Παρασκευή, 2024-05-17, 7:26 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Οπαδικες προτιμησεις
    Με ανακοίνωση της η “πράσινη” ΠΑΕ ζητάει την μαζική στήριξη του κόσμου της ομάδας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως στο τέλος θα κερδηθεί το πρωτάθλημα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

    Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να την ενισχύσει μαζικά με την παρουσία του στο γήπεδο. Πέρα από τις προφανείς ευεργετικές συνέπειες της παρουσίας του κόσμου στο ΟΑΚΑ για την ενίσχυση και τη λειτουργία της ομάδας αυτό που είναι σημαντικότερο από όλα είναι η ανάγκη της ομάδας να αισθανθεί τη δυναμική και μαζική στήριξη όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο πλευρό της.

    Όσο περισσότεροι φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ξεκινώντας από αυτόν της Κυριακής με τον Ατρόμητο, τόσο περισσότερη ώθηση θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η πορεία του Παναθηναϊκού, οι επιτυχίες και η προοπτική του αξίζουν τουλάχιστον το θερμό χειροκρότημα και τη στήριξη του κόσμου. Μαζί, ομάδα και κόσμος, μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο που πλησιάζει όλο και περισσότερο όσο η κλεψύδρα που μετρά το χρόνο της αγωνιστικής περιόδου αδειάζει σταδιακά. Αυτός ο στόχος, αυτό το πρωτάθλημα θα κερδηθεί από την ομάδα αν ο κόσμος είναι συσπειρωμένος δίπλα της. Όλοι, γύρω και μέσα στην ομάδα πιστεύουμε ακλόνητα στην τελική επικράτηση. Αν η πίστη, το ταλέντο και η ικανότητα της ομάδας συνδυαστούν με το δικό σας βροντερό «παρών» δεν έχο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 229 | Added by: ludia | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    Γεμάτος αλαζονεία, ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, έκανε την σύγκριση ανάμεσα στην ποδοσφαιρική αξία του ίδιου και του Λιονέλ Μέσι.

    "Ας φτάσει ο Μέσι τα 1283 γκολ που πέτυχα εγώ στην καριέρα μου και ας κατακτήσει τρία παγκόσμια Κύπελλα και μετά θα μιλήσουμε όσο θέλετε" είπε χαρακτηριστικά ο Πελέ στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.

    Εν συνεχεία...πορεύτηκε στον ίδιο δρόμο: "Τα ρεκόρ είναι για σπάνε αλλά το βλέπω δύσκολο να σπάσουν τα δικά μου. Ο κόσμος με ρωτάει ακόμα αν έχει γεννηθεί ο νέος Πελέ. Ποτέ. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου έκλεισαν το εργοστάσιο".

    "Μαζί μου κανείς αμυντικός δεν ήξερε με ποιο πόδι θα σουτάρω. Χρησιμοποιούσα πολύ και το κεφάλι. Με τον Μέσι είμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο αναφορικά την τεχνική αλλά εγώ έχω περισσότερες διακρίσεις".
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 225 | Added by: ludia | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    Ο αμυντικός της Ρεάλ δεν άντεξε την κατακραυγή του κόσμου και ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως δεν ήθελε να βλάψει τον Αργεντίνο σταρ της Μπαρτσελόνα.

    Κάθε φορά... γιορτή - Η απολαυστική Μπάρτσα άλωσε (ξανά) το Μπερναμπέου

    Ο Πέπε αναδείχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή της ήττας των Μαδριλένων από την Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey, καθώς η συμπεριφορά του μόνο ποδοσφαιριστή δεν θύμιζε.

    Σάλος στην Ισπανία - Ο Πέπε πάτησε τον Μέσι (VIDEO)

    Ο Πορτογάλος προκάλεσε την οργή του κόσμου με για τις πράξεις του, αρκετοί ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές τον... έκραξαν με δηλώσεις του, ενώ και ο Τύπος της Μαδρίτης τον κατηγόρησε για απαράδεκτη συμπεριφορά.

    Όλα αυτά τον ανάγκασαν να απολογηθεί δημόσια και να ζητήσει συγνώμη από τον Μέσι. "Γι' αυτό που έγινε με τον Μέσι, θέλω να πω πως ήταν ακούσιο, και δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να βλάψω έναν συνάδελφό μου. Αλλά και πάλι αν ο Μέσι έχει προσβληθεί του ζητώ συγγνώμη. Η πρόθεσή μου είναι να υπερασπίζομαι τη Ρεάλ και να δίνω ψυχή και σώμα, όμως δεν σκέφτομαι ποτέ πως να βλάψω τον αντίπαλο", δήλωσε ο Πέπε.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 202 | Added by: ludia | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού μίλησε σε σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας και αναφέρθηκε στον Αργεντινό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως θα μπορούσε να είχε καλύψει επάξια το κενό του στους "ερυθρόλευκους".

    “Ερωτηματικό” ο Τζεμπούρ – Με κόσμο στη Ξάνθη ο Ολυμπιακός

    Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για περισσότερο από μια ώρα στους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του "CITY UNITY COLLEGE" και αναφέρθηκε ακόμα στην μεταγραφή του στους Πειραιώτες, στην Εθνική Ελλάδος, αλλά και στους Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του "Τζόλε":

    Για την επιλογή που έκανε με τον Ολυμπιακό και την πρόταση της ΑΕΚ: "Γενικά ο Πρωταθλητισμός είναι δύσκολο πράγμα. Μπορεί να φαίνεται εύκολο και λόγω των χρημάτων. Για να φτάσεις όμως εκεί πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες. Η προσωπική ζωή είναι πολύ περιορισμένη.

    Η επιλογή που έχω κάνει αποδείχτηκε ότι ήταν σωστή. Έκρινα ότι το πιο σωστό να πάω στον Ολυμπιακό. Με βάση αυτά ξεκίνησε μια δύσκολη πορεία, ιδίως στα πρώτα χρόνια, που κατέληξε σε πολλές επιτυχίες. Αν ο αθλητής δεν συμβιβάζεται με το σύνολο δεν μπορείς να εξελιχθείς και ατομικά.

    Είχα πρόταση από την ΑΕΚ, όταν έπαιζα στον Πανηλειακό. Πολύ έντονο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή. Η δική μου όμως πρόβλεψη, ήταν ότι έβλεπα το πιο σημαντικό μακροπρόθεσμα. Κακά τα ψέματα, να πας σε μια ομάδα και να πάρεις ακόμα ένα τίτλο δεν λέει κάτι. Η μόνη ομάδα που έβλεπα ότι πάει να κάνε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 202 | Added by: ludia | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    Αποτελεί και τυπικά μέλος των «μεγάλων»


    Άλλος ένας ταλαντούχος άσος από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, αποτελεί και τυπικά μέλος των «μεγάλων». Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι. Συμβόλαιο μέχρι το 2015 υπέγραψε ο νεαρός μέσος.

    Η σχετική ανακοίνωση:

    «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Πέλκας, γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου 1993, υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών και το οποίο ολοκληρώνεται στις 31.12.2015».
    [img]http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/01/19/183432.jpg?w=400&f=bicubic[/img]
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 190 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Με το παιχνίδι του Παμβοχαϊκού με τον Ολυμπιακό να είναι το πιο σημαντικό, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του final-8 του Κυπέλλου που ως γνωστών θα διεξαχθεί στην Σύρο.

    Έστω και αν καθυστέρησε πολύ και πέρασε από τα σαράντα κύματα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του final-8 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 10/3 στην Σύρο. Το μεγάλο ντέρμπι που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν το Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός, ενώ σημαντικό και αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, τα φαβορί, Ηρακλής και Φοίνικας Σύρου, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να περάσουν κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λαμία αντίστοιχα.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για την σημερινή κλήρωση έχει ως εξής: «Ηρακλής - ΠΑΟΚ, Λαμία - Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Άρης είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών του φάιναλ έιτ του Κυπέλλου ανδρών που θα διεξαχθεί 7-10 Μαρτίου στην Ερμούπολη Σύρου.

    Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΚΕΠ, Παναγιώτης Σιδέρης εξήγησε πως από τις 11 ομάδες δήλωσαν οι 10 συμμετοχή, αλλά οι δύο ήταν εκπρόθεσμες κι έτσι ματαιώθηκε η προκριματική φάση. Στη Σύρο θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου οι τέσσερις προημιτελικοί. Στις 8 του μήνα υπάρχει ρεπό, στις 9 θα γίνουν οι ημιτελικοί και στις 10/3 ο μεγάλος τελικός.

    Το οριστικό πρόγραμμα με τις ώρες των αγώνων θα ανακοινωθεί μόλις υπάρξει συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι».
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 183 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο στόχος του κυπέλλου χάθηκε για την ΑΕΚ, η κατάσταση στα διοικητικά-οικονομικά είναι τραγική και ο Νίκος Κωστένογλου ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν την προσπάθεια τους κόντρα σε όλα.

    Το κλίμα στην Ένωση δεν είναι καλό μετά τον αποκλεισμό στην Τούμπα. Οχι αποκλειστικά για τον αποκλεισμό (ενδεχόμενη πρόκριση δε θα τα έκανε όλα ρόδινα) αλλά γιατί προπονητής και παίκτες δε βλέπουν φως στο τούνελ σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Μέσα σε αυτή την κατάσταση, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πολύ εύκολο οι Κιτρινόμαυροι να μην έχουν άλλο κουράγιο αλλά ο Κωστένογλου, που προσπαθεί συνεχώς να τους κρατήσει όλους ενωμένους, προσπάθησε την Πέμπτη να φτιάξει κάπως τους παίκτες του.

    «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια σας την Τετάρτη και σας το είπα και μετά το τέλος του αγώνα. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, να μην τα παρατήσουμε. Σας καταλαβαίνω απόλυτα αλλά περιμένω από εσάς να συνεχίσετε να δείχνετε τον ίδιο επαγγελματισμό», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός στους ποδοσφαιριστές.

    Χωρίς Μάκο, Μανωλά
    Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Πέμπτης, σε αυτή δε συμμετείχε ο Μάκος, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, ενώ ο Μανωλάς έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Νίκος Εγγλέζου και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

    * Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 12.00.

    Ανακοίνωσε Γκέντσογλου η Σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 176 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Την δική της απάντηση μέσω ανακοίνωσης έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για δημοσίευμα που την ήθελε να χρωστάει μετά από έλεγχο που έγινε από τον ΣΔΟΕ!

    William Hill Sports

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει:
    Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά «πληροφορίες» και δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία διενεργήθηκε έλεγχος στα γραφεία της Εταιρείας από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, την 13η Ιανουαρίου 2012. Συνεπώς ούτε παραβάσεις διαπιστώθηκαν, ούτε πρόστιμο επιβλήθηκε.

    Την 13η Ιανουαρίου 2012 επισκέφθηκε τα γραφεία μας κλιμάκιο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ αποτελούμενο από τη Διευθύντρια και δύο υπαλλήλους οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν:
    1. Αναλυτικα καθολικά λογαριασμού αγγελιόσημου
    2. Αναλυτικά καθολικά λογαριασμού διαφημίσεων και
    3. Ισοζύγια λογιστικής

    ΥΓ: Ας μη βιάζονται τόσο οι διάφοροι καλοθελητές.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 219 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο δημοσιογράφος Κώστας Καραπαπάς αναλαμβάνει επίσημα από την Δευτέρα καθήκοντα διευθυντή επικοινωνίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Γενικός διευθυντής στο εξής ο Γιάννης Μώραλης.

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα 23/1, καθήκοντα διευθυντή επικοινωνίας αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραπαπάς. Παράλληλα η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε πως ο Δ' αντιπρόεδρος, Γιάννης Μώραλης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 214 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Σκασμένοι είναι ακόμη στα Γιάννενα για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που έπρεπε να κερδίσουν με 3-0 όπως λέγανε στους Ζωσιμάδες, και θέλουν να κλείσουν στόματα με την εμφάνισή τους κόντρα στον Αστέρα.



    Με τον Άγγελο Αναστασιάδη θα συνεχίσει να πορεύεται ο ΠΑΣ Γιάννενα και όπου βγει... όπως τονίζουν από την διοίκηση, η οποία παρά τα ατυχή αποτελέσματα, όπως εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό, στηρίζουν απόλυτα τον Έλληνα τεχνικό και συμφωνούν με τα όσα έχει πει για αλλαγή νοοτροπίας και κλίματος στα αποδυτήρια.

    Ο Μακεδόνας προπονητής από την πλευρά του μίλησε στους παίκτες του για την ήττα και τον τρόπο που ήρθε από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να αποδείξουν ότι η εμφάνιση κόντρα στους πράσινους δεν ήταν πυροτέχνημα:

    Θέλω να συνεχίσετε την προσπάθεια. Βρεθήκαμε πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η μπάλα κάνει πολλά τερτίπια και το πληρώσαμε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά έγιναν και κάποια λάθη ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ της Ηπείρου από την πλευρά τους ήταν εξίσου σκασμένοι από τον τρόπο που έχασαν το ματς με το Τριφύλλι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έπρεπε να είχαν πάρει άνετα το παιχνίδι, βάσει των πολλών χαμένων ευκαιριών: Δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά με ψαλιδάκι, ενώ έπρεπε να κερδίζουμε νωρίτερα 3-0 έλεγαν στα αποδυτήρια ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 243 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο μέσος των Αρκάδων, Χούλι, παραχώρησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για την ζωή στη Τρίπολη και την θετική όπως χαρακτήρισε εμπειρία του στην Ελλάδα.



    Ο 30χρονος Χούλιο βρίσκεται με την μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, και μίλησε στο blog της ομάδας του (cienxcienrayo.blogspot.com )για την εμπειρία του στην Ελλάδα και την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

    Αναλυτικά η συνέντευξή του:

    Πως περνάς στην Τρίπολη, Χούλι;
    Είναι όλα φυσιολογικά, ή τουλάχιστον προσπαθούν να είναι Κάνει πολύ κρύο και γι αυτό προπονούμαστε στις 12 το μεσημέρι. Επιστρέφω σπίτι, τρώμε, πηγαίνουμε μια βόλτα το απόγευμα, δείπνο και ύπνος. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις στην Τρίπολη. Αν θέλεις άλλα πράγματα, μπορείς να πας στην Αθήνα, που είναι σχεδόν δυο ώρες μακριά με το αυτοκίνητο .

    Ο συμπαίκτης σου ο Σέσμα δήλωσε πως μετά την απομάκρυνση του Όσκαρ Φερνάντεθ, η πλειοψηφία των Ισπανών δεν έπαιζαν τόσο πολύ στον Αστέρα. Ποια είναι η δική σου άποψη;
    Η αλήθεια είναι πως δε συμφωνώ. Όλοι οι Ισπανοί παίρνουμε τις ίδιες ευκαιρίες, εκτός από τους τραυματίες Ναβάρο και Ορόθκο, που τραυματίστηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία .

    Επίσης, χαρακτ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 219 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο Παναθηναϊκός εκτός από τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, έχει και τις τιμωρίες από κίτρινες κάρτες καθώς στο όριο είναι πολλοί ποδοσφαιριστές του.



    Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Βίκτορ Βιτόλο αντίκρισαν κόντρα στην Δόξα Δράμας την κίτρινη κάρτα που ήταν η έκτη για τον Ελληνα αμυντικό μέσο και η τρίτη για τον Ισπανό. Εκτός από τους δύο αυτούς παίκτες στο όριο είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο (έξι) και οι Ζέκα Καπίνο και Γκέργκελι με τρεις.
    Ο Κατσούρ με μια ακόμα κίτρινη κάρτα θα πρέπει να λείψει από δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού, ενώ όλοι υπόλοιποι αν κιτρινιστούν θα απουσιάσουν από ένα.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 213 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με την Ole , θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με προορισμό την Ιταλία λόγω οικονομικής κρίσης.



    Οπως αναφέρει το δημοσίευμα από την Αργεντινή ο Σέμπα έχει προτάσεις από τις Νάπολι, Παλέρμο και Ρόμα, ενώ ήδη ο εκπρόσωπός του, Φερνάντο Κοσεντίνο βρίσκεται στην Ιταλία για να διαπραγματευτεί για τον πελάτη του.

    Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα. Έχει πετύχει 15 γκολ σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά δεν θα τελειώσει τη σεζόν στους Έλληνες καθώς έχει προτάσεις από την Ιταλία. Νάπολι, Παλέρμο και Ρόμα θέλουν να τον κάνουν δικό τους πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στις 31 Ιανουαρίου.

    Ο εκπρόσωπός του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ταξίδεψε στην Ευρώπη για να κλείσει τη μεταγραφή με όποιο club ενδιαφερθεί. Οι Έλληνες, για οικονομικούς λόγους, θα τον πουλούσαν καθώς είναι στην καλύτερή του κατάσταση ο πρώην παίκτης της Λανούς και θα κερδίσουν περισσότερα. Άλλωστε οι ομάδες της χώρας περνάνε οικονομική κρίση , γράφει η OLE !
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 192 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Η νέα διαφημιστική καμπάνια,“The Chosen”, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την art πλευρά της Nike. Αφορμή το τελευταίο video-clip που κυκλοφόρησε, με πρωταγωνιστή τον MADSTEEZ.

    Νομίζω είναι πασιφανές πλέον. Η Nike δεν είναι μία απλή εταιρεία αθλητικού ρουχισμού και εξοπλισμού. Προωθεί μία φιλοσοφία ζωής, το δικό της status quo αν θέλεις. Και ακριβώς αυτό το προφίλ της, που παρακολουθούμε τουλάχιστον εδώ και μερικά χρόνια, επιβεβαιώνεται καθημερινά με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και καλαίσθητα εγχειρήματα στα οποία προνοεί να βάζει την υπογραφή της.



    Πάνω σε αυτή τη λογική λοιπόν, ήρθε και η εκ νέου συνεργασία της με τον αρτίστα (με έφεση κυρίως στη graffiti ζωγραφική) MADSTEEZ για την προώθηση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας “The Chosen”, με θέμα τη δημιουργία στο χιόνι. Υπενθυμίζω ότι η Nike είχε ξανασυνεργαστεί σε αρκετά concept κατά το παρελθόν με τον MADSTEEZ, ενώ στο τελευταίο reunion τους η ιδέα ήταν η δημιουργία μίας colorful μπάρας (για skateboard) στο Mountain High Resort Της Καλιφόρνια.





    Το αποτέλεσμα φυσικά… καλλιτεχνικό, με ένα π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 203 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Νόμιζες ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο για να τιμήσουν το μεγαλείο του Μέσι; Τότε δες τα νέα Adidas F50 Ballon D’or.

    Φτάνει πια. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος και τα λοιπά. Εδώ με αφορμή την κατάκτηση της χρυσής μπάλας του έφτιαξαν μεγαλοπρεπές γκράφιτι σε τοίχο της Βαρκελώνης, στο οποίο μάλιστα τον αποκαλούν θεό.



    Και επειδή η χρυσή μπάλα δεν είναι αρκετή για να αντικατοπτρίσει τη λάμψη του Αργεντινού, η εταιρεία που τόσο πολύ τον αγαπάει -και δικαιολογημένα- αφιέρωσε το επόμενο ποδοσφαιρικό παπούτσι στα τελευταία του κατορθώματα. Τα νέα F50 Ballon D’or είναι πανάλαφρα χάρη στο SPRINTSKIN συνθετικό υλικό τους, αλλά και απόλυτα βολικά χάρη στο εσωτερικό SPRINTWEB, το οποίο χαρίζει στο Λιονέλ τη δυνατότητα να κάνει τις αναμενόμενες, πλην δύσκολο να αποφευχθούν, πιρουέτες του.



    Για να δικαιολογηθεί το όνομα και ο σκοπός του λανσαρίσματος του συγκεκριμένου μοντέλου, η γερμανική εταιρεία τοποθέτησε μάλιστα σε καθεμία από τις τρεις γραμμές στο πλάι, τις ισάριθμες χρονιές που ο Μέσι κατέκτησε τη χρυσή μπάλα. Όταν θα γίνουν τέσσερις θα έχουν πρόβλημα…

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 201 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ήταν «χείμαρρος» στη συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta μιλώντας για την μη κλήση του στην Εθνική και για τον Ολυμπιακό, χωρίς να μασάει τα λόγια του!

    Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν που ξεκινάει σήμερα, όπως, και πολλοί παίκτες της δικής του φουρνιάς.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 184 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε με σκληρή... γλώσσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ο οποίος είχε αφήσει αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι ομάδες τον Ολυμπιακό.

    Βαλβέρδε: Μεγάλη "μάχη" για τον τίτλο μέχρι το τέλος

    Γόντικας: Άλλοι παίζουν φιλικά και εμείς ντέρμπι

    Με δηλώσεις του στο ΦΩΣ ο Σάββας Θεοδωρίδης "επιτέθηκε" στον Δημήτρη Γόντικα:

    "Προέρχεται από άλλο άθλημα και δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Ή ίσως αυτά τον έχουν βάλει να λέει, γιατί νομίζω είναι έμμισθος υπάλληλος. Να μην πετάνε λάσπη οι Παναθηναϊκοί, να μην προκαλούν θρασύτατα. Αντί να λένε ευχαριστώ στην τύχη τους που δεν έφαγαν τρία γκολ στα Γιάννενα, βγήκε ο Γόντικας και είπε ότι αυτοί παίζουν όλο ντέρμπι, ενώ άλλοι παίζουν φιλικά... Ποιά φιλικά ρε άσχετε, που φέτος τους βαθμούς τους χάσαμε από τον Αστέρα Τρίπολης, τη Δόξα και τον ΟΦΗ! Και μάλιστα με εις βάρος μας διαιτησία. Ενώ εσείς δεν έχετε παράπονο από τους διαιτητές και ιδιαιτέρως τους επόπτες. Αυτές τις ομάδες δεν μας κατηγορούσατε ότι είναι φιλικές προς εμάς; Σε αυτές τις ομάδες δεν μας κατηγορούσατε ότι τους δίνουμε και παίκτες; Επτά βαθμούς μας έκοψαν αυτές οι ομάδες! Αν είχαμε πάρει αυτούς τους βαθμούς, τώρα θα μας βλέπατε με κιάλια στη βαθμολογία."

    Ο Θεοδωρίδης μίλησε και για τον Φερέιρα: "Τέτοιο μικρόψυχο ξένο προπονητή δεν έχω ξαναδεί. Όλο για τη διαιτησία λέει, μέχρι και την Κέρκυρα προσέβαλε ότι αλλιώς έπαιζε με τον Ολυμπιακό, αλλιώς με τον Παναθηναϊκό. Έχεις ακούσει ποτέ τον Βαλ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 138 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Στην σημαντικότητα της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη την πρεμιέρα του TOP 16.

    Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

    «Είναι το πρώτο παιχνίδι στο ΤΟΠ 16 και, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό, όπως κάθε παιχνίδι στο ΤΟΠ 16. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και θα είναι πολύ δύσκολο.

    Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια ομάδα που σεβόμαστε πολύ, έχει την ποιότητα, ξέρει πώς να παίξει, έχει έναν πολύ καλό προπονητή, αν και τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν καλά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Σε πολλά παιχνίδια αρχίζουν εξαιρετικά και μετά από αυτό κάτι αλλάζει. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει στον πρώτο αγώνα του ΤΟΠ 16 και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας».
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 165 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν, την κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας τους με τον Φραν Γέστε και κινούνται δυναμικά για την απόκτηση παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

    Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Φραν Γέστε μετά από έξι μήνες παρουσίας του στο “λιμάνι”. Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί για τον Ισπανό μέσο, ειδικά μετά την εμφάνιση του κόντρα στην Δόξα Δράμα, ήταν βαρύ και οι “ερυθρόλευκοι” με μία λιτή ανακοίνωσαν επισημοποίησαν την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας τους.

    Ο Φραν Γέστε... πρόλαβε να αγωνιστεί 9 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα χωρίς να σκοράρει, ενώ είχε δώσει την ασίστ στον Φετφατζίδη για το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στην Μαρσέιγ, στην Μασσαλία.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

    Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Γέστε.

    Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί παίκτης που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Μάλιστα οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, ενώ πρόθεση της διοίκησης είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπορεί να κάνει την διαφορά.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 134 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Στο στόχαστρο του Αρσέν Βενγκέρ έχει μπει ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

    Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Στέφανου Καπίνο με την φανέλα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα. Ο 17χρονος τερματοφύλακας που έχει καθιερωθεί στους “πράσινους” και έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας αποτελεί στόχο της Άρσεναλ.

    Σύμφωνα, τουλάχιστον, με το δημοσίευμα της “Daily Mail”, το οποίο αναφέρει: “Ο17χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, που αναζητεί τη ρεζέρβα του Βόιτσεχ Σέζνι. Ήδη έχει καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό κι έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδος Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, αναζητεί γκολκίπερ παρότι στην ομάδα υπάρχουν ήδη άλλοι τρεις, ο Μανουέλ Αλμούνια, ο Βίτο Μανόνε και ο Λούκας Φαμπιάνσκι”.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 145 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Το «next big thing» του ρωσικού μπάσκετ, Αλεξέι Σβεντ, μιλά στο gazzetta.gr για την αποψινή μάχη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

    O 23χρονος Ρώσος γκαρντ μίλησε για το ματς της πρεμιέρας του TOP-16 κόντρα στους Κυπελλούχους Ελλάδος και ξεκαθάρισε πως στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να βάλουν... φρένο στον Βασίλη Σπανούλη. Επίσης, ο γκαρντ της ομάδας του Γιόνας Καζλάουσκας εξήγησε γιατί η παρέα του δεν θέλει να την πατήσει όπως οι Μαϊάμι Χιτ
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 152 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Οι χρήστες της επίσημης ιστοσελίδας της Ουέφα ψήφισαν και έβγαλαν την ιδανική ενδεκάδα για την χρονιά που πέρασε συμπεριλαμβάνοντας έξι παίκτες της Μπαρτσελόνα, τρεις της Ρεάλ, έναν της Μπάγερν και έναν της Τότεναμ.

    Προπονητής της κορυφαίας ομάδας ψηφίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ αρχηγός της ο Τσάβι.

    Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα

    Τερματοφύλακας: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης, Ισπανία)

    Δεξί μπακ: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα, Βραζιλία)

    Κεντρικοί αμυντικοί: Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα, Ισπανία) και Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν, Βραζιλία)

    Αριστερό μπακ: Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης, Βραζιλία)

    Κεντρικός χαφ: Τσάβι Ερνάντες (Μπαρτσελόνα, Ισπανία και αρχηγός της ομάδας)

    Δεξί χαφ: Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου, Ολλανδία)

    Αριστερό χαφ: Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ, Ουαλία)

    Επιτελικός μέσος: Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα, Ισπανία)

    Επιθετικό δίδυμο: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα, Αργεντινή) – Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης, Πορτογαλία)

    Προπονητής: Πεπ Γκουαρντιόλα (Μπαρτσελόνα, Ισπανία)
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 268 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Την δική του εκδοχή για το “ναυάγιο” της μετεγγραφής του στον Άρη έδωσε ο Σέρχιο Κόκε τονίζοντας πως το deal δεν χάλασε για τα χρήματα, ενώ διέψευσε πως χρωστάει στους “κιτρινόμαυρους”.

    Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κόκε στο facebook:

    «Θέλω να δώσω τη δική μου εκδοχή των γεγονότων, που είναι η μοναδική και η πραγματική. Νομίζω ότι δεν μου αξίζουν όλα όσα λέγονται. Πρώτα από όλα, θα κάνω μια μικρή αναδρομή στη θητεία μου στον Άρη. Έφτασα στην ομάδα όταν είχε μόλις ανέβει από τη Β' Εθνική και καταφέραμε να βγούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

    Τη δεύτερη χρονιά κάναμε σπουδαία πορεία στο Κύπελλο UEFA και φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Την τρίτη χρονιά ξαναβγήκαμε στην Ευρώπη, χωρίς να μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους. Τέταρτη χρονιά, νέος τελικός Κυπέλλου και νέα έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

    Η πέμπτη και τελευταία χρονιά μου ήταν υπέροχο αυτό που κάναμε, κερδίζοντας πολύ σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη. Αυτό ήταν το πέρασμά μου από τον Άρη. Δεν τα κατάφερα μοναχός μου, φυσικά. Υπήρχε από πίσω μια ομάδα και ένα φίλαθλο κοινό που ήταν αξέχαστο. Και τώρα να πάω στα σημαντικά της υπόθεσης

    Βλέπω αυτά που γράφονται στον Τύπο και θέλω να πω την αλήθεια. Εγώ πάλεψα για να επιστρέψω στον Άρη και αυτά που γράφονται για χρήματα, θέλω να τα εξηγήσω. Λέγεται ότι οφείλω 600.000 ευρώ στον Άρη. Στις 15 Απριλίου 2011, ο Κόκε άφησε τον Άρη και πήγε στο Χιούστον.

    Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν ανταλλάγματα για το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 178 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Μία εβδομάδα νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν ο Μάρκο Πάντελιτς επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα στην Ξάνθη.

    Ο Σέρβος επιθετικός είχε τραυματιστεί την προηγούμενη εβδομάδα στην αναμέτρηση με τον Θρασυβούλο για το κύπελλο και του είχαν τοποθετηθεί 9 ράμματα. Σπάζοντας όλα τα ρεκόρ μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στον αγώνα με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή στα Πηγάδια.

    Παράλληλα σε κανονικό ρυθμό επέστρεψαν τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης όσο και ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησαν για λόγους κόπωσης ο Χοσέ Χολέμπας και ο Ράφικ Τζιμπούρ. Τέλος θεραπεία έκαναν ο Μόνχε και ο Φέισα.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 115 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Λάρισας, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Νίκο Νταμπίζα. Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Σέρβος τεχνικός έπειτα από αυτή την εξέλιξη.


    Την Τρίτη (17/1) η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μπάντοβιτς παρόλο που το προηγούμενο διάστημα υπήρχε χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, έκπληξη προκάλεσε το όνομα του συνεργάτη του, ο οποίος θα είναι ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Λάρισας.

    Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, με άμεσο συνεργάτη το Νίκο Νταμπίζα. Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνει ο γυμναστής Κώστας Παρούσης. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

    Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1969 στην πόλη Νίκσιτς της Σερβίας και έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής στον Ερυθρό Αστέρα, μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του γιουγκοσλαβικού ποδοσφαίρου, και αργότερα στην Ελλάδα, σε Εθνικό (1994-96), Πανηλειακό (1996-97 & 2000-01), Ολυμπιακό (1997-98), ΠΑΟΚ (1998-00) και Εθνικό Αστέρα (2000-01).

    Ως προπονητής εργάστηκε με την ιδιότητα του βοηθού σε Ακράτητο και Κέρκυρα τις σεζόν που οι δύο ομάδες προήχθησαν από τη Β’ Εθνική στη Super League. Το 2006 εντάχθηκε στο τιμ του Ολυμπιακού ως σκάουτ κι αργότερα ως βοηθός, ενώ τη σεζόν 2009-10 και για ένα εξάμηνο χρημάτισε υπηρεσιακός προπονητής. Από το Νοέμβριο του 2010 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 316 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Άρη στη Λιβαδειά σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Live από το gazzetta.gr η εξέλιξη της αναμέτρησης.

    Online στοίχημα στον αγώνα Λεβαδειακός-Άρης στην bwin
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 184 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης θα παρακολουθήσει από κοντά τη νοκ άουτ αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος στην Τούμπα.

    Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και θα δει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από κοντά καθώς δεν υπάρχουν σήμερα διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο. Ο Αδαμίδης έκρινε σκόπιμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα σε ένα πολύ σημαντικό ματς, ενώ στην Τούμπα θα βρίσκεται μαζί του και ο Άρναρ Γκρέταρσον.

    Η πρόκριση της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ πληρώνει 2.30 στην sportingbet
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 178 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ένας πρώην (Δημήτρης Σαλπιγγίδης) κι ένας νυν (Σίλβα Κλέιτον) ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναδείχτηκαν νικητές των βραβείων MVP και Best Goal της 17ης αγωνιστικής, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

    Η Super League και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 17η αγωνιστική της Super League:

    τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
    Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) 49,98%
    Ορέστης Καρνέζης (Παναθηναϊκός) 40,72%
    Κέβιλ Μιραλάς (Ολυμπιακός) 9,30%

    τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
    Σίλβα Κλέιτον (Παναθηναϊκός) 48,73%
    Φώτης Παπουλής (ΟΦΗ) 38,08%
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 208 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ο Μάρκο Πάντελιτς, όπως και ο Νταβίντ Φουστέρ, επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων του Ολυμπιακού. Ατομικό Χολέμπας και Τζιμπούρ.

    Ο Πάντελιτς μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο επέστρεψε σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος φορ είχε κάνει εννιά ράμματα έπειτα από το μαρκάρισμα του Βασιλείου.

    Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός σε απόδοση 1.90 στην sportingbet

    Σε κανονικό ρυθμό προπονήθηκε και ο Φουστέρ, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Βιθέντε Μόνχε. Οι Χολέμπας και Τζιμπούρ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λιούμπομιρ Φέισα ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασής του.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 167 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Δύσκολη αποδείχθηκε τελικά η επιστροφή του Κόκε στον Άρη, καθώς η μεταγραφή του κόλλησε στο οικονομικό και ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει για την Μαδρίτη το πρωί της Τρίτης.
    William Hill Sports

    Παρά τις συζητήσεις που των δύο πλευρών, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο θέμα των δύο επιταγών που είχε πάρει ο 29χρονος Ισπανός στην λύση του συμβολαίου του τον περασμένο Απρίλιο. Η υπόθεσή του εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, καθώς οι άνθρωποι του Άρη του εξήγησαν ότι το διάστημα που έλειπε έχουν γίνει κάποιες... αλλαγές και πλέον τα οικονομικά δεδομένα στα ταμεία της ομάδας είναι διαφορετικά.

    Ο Κόκε είχε εξαγοράσει το προηγούμενο συμβόλαιό του δίνοντας προσωπικές επιταγές στην ΠΑΕ Άρης, ύψους 500.000 ευρώ.Τα χρήματα αυτά ακόμα δεν έχουν εισπραχθεί και βέβαια αποτελούν σημαντικό έσοδο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που μπορεί να δώσει ανάσα στα ταμεία της ομάδας. Αυτό είναι και το «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων.

    Σε απόδοση 2.50 στην betfair το διπλό του Άρη στη Λιβαδειά

    Από τον Άρη του διεμήνυσαν ότι τον θέλουν και είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μερικές ημέρες μέχρι να αποφασίσει αν θα επιστρέψει, δεχόμενος τη συγκεκριμένη πρόταση των «κίτρινων» και να αλλάξει άποψη στο θέμα των δύο επιταγών. Ωστόσο, το σημαντικότερο για τους ιθύνοντες της ΠΑΕ είναι να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα του συλλόγου.

    Η πρόταση του Άρη είναι να συμπεριληφθεί το χρέος του στο νέο συμβόλαιο. Διαφορετικά θα αναζητηθεί άλλος παίκτης στην θέση του κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 194 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-17 | Comments (0)

    Ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής αναφέρθηκε στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο και τόνισε ότι δεν είναι παρεμβατικό προς το αυτοδιοίκητο και τη ΔΕΑΒ, ελπίζει στη χρυσή τομή με ΕΕΑ, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία.

    Ο Πάνος Μπιτσαξής μίλησε στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ και αρχικά αναφέρθηκε στο ματς των Ιωαννίνων μεταξύ ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκού, υπεραμυνόμενος της πρότασής του για την επαναφορά κλήρωσης και όχι ορισμού των διαιτητών στους ποδοσφαιρικούς αγώνες: «Δεν παρεμβαίνουμε στη διαιτησία, που αποτελεί τον σκληρό πυρήνα του αυτοδιοίκητου. Στα Γιάννενα, αν όντως ήταν επικίνδυνες οι συνθήκες δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας.

    Η χώρα μας είναι μια χώρα καχυποψίας και υπάρχει αμφισβήτηση των διαιτητικών αποφάσεων κάθε εβδομάδα. Αυτό πυροδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση βίας. Έπρεπε να υπάρχει κλήρωση διαιτητών για κάποια χρόνια ή τουλάχιστον στους κρίσιμους αγώνες. Ακόμα και στην τακτική δικαιοσύνη ήρθε νόμος που καθιέρωσε την κλήρωση των δικαστών, καταργώντας τον ορισμό.

    Τα γεγονότα δικαιώνουν την άποψη μου. Παντού υπάρχουν επίμαχες διαιτητικές αποφάσεις, αλλά δεν κουνιέται φύλλο. Η διαιτησία είναι καλή σε γενικές γραμμές, δεν είναι κακή. Αλλά εδώ οι συνθήκες είναι διαφορετικές και για κάποια χρόνια έπρεπε να καθιερωθεί η κλήρωση».

    Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο τόνισε: «Εμείς ανοχύρωτη πολιτεία δεν πρόκειται να δεχτούμε. Φόροι, πόθεν έσχες, ΦΠΑ, μετοχική σύνθεση, αυτά είναι θέματα της πολιτείας. Στόχος να βρεθεί μια χρυσή τομή και είμαι σίγο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 185 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-17 | Comments (0)

    Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να φεύγει από το γήπεδο για να μην βλέπει τους οπαδούς να διχάζονται και βρίζονται μεταξύ τους αποδοκιμάζοντάς τον, και το τέλος της θητείας του είναι πιο κοντά από ποτέ.


    Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την έξοδό του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από 4,5 χρόνια. Η κουβέντα μένω-φεύγω έχει γίνει και άλλες φορές, όμως αυτό που συνέβη την Κυριακή το βράδυ όπου έβλεπε από την σουίτα να πλακώνονται μεταξύ τους οι οπαδοί γιατί οι μεν τον έβριζαν και οι δε τον υπερασπίζονταν... τον έφερε στο «σημείο μηδέν».

    «Σιχάθηκα... μαύρισε η ψυχή μου» φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, και με βάσει τα όσα είχε δηλώσει όταν ανέλαβε τα ηνία του Δικέφαλου: «Όταν και αν διχάσω θα φύγω», μάλλον ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αισθάνεται πως είναι με... το ένα βήμα εκτός ομάδας.

    Στο έκτακτο συμβούλιο που ακολούθησε και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία ξημερώματα Δευτέρας, οι περισσότεροι συνέστησαν ψυχραιμία και ο Ζαγοράκης επαναλάμβανε: «Τώρα τι κάνουμε; Τί προτείνετε;», ώστε να αντιμετωπιστεί η «εμφύλια διαμάχη».

    Εν τέλει, αφού συνέχισε και την Δευτέρα τις επαφές του, αποφάσισε να δουν τα πράγματα με ψυχραιμία, να μην παρθεί καμία απόφαση λόγω του κρίσιμου ματς με την ΑΕΚ την Τετάρτη για το Κύπελλο, και όλα παίρνουν αναβολή.

    2.10 πληρώνει στην vistabet η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

    Τί θα γίνει τελικά ουδείς βέβαια είναι σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 132 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-17 | Comments (0)

    Ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για «μισό τίτλο» στα Γιάννενα ρίχνοντας το ηθικό του Ολυμπιακού, αποθέωσε Κλέιτον και τόνισε πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση για το πρωτάθλημα.

    Ο Μίμης Δομάζος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Εξέδρα και αρχικά αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης του Τριφυλλιού στα Γιάννενα: «Αυτή η νίκη ισοδυναμεί με μισό πρωτάθλημα. Δεν λέω ότι τα ματς που απομένουν είναι εύκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς για τον Παναθηναϊκό, γιατί όλοι κοιτάνε να του κόψουν βαθμούς. Το πρόγραμμά του όμως είναι πιο βατό στη συνέχεια και το γεγονός ότι θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ του δίνει πλεονέκτημα».

    Σε απόδοση 2.00 στην bwin η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό

    Για τον λόγο που είναι τόσο αισιόδοξος, εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο σταθερός στην απόδοσή του και ιδιαίτερα αποτελεσματικός, τόσο στην έδρα του όσο και μακριά από αυτήν. Εγώ πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα για το ντέρμπι η διαφορά με τον Ολυμπιακό θα είναι μεγαλύτερη από τους δύο βαθμούς. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα έχει και άλλες απώλειες μέχρι το ραντεβού της 25ης αγωνιστικής».

    Για την απόφαση του διαιτητή να γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Το ματς έπρεπε να αναβληθεί για την Δευτέρα. Εδώ δεν είχαμε να κάνουμε με βροχή ή χιόνι, αλλά με πάγο. Είδατε τι πατινάζ έκαναν οι παίκτες από τη μία πλευρά του γηπέδου; Το γιατί αποφάσισε να το ξεκινήσει ο διαιτητής ας το κρίνουν οι αρμόδιοι. Αλλά τι να τον κρίνουν; Αυτοί αντί να το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 121 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-17 | Comments (0)

    Το οικονομικό στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούτσο Γκονζάλες στον Ολυμπιακό, ο οποίος «αποχωρίζεται» τον Φέισα και «τρέχει» να βρει τον «Γκονζάλες νούμερο δύο».

    Ο 31χρονος Αργεντινός άσος της Μαρσέιγ αποτέλεσε τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, και ενώ αρχικά είχε εμφανιστεί θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, στη συνέχεια... τρόμαξε από την κρίση και ενημέρωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική.

    Ο Γκονζάλες αμείβεται με 3,5 εκ. ευρώ (καθαρά) ετησίως από τους Μασσαλούς και δεν έδειξε να κάνει... εκπτώσεις στο κασέ του, παρά το γεγονός ότι θέλει να φύγει από το Βελοντρόμ αλλά άλλες προτάσεις για την ώρα δεν υπάρχουν. Σημειώνεται ότι από αυτά τα χρήματα, η Μαρσέιγ του καλύπτει περίπου τα 2 εκ. ευρώ και τα υπόλοιπα αθλητική εταιρία – χορηγός που ντύνει στον παίκτη.

    Πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να του προσφέρει ένα συμβόλαιο αντίστοιχο με εκείνο που πληρώνει η Μαρσέιγ, δίνοντάς του ένα ποσό κοντά στα 1,7 εκ. ευρώ το χρόνο και τα υπόλοιπα με τη μορφή μπόνους. Εκείνος όμως τα ήθελε όλα στο συμβόλαιό του και φαίνεται πως δεν θέλησε να ρισκάρει ούτε τα χρήματα των χορηγών του, αφού είναι πολύ πιθανό στο νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες να μην τον ακολουθήσουν επενδύοντας στην εν Ελλάδι καριέρα του.

    Έτσι λοιπόν, ο Λούτσο Γκονζάλες είναι παρελθόν από τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι η Μαρσέιγ ήταν σύμμαχός του σε αυτήν την προσπάθεια για ν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 123 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-17 | Comments (0)

    Ο Νίκος Κωστένογλου με την ομιλία του επιχείρησε να αποφορτίσει τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει Τούμπας αλλά έδωσε ταυτόχρονα και σύνθημα νίκης!

    «Είναι ένα παιχνίδι κι αυτό με τον ΠΑΟΚ όπως όλα τα άλλα. Εμείς πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει, να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πάμε για να κερδίσουμε όπως έχουμε στόχο να κάνουμε σε κάθε ματς»...

    3.30 πληρώνει στην vistabet το διπλό της ΑΕΚ στην Τούμπα



    Τα λόγια αυτά χρησιμοποίησε ο Νίκος Κωστένογλου στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τονίζοντας πως κανείς δεν πρέπει να βλέπει αυτήν την αναμέτρηση λες και πρόκειται για τον τελικό της χρονιάς για την Ενωση.



    «Διαπιστώνω ότι πολλοί θεωρούν το ματς με τον ΠΑΟΚ ως το παιχνίδι της χρονιάς για μας. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία πολύ σημαντική αναμέτρηση μια και το Κύπελλο αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων μας για τη σεζόν που διανύουμε, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το βλέπουμε ως το ματς της χρονιάς. Εγώ δεν το βλέπω έτσι και δεν θέλω κι εσείς να το αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο. Στόχος μας είναι όπως πάντα η νίκη και θα προσπαθήσουμε όλοι δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για να εκπληρώσουμε το στόχο μας όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι», είπε ακόμη ο Ελληνας τεχνικός της ΑΕΚ.



    Λίγο πριν την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο «Κωστέ» αναφέρθηκε και στο θέμα των πληρώμων και των χρημάτων που θα μπουν άμεσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών: ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 169 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    Μπορεί ο Παναθηναϊκός μέσω δηλώσεων και ανακοίνωσης να διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις συνθήκες διεξαγωγής του ματς με τον ΠΑΣ, αλλά όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, δεν έκανε το αυτονόητο! Τόσο ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του, όσο κι ο Πρόεδρος του Δημήτρης Γόντικας με δηλώσεις του, επιτέθηκαν στον διαιτητή Σπάθα επειδή επέτρεψε τη διεξαγωγή του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΣ, κυρίως για τον φόβο τραυματισμού των παικτών του. Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Παναθηναϊκός-Δόξα Δράμας σε απόδοση 1.444 στην sportingbet Ωστόσο παρά τις κορώνες, η διοίκηση της ομάδας δεν έπραξε το αυτονόητο, που επιτρέπεται μάλιστα από τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου. Οπως αναφέρει ρητά ο ΚΑΠ στο άρθρο 9, η 2η παράγραφος αναφέρει: «Αγωνιστικός χώρος που δεν πληροί της παραγράφου 1. μπορεί να χαρακτηριστεί αντικανονικός μόνον πριν από την έναρξη του αγώνα». Και η 3η παράγραφος τονίζει: «Για τη δυνατότητα διεξαγωγής ή όχι ενός αγώνα, λόγω αντικανονικότητας του γηπέδου, μόνος αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο διαιτητής, ο οποίος στο Φ. Α. έχει υποχρέωση να αναγράψει περί αυτού κάθε παρατήρηση του. Ειδικότερα όμως η φιλοξενούμενη ομάδα έχει το δικαίωμα να διατυπώσει σχετική ένσταση στο Φ.Α. πριν την έναρξη του»! Δηλαδή ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που διαπίστωσε τις συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ειδικά όταν και καθυστέρησε η έναρξη του ματς, θα μπορούσε να υποβάλλει ένσταση για την διεξαγωγή. Ωστόσο δεν το έκανε, επειδή προφανώς δεν το γνώριζε! Κι έτσι η διοίκηση αρκέστηκ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 204 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    Για πολύ σημαντική νίκη, ειδικά από την στιγμή που η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν τραγική έκανε λόγο ο μοναδικός σκόρερ της συνάντησης στους Ζωσιμάδες Σίλβα Κλέιτον.
    William Hill Sports

    Ο Βραζιλιάνος μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε σχετικά: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη ειδικά σε αυτές τις συνθήκες. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 195 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-15 | Comments (0)



    Θεωρείται από τις κορυφαίες αθλητικές μάρκες. Άρα λογικό είναι να θέλει να έχει κάτω από τη στέγη της και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές – όπως τον “Άγιο Ίκερ”.

    Όποιος είπε ότι το branding δεν έχει σημαντική θέση στο ποδόσφαιρο είναι γελασμένος. Η Adidas το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, λοιπόν, κάνοντας μια “κίνηση ματ” στην αγορά και υπογράφοντας τον “Άγιο Ίκερ”. Ο μεγάλος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας άφησε τη Reebok και πέρασε κάτω από τη χρυσή στέγη της γερμανικής μάρκας.
    Η Adidas πάντα επέλεγε τους καλύτερους. “Αυτούς που σπάνε ρεκόρ, τους ακούραστους, τους ποδοσφαιριστές-καλλιτέχνες, τους δημιουργούς, τις ιδιοφυίες”. Αυτό που της έλειπε ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Δείτε το ισπανικό σποτ που σφραγίζει τη συμφωνία της με αυτόν.

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 197 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-15 | Comments (0)

    Η προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή ανακοινώθηκε, έπεται και η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ισπανό στράικερ.



    Ο Μάνουελ Μασάδο θα είναι ο νέος προπονητής του Αρη αφού επήλθε προφορική συμφωνία με τους κίτρινους για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου.

    Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ

    Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό Manuel António Marques Machado ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο. Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Δευτέρα.

    Μαζί του στο τεχνικό τιμ της ομάδας θα βρίσκεται ο βοηθός προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και ο γυμναστής Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο.

    Ο κ. Μachado έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 1955

    Η καριέρα του

    1992–1993 Vitória Guimarães (β ομάδα) 1993–1994 Vila Real 1995–1996 Vitória Guimarães (β ομάδα) 1998–2000 Fafe 2000–2004 Moreirense 2004–2005 Vitória Guimarães 2005–2006 Nacional 2006–2007 Académica 2007–2008 Braga 2008–2010 Nacional 2010–2011 Vitória Guimarães.

    Συμφωνία και με Κόκε

    Σε προφορική συμφωνία με τον Αρη για την επιστροφή του έφτασε και ο Σέρχιο Κόκε. Το θέμα με το χρέος του Ισπανού προς τους κίτρινους (500.000 ευρώ) για την αποδέσμευσή του τακτοποιήθηκε και μόλις ο Ισπανός πάρει στα χέρια του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 175 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Η κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” για 3η φορά δεν ήταν το μοναδικό δώρο για τον Λίονελ Μέσι. Ο άσος της Μπαρτσελόνα είδε να γίνεται graffiti στη Βαρκελώνη.

    Πριν από λίγες μέρες κατάφερε να “πιάσει” το ρεκόρ του Μισέλ Πλατινί, κατακτώντας για 3η συνεχόμενη φορά τη “Χρυσή Μπάλα” και δικαιώνοντας όσους τον θεωρούν τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη. Και φυσικά πλέον βάζει πλώρη να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα κατακτήσει το τρόπαιο 4 φορές. Ο λόγος φυσικά για τον Λίονελ Μέσι, ο οποίος στα 24 του έχει καταφέρει να πετύχει όσα οι άλλοι απλά ονειρεύονται – μόνο ένα Μουντιάλ του λείπει, αλλά που θα πάει;!



    Ωστόσο αυτή η εβδομάδα δεν είχε μόνο την “Χρυσή Μπάλα”, αλλά ο Μέσι είδε να γίνεται και graffiti στο κέντρο της Βαρκελώνης. Η AXE Colours τίμησε με αυτό τον τρόπο το χρυσό παιδί της πόλης και κάτι μας λέει ότι θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια μέχρι να σβηστεί αυτό το σχέδιο. Ίσως και ποτέ…
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 173 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Τον δρόμο που χάραξαν οι Τιερί Ανρί και Λάντον Ντόνοβαν, ακολουθεί και ο Ρόμπι Κιν ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Άστον Βίλα για τον επόμενο ενάμιση μήνα.

    [img]http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/article1572741.ece/ALTERNATES/w460/robbie+keane.jpg[/img]

    Ο φορ των ΛΑ Γκάλαξι πρόκειται να αγωνιστεί ως δανεικός στους "χωριάτες" μέχρι την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος MLS.

    Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια συμφωνία έχει κάνει και ο Τιερί Ανρί με την Άρσεναλ καθώς και ο Λάντον Ντόνοβαν που ξαναφόρεσε την φανέλα της Έβερτον.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 228 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-12 | Comments (0)

    Τον δρόμο που χάραξαν οι Τιερί Ανρί και Λάντον Ντόνοβαν, ακολουθεί και ο Ρόμπι Κιν ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Άστον Βίλα για τον επόμενο ενάμιση μήνα.

    [img]http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/article1572741.ece/ALTERNATES/w460/robbie+keane.jpg[/img]

    Ο φορ των ΛΑ Γκάλαξι πρόκειται να αγωνιστεί ως δανεικός στους "χωριάτες" μέχρι την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος MLS.

    Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια συμφωνία έχει κάνει και ο Τιερί Ανρί με την Άρσεναλ καθώς και ο Λάντον Ντόνοβαν που ξαναφόρεσε την φανέλα της Έβερτον.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 193 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-12 | Comments (0)

    Έτοιμη να προσφέρει 30€ εκατ. στη Λιλ για την απόκτηση του Έντεν Αζάρ είναι η Τσέλσι.



    Σύμφωνα με τη ''L'Equipe'' η Τσέλσι φαίνεται να έχει θέσει ως στόχο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον 21χρονο Βέλγο διεθνή και βρίσκεται σε συζητήσεις με την γαλλική ομάδα για να τον παραχωρήσει. Οι ''μπλε'' του Λονδίνου είναι απογοητευμένοι από το πρώτο μισό της σεζόν και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας πιστεύει πως ο Αζάρ θα είναι η τέλεια προσθήκη.

    Ωστόσο στη Λιλ είναι πρόθυμοι να κρατήσουν τον μεσοεπιθετικό μέχρι το τέλος της σεζόν και να τον παραχωρήσουν τότε με ένα ποσό γύρω στα 40€ εκατ. Ο Αζάρ είναι από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη και στο στόχαστρο τους, τον έχουν οι Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 241 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-12 | Comments (0)

    Την ευχή του για την φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Ραούλ.



    Ο 34χρονος επιθετικός της Σάλκε με δηλώσεις στην ''ΑS'' είπε πως θέλει η “Βασίλισσα” να κάνει το τρεμπλ την φετινή χρονιά και πιστεύει πως το έργο του Μουρίνιο φέτος αποδίδει.

    ''Θέλω η Ρεάλ Μαδρίτης να τα κερδίσει όλα στο 2011-12. Το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί όχι. Υπάρχουν δύο φαβορί κατά τη γνώμη μου. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια τους και το έργο του Μουρίνιο φέτος αποδίδει. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ, αλλά κάνει βήματα προς τα εμπρός. Έχει γίνει πιο ανταγωνιστική''.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 236 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-12 | Comments (1)



    Για τον τραυματισμό, που του κατάφερε, απολογήθηκε στον Μάρκο Πάντελιτς ο αρχηγός του Θρασύβουλου, Νίκος Βασιλείου.

    Ο αμυντικός του Θρασύβουλου τραυμάτισε τον σέρβο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, και του ζήτησε συγνώμη για το σκληρό του μαρκάρισμα.

    "Ζητάω συγγνώμη στον Μάρκο Πάντελιτς. Πήγα και στα αποδυτήρια και ζήτησα συγγνώμη. Ειλικρινά δεν το ήθελα και ελπίζω να μην του έχω κάνει ζημιά", τόνισε και πρόσθεσε.

    "Είναι θετικό να παίζεις με τον Ολυμπιακό. Μόνο κέρδος μπορείς να έχεις από τέτοια παιχνίδια. Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια το γεγονός ότι χάσαμε μόνο με 3-0".
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 228 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Πέρυσι αποκλείστηκε στη φάση των "8". Φέτος, η πορεία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο σταμάτησε στους "16" από έναν ψυχωμένο Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι νίκησαν 4-3 το τριφύλλι στη διαδικασία των πέναλτι, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον 24χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Σιδεράκη, ο οποίος ήταν εκπληκτικός όχι μόνο στη "ρώσικη ρουλέτα", αλλά και στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

    Αγώνας - συζήτησηMatch CenterΦερέιρα: Τιμωρία που δεν αξίζαμεΜάντζιος: Το μέλλον μάς ανήκειΗ φάση των 16
    Η διαδικασία των πέναλτι
    Καραγκούνης (απέκρουσε ο Σιδεράκης)
    Σάμαρης (απέκρουσε ο Καρνέζης)
    Κουϊνσι 0-1
    Τσότσαλιτς 1-1
    Ρούντολφ 1-2
    Σκέμπρι (άουτ)
    Κατσουράνης 1-3
    Γουνδουλάκης 2-3
    Λέτο (απέκρουσε ο Σιδεράκης)
    Σιόβας 3-3
    Μπιάρσμιρ (οριζόντιο δοκάρι)
    Ομο 4-3

    Πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι, ο Σεμπάστιαν Λέτο είχε χάσει στην παράταση το... άχαστο στο 93', όταν έπειτα από σέντρα του Βύντρα, "κατάφερε" σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα άουτ!

    Και να ήταν μόνο ο Λέτο... Γκολ με το τσουβάλι χάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τους δύο τερματοφύλακες, Σιδεράκη και Καρνέζη, να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές, λόγω των σωστών τοποθετήσεων, αλλά και των αντανακλαστικών σε φάσεις... φτιαγμένες για γκολ.

    Ο Κ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 214 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Στην αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του, στην κανονική διάρκεια του αγώνα με τον πανιώνιο, στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

    Αγώνας - συζήτησηMatch CenterΦερέιρα: Τιμωρία που δεν αξίζαμεΜάντζιος: Το μέλλον μάς ανήκειΗ φάση των 16
    Οι δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα:

    "Ηταν ένας τυπικός αγώνας Κυπέλλου, αλλά οι στόχοι διαφορετικοί. Για μια ομάδα που δεν έχει τη δυνατότητα να προχωράει πολύ σε αυτές τις διοργανώσεις, είναι πολυ σημαντική η πρόκριση. Ηταν όλα ανοιχτά.

    Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο, ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ.

    Αποδειχθήκαμε μη αποτελεσματικοί και εν αντιθέσει με άλλους αγώνες, τιμωρηθήκαμε. Ηταν μια τιμωρία που δεν μας αξίζαμε. Αυτό που αξίζει, είναι συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοιες ήττες".

    Από την πλευρά του, ο Ορέστης Καρνέζης, τόνισε: "Προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στα 90 λεπτά. Είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Δεν τα καταφέραμε και πήγε το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου είναι καθαρά θέμα τύχης. Ο Πανιώνιος είναι έμπειρη ομάδα, με καλούς παίκτες. Θέλαμε πολύ το Κύπελλο, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο πρωτάθλημα".

    Απογοητευμένος ήταν και ο Τοτσέ: "Είχαμε ένα κακό παιχνίδι. Κάναμε αρκετ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 215 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Πανευτυχής για την πρόκριση του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, εμφανίστηκε ο ο Ακης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου.

    Αγώνας - συζήτησηMatch CenterΦερέιρα: Τιμωρία που δεν αξίζαμεΜάντζιος: Το μέλλον μάς ανήκειΗ φάση των 16
    "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είχαμε πολύ καλή απόδοση. Έστω και στη διαδικασία των πέναλτι, που είναι θέμα τύχης, καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία πρόκριση.

    Σήμερα χαιρόμαστε, την Κυριακή όμως έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια αυτή η πρόκριση. Έχουμε αλλάξει πολύ την εικόνα της ομάδας κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

    Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και παίξαμε πολύ οργανωμένα. Δεν απειληθήκαμε από τον Παναθηναϊκό, με εξαίρεση τη φάση του Λέτο στην παράταση.

    Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και αν συνεχίσουμε έτσι, το μέλλον μάς ανήκει. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά".
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 165 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Τα καμπανάκια στην Παιανία είχαν χτυπήσει στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν κλειστά τα αυτιά τους και ασχολούνταν με οτιδήποτε άλλο πλην της τραγικής εικόνας της ομάδας. Πότε με τους διαιτητές, πότε με τον Μπιτσαξή και την Αστυνομία που απαγορεύει τις μετακινήσεις των οπάδών του στα εκτός έδρας παιχνίδια, πότε με τον... στόπερ που λείπει, αλλά απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι το σκοράρισμα, μα ποτέ με τα πραγματικά προβλήματα και την κάκιστη εικόνα της ομάδας, που ήταν θέμα χρόνου να κάνει μία μεγάλη γκέλα, όπως αυτή στη Νέα Σμύρνη και να απωλέσει έναν ακόμη τίτλο τα τελευταία χρόνια από τόσο νωρίς...

    Αγώνας - συζήτησηMatch CenterΦερέιρα: Τιμωρία που δεν αξίζαμεΜάντζιος: Το μέλλον μάς ανήκειΗ φάση των 16

    O Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος μετά το ευρωπαϊκό ματς με την Μακάμπι στο Τελ Αβιβ το καλοκαίρι δεν κατάφερε να σκοράρει κατά τη κανονική διάρκεια ενός αγώνα.

    Πήγαινε... τρένο
    Ο Παναθηναϊκός πήγαινε... τρένο στο πρωτάθλημα σχεδόν για 40 μέρες στο διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με το... τρικάκι του συστήματος (4-6-0 παίζω χωρίς επιθετικό) να κάνει... παπάδες!

    Η φθίνουσα πορεία
    Ωστόσο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, η πορεία των πρασίνων είναι ιδιαιτέρως φθίνουσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 193 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Τι κι αν δεν είσαι αθλητικός τύπος. Οι varsity ζακέτες της Ministry θα σου δώσουν τον sport αέρα που έχεις ανάγκη.

    Την ώρα που οι περισσότερες fashion εταιρίες παρουσιάζουν ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα, η Mister μας κρατάει ζεστούς με την κολεξιόν “των αθλητικών ζακετών”.

    Η εταιρία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο παρουσιάζει μια ποικιλία καινούριων κυκλοφοριών που περιλαμβάνει τις ζακέτες “varsity”, εξαιτίας του ότι στην Αμερική τις φορούσαν αυτοί που έπαιζαν ράγκμπι και γενικότερα οι αθλητές.



    Από τα κυριότερα σχέδια του οίκου είναι η μάλλινη/δερμάτινη μαύρη ζακέτα και μια έκδοση ιαπωνικού μαύρου denim δέρματος, κατασκευασμένα φυσικά στις ΗΠΑ με εγχώρια υφάσματα. Συνοδευτικά της ζακέτας είναι μια υπερμεγέθης κουκούλα αλλά και κολεξιόν από κοσμήματα συμπεριλαμβανομένων βραχιολιών σχεδιασμένα από τον L. Ruano, που εκτέλεσε και χρέη φωτογράφου για την κολεξιόν. Μπορείς να αγοράσεις αυτή τη σειρά από το site Mrsfc.com.

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 25903 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)

    « 1 2 ... 6 7 8 9 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz