Παρασκευή, 2024-05-17, 3:47 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Οπαδικες προτιμησεις


    Ο Michael μπορεί να έχει να “πετάξει” καιρό, αλλά τα Air Jordan ετοιμάζονται να ξανά-απογειωθούν στα παρκέ.

    Πάνε περίπου 9 χρόνια από την απόσυρσή του από τα παρκέ και ακόμη περισσότερα από τότε που ήταν το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες της Nike. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της αμερικάνικης εταιρείας ξέρουν πολύ καλά ότι τα αεροπλανικά του Michael δεν ξεχνιούνται εύκολα και διατηρεί σταθερά τη σειρά Air στα ράφια της.



    Η τελευταία έκπληξη στη συγκεκριμένη συλλογή ακούει στο όνομα Air Jordan X “Chicago”. Μπασκετικά παπούτσια με χαρακτήρα ρετρό, που με τον παλαιάς κοπής σχεδιασμό τους, αλλά και τα κλασσικά χρώματα άσπρο, μαύρο και τις κόκκινες λεπτομέρειες, μας φέρνουν στη μνήμη τις μεγάλες στιγμές των Chicago και του “His Airness”. Το λανσάρισμα των διάσημων sneakers θα γίνει την άνοιξη σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αμερική και ας ελπίσουμε ότι κι εμείς δεν θα μείνουμε με την όρεξη χαζεύοντας απλώς τις φωτογραφίες τους.

    [img]http://www.cheapsjordanshoes.net/images/jordan%20shoes/air-jordan-2-21-countdown-package.jpg[/img]
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 206 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Δράκους δε συναντάς μόνο στην Κίνα και στη μυθολογία, αλλά και στα καινούρια παπούτσια της Nike! Και όντως βγάζουν φωτιές.

    Σε σχέση με τους αρχαίους ομόλογους πολιτισμούς, η Κίνα βλέπει το δράκο ως σύμβολο δύναμης πάνω σε φυσικές δυνάμεις, προμηθεύοντας δύναμη και καλή τύχη στους ανθρώπους της. Όπως η κινέζικη πρωτοχρονιά πλησιάζει σταθερά, η Nike επιθυμεί να διοχετεύσει αυτή της την αρέσκεια σε σχεδιασμό πάνινων παπουτσιών τιμώντας τη χρονιά του Δράκου και επιδεικνύοντας το δημιουργικό σχεδιασμό της εταιρίας παπουτσιών.

    Εμπνεόμενη από τον κινέζικο ζωδιακό κύκλο για τον εντέκατο συνεχή χρόνο, αυτό το πακέτο θα αποτελείται από τέσσερα μοντέλα: το Air Force 1 Low Supreme, το Air Jordan 2012, το Nike Kobe VII System Supreme και το Nike Zoom KD IV. Όλα αυτά τα παπούτσια θα περιέχουν στοιχεία του μυθικού πλάσματος. Ο λόγος για την επιλογή τεσσάρων μοντέλων είναι για να δείξει την ανάδυση του κινέζικου δράκου μέσα από τέσσερις αρχαίες θάλασσες, προσφέροντας επιπρόσθετη τύχη για το καινούριο έτος.

    Μπλέκοντας τον κολοφώνα της υποδηματικής τεχνολογίας με τις αρχαίες λαϊκές παραδόσεις, η κολεξιόν γιορτάζει το παρελθόν και το παρόν με μοντέλα ελίτ στοιχείων ανανεώνοντας επίσης την απεικόνιση της ευγένειας του δράκου.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 241 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Κάθε εταιρεία σεβαστή στο χώρο της έχει ένα σήμα κατατεθέν: η Apple ένα μισοφαγωμένο μήλο, η Nike ένα σήμα της νίκης και η Adidas τις τρεις ρίγες. Καιρός να μάθεις την ιστορία της!

    Καθοδηγούμενο από τον Keith Cooper και εκδιδόμενο από την Adidas, “Η ιστορία που εξιστορείται από αυτούς που την έζησαν και τη ζουν ακόμα” παρουσιάζεται ως ένας εκτενής κατάλογος της ιστορίας της Adidas στον κόσμο του αθλητισμού και του lifestyle.



    Μια από τις παλαιότερες μάρκες αθλητικών ειδών παγκοσμίως, η βαριά έκδοση είναι περίπου 650 σελίδες εικόνων, συνεντεύξεων και πληροφοριών συνδέοντας κάποια από τα μεγαλύτερα παγκόσμια αθλητικά γεγονότα. Πέραν εκ των έσω πληροφοριών για την ανάπτυξη και εξέλιξη της μάρκας, κάποιοι από τους συνεντευξιαζόμενους είναι και οι Yohji Yamamoto, David Beckham, Dwight Howard και η Stella McCartney. Οι συνεντεύξεις προσφέρουν δυναμικές ιδέες μέσα στη μάρκα και την επιρροή που κατείχαν οι τρεις εικονικές ρίγες στην αθλητική επίδοση και στον κόσμο του αθλητισμού.



    Δυστυχώς, το βιβλίο παραμένει ως ένα διαφημιστικό προϊόν και δεν θα είναι διαθέσιμο για το κοινό.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 219 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    «Το ποδόσφαιρο έγινε επιστήμη…» υποστηρίζουν οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι και ο Wayne Rooney σιγοντάρει με ένα animation ψαλιδάκι κόντρα στη μισητή Manchester City.

    «Το ποδόσφαιρο έγινε επιστήμη», υποστηρίζει μια μεγάλη μερίδα ποδοσφαιρόφιλων και δεν έχει πολύ άδικο. Πολύπλοκες τακτικές, προπονητές – καθηγητές και παίκτες με εξωφρενική φυσική κατάσταση είναι η νέα πραγματικότητα στα γήπεδα. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που δε χωράνε σε κανένα βιβλίο με ποδοσφαιρική θεωρία γιατί απλά ανήκουν στο μαγικό κόσμο της έμπνευσης, του απρόβλεπτου.

    Το βρετανικό ταμπλόιντ Sun, λοιπόν, δημιούργησε μια σειρά διαφημίσεων με τη μορφή animation, με τον τίτλο “Football brought to Life”, θέλοντας να ξαναθυμίσει στο φίλαθλο κοινό ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της περσινής χρονιάς. Αν δεν το μαντέψατε ήδη, το φανταστικό γκολ του Wayne Rooney κόντρα στην Manchester City είναι ανάμεσα στα βίντεο της σειράς. Απολαύστε το σε περιγραφή του Terry Venables.

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 217 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Ένα πανέξυπνο –και λίγο προκλητικό τρόπο– διάλεξε η Βαλένθια για να προωθήσει τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν. Δες το video για να μπεις στο κλίμα.

    Ένας ανήσυχος νέος εκφράζει τις αμφιβολίες για την πίστη του στο εξομολογητήριο και περιμένει τη λυτρωτική απάντηση του παπά. “Είναι φυσιολογικό παιδί μου”, απαντά εκείνος. “Όταν διάλεξες αυτό το δρόμο, κανείς δε σου είπε ότι θα ήταν εύκολο”. “Μα πάτερ, τα χρόνια περνάνε και όπως φαίνεται ότι κανείς εκεί πάνω δε μας θυμάται”, ανταποκρίνεται ο νέος για να εισπράξει την αποστομωτική τελική φράση του γέροντα: “παιδί μου, κόντρα στις ατυχίες το τελευταίο που μπορούμε να χάσουμε είναι η πίστη. Πάμε, πάνω τους Βαλένθια! Και ελπίζω να σε βλέπω περισσότερο στο Μεστάγια με τη νέα σεζόν!”.

    Αυτό το κόνσεπτ διάλεξε η Βαλένθια για να προωθήσει τα εισιτήρια διαρκείας της για τη σεζόν που διανύουμε. Και δε δίστασε να βάλει ακόμα και τους Σολδάδο και Χοακίν σε ρόλο μοναχών για να το πετύχει. Δείτε το έξυπνο -και για κάποιους σκληροπυρηνικούς καθολικούς, προσβλητικό- σποτάκι…

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 204 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Αγχωμένα buzzer beater, απίθανα τρίποντα, ματς-θρίλερ, νικητές και χαμένοι. Απολαύστε το πλήρες μενού σε δύο υπέροχα video της Ευρωλίγκα…

    Δεν χρειάζεται να στρέψεις το βλέμμα σου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να πάρεις μια γερή δόση μπασκετικού δράματος. Η Ευρωλίγκα συγκέντρωσε σε δύο video τα πέντε καλύτερα buzzer beater στην ιστορία του θεσμού, αλλά και τα πέντε πιο «χιτσκοκικά» παιχνίδια των τελευταίων ετών, διεκδικώντας λίγο από το σασπένς που είθισται να μονοπωλεί ο μπασκετικός γαλαξίας του ΝΒΑ. Το μενού ασφαλώς διαθέτει και μπόλικο ελληνικό χρώμα, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να κατέχουν περίοπτη θέση στη λίστα. Ας μιλήσει όμως καλύτερα η ίδια η ιστορία…

    Τα πέντε καλύτερα buzzer beater στην ιστορία της Ευρωλίγκα



    Τα πέντε πιο “χιτσκοκικά” ματς στην ιστορία της Ευρωλίγκα

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 211 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Η Μπαρτσελόνα δεν είναι απλώς η κορυφαία ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου. Και εκτός γηπέδου δείχνει το μεγαλείο της με video όπως αυτό.

    Αν ποτέ κάνατε το τουρ του Camp Nou της Μπαρτσελόνα θα είδατε γραμμένο φαρδύ-πλατύ το διάσημο “Més que un club” σε μια από τις εξέδρες του. Η Μπαρσελόνα είναι, αλήθεια, κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό σωματείο και το αποδεικνύει έμπρακτα με τις ενέργειες της και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

    “Είμαστε αυτό που σεβόμαστε”. Αυτός είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας των Καταλανών, που έχει ως απώτερο στόχο να γαλουχήσει τα νέα παιδιά -και όχι μόνο- στην έννοια της αλληλοεκτίμησης και του σεβασμού. Οι ρατσιστικές προκαταλήψεις δεν ανήκουν στη φιλοσοφία των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου. Ο αντίπαλος για αυτούς είναι όπως ένας συμπαίκτης.

    Δείτε ένα εξαιρετικό σποτ, στο οποίο συμμετέχουν ορισμένα από τα αστέρια της ομάδας, και με τη σειρά σας μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά για το σκοπό απλά ψηφίζοντας το αγαπημένο σας βίντεο

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 178 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Ο Βασίλης Ξενιάδης είναι ένας άνθρωπος που ταιριάζει γάντι στον υπέροχο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν υπήρχε job description για εν δυνάμει επενδυτές, ο κυρ Βασίλης θα είχε τη δουλειά στο τσεπάκι του. Ή τέλος πάντων σε ότι απέμεινε από το τσεπάκι του μετά την ατυχή συνάντηση του σακακιού του με το θωρηκτό Μαρινάκης. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τον Βασίλη Ξενιάδη ιδανικό μοντέλο παράγοντα για το παλλόμενο σύμπαν της Super League;

    Καταρχήν, διαθέτει όχι μόνο οξύμωρο λόγο, αλλά κυρίως οξύμωρη καθημερινότητα. Π.χ το βράδυ της Δευτέρα πήγε στη «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη για να πείσει το πανελλήνιο για τις αγνές προθέσεις του. Παραβλέποντας ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής ομολόγησε ότι έχει να κάνει φορολογική δήλωση περίπου τρία χρόνια, ενισχύοντας χωρίς αμφιβολία το προφίλ του σοβαρού επενδυτή, στη συνέχεια ο Θωμαΐδης του πέταξε στον αέρα και κάτι παλιούς συνεργάτες που έσταξαν απλόχερα φαρμάκι ενώ ως επιδόρπιο σέρβιρε καταδικαστικές αποφάσεις πασπαλισμένες με μπόλικο παρασκήνιο.

    Ο Βασίλης Ξενιάδης απάντησε σε όλες τις μπηχτές με ηρεμία που άγγιζε τα επίπεδα ζεν μοναχού ενώ από δίπλα ο «γαλήνιος» Στράτος Γιδόπουλος έψαλλε βουδιστικά μάντρα, πιθανώς για να μην χάνει ούτε στάλα από την τιτανομέγιστη αυτοσυγκέντρωσή του. Το μάταιο λίφτινγκ στο επενδυτικό προφίλ πιθανώς να είχε καλύτερα αποτελέσματα αν με το πέρας της εκπομπής ο υποψήφιος επενδυτ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 219 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-11 | Comments (0)



    Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ξενέρα είναι το αυτογκόλ. Αλλά όταν μπαίνει με τέτοιο τρόπο, τελικά μπορείς και να το πανηγυρίσεις.

    Θυμάσαι τον τερματοφύλακα της Κολομβίας Rene Higuita και τις εκκεντρικές αποκρούσεις του, που έγραψαν ιστορία; Ιδιαίτερα με το γνωστό πλέον scorpion kick; Ε, ένας ποδοσφαιριστής στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, ο Νιγηριανός αμυντικός Festus Baise, αποφάσισε να τον μιμηθεί, μόνο που σημάδεψε σε λάθος τέρμα. Δες το πιο εντυπωσιακό αυτογκόλ ever…

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 193 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    « 1 2 ... 7 8 9
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz