τον Κολιάδη να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ισπανό λέγοντάς του: «Σταμάτα να βρίζεις! Την ΑΕΚ και τους παίκτες της πρέπει να τους σέβεσαι! Τ' ακούς; Μη μιλάς άλλο, τελείωσέ το εδώ και κοίτα την ομάδα και τη θέση σου».

    Μετά από αυτό το περιστατικό ο προπονητής του Άρη, δεν έδωσε συνέχεια και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της ομάδας του.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 194 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Τα συναισθήματα του την στιγμή της ισοφάρισης περιέγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o Γιάννης Καραλής

    Αξέχαστο ντεμπούτο
    Ο 24χρονος ακραίος της ΑΕΚ, έπεσε στη μάχη με τη φανέλα της «Ένωσης» σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι ασφαλώς η έκβαση του αγώνα, είναι από τις ποδοσφαιρικές στιγμές που σου μένουν αξέχαστες. Ο Καραλής έγραψε στη σελίδα του: «Αξέχαστο ντεμπούτο, απερίγραπτο συναίσθημα η στιγμής της ισοφάρισης».

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 187 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Η ΑΕΚ μετά από πέντε συνεχείς ήττες σε εκτός έδρας παιχνίδια που την σφύριξε ο Κερκυραίος ρέφερι, έσπασε την κακοδαιμονία

    Έσπασε το αρνητικό σερί με Κάκο
    Η «Ένωση» είχε χάσει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ, όταν άρχοντας των αγώνων αυτών ήταν ο Κάκος και το εντυπωσιακό είναι πως σε κανένα απ’ αυτά δεν είχε καταφέρει να σκοράρει καν, πράγμα που πέτυχε ο Πετρόπουλος χθες για να μην πάει το σερί με τον Κερκυραίο διαιτητή στα έξι ματς.

    25/9/2011 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-0
    3/3/2012 Άρης-ΑΕΚ 1-0
    2/5/2012ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0
    20/5/2012 ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-0
    4/11/2012 ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-0


    Επιπλέον η ΑΕΚ είχε να μην χάσει σε αγώνα στη Θεσσαλονίκη από το εμφατικό 4-0 σε βάρος του Άρη με τα μαγικά του Σκόκο. Ήταν 17 Οκτωβρίου, όταν η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από την συμπρωτεύουσα γενικά και στο ίδιο γήπεδο, τουλάχιστον ανέκοψε το αρνητικό σερί των 7 συνεχόμενων ηττών (πέντε από ΠΑΟΚ, μία από Ηρακλή και μία από Άρη)
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 191 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Μία στοιχειωμένη επίδοση που κρατούσε από τη σεζόν 1994/95 έσπασε χθες ο Ολυμπιακός. Το ρεκόρ τριών επιθετικών απειλεί ο Τζεμπούρ. 15 βαθμούς έχει χάσει ήδη ο Παναθηναϊκός.

    Έσπασε το ρεκόρ του Ρότσα
    (Photo: Action Images)
    Τελευταία ενημέρωση 21/01/2013, 08:01
    Ποτέ ξανά στο παρελθόν η διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο δεν ήταν τόσο νωρίς στο +13.

    Το προσωπικό του ρεκόρ σκοραρίσματος έσπασε ο Τζεμπούρ.

    Στην καλύτερη των περιπτώσεων ο Παναθηναϊκός θα ισοφαρίσει μία αρνητική του επίδοση.

    Το sport-fm.gr σάς αναλύει -με τη βοήθεια της γλώσσας των αριθμών- την εικόνα της 18ης αγωνιστικής της Σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 197 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Πιο φωτεινό δείχνει το μέλλον της ΑΕΚ μετά τη χθεσινή ισοπαλία απέναντι στον Άρη (1-1). «Τελικοί» τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Αρκετά τα προβλήματα για Λίνεν. Κρίσιμες μέρες για Βιντιάδη.

    Πολύ σκληρή για να πέσει
    Με μεγαλύτερη αισιοδοξία ατενίζουν το μέλλον στην ΑΕΚ μετά την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν έφυγε αλώβητη από μία πολύ δύσκολη έδρα κι από ένα ματς που εφόσον το έχανε θα την έφερνε σε δυσχερέστατη θέση. Παρότι, ωστόσο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και είχε δύο άδικες αποβολές, κατάφερε, έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, έστω και από εμφανή θέση οφσάιντ, να πάρει ένα αποτέλεσμα πραγματικ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 181 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Ο Γιώργος Κουτσογιαννέλης γράφει στο sday.gr για τον κορυφαίο Ελληνα διαιτητή που... δνε κρύφτηκε και έκανε τη διαφορά!

    Λάμψη Κάκου στο «Βικελίδης»
    Κάποιος έπρεπε να κάνει τη διαφορά σ' αυτό το απολύτως μοιρασμένο παιχνίδι στο «Βικελίδης» με το κάκιστο θέαμα και την ευθύνη ανέλαβε ο Τάσος Κάκος
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 181 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Σε διαθεσιμότητα θα τεθεί ο Τάσος Κάκος για τις λανθασμένες αποφάσεις του στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ (1-1). Τιμωρίες αναμένονται και για τους δύο βοηθούς του Κερκυραίου ρέφερι.

    Δεν θα μείνουν ατιμώρητα τα λάθη του Τάσου Κάκου στη χθεσινή αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης αναφέρει στην έκθεσή του πως από τις τέσσερις κόκκινες κάρτες που μοίρασε δικαιολογημένες ήταν μόνο οι δύο, κάτι που πιθανότατα θα επισύρει ποινή διαθεσιμότητας για ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 164 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Χωρίς πολλούς παίκτες, αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία η προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη. Αρκετά τα προβλήματα εν όψει ΟΦΗ.

    Λειψή προπόνηση για ΑΕΚ
    Με εμφανή την ικανοποίηση για το βαθμό της ισοπαλίας, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά δίχως χρόνο για… ανάσες, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις επάλξεις.

    Ο Έβαλντ Λίνεν είχε γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς απουσίαζαν ο αδειούχος Κωνσταντόπουλος (μετέβη στην Αγγλία για ένα προσωπικό πρόβλημα και θα επιστρέψει την Τετάρτη), ο Κοντοές (που περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής του), ο Λαγός (που αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν), ο Μπουγαΐδης και ο Κατίδης (που θα βραβευτούν από την ΕΠΣ Μακεδονίας για τις επιτυχίες με την Εθνική Νέων).

    Ήδη οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Από αυτόν θα απουσιάσουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Βλάχος και Τσούπρος, αμφίβολος είναι ο Γιάγκο που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ μένει να φανεί πού θα αποφασιστεί να εκτίσουν την ποινή τους οι Κατίδης και Καραλής, που χθες συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 181 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Στο παιχνίδι με τον Άρη και το αποτέλεσμά του στάθηκε ο Έβαλντ Λίνεν σε ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ στη σημερινή προπόνηση.

    Λίνεν: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»
    Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνισή στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, η ήττα δεν θα ήταν ένα αποτέλεσμα δίκαιο για την ομάδα του, όπως επεσήμανε ο Έβαλντ Λίνεν.

    Αυτό τόνισε ο προπονητής της Ένωσης σε ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας σήμερα στα Σπάτα…

    «Δεν παίξαμε όπως με την Ξάνθη, αλλά δεν αξίζαμε και να χάσουμε. Κάναμε λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση, πήραμε όμως το βαθμό», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος συνέχισε:

    «Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός. Αν χάναμε θα φωνάζαμε εμείς για τη διαιτησ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 179 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Μακριά δεν αποκλείεται να τραβήξει την «κόντρα» με τον Γιώργο Κατίδη ο Άρης.

    Μέχρι εισαγγελέα για Κατίδη
    Μπορεί τα πνεύματα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ να έχουν καταλαγιάσει κάπως, αλλά οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να «βράζουν» με τον Γιώργο Κατίδη.

    Ο νεαρός χαφ έγινε επίκεντρο έντονων αποδοκιμασιών, ενώ δέχθηκε και κίτρινη κάρτα από τον Κάκο ενώ ήταν στον πάγκο, επειδή διαμαρτυρήθηκε για αντικείμενα που έπεφταν προς το μέρος του.

    Μετά την επίτευξη του γκολ από τον Πετρόπουλο, λοιπόν, ο Κατίδης πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από την εξέδρα, κάνοντας μάλιστα και άσεμνες χειρονομίες.

    Μια κίνηση που θεωρείται σε τέτοιο βαθμό προκλητική από τους ανθρώπους του Άρη, ώστε να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν ακόμα και σε καταγγελία στον εισαγγελέα -με το αιτιολογικό ότι τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να προκαλέσουν επεισόδια
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 183 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    Με διαζύγιο θα ολοκληρωθεί το σίριαλ του Γιάννη Κοντοέ και της ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός κέρδισε την ελευθερία του απ’ την «Ένωση» κι εκείνη κέρδισε… χρόνο για να του πληρώσει μόνο τα δεδουλευμένα.

    Κοντοές… τέλος!
    Το ραγισμένο γυαλί στη σχέση του Γιάννη Κοντοέ με την ΑΕΚ επιβεβαιώνεται πώς δεν θα ξανακολλήσει.

    Η προσφυγή του Έλληνα αμυντικού εκδικάστηκε κανονικά τη Δευτέρα -έπειτα από δυο αναβολές. Με τη συναίνεση και της «Ένωσης», λοιπόν, που δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι του οφείλει τα χρήματα, έγινε δεκτό το αίτημα να λυθεί το συμβόλαιό του.

    Ενώ όμως ο Κοντοές κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία του, η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει πολύτιμο χρόνο -σχετικά με το ύψος του ποσού που θα του καταβάλλει.

    Κι αυτό διότι οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να βρεθεί φόρμουλα αποπληρωμής του παίκτη -κίνηση που έχει συγκεκριμένο σκοπό.

    Αυτός δεν είναι άλλος από το μνημόνιο που αναμένεται να υπογραφεί μεταξύ της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ, το οποίο θα προβλέπει διαφορετικές απολαβές για παίκτη που μένει ελεύθερος κατόπιν προσφυγής.

    Εφόσον λοιπόν η υπόθεση του Κοντοέ ενταχθεί σε αυτό, η ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί να του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 202 | Added by: kounelaki | Date: 2013-01-24 | Comments (0)

    « 1 2 3 4 5 ... 8 9 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz