Κυριακή, 2024-05-05, 7:48 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 15 » Προσλήψεις, Ιανουάριος 2012: Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας
    10:51 AM
    Προσλήψεις, Ιανουάριος 2012: Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας

    Προσλήψεις, Ιανουάριος 2012: Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας

    Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επανήλθαν στο προσκήνιο των προσλήψεων, καθώς προσφέρουν την ευκαιρία πρόληψης σε 410 εποχικούς υπαλλήλους μέσω τεσσάρων διαγωνισμών.

    Το μεγαλύτερο πακέτο των θέσεων (178) αφορά την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. Αθήνας και Πειραιά.


    Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: 1) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή πτυχίο Β’ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξαρτήτως ειδικότητας ή πτυχίο Α’ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο τίτλο Λυκείου. 2) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών Διαδικτύου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 19η Ιανουαρίου. 

    O δεύτερος διαγωνισμός έρχεται επίσης από την Αθήνα, καθώς η ίδια υπηρεσία θα προσλάβει 143 Διανομείς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για την πρόσληψη απαιτείται: 1) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 2) Αδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α’ (σταδιακής πρόσβασης) εκτός του μοτοποδηλάτου. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το περιθώριο να υποβάλουν την αίτησή τους έως και τις 20 Ιανουάριου. Επιπλέον, στην πρόσληψη 78 ατόμων -63 Δ.Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 2 Δ.Ε. Οδηγών και 13 Υ.Ε. Διαμετακομιστών, χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών- προχωρά το Κέντρο Διαλογής Αττικής και Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου. Οι αιτήσεις θα υπποβάλλονται έως και τις 23 Ιανουαρίου.

    Οι ενδιαφερόμενοι και για τους τρεις διαγωνισμούς της Αττικής μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους μόνον ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Προσλήψεων, Απελλού 1, Τ.Κ. 10188, ΑΘΗΝΑ (τηλ.: επικοινωνίας: 210-3353228 και 487).

    Επίσης, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Επιστολικού Ταχυδρομείου Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στον δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε η πρόσληψη 11 ΔΕ Διανομέων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το περιθώριο να υποβάλουν την αίτησή τους έως και τις 18 Ιανουάριου στην ακόλουθη Διεύθυνση:ΠΔΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας - ΕΛ.ΤΑ., ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου, Τ.Κ. 56000 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, (τηλ.: επικοινωνίας: 2310-289564 και 2310-289594).

    Για όλους τους διαγωνισμούς οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι νέες προσλήψεις θα διενεργηθούν με σειρά προτεραιότητας, δηλαδή με το σύστημα των μορίων. 
    Στα κριτήρια πρόσληψης όλων των υποψηφίων, η εντοπιότητα θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο. Στη συνέχεια η σειρά κατάταξης των υποψηφίων κάθε ομάδας καθορίζεται με τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων, του αριθμού ανήλικων τέκνων, του βαθμού του βασικού τίτλου σπουδών, της ηλικίας αλλά και της πείρας. Ωστόσο, ο χρόνος ανεργίας θα δώσει το μεγαλύτερο μπόνους στους ενδιαφερόμενους, ενώ άνεργος πάνω από δώδεκα μήνες θα λάβει στη βαθμολογία του έξτρα μόρια. Ανεργος που είναι υποψήφιος, πρέπει να έχει τουλάχιστον τέσσερις συνεχείς μήνες ανεργίας, υπολογιζόμενους από την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και προς τα πίσω.

    Εως αύριο οι αιτήσεις για την Πυροσβεστική

    Αύριο 16 Ιανουαρίου εκπνέει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη 725 Δόκιμων Πυροσβεστών γενικών καθηκόντων στο Πυροσβεστικό Σώμα. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Οι 75 θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι 203 κατόχους τίτλου σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) οποιουδήποτε τύπου Λυκείου, οι 375 κάτοχους τίτλου σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) οποιουδήποτε τύπου Λυκείου με επαγγελματική άδεια οδήγησης κατηγορίας Γ’ και άνω, οι 12 θέσεις Πλοηγούς Κυβερνήτες, οι 20 Πλοηγούς Μηχανικούς, οι 15 Ηλεκτρονικούς, κατόχους τίτλου σπουδών Β’ κύκλου ΤΕΕ του ηλεκτρονικού τομέα, οι 15 κατόχους πτυχίου Β’ κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου ή αμαξωμάτων και οι 10 Μουσικούς.

    35 θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

    Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε την πρόσληψη 35 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών. Στην Κομοτηνή υπάρχουν οι εξής ευκαιρίες: 3 ΠΕ Μηχανικών, 3 ΠΕ Διοικητικού, 2 ΠΕ Οικονομικού, 1 ΠΕ Κτηνιάτρων, 4 ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, 1 ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας / Εποπτείας Δημόσιας Υγείας, 3 ΤΕ Πληροφορικής, 1 ΤΕ Μηχανικών / Τοπογράφων Μηχανικών, 3 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 3 ΔΕ Προσωπικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, 1 ΔΕ Τεχνικών / Χειριστών Μηχανημάτων Εργων και 1 ΥΕ Επιμελητών. Στη Δράμα οι νέες θέσεις αφορούν 1 ΠΕ Ιατρών, 1 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και 1 ΤΕ Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στην Ξάνθη θα προσληφθούν 2 ΔΕ Τεχνικοί και 1 ΠΕ Μηχανικός. Στην Καβάλα θα προσληφθεί 1 ΠΕ Μηχανικός και στην Ορεστιάδα 1 ΠΕ Κτηνίατρος. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα κατατίθενται έως και τις 19 Ιανουαρίου (τηλ.: 25313-50168).

    21 γυμναστές στο Ωραιόκαστρο

    Εως τις 18 Ιανουαρίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για την κάλυψη 21 θέσεων στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Οι νέοι υπάλληλοι θα είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης των εξής ειδικοτήτων: 1 Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κλειστού Χώρου, 1 Διοίκησης Αθλητισμού, 4 Παραδοσιακών Χορών, 1 Πετοσφαίρισης, 2 Καλαθοσφαίρισης, 2 Ενόργανης, 1 Στίβου, 1 Ρυθμικής - Ενόργανης, 5 Ανεξαρτήτως ειδικότητας, 1 Καλλιτεχνικής Γυμναστικής, 2 Ειδικής αγωγής. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με βάση τα εξής κριτήρια: 1. Προϋπηρεσία. 2. Βαθμός πτυχίου. 3. Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών. 4 Εντοπιότητα. 5. Ειδίκευση-πρόσθετες γνώσεις. 6. Οικογενειακή κατάσταση. Πληροφορίες δίνονται στην ιστοσελίδα του δήμου Ωραιοκάστρου (www.oraiokastro.gr) και στα γραφεία της ΔΕΚΕΩ (τηλ.: 2313-300830).

    Ενας στους πέντε Ελληνες απειλείται με φτώχεια

    O κίνδυνος της φτώχειας απειλεί έναν στους πέντε Ελληνες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δειγματοληπτικής Ερευνας Εισοδήματος και Συνθηκών που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

    Το χρηματικό όριο της φτώχειας ανέρχεται στο ετήσιο ποσό των 7.178 ευρώ ανά άτομο και σε 15.073 ευρώ για νοικοκυριά με δύο ενήλικες και δύο εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Το μέσο ετήσιο ατομικό ισοδύναμο εισόδημα ανέρχεται σε 13.973,94 ευρώ και το μέσο ετήσιο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών της χώρας σε 24.224,38 ευρώ. Τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας εκτιμώνται σε 868.597 και τα μέλη τους σε 2.204.800.

    Ο κίνδυνος φτώχειας για παιδιά ηλικίας 0-17 ετών (παιδική φτώχεια) ανέρχεται σε 23% και είναι υψηλότερος κατά περίπου τρεις ποσοστιαίες μονάδες από το αντίστοιχο ποσοστό του συνολικού πληθυσμού. Ο κίνδυνος φτώχειας για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών υπολογίζεται σε ποσοστό 21,3% και είναι μειωμένος κατά 0,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
    Ο πληθυσμός που διαβιεί σε νοικοκυριά, στα οποία δεν εργάζεται κανένα μέλος ή εργάζεται με μερική απασχόληση ανέρχεται σε 544.800 άτομα, ενώ το προηγούμενο έτος ανερχόταν σε 488.200 άτομα.

    Ο απειλούμενος από τη φτώχεια πληθυσμός είναι κυρίως:

    - Γυναίκες άνεργες (40,0%).
    - Μονογονεϊκά νοικοκυριά με τουλάχιστον ένα εξαρτώμενο παιδί (33,4%).
    - Νοικοκυριά με έναν ενήλικα ηλικίας 65 ετών και άνω (30,1%).
    - Νοικοκυριά με 3 ή περισσότερους ενήλικες με εξαρτώμενα παιδιά (29,3%).
    - Μονοπρόσωπα νοικοκυριά με μέλος θήλυ (27,7%).
    - Παιδιά ηλικίας 0-17 ετών (23,0%).

    Οι ευκαιρίες στον ιδιωτικό τομέα

    Με τη συνεργασία εταιρειών ανθρώπινου δυναμικού η «Espresso της Κυριακής» παρουσιάζει τις πιο περιζήτητες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για στελέχη και υπαλλήλους.

    ADECCO
    Λεωφόρος Κηφισίας 56, 15125, Μαρούσι
    Τηλ.: 210-6930490, fax: 210-6919358,
    e-mail: infogr@adecco.com

    Ειδικότητα Θέσεις
    Customer Care Agent (Bulgarian Speaker) - Aθήνα (νότια προάστια) 1
    Υπάλληλος Αποθήκης - Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
    Υπάλληλοι Τηλεφωνικής Ενημέρωσης Πελατών - Αθήνα (βόρεια προάστια) 5
    Υπάλληλος Τμήματος Λογιστηρίου - Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
    IT Service Desk Employee - Αθήνα 1
    HR Trainee - Αθήνα 1
    Administrative Assistant to the Finance Department - Αθήνα 1
    Customer Care Agent (Turkish / Russian Speaker - Αθήνα 1
    Customer Care Agent (Hungarian / Russian Speaker) - Αθήνα 1
    Plastics Engineering Engineer - Αθήνα 1
    Field Sales Engineer - Αθήνα 1
    Υπεύθυνος Πωλήσεων - Θεσσαλονίκη 1
    Εξωτερικός Πωλητής Τραπεζικών Προϊόντων - Αθήνα (Μαρούσι) 1
    Customer Care Agent (Turkish Speaker) - Αθήνα (νότια προάστια) 1
    Sales Administrative Assistant - Αθήνα (δυτικά προάστια) 1
    Plant Resident - Aθήνα 1
    Call Center Supervisor-Αθήνα (νότια προάστια) 1
    Υπεύθυνος Εταιρικών Πωλήσεων - Κομοτηνή 1
    Sales Administrator - Αθήνα 1
    Ηλεκτρολόγος Συντηρητής - Αθήνα 1
    Finance Coordinator - Αθήνα 1
    Tax Director - Αθήνα 1
    Senior Auditor - Αθήνα 1
    Σύμβουλος Πωλήσεων για χώρες του εξωτερικού - Θεσσαλονίκη 1
    Τεχνικός Σύμβουλος Πωλήσεων - Θεσσαλονίκη 1

    RandstadHellas
    Αγγέλου Πυρρή 5, 11527, Αθήνα
    Τηλ.: 210-6770523
    Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε αίτηση για τις θέσεις στο: www.randstad.gr

    Αθήνα 
    Ειδικότητα Θέσεις
    Exports Area Sales Manager 1
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: randstad@randstad.gr <mailto:randstad@randstad.gr>, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333 257, www.randstad.gr
    Ειδικότητα Θέσεις
    Key Account Manager 1
    Sales Senior Manager 1
    Product Manager 1
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: lsgouraki@randstad.gr <mailto:lsgouraki@randstad.gr>, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333257, www.randstad.gr
    Ειδικότητα Θέσεις
    Sales Representative - HORECA 1
    Medical Representative OTC  6
    Αrea Sales Manager 1
    Key Account Manager - HORECA 1
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: akatsorchis@randstad.gr, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333257,www.randstad.gr
    Ειδικότητα Θέσεις
    Διευθυντής Καταστήματος 2
    Πωλητές Λιανικής (πλήρης - μερική απασχόληση) 10
    Πωλητές Τραπεζικών Προϊόντων 10
    Τele Sales Agent 6
    Collection Agent 5
    Collection Agent 3
    Promoter (Part Time) 10
    Bulgarian / Russian Technical Support 5
    Hungarian / Russian Technical Support 5
    Ukrainian / Russian Technical Support 5
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: mpapazekou@randstad.gr, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333257,www.randstad.gr
    Ειδικότητα Θέσεις
    Stock and Supply Manager 1
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 1
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: nkaraiskou@randstad.gr <mailto:nkaraiskou@randstad.gr>, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333216, www.randstad.gr
    Ειδικότητα Θέσεις
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 2
    Outdoor Errands Employee 1
    Υπάλληλος Αποθήκης Αυλώνα Αττικής - Ασπρόπυργος 5
    Υπάλληλος Διεκπεραίωσης Παραγγελιών (Picker) 4
    Διπλωματούχος Χειριστής Κλαρκ 2
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: ethessalonikefs@randstad.gr<mailto:ethessalonikefs@randstad.gr>, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333216, www.randstad.gr
    Ειδικότητα Θέσεις
    Senior Accountant 1
    Credit Specialist 1
    Client Service Database Developer 1
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: tkanargias@randstad.gr <mailto:tkanargias@randstad.gr>, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333257, www.randstad.gr
    Θεσσαλονίκη 
    Ειδικότητα Θέσεις
    Βοηθός Λογιστή 1
    Προϊστάμενος Λογιστηρίου 1
    Eπιθεωρητές Πωλήσεων 2
    Πωλητές / Πωλήτριες 5
    Διευθυντής Πωλήσεων 1
    Διευθυντής Καταστήματος 1

    Retail Department Manager 1
    Store Manager 1
    Υπεύθυνος Καταστήματος 1
    Υπεύθυνος Τμήματος 1
    Πωλητές / Πωλήτριες 3
    Product Manager 1
    Exports Sales Representative 1
    Υπεύθυνος Πωλήσεων Χονδρικής 1
    F2F Collections Advisor 2
    Υπάλληλος Γραφείου 1
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: thessaloniki@randstad.gr <mailto:thessaloniki@randstad.gr>, τηλ.: 2310-414731, fax: 2310-414728, www.randstad.gr
    Εύβοια 
    Ειδικότητα Θέσεις
    Hotel Manager 1
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: mpapazekou@randstad.gr <mailto:mpapazekou@randstad.gr>, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333257, www.randstad.gr
    Γερμανία 
    Ειδικότητα Θέσεις
    Nurses for the Operation Room 10
    Nurses 10
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: akleffmann@randstad.gr <mailto:akleffmann@randstad.gr>, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333257, www.randstad.gr
    Γαλλία 
    Ειδικότητα Θέσεις
    Nurses 10
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: akleffmann@randstad.gr <mailto:akleffmann@randstad.gr>, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333257, www.randstad.gr
    Αγγλία 
    Ειδικότητα Θέσεις
    Nurses 10
    Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: akleffmann@randstad.gr, τηλ.: 210-6770523, fax: 213-3333257,www.randstad.gr

    Επιδότηση ΟΑΕΔ για τη διατήρηση 10.000 θέσεων εργασίας

    Κίνητρα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν όλον τον χρόνο προκειμένου να διατηρήσουν το προσωπικό τους στις θέσεις εργασίας του προσφέρει ο ΟΑΕΔ. Οι εισφορές υπολογίζονται πάνω στις πραγματικές μεικτές αποδοχές των εργαζόμενων, μέχρι το ύψος του 30πλάσιου του κατώτατου βασικού ημερομισθίου. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι εργοδοτικές εισφορές για όλους τους κλάδους κύριας ασφάλισης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και για την επικουρική ασφάλιση του ΕΤΕΑΜ, οι εργοδοτικές εισφορές που το ΙΚΑ εισπράττει υπέρ άλλων φορέων και κλάδων κοινωνικής ασφάλισης, οι εισφορές στον ειδικό λογαριασμό ξενοδοχοϋπαλλήλων, όπως επίσης οι επιβαρύνσεις των εργοδοτών για το δώρο Πάσχα, Χριστουγέννων και για τα επιδόματα αδείας. Το ποσό της επιχορήγησης αποδίδεται μέσω του αλληλόχρεου λογαριασμού ΙΚΑ-ΟΑΕΔ, με πίστωση του λογαριασμού του εργοδότη.

    Ωφελούμενοι από το πρόγραμμα είναι οι υπάλληλοι που απασχολούνται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου όσο και το προσωπικό που απασχολείται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, εφόσον ο εργοδότης επεκτείνει τις συμβάσεις αυτές έως το τέλος του 12μήνου του προγράμματος. 

    Το πρόγραμμα απευθύνεται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας, που μπορεί να είναι κλασικού τύπου ξενοδοχεία, μοτέλ, επιπλωμένα διαμερίσματα, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις, κάμπινγκ, που διαθέτουν άδεια λειτουργίας του ΕΟΤ. Προϋπόθεση για την ένταξή τους στο πρόγραμμα είναι να μην έχουν προχωρήσει σε μείωση προσωπικού μέσα στο τρίμηνο πριν από την υποβολή της αίτησης.

    Μια ξενοδοχειακή επιχείρηση μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα μόνο για κάποια από τις μονάδες της (για παράδειγμα, κατάλυμα, μαρίνες, spa, γκολφ κ.λπ.). Η ενίσχυση που θα λάβει μια ξενοδοχειακή επιχείρηση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ για χρονική περίοδο τριών ετών. Η διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα απαιτεί την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για επιχορήγηση μέσα στον μήνα που ακολουθεί τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της ΑΠΔ τριμήνου. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά περιγράφονται αναλυτικά στην κοινή υπουργική απόφαση (αναρτημένη στη διεύθυνση www.oaed.gr). Οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ελέγχουν τα δικαιολογητικά και το εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα και προβαίνουν στην καταβολή της επιχορήγησης. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 19.000.000 ευρώ.


    Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

    Category: Ελλάδα | Views: 353 | Added by: Lost-Empire | Tags: Προσλήψεις, θέσεις εργασίας, Οικονομία | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz