Σάββατο, 2024-05-18, 10:46 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 16 » Ποδόσφαιρο: Άνδρες vs Γυναίκες...........
    2:19 PM
    Ποδόσφαιρο: Άνδρες vs Γυναίκες...........
    Για τις νοικοκυρές συζύγους των ποδοσφαιρόφιλων, τα ποδοσφαιρικά καλοκαιρινά τουρνουά, όπως το γιούρο ή το μουντιάλ είναι μια δύσκολη περίοδος. Οι γυναίκες κυριολεκτικά "χάνουν" τους άντρες τους. Αν αυτή η κατάσταση σας φαίνεται σαν κάτι που δεν θα τελειώσει ποτέ και είστε από αυτές που την βιώνουν, ιδού μερικές οδηγίες για να "επιζήσετε" από την μάχη με την "στρογγυλή θεά".

    Εντάξει! Ας το παραδεχτούμε. Η μπάλα είναι η απόλυτη γκόμενα των ανδρών. Μπορούν να ασχολούνται ώρες ατέλειωτες μ' αυτήν, να ανταλλάσουν απόψεις, θεωρίες, να ταξιδέψουν γι' αυτήν, να τσακωθούν γι' αυτήν, να κλάψουν γι' αυτήν. Σχεδόν όλα τα αρσενικά πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ασχολούνται με την μπάλα, ιδιαίτερα σε θεωρητικό επίπεδο.

    Όταν λοιπόν βρισκόμαστε σε περιόδους παρατεταμένου ποδοσφαιρικού οργασμού, όπως το γιούρο ή το μουντιάλ, είναι σίγουρο ότι οι γυναίκες περνάμε σε δεύτερη μοίρα, αν όχι απαρατήρητες.

    Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν, αν ο προκομμένος σας δεν είναι απλά ποδοσφαιρόφιλος, αλλά κοιμάται αγκαλιά με την φωτογραφία του Κριστιάν Ρονάλντο και προσεύχεται στον θεό Μέσι.

    1. Έχετε υπόψη σας πως το γιούρο ή το μουντιάλ δεν κρατάει για πάντα! Σκεφτείτε ότι αυτά τα παιχνίδια που δείχνουν ατέλειωτα για ένα μήνα μπορείτε να τα ξεπεράσετε ευκολότερα αν τα αντιμετωπίσετε το καθένα ξεχωριστά. Από τη στιγμή που συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα, τα παιχνίδια έχουν σαφώς αυξημένο ενδιαφέρον. Ωστόσο αν η εθνική δεν έχει καλή συνέχεια δύσκολα ο άντρας σας θα παρακολουθήσει τα υπόλοιπα παιχνίδια με την ίδια προσήλωση, εκτός και αν είστε τόσο "τυχερή" και ο δικός σας είναι πράγματι "φανατικός".

    2. Βρείτε τα "δικά" σας πράγματα να κάνετε, όσο καιρό ο άντρας σας παρακολουθεί τους αγώνες. Πηγαίνετε σινεμά, θέατρο, βόλτα στο πάρκο κλπ. Αν έχετε παιδιά πάρτε τα μαζί σας στη βόλτα σας. Γενικά βρείτε μια ασχολία που να σας αρέσει έτσι ώστε η ώρα του ποδοσφαίρου να είναι η "δική σας" ώρα. 3. Σχεδιάστε γεύματα γύρω από το παιχνίδι. Τρώτε στα ημίχρονα. Να είστε ευέλικτες. Συνειδητοποιήστε ότι κάποιες φορές το γεύμα του αντρούλη σας θα είναι ένα πακέτο πατατάκια ή μια πίτσα με μια μπύρα στον καναπέ.

    4. Όσο το γιούρο ή το μουντιάλ θα εξελίσσεται θα αποκτά και περισσότερο ενδιαφέρον. Χρησιμοποιήστε τα δυνατά σας όπλα και ετοιμάστε σνακς και μεζεδάκια που μπορεί να τα απολαύσει μπροστά από την τηλεόραση όσο θα βλέπει τον αγώνα. Έτσι θα σας το ξεπληρώσει δίνοντας σας την αμέριστη προσοχή του στο ημίχρονο.

    5 Δείτε το από την θετική πλευρά για να το αντέξετε ευκολότερα. Η προσήλωση του άντρα σας στο μουντιάλ είναι κάτι προσωρινό. Μπορεί να δημιουργεί μια απόσταση μεταξύ εσάς και του συζύγου σας, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και υγιές. Ξέρετε που βρίσκεται και τι κάνει!

    6. Αν έχετε κάποιο χόμπι στο σπίτι, ασχοληθείτε μ' αυτό όσο διαρκούν οι αγώνες. Τουλάχιστο θα είστε μαζί του στο ίδιο δωμάτιο.

    7. Μάθετε πράγματα σχετικά με το παιχνίδι. Κάποια βασικά του ποδοσφαίρου θα σας φανούν χρήσιμα. Ονόματα ποδοσφαιριστών, θέσεις κλπ. Προσπαθήστε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι μαζί του. Όπως λέει και ένα παλιό γνωμικό "αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το" και ίσως τελικά αυτή να είναι η κατάλληλη στρατηγική για να βρεθείτε πάλι κοντά. Μπορείτε να τον ρωτάτε κάποια πράγματα σχετικά με το παιχνίδι ή να σχολιάζετε, έτσι που να δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε κι εσείς για τον αγώνα. Έτσι θα δείξετε ότι κατανοείτε και σέβεστε το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο και θα τον αφήσετε να νομίζει ότι μοιράζεστε το πάθος του.

    8. Κάντε μια συμφωνία με τον άντρα σας, κάτι σαν: "Για κάθε αγώνα που βλέπεις θα περνάς και μια ώρα με εμένα και τα παιδιά" -αν έχετε. Οι περισσότεροι άντρες με χαρά θα δώσουν μια τέτοια υπόσχεση.

    9. Κάντε παρέα με τις φίλες σας και τις γειτόνισσες. Αν ο άνδρας σας σχεδιάζει να βλέπει τους αγώνες με τους κολλητούς του, κάντε κι εσείς ανάλογα σχέδια με τις φίλες σας. Πολλές φορές οι καλύτερες γυναικοπαρέες σμίγουν κατά την διάρκεια του γιούρο ή του μουντιάλ!

    10. Η περίοδος του γιούρο ή του μουντιάλ μπορεί να είναι πολύ σκληρή για κάποιον που δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος ιδιαίτερα αν ζει με κάποιον που είναι φανατικά ποδοσφαιρόφιλος. Βρείτε λοιπόν χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Ο φανατικός αντρούλης σας δεν θα δυσαρεστηθεί από την απουσία σας, όσο διαρκούν οι προμήθειες σε μεζέδες και ποτά στο ψυγείο.
    Category: Ελλάδα | Views: 273 | Added by: Kostas | Tags: αφήσετε, ότι, νομίζει, τον, μοιράζεστε, να | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz