Παρασκευή, 2024-05-17, 8:53 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Hξερες ότι
    Ψάχνεις τρόπο για να να μπεις και να κυριεύσεις το απόρθητο γυναικείο κάστρο; Έχουμε έτοιμο το Δούρειο Ίππο και σου κρατήσαμε θέση



    Δεν κατάφερες ακόμα να ρίξεις καμία; Τις βλέπεις λίγο απρόσιτες, λίγο απόμακρες; Ανησυχείς μην εισπράξεις αυτό το ξενέρωτο βλέμμα, που μεταφράζεται κάπως σαν «κάνε μας τη χάρη και άφησέ μας στην ησυχία μας»;

    Προσπάθησε να διορθώσεις τον τρόπο που τις προσεγγίζεις με τις τεχνικές του φλερτ του Mr. Big. Επεδίωξε να δεις μέσα από τα δικά τους μάτια, μέσα από τη δική τους σκοπιά. Μην περιμένεις να τις καταλάβεις εντελώς, αυτό είναι αδύνατο, άρα είναι ανώφελο να το επιδιώξεις. Τουλάχιστον, μπες για λίγο στη λογική τους, γιατί ίσως έτσι τις κερδίσεις πιο εύκολα. Τι θέλουν, τι τους αρέσει, τι σκέφτονται, τι περιμένουν.

    Το να καταλάβεις τι σκέφτεται μια γυναίκα δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Γι’ αυτό θα επιστρατεύσουμε τη συνδρομή της επιστήμης, μπας και καταφέρεις κάτι καλύτερο στο παιχνίδι του φλερτ. Αρκεί να μην πέσεις στην περίπτωση που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

    • Χιούμορ
    Η επιστήμη δεν ανακαλύπτει την πυρίτιδα όταν μας τονίζει ότι οι γυναίκες θέλουν να έχουν κοντά τους κάποιον που έχει αίσθηση του χιούμορ. Έρευνες στην Βρετανία έχουν αποδείξει ότι το ενδιαφέρον μιας γυναίκας για έναν άνδρα αυξάνεται σχεδόν στο διπλάσιο όταν εκείνος της προκαλεί γέλιο.
    Δεν λέμε βέβαια να γίνεις τσαρλατάνος, ού ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 213 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    Η κινέζικη φιλοσοφία έχει σπάσει τα ταμπού γύρω από το σεξ αιώνες τώρα. Μυήσου κι εσύ στα μυστικά της και γίνε o master του σεξ.



    Η ανατολική πλευρά του πλανήτη, μάλλον έχει βαθιά γνώση του σεξ, και ας μην της φαίνεται. Μπορεί εμείς οι δυτικοί να σνομπάρουμε τα «Κινεζάκια», όμως εκείνοι μέσα από τα γραπτά τους και από την στάση ζωής τους, αποδεικνύουν ότι ξέρουν να ζουν και να απολαμβάνουν. Αιώνες πίσω, βρίσκει κανείς αποτυπωμένες τις θεωρίες τους περί σεξ, που σπάνε ταμπού και παραδόσεις, τις οποίες εμείς της προοδευτικής Δύσης, ακόμα παλεύουμε να ξεπεράσουμε. Μάλιστα, απόψεις και τσιτάτα της ανατολικής φιλοσοφία.�, έρχεται σήμερα να παραδεχτεί επίσημα και η δυτική επιστήμη. Ας δούμε μαζί τι πιστεύουν οι Κινέζοι για το σεξ.

    • Αυτοί που κάνουν πολύ σεξ, θα έχουν μακροζωία, υγεία και θα αισθάνονται πλήρεις (Ko Hung, Κινέζος φιλόσοφος, γύρω στο 300 π.Χ.)

    Η δυτική επιστήμη λέει περίπου τα ίδια πράγματα, με άλλα λόγια. Οι χτύποι της καρδιάς του ανθρώπου, υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι 70-80. Όταν κάποιος κάνει σεξ ανεβαίνουν στους 110 και στη φάση του οργασμού μπορούν να φτάσουν τους 180. Σε επίπεδο θερμίδων καίγονται έως και 360 θερμίδες κατά τη διάρκεια του σεξ. Πρακτικά αυτό σημαίνει βελτίωση στη λειτουργία της καρδιάς, άρα καλύπτεται μια βασική παράμετρος μακροζωίας.

    • Όσοι κρατούν το σπέρμα τους 10 φορές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 238 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    Ένα νέο πεδίο ανταλλαγής απόψεων, το Punternet, επικεντρώνει τη ματιά του στις επιδόσεις που πιάνουν διάφορες «πεταλουδίτσες» της νύχτας.



    Το διαδίκτυο είναι ένας χώρος όπου μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία, να ενταχθείς σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα, σε παρέες, να κάνεις νέους φίλους και φυσικά, να ενημερωθείς και να μάθεις για ότι σε ενδιαφέρει. Η νέα μόδα ενημέρωσης στην Βρετανία, είναι λίγο πιο πιπεράτη, αλλά το ίδιο ενδιαφέρουσα.

    Ο λόγος για το Punternet, ένας νέος διαδικτυακός τόπος, που οι χρήστες μπορούν να λένε τις εμπειρίες τους για τον αγοραίο έρωτα, να περιγράφουν δηλαδή το sex που έκαναν με μια πόρνη.


    Πρόκειται για μια προσπάθεια που θυμίζει το «δικό μας» bourdela.gr, το οποίο βέβαια πήγε στράφι, ελέω ελληνικής δικαιοσύνης. Στην Βρετανία, πάντως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και γι’ αυτό δίνεται ένα τέτοιο βήμα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων.

    Στο Punternet μπορείς να βρεις τα πάντα. Από αναλυτικές περιγραφές για τις επιδόσεις μιας πόρνης στο κρεβάτι, για το πόσο καλή ήταν ή δεν ήταν, και φυσικά για το αντίτιμο. Υπάρχουν ξεχωριστά links για εκείνους που γυρεύουν πιο εξειδικευμένες καταστάσεις, όπως φετιχιστικές περιπτώσεις ή πιο άγριες καταστάσεις, ακόμα και ανωμαλίες. Με άλλα λόγια, όπως την βρίσκει ο καθένας, περί ορέξεω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 346 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-20 | Comments (1)

    Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον καλύτερο σου φίλο και ντρεπόσουν να ρωτήσεις.


    Είναι δίχως αμφιβολία ο καλύτερός σου φίλος. Ασχολείσαι μαζί του καθημερινά και τον προσέχεις σαν τα μάτια σου μην σου πάθει τίποτα. Το πέος είναι οπωσδήποτε το ανδρικό φετίχ. Αν σε πιάσουν από εκεί υποφέρεις, αν κάνεις καιρό να του βρεις… τροφή, επίσης ταλαιπωρείσαι!

    Πέρα όμως από τα τόσα πολλά σαδομαζοχιστικά που ακούς κάθε μέρα για τον κολλητό σου, υπάρχουν και άλλα στοιχεία χρήσιμα για τη λειτουργία του, τα οποία θα σε βοηθούσε να τα γνώριζες. Είναι σημαντικό, ας πούμε, να ξέρεις ποια στάση μπορεί να πειράξει τον κολλητό σου, δεν νομίζεις;
    Ιδού λοιπόν μια αναλυτική λίστα με σημαντικές πληροφορίες για τον κολλητό σου. Αξίζει να τα ξέρεις:

    • Διάρκεια
    Το θέμα της διάρκειας είναι μόνιμο και ιδιαίτερα καυτό. Δεν θέλεις να γίνεις ξεφτίλα και σίγουρα θα προτιμούσες να είσαι πάνω από το μέσο όρο. Αμερικανικές έρευνες δείχνουν ότι ένας στους τέσσερις αντέχει από 30 λεπτά έως μία ώρα. Πιο αναλυτικά, για να βρεις σε ποια κατηγορία ανήκεις:
    4% λιγότερο από 5 λεπτά
    18% 6 έως 15 λεπτά
    19% 15 έως 30 λεπτά
    26% 30 λεπτά έως 1 ώρα
    15% 1 έως 2 ώρες
    5% 2 έως 3 ώρες
    4% 3 ώρες και άνω

    • Κατεύθυνση
    Επίσης σημαντικό θέμα που σε απασχολεί, γιατί δεν ξέρεις αν η φορά που έχει πάρει είναι η σωστή. Τον βλέπεις να έχει μια ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 233 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    Αρκούν μερικά λάθος βήματα για να οδηγήσεις το τέλειο one night stand σε πανωλεθρία! Ποιοι είναι οι χρυσοί κανόνες για να πετύχεις μια τέλεια ερωτική βραδιά;


    Σε παράτησε η κοπέλα σου, έχεις να κάνεις σεξ από το 2000 ή ανήκεις στην κατηγορία των ανδρών που δεν αφήνει σε ησυχία θηλυκή γάτα... Όποια κι αν είναι η αιτία, δεν υπάρχει καμία θεραπεία από το one night stand! Πρέπει να το ζήσεις έστω και για λίγο στην ερωτική σου ζωή. Βέβαια αρκούν μερικά λάθος βήματα για να οδηγήσεις το τέλειο one night stand σε παταγώδη αποτυχία. Διάβασε προσεκτικά τα 6 tips του Mr Big για να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς...

    Οι κανόνες του one night stand

    Μην παραδεχτείς ότι δεν θυμάσαι το όνομά της
    Μόλις είχες το καλύτερο σεξ της ζωής σου και συνειδητοποιείς ότι δεν ξέρεις το όνομα της; Μαρία; Νένα; Όλγα; Μην χαλάσεις την στιγμή λέγοντας της "θύμισέ μου το ονομάτάκι σου"! Μήπως να της βγάλεις χαιδευτικό συνδυάζοντας κάτι γλυκό και σέξι; Σίγουρα θα νιώσει ξεχωριστά και εσύ δεν θα γίνεις ρεζίλι...

    Όχι πολλές πληροφορίες το πρωί
    Ετοιμάζεσαι να την κάνεις αλλά δεν θες να την πεις "θα τα πούμε... ποτέ!". Αντί να της ζητήσεις το τηλέφωνό της και να της δώσεις ψεύτικες ελπίδες ότι θα της τηλεφωνήσεις, βρες που είναι η έξοδος και ψιθύρισε ένα αντίο την ώρα που ξυπνάει. Εάν το θεωρείς πολύ ωμό, πες ότι είσαι παντρεμ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 209 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    Πες μας ποια στάση του σεξ σου αρέσει να σου πούμε ποιος είσαι...



    Το σεξ γυρίζει συνεχώς γύρω από το μυαλό μας. Δεν έχει σημασία το πόσο συχνά κάνουμε σεξ, αλλά το πως το κάνουμε για να καθορίσουμε τι είδους άνδρες είμαστε. Κάποιοι το προτιμούν γρήγορο και σκληρό, κάποιοι άλλοι πάλι αργό και ρομαντικό. Άλλοι θέλουν να κρέμονται από τα ταβάνια , ενω άλλοι γουστάρουν να κάνουν σεξ στην θάλασσα. Για τους πιο κλασικούς το σεξ είναι τέλειο όταν το κάνεις μέσα σε αυτοκίνητο της Formula 1!

    Πες μας λοιπόν ποια είναι η αγαπημένη σου στάση για να σου πούμε ποιος είσαι...

    Στα τέσσερα ή και doggy style.br /> Μπορεί να είναι η αγαπημένη στάση των γυναικών, αλλά αν είναι και η δική σου τότε έχεις πρόβλημα. Επιλέγοντας αυτή την στάση δείχνεις αποστροφή απέναντι στη γυναίκα και επιθυμία να την υποβιβάσεις. Οι ρίζες του κακού πρέπει να ταξιδεύουν πολύ πίσω στην εφηβεία σου, όταν τα σπυράκια σε ακολουθούσαν και εσύ δεν αισθανόσουν άνετα απέναντι στα κορίτσια της τάξης σου. Τώρα όμως που μεγάλωσες και τα σπυράκια εξαφανίστηκαν, οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου και εσύ θα είσαι εκεί να τους δείξεις ποιος είναι το αφεντικό.

    Ιεραποστολική
    Δεν σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και πηγαίνεις με βάση τον κανόνα. Βολεύεσαι εύκολα όπως και στην δουλειά σου. Δεν παίρνεις ρίσκα και αδυνατείς να προσφέρεις στην κ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 195 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Έσβησε σε ηλικία 71 χρονών ο τραγουδιστής και σαξοφωνίστας Jimmy Castor, που είχε επηρεάσει με τους ήχους του μεγάλους μουσικούς της hip hop.

    Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να μην είχατε ακούσει το όνομά του πολλές φορές, αλλά κομμάτια του σίγουρα θα ξέρετε. Άλλωστε ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, γνωστός για το ταλέντο του στο σαξόφωνο, που έκανε μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ “Troglodyte”, το οποίο είχε εκατομμύρια πωλήσεις το 1972.
    Με το πέρασμα των χρόνων, τις μουσικές του Jimmy Castor χρησιμοποίησαν ως samples στα κομμάτια τους ουκ ολίγοι καλλιτέχνες, όπως οι Ice Cube, Usher και Kanye West. Ο μουσικός που είχε επηρεάσει με το ύφος του πολλούς καλλιτέχνες της hip hop και που οι μελωδίες του έγιναν επιτυχίες, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Las Vegas.
    Ο Castor είχε πάθει έμφραγμα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τον Νοέμβριο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση (bypass). Η καρδιά του όμως δεν άντεξε και έτσι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου μας είπε “αντίο”.
    Category: Hξερες ότι | Views: 182 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Δυσκολεύεσαι να κάνεις focus στο πρόσωπο που θέλεις; Η Canon και η τεχνολογία Face ID σου δίνουν τη λύση. Εσύ απλά πρέπει να πατήσεις το κουμπί.

    Εκεί στην Canon είναι πρωτοπόροι και το έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές. Τελευταία, όμως, έχουν βαλθεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε έκπληκτοι με τις ιδέες τους. Τι εννοώ; Πες ότι είσαι ταξιδάκι με την παρέα σου και ότι θέλεις να κάνεις focus μόνο σε αυτήν, αγνοώντας το πλήθος που την περιτριγυρίζει. Η Canon έχει τη λύση για σένα και ακούει στο όνομα Face ID. Όχι, δεν είναι το παλιό Face Detection, μα κάτι παραπάνω.



    Η σειρά ELPH και το μοντέλο G1X θα διαθέτουν αυτήν τη νέα τεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να καταχωρήσει στην ενσωματωμένη μνήμη της κάμερας μέχρι και 12 πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ο φακός ανιχνεύει αυτές τις φάτσες και θα αγνοεί επιδεικτικά τον ξένο που θα επιχειρήσει να “χαλάσει” τη φωτογραφία. Μπορεί να λύσει τα χέρια πολλών και να φανεί περιττό σε άλλους τόσους. Περί φωτογραφικής ορέξεως…
    Category: Hξερες ότι | Views: 194 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Θα χρειαστείτε νερό σε θερμοκρασία δωματίου, ξύδι και...υπομονή.

    Εάν το παρμπριζ του αυτοκινήτου σας έχει πιάσει πάγο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην προσπαθήσετε να ρίξετε ζεστό νερό γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει ή να ραγίσει το γυαλί.

    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    Μπείτε στο αυτοκίνητο, βάλτε μπρος και αφού περιμένετε λίγο να δουλέψει η μηχανή ανοίξτε την θέρμανση και βάλτε τον ζεστό αέρα. Επιλέξτε την θέση του διακόπτη που στέλνει τον αέρα στο παρμπρίζ.
    Στη συνέχεια ρίξτε στο παράθυρο αντιψυκτικό υγρό που έχετε φτιάξει μόνοι σας από νερό σε θερμοκρασια δωματίου και ξύδι.

    ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    Μην χρησιμοποιήσετε τους υαλοκαθαριστήρες εάν δεν είστε σίγουροι ότι το τζάμι έχει ξεπαγώσει εντελώς καθώς τα κομμάτια πάγου μπορούν να κόψουν τα πλαστικά κομμάτια και να χρειαστείτε καινούργιους υαλοκαθαριστήρες.

    Βεβαιωθείτε πως το τζάμι έχει στεγνώσει καλά πριν ξεκινήσετε καθώς με την κίνηση στο κρύο η υγρασία θα ξαναπαγώσει.
    Category: Hξερες ότι | Views: 124 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν Σουηδοί ερευνητές, οι οποίοι τονίζουν ότι η κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε μαγνήσιο, βοηθάει τους ανθρώπους να μην πάθουν εγκεφαλικό – ιδίως ισχαιμικού τύπου.

    Οι τροφές που περιέχουν μαγνήσιο σε μεγάλες ποσότητες, είναι τα πράσινα λαχανικά, τα πλήρη δημητριακά, οι ξηροί καρποί και τα φασόλια.

    Το δείγμα που κάλυψε η έρευνα άγγιζε τους 250.000 ανθρώπους. Επικεφαλής ήταν η καθηγήτρια Σουζάννα Λάρσον του Ιατρικού Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης, και δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο περιοδικό κλινικής διαιτητικής “American journal of clinical nutrition”.
    Category: Hξερες ότι | Views: 151 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Δε χρειάζονται σε όλα απαντήσεις όταν μιλάμε για σχέσεις και σεξ. Αν είναι εντελώς σχετικό άλλωστε ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθές, εμείς ξέρουμε μετά βεβαιότητας από την εμπειρία μας πως οι γυναίκες προτιμούν τους αλητάμπουρες. Για σεξ, όχι για γάμο.

    Αυτά τα βιβλιαράκια με τα χιλιάδες «how to» και «100 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν πεθάνεις» έχουν την πλάκα τους. Τις προάλλες ξεφύλλιζα για μια ακόμη φορά το «Do gentlemen really prefer blondes?» (σας το είχα ξαναπεί πριν από λίγο καιρό), το οποίο είχα αγοράσει πριν από πολλά χρόνια στη Μινεσότα.

    Γυρίζοντας τις σελίδες μ’ έπιασαν τα γέλια με τους τίτλους των διαφόρων κεφαλαίων: «Γιατί οι άντρες με βαθιά φωνή κάνουν συνήθως περισσότερα μωρά;», «Οι ψηλοί άντρες βγάζουν πιο ωραίες γκόμενες;», «Γιατί οι λαίμαργοι άντρες προτιμούν τις πιο παχουλές;», «Οι γυναίκες φτάνουν στ’ αλήθεια στη σεξουαλική τους κορύφωση γύρω στα 30;». Κι άλλα ερωτήματα όμως, πολύ πιο κοντά σε αυτά που συζητάμε κάθε μέρα κι εμείς οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες μόνες τους.

    Η διαφορά εδώ είναι πως η συγγραφέας προσπάθησε να δώσει τις απαντήσεις με έναν πιο «επιστημονικό» και πιο «κοινωνικό» τρόπο. Άλλες είναι αστείες, άλλες σοβαρές, άλλες δίνουν μια εξήγηση, άλλα δε δίνουν τίποτα. Κι εδώ που τα λέμε, δε χρειάζονται σε όλα απαντήσεις όταν μιλάμε για σχέσεις και σεξ. Αν είναι εντελώς σχετικό άλλωστε ότι οι άντρες ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 222 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-14 | Comments (0)



    Τι κοινό έχουν ο Ayrton Senna και ο Robert Downey Jr.; Η απάντηση κρύβεται στο Honda NSX και αυτή είναι η ιστορία πίσω από την Ferrari της διπλανής πόρτας.

    Η πρώτη εικόνα που μου ρθε στο κεφάλι καθώς διάβαζα την είδηση για το νέο NSX που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες στο Σαλόνι του Ντιτρόϊτ είναι η σκηνή από το Pulp Fiction, όπου ο Harvei Keitel έκανε τον Quoth Winston, έναν καθαρόαιμο εκπρόσωπο του λεγόμενου white collar crime που είχε έρθει για να καθαρίσει τα άπλυτα αίματα από την γκέλα που είχαν κάνει ο Travolta με τον Samuel Jackson.



    Ήταν ντυμένος στην τρίχα, οδηγούσε ένα Honda NSX και στην ερώτηση πόσο μακριά ήταν από το σημείο όπου το tomato juice έκανε πάρτι είπε χαρακτηριστικά: “είναι 30 λεπτά της ώρας μακριά. Θα είμαι εκεί σε 10”. Και μετά έμενες με το χαρακτηριστικό κώλο του NSX να σπινάρει φεύγοντας.



    Η δεύτερη εικόνα που έχω είναι αυτή του πανμέγιστου Ayrton Senna όταν οδηγούσε το ίδιο αυτοκίνητο. Ο βραζιλιάνος είχε εμπλακεί ουσιαστικά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου και στο έχουμε και σε video. Αγνόησε αν έχεις την καλοσύνη τα άσπρα καλτσάκια και επικεντρώσου στο χαρακτηριστικό, τηλεγραφικό τρόπο που πατούσε το γκάζι, ακροβατώντα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 202 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-14 | Comments (0)



    Η Gina Carano, η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Steven Soderbergh δεν είναι μια ακόμα σέξι debutante που το παίζει σκληρή. Ρίχνει κανονικά ξύλο στο ρινγκ.

    Έχεις ακούσει τον όρο MMA; Θα μπορούσε να είναι το ‘’μαμά μου’’ σε σμίκρυνση αλλά είναι τα αρχικά των Mixed Martial Arts που με απλές κουβέντες είναι η νέα τάση στις πολεμικές τέχνες που βάζει στο μίξερ στυλ από διαφορετικές σχολές και γίνεσαι η μηχανή που σκοτώνει. Η οποία παρεμπιπτόντως είναι γένους θηλυκού…

    Η Gina Carano είναι πρωταθλήτρια στα MMA και μόλις την είδε ο βραβευμένος με Όσκαρ Soderbergh είδε αμέσως στο πρόσωπο της την επόμενη πρωταγωνίστρια για την ταινία του “Haywire” που βγαίνει τέλη του μήνα στις αμερικανικές αίθουσες.



    Τον απείλησε με ένα γερό άπερκατ; Ανακάλυψε στο πρόσωπο της Gina την real life επαναφορά από το αρχετυπικό “Kill Pussycat”; Τον έπεισε το πλούσιο μπούστο που σκοτώνει; Άγνωστο.



    Η συνέχεια επί της οθόνης όπου στο θριλερικό cast έχει μαζέψει στο πλευρό της από τον Ewan McGregor και τον Anto ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 179 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-14 | Comments (0)



    All Star είναι. Κλασικό πάνινο μποτάκι δεν είναι όμως. Άρα η δερμάτινη εκδοχή αποτελεί πρωτοπορία!

    Αφού μπήκαμε για τα καλά στους πιο κρύους μήνες του χειμώνα, η Converse βγάζει μια εποχιακή κολεξιόν ποικιλίας του κλασικού Chuck Taylor All Star, κατάλληλο για αυτή την εποχή. Έστω κι αν δεν θυμίζει και πολύ αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα.



    Οι μπότες παραπέμπουν σε καθαρή έμπνευση από ενδύματα εργασίας, καθότι το πάνω μέρος αποτελείται από πολύ καλής ποιότητας καστόρι. Η χαρακτηριστική μάρκα έχει γίνει ανάγλυφη στο πλάι, ενώ παράλληλα το σύνολο συμπληρώνεται από νάιλον κορδόνια που συνοδεύουν το ψηλό μποτάκι! Η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 85 ευρώ
    Category: Hξερες ότι | Views: 188 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Και όχι μόνο αυτό. Αλλά φαίνεται ότι μπορούν και να driftaroun. Καλά όχι όλες, αλλά η Niki Szanto σίγουρα μπορεί.

    Το να βλέπεις στιγμές από αγώνες drift είναι πάντα κάτι το εντυπωσιακό. Το να βλέπεις όμως πίσω από το τιμόνι μια γυναίκα, τότε εντυπωσιάζεται ακόμα πιο εύκολα. Κάτι τέτοιο πάθαμε και εμείς με το video από το King of Europe drift series που έγινε στην Σλοβακία πριν λίγο καιρό.

    Ο λόγος για την Ουγγαρέζα Niki Szanto, που με τις κινήσεις, την τεχνική και τα κόλπα της, βάζει άνετα τα γυαλιά σε (πάρα) πολλούς άντρες. Δες το βίντεο για να πάρεις μια γεύση – και για να νιώσεις τη μαγεία του drift. Και προσοχή: μην το δει η δικιά σου και θέλει να κάνει τα ίδια. Γιατί βλέπω το αυτοκίνητό σου κολλημένο σε καμιά μάντρα και εσένα με 5 εγκεφαλικά!

    Category: Hξερες ότι | Views: 169 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Ούτε στα γεράματα δεν έβαλε μυαλό ένας χασισοκαλλιεργητής που είχε καθίσει πολλές φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου! Σε μια αυλή πίσω από το σπίτι του, είχε φυτέψει μια ολόκληρη φυτεία από… 146 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης που ήδη είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται!

    Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι ο 66χρονος παλιός τους γνώριμος δεν είχε αλλάξει… συνήθειες και έκαναν αιφνιδιαστική και έρευνα στο σπίτι του σε χωριό του Πύργου Ηλείας, όπου όμως δεν βρήκαν ναρκωτικά.

    Όταν ερεύνησαν τους γύρω χώρους, ωστόσο, ανακάλυψαν την χασισοφυτεία με τα 146 χασισόδεντρα που καλλιεργούσε ο 66χρονος μέσα σε 15 γλάστρες και είχαν φτάσει σε ύψος τα 20 εκατοστά! Ο… αμετανόητος χασισοκαλλιεργητής κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηλείας.


    Άλλη μια μικρότερη χασισοφυτεία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην Καλαμάτα. Ένας 59χρονος είχε φυτέψει στον προαύλιο χώρο της μονοκατοικίας του 14 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που είχαν ύψος από 0,20 ως 0,45 εκατοστά. Μέσα στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 197 γραμμάρια «φούντας» μοιρασμένα σε διάφορες συσκευασίες και ο 59χρονος πήρε την άγουσα για τον εισ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 196 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Ποιες οι επιπτώσεις της χρήσης πορνογραφικού υλικού από άτομα που έχουν ερωτική σχέση;

    Ενώ η πλειοψηφία των μελετών έχει ασχοληθεί με τα άτομα που έχουν εθιστεί στη χρήση πορνογραφικού υλικού από το Διαδίκτυο, λίγες μελέτες έχουν διερευνήσει ζευγάρια που χρησιμοποιούν διαδικτυακό πορνογραφικό υλικό περιστασιακά.

    Πρόσφατη μελέτη (Grov 2011) σε 8.376 άτομα έδειξε ότι η μικρή ή μέτρια σε συχνότητα χρήση πορνογραφικού υλικού έχει θετικές συνέπειες στη σχέση του ζευγαριού, αυξάνοντας τη συχνότητα και την ποιότητα του σεξ, καθώς και την εγγύτητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

    Επιπλέον, η ήπια ή μέτρια χρήση πορνογραφικού υλικού φάνηκε να συσχετίζεται με καλύτερη σεξουαλική επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι.

    Είναι καλύτερα η χρήση πορνογραφικού υλικού να γίνεται ατομικά ή από κοινού στο ζευγάρι;

    Μελέτη σε 1.291 άτομα που βρίσκονταν σε σταθερή σχέση παρουσίασε ενδιαφέροντα δεδομένα, συγκρίνοντας τη χρήση πορνογραφικού υλικού ως ατομική δραστηριότητα ή ως δραστηριότητα του ζευγαριού (Maddox, 2011).

    Περισσότεροι άνδρες (76,8%) παρά γυναίκες (31,6%) ανέφεραν ότι βλέπουν πορνογραφικό υλικό ατομικά, αλλά περίπου οι μισοί (44,8%) από τους άνδρες και τις γυναίκες ανέφεραν ότι κάποιες φορές βλέπουν πορνογραφικό υλικό με τον/τη σύντροφό τους.

    Εκείνοι που χρησιμοποιούσαν πορνογραφικό υλικό πάντα με ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 180 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Οι άνθρωποι που έχουν μόνιμη σχέση και ξαφνικά αρχίζουν να κάνουν δίαιτα, είναι πιθανό να ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το έτερό τους ήμισυ, αποκαλύπτει μια νέα μελέτη.

    Επιστήμονες από τη Γερμανία, με επικεφαλής τον δρα Τόμας Κλάιν, καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, επιστράτευσαν περισσότερους από 2.000 εθελοντές, ηλικίας 16 έως 55 ετών, για να μελετήσουν τη συσχέτιση ανάμεσα στην ικανοποίηση από τη σχέση και το σωματικό βάρος.

    Το κατ’ αρχήν εύρημά τους ήταν όσοι εθελοντές είχαν μόνιμη σχέση, κατά κανόνα ζύγιζαν περισσότερο απ’ ό,τι οι εργένηδες – ίσως διότι «τα ευτυχισμένα ζευγάρια συχνά εγκαταλείπουν την εμφάνισή τους και παχαίνουν, επειδή αισθάνονται λιγότερη πίεση να είναι ελκυστικά», κατά τον δρα Κλάιν.

    Όντως, προγενέστερη μελέτη στις ΗΠΑ έχει δείξει πως τα ευτυχισμένα ζευγάρια όχι μόνο παχαίνουν, αλλά έχουν την τάση να συγχρονίζουν την αύξηση του σωματικού βάρους τους, αφού μοιράζονται το ίδιο τραπέζι και τον ίδιο τρόπο ζωής.

    Η νέα μελέτη, όμως, αποκάλυψε πως όταν περάσει ο «μήνας του μέλιτος» στη σχέση και αρχίσουν τα προβλήματα, εμφανίζονται προειδοποιητικά «συμπτώματα» της δυσαρέσκειας, που καλό είναι να προβληματίσουν όποιον τα δει μπροστά του.

    Τέτοια «συμπτώματα» είναι λ.χ. το να αρχίσει κανε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 209 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Το στερεότυπο που θέλει τους άντρες με αυξημένη τεστοστερόνη να άγονται από αυτήν και να είναι ριψοκίνδυνοι στο σεξ, καταρρίπτει μια νέα μελέτη.

    Όπως έδειξε, οι νεαροί άντρες με τα υψηλότερα επίπεδα της ορμόνης αυτής, έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να προτιμούν το σεξ με προφυλάξεις.

    Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, στο Αν Άρμπορ, οι οποίοι επιστράτευσαν 78 πρωτοετείς φοιτητές του πανεπιστημίου.

    Η επιλογή των νεαρών φοιτητών (ήταν όλοι 18 και 19 ετών) δεν ήταν τυχαία, κατά την επικεφαλής ερευνήτρια δρα Σάρι βαν Άντερς, συμπεριφορική νευροενδοκρινολόγο στο πανεπιστήμιο. Όπως εξήγησε, ο πρώτος χρόνος στο πανεπιστήμιο σηματοδοτεί για πολλούς νέους την δραστήρια ενασχόληση με το σεξ.

    Οι νεαροί ήταν ως επί το πλείστον ετεροφυλόφιλοι και από οικογένειες με υψηλό οικογενειακό εισόδημα. Όλοι τους συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για την υγεία τους, την σεξουαλική ζωή και την στάση τους απέναντι στη χρήση προφυλακτικού.

    Όλοι έδωσαν επίσης δείγματα σιέλου, από τα οποία οι ερευνητές μέτρησαν τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

    Οι απαντήσεις των νεαρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως όσο υψηλότερα ήταν τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, τόσο πιο θετικά αντιμετώπιζαν τη χρήση προφυλακτικού στο σεξ.

    Επιπλέον, είχαν περισσότερες πιθανό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 244 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Τα λουλούδια που ένας άντρας χαρίζει στη γυναίκα και η πλάτη που εκείνη του τρίβει για να τον χαλαρώσει μπορεί να αποτελούν το «κλειδί» της ευτυχίας στη σχέση, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

    Όπως έδειξε, τα ζευγάρια με γενναιοδωρία στη συμπεριφορά τους υψηλότερη από τον μέσο όρο, έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να είναι πολύ ευτυχισμένα μεταξύ τους.

    Η ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, από την άλλη πλευρά, αποτελεί τον μεγαλύτερο προάγγελο της ευτυχίας τους, αλλά τα υψηλά επίπεδα γενναιόδωρης συμπεριφοράς διαπιστώθηκε πως συνέβαλλαν στις καλές στιγμές στο κρεβάτι.

    Πρακτικά, τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν πως η γενναιοδωρία στην συμπεριφορά μπορεί να αποτελεί «κλειδί» και για την ερωτική ικανοποίηση.

    Οι ειδικοί λένε πως γενναιοδωρία στη συμπεριφορά περικλείει τα πάντα – από την προθυμία του άντρα να φτιάξει καφέ στη γυναίκα του έως τα δώρα – και ουσιαστικά ισοδυναμεί με την φροντίδα. Το μυστικό είναι να προσφέρει κανείς ό,τι ο/η σύντροφός του έχει ανάγκη.

    «Όταν προσφέρουμε στο ταίρι μας κάτι που του αρέσει και το θέλει, του περνάμε το μήνυμα ότι το ξέρουμε καλά και ότι προσπαθούμε να κάνουμε γι’ αυτό πράξεις συνεπείς με τα συναισθήματά μας», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μπράντφορντ Γουϊλκοξ, από το Εθνικό Πρόγραμμα Γάμου (NMP) του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

    Και πρόσθεσε πως, βάσει των έως τώρα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 173 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Τελικά οι άντρες δυσκολεύονται πολύ να αντιληφθούν την πραγματικότητα για τη σχέση τους με το αντίθετο φύλο. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως πολλοί από αυτούς νομίζουν ότι είναι ακαταμάχητοι για κάθε γυναίκα που συναντούν στο δρόμο τους, ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν τους κοιτάζει καμία, με συνέπεια να ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο της αποτυχίας στο «παιχνίδι» των ερωτικών σχέσεων.

    Τα ευρήματα αυτά δύσκολα θα εκπλήξουν όποια γυναίκα έχει δεινοπαθήσει για να απαλλαγεί από τον «καυτό» άντρα της παρέας, ο οποίος δεν εννοεί να καταλάβει πως δεν έχει καμία ελπίδα.

    Ούτε θα εκπλήξουν όποια έχει σπάσει τα νεύρα της μέχρι να πάρει χαμπάρι το... αντικείμενο του πόθου της ότι την ελκύει ερωτικά.

    Στη μελέτη συμμετείχαν 96 τελειόφοιτοι φοιτητές και 103 συνομήλικές τους φοιτήτριες, που πήραν μέρος σε μία άσκηση με ραντεβού-εξπρές, κατά την οποία έπρεπε να συνομιλήσουν με πέντε άτομα του αντίθετου φύλου, από 3 λεπτά με το καθένα.

    Πριν από την άσκηση, όλοι και όλες αυτοβαθμολόγησαν την ελκυστικότητά τους και απάντησαν σε ερωτήματα που στόχο είχαν να αξιολογήσουν πόσο πρόθυμοι ήταν να κάνουν μία πρόσκαιρη ερωτική σχέση.

    Μετά το τέλος κάθε ραντεβού, αγόρια και κορίτσια βαθμολογούσαν σε μία κλίμακα από 0 έως 7 την ελκυστικότητα κάθε συνομιλητή τους, αλλά και το πόσο πίστευαν ότι και οι ίδιοι τους είχαν προσελκύσει το ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 179 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Μετά τη Ρεν και η γαλλική πόλη Σεσόν-Σεβίν απαγόρευσε την χρήση της λέξης «mademoiselle» (δεσποινίς). Όπως όλοι οι άνδρες αποκαλούνται «κύριος» (monsieur), έτσι και όλες οι γυναίκες θα αποκαλούνται πλέον κυρία (madame).

    Η κοινότητα αποφάσισε να εξαλείψει τη χρήση της λέξης από όλα τα επίσημα έγγραφά της, λέγοντας ότι οι γυναίκες, όπως και οι άνδρες, δεν θα πρέπει να καθορίζονται από τη συζυγική τους κατάσταση.

    Ήδη οι Γερμανοί έχουν αποχαιρετήσει τις δεσποινίδες (και συγκεκριμένα τον όρο fraulein) από το 1972, ενώ και στα αγγλικά η λέξη «miss» έχει αρχίσει να εκλείπει.

    Όπου χρειάζεται προσδιορισμός ένα... βολικό Ms χρησιμοποιείται, το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει και δεσποινίς (Miss) και κυρία (Mrs).

    Αν και στη Γαλλία η λέξη δεσποινίς εξακολουθεί να χρησιμοποιείται, ο δήμαρχος της Σεσόν-Σεβίν αναφέρει ότι το κλειδί είναι η εξάλειψη των «διακρίσεων».

    Η πόλη Ρεν είχε ήδη από το 2007 εγκαταλείψει τη λέξη mademoiselle, ενώ έχει ξεκινήσει και εθνική καμπάνια για να χρησιμοποιείται μόνο η λέξη madame, απαλλαγμένη από την έννοια της συζυγικής κατάστασης.
    Category: Hξερες ότι | Views: 190 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Η πιο ζουμερή ανάφτρα των ’90s, η 44χρονη Πάμελα Άντερσον, πήρε το πολυσυζητημένο στήθος της και πήγε στο Μεξικό για πάρτι -χωρίς ούζα, μόνο τεκίλα.

    Πάρτι, Μεξικό και μια 44χρονη που μπορεί ακόμα να λικνίζεται σαν ξαναμμένη έφηβη. Η Πάμελα Άντερσον πήρε το πιο πολυσυζητημένο στήθος των ‘90s και πέρασε μια βόλτα από την πατρίδα της τεκίλας καλεσμένη στο event γνωστού αντρικού περιοδικού.
    Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο –λίγα δευτερόλεπτα αφότου πάτησε στο μαγαζί- η Παμ επιδεικνύει μοναδικές χορευτικές ικανότητες –εφάμιλλες τρελιάρας στρίπερ του Βέγκας- βάζοντας φωτιά όχι μόνο στην πίστα αλλά και στα απονήρευτα αντρικά μυαλά που είχαν πάει στο πάρτι για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Τελικά τους ξεσήκωσε. Παλιά μου τέχνη κόσκινο για την πιο ζουμερή ανάφτρα των Baywatch παραλιών και δικαιωματικά κερδίζει ένα μίνι-αφιέρωμα σήμερα. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…





    Category: Hξερες ότι | Views: 192 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Όσοι θέλουν να χάσουν βάρος έχουν δύο επιλογές: Ποδήλατο ή τρέξιμο. Βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί στο μυαλό μας ποιο είναι αποτελεσματικότερο απ’ τα δυο. Ο Δημήτρης Μώρος λύνει τις απορίες.

    Η μία είναι σταθερή αξία. Η άλλη, αν και εξίσου κλασική και διαχρονική, μάλλον στις μέρες μας τείνει να γίνει trend. Λίγο η ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης, λίγο η τιμή της βενζίνης που έχει φτάσει στο “Θεό”, λίγο η κίνηση που έχει κάνει τα νεύρα μας κρόσσια και το ποδήλατο διακδικεί την πρωτιά.

    Όπως και να έχει και οι δύο μορφές άσκησης είναι οι πιο γνωστές που συστήνονται για χάσιμο βάρους και κάψιμο λίπους καθώς και για βελτίωση της καρδιοαναπνευστικης ικανότητας και φυσικής κατάστασης. Ποια από τις δύο είναι, όμως, η καλύτερη; Νικητής είναι αυτή που θα σε πείσει να την κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου.

    «Debate»

    Ωφέλη: Και οι 2 ασκήσεις βελτιώνουν την καρδιοαναπνευστικη ικανότητα, τη φυσική κατάσταση και γενική υγεία σου το ίδιο καλά, ενώ εξίσου καλά ενδυναμώνουν τους μύες των ποδιών. Το ποδήλατο, ωστόσο, ενδυναμώνει λίγο περισσότερο τον τετρακέφαλο και ειδικότερα τον έσο πλατύ μυ και βελτιώνει την κινητικότητα της άρθρωσης του ισχίου.

    Θερμίδες: Το τρέξιμο, λόγω του ότι ενεργοποιούνται περισσότερες μυϊκές ομάδες καθώς καλείσαι να μεταφέρεις και να υποστηρίξεις το σώμα σου, καίει περισσότερες θερμίδες. Μια μέση τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 189 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Το 2011 εκτός από ελλείμματα σε προϋπολογισμούς, οικονομικούς όρους που προκαλούν ζαλάδα, γενικευμένη κατάθλιψη και δυσοίωνο μέλλον μάς κληροδότησε με κάτι ακόμα: φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ολόκληρο το ζωικό βασίλειο είχε τα προβληματάκια του πέρυσι…



    Πραγματικό λαγωνικό…



    Γλάρος υπό την επήρεια LSD.



    Ποικιλία στο μενού…



    Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέκαθεν σιχαινόταν τις βεντέτες…



    Τα angry birds υπάρχουν…



    Αυτά παθαίνεις αν το αφεντικό σου είναι ο George Lucas…



    Extreme dog…



    Σκίουρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 198 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Όπως όλα δείχνουν το τελευταίο φιλμ της Kodak τελειώνει και φαντάζει πλέον ακατόρθωτο να μην γραφτούν οι τίτλοι τέλους για την ιστορική εταιρεία.

    Φαίνεται ότι θα θρηνήσουμε άλλο ένα θύμα της οικονομικής κρίσης, αφού η Αμερικάνικη εταιρεία φωτογραφικών προϊόντων, Kodak, προετοιμάζει το νομικό “έδαφος” για να ξεκινήσει τις διαδικασίες πτώχευσης. Σύμφωνα με άρθρο της Wall Street Journal, η πασίγνωστη εταιρεία ζήτησε την προστασία του άρθρου 11 (αντίστοιχο άρθρο 99 στις ΗΠΑ), ώστε να δηλώσει την αδυνατότητα βιωσιμότητα της και να τεθεί -και επισήμως- υπό πτώχευση. Η μόνη ελπίδα που φέρεται να έχει, είναι να καταφέρει να πουλήσει κάποιες από τις ψηφιακές της πατέντες.



    Η Kodak ιδρύθηκε το 1892 και υπήρξε εμβληματικό σύμβολο της Αμερικάνικης επιχειρηματικής υπεροχής. Κάνοντας ένα ταξίδι από τον 19ο έως τον 21ο αιώνα και πιστώνοντας στο βιογραφικό της τεχνολογικές ανακαλύψεις, όπως αυτές των έγχρωμων φιλμ 35mm και του Megapixel αισθητήρα, φαίνεται πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για μία εταιρεία που συνέδεσε το όνομά της (για πάνω από εκατό χρόνια) με αυτό της φωτογραφίας. Από το 2004 βγήκε από το Dow Jones Industrial Average σημειώνοντας από τότε μεγάλες οικονομικές ζημιές.
    Ενώ το τελειωτικό (και ουσιαστικότερο) χτύπημα ήρθε με την εξάπλωση των smart ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 227 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Μπορεί, άμα περνούσε από το χέρι σου να μην επέτρεπες ούτε μία διαφήμιση στην τηλεόραση. Αλλά αν όλες οι διαφημίσεις ήταν σαν κι αυτές, τότε άνετα δεν άλλαζες κανάλι.

    Εντάξει το έπιασες το υπονοούμενο. Ξέρεις ότι όσο βαθύτερα μπαίνουμε στην κρίση, τόσο η τηλεόραση θα αφιερώνει και μεγαλύτερο κομμάτι του τηλεοπτικού χρόνου της στις διαφημίσεις. Από την άλλη ξέρεις όμως και ότι όσο εκνευριστικό είναι να περιμένεις σχεδόν ένα τέταρτο για να συνεχιστεί η αγαπημένη σου εκπομπή-ταινία-σειρά, άλλο τόσο σε εκνευρίζει να βλέπεις και χαζές διαφημίσεις, που σου αιχμαλωτίζουν τον αντίχειρα στο ζάπινγκ του τηλεκοντρόλ.

    Ήρθε λοιπόν η ώρα της δικαίωσης. Γιατί πολλές φορές οι διαφημίσεις όχι μόνο τα σπάνε, αλλά σε κάνουν να τις ψάξεις και στο ίντερνετ για να τις δεις και να τις ξαναδείς. Με αυτές θα ασχοληθούμε, λοιπόν, και εμείς. Διαφημιστικά σποτάκια, που έκαναν το γύρω του κόσμου την χρονιά που μας πέρασε και μαζέψανε εκατομμύρια κλικ και like στο διαδίκτυο. Τσέκαρε και απόλαυσέ τις πιο πετυχημένες για το 2011.
    Canal+ – The Bear

    Είσαι Γάλλος και λατρεύεις τα πάντα γύρω από τον κινηματογράφο; Το γαλλικό κανάλι Canal+ ξέρει το λόγο. Kαι βρήκε τον εξυπνότερο τρόπο να στο υπενθυμίσει.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 178 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Το πρώτο αυτοκινητιστικό reality βγαίνει στον αέρα. Αντί για το σπίτι του Big Brother μπαίνεις σε ένα Ford Escape και γράφεις χιλιόμετρα. Την αρχή πάντως την έκανε η Τζένι Μακάρθι.

    Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στο πως οι εταιρίες αυτοκινήτου έχουν αρχίσει να επικοινωνούν, διαβάζεις για ένα νέο κύκλο ιντερνετικών επεισοδίων που έχει στα σκαριά η Ford Αμερικής.

    Έξι ομάδες, από δυο άτομα η καθεμιά, θα έχει ένα καινούργιο μοντέλο της Ford που λέγεται Escape -εξ ου και ο τίτλος του reality- και θα διασχίζει την Αμερική.
    Σε κάθε στάση-πόλη θα συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς και όλο το κονσεπτικό θα συνδέεται με τα ευνόητα πλέον κοινωνικά δίκτυα, όπου οι bloggers θα συμμετέχουν στην εξέλιξη του reality. Η σειρά ξεκινάει τον Μάρτιο σε εβδομαδιαία επεισόδια ενώ στις 14 Γενάρη τελειώνει το casting που σημαίνει ίσα που προλαβαίνεις.



    Πλάκα-πλάκα το ρεζουμέ δεν είναι άλλο από τις δραματικές αλλαγές στο know how της προώθησης του αυτοκινήτου, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι που ήδη η Ford έχει χρησιμοποιήσει τη γνωστή, εκρηκτική ξανθιά -πρώην παρουσιάστρια του MTV, επίσης πρώην του Ντένις Ρόντμαν-, Τζένι Μακάρθι σε ένα preview του καινούργιου reality. Είναι ο “μακαρθισμός” που μας αρέσει.
    Category: Hξερες ότι | Views: 135 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Το ξέρουμε ότι το 2012 δεν είναι για μεγάλα σχέδια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα. Ο χρόνος άλλαξε και μαζί με αυτόν πρέπει να αλλάξεις κι εσύ.

    01. Μην συμπεριφέρεσαι “μηχανικά”
    Εισαι τόσο πιεσμένος και αγχωμένος από την δουλειά σου, που σιγά-σιγά μετατρέπεσαι σε ρομπότ. Πάρε λίγες μέρες αδεια και πρόσπαθησε να ξεκουραστείς, επέλεξε να κοιτάς τα email σου εβδομαδιαία και θα δεις πως σε πολλά δεν χρειάζεται να απαντάς αμέσως.

    02. Κόψε τις χαζές τυπικότητες
    “Δεν μπορώ να πάω σπίτι του με άδεια χέρια”. “Πρέπει να του πάρω κάτι, γιατί μου έφερε και εκείνος δώρο”. Νομίζεις πως αν πας για πρώτη φορά σε ένα σπίτι με ένα κουτί γλυκά θα σε αγαπήσουν και θα έχουν την καλύτερη γνώμη για σένα ακόμη κι αν είσαι ο χειρότερος; Δεν νομιζω! Για παράδειγμα, όταν κάνεις ένα δώρο σε ένα φίλο σου, το κάνεις επειδή πραγματικά το θες ή νιώθεις υποχρεωμένος επειδή σου έκανε κι αυτός και μετά από αυτό περιμένεις να σου ξανακάνει;

    03. Μην διαβάζεις ενοχλητικά πράγματα
    Μην αγοράζεις ό,τι έχει απλά ωραίο εξώφυλλο. Έχεις ντουζίνες από περιοδικά και εφημερίδες σπίτι σου και δεν έχεις διαβάσει ούτε τα μισά. Από δω και πέρα αγόρασε κάτι που να το διαβάζεις με ευχαρίστηση και να μην σου μοιάζει αγγαρεία.

    04. Δουλειά που δεν αξίζει
    Είσαι εργαζόμενος, όχι σκλάβος. Και όσο κι αν δεν το πιστεύεις ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 184 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Ναι, ζούμε σε μια προοδευτική εποχή, Ωστόσο υπάρχουν 5 μύθοι που οι γυναίκες ακόμα πιστεύουν για τους άντρες.

    Έχεις βρεθεί ποτέ σε μια γυναικεία συζήτηση; Αν όχι, τουλάχιστον έχεις (κρυφ)ακούσει κάποια. Ε, λοιπόν θα ξέρεις ότι όσο προχώ είναι μια γυναίκα, τα κολληματάκια της τα έχει (και οι άντρες, δεν διαφωνώ, αλλά τώρα μιλάμε γα τις γυναίκες!). Έτσι μέσα σε αυτές τις συζητήσεις μπορείς να ακούσεις από πολιτική και ομορφιά, μέχρι το χθεσινό ραντεβού και τους μύθους που υπάρχουν σχετικά με το πως σκέφτονται οι άντρες. Ω, ναι, ακόμα πιστεύουν σε κάποιους απ αυτούς τους μύθους, που όμως στην εποχή μας όμως έχουν γίνει πλέον κλισέ.

    Μύθος 1: Δεν θα σε σεβαστεί αν του κάτσεις στο πρώτο ραντεβού
    Του κάτσεις, δε του κάτσεις δε παίζει ρόλο. Αν προσπαθείς να πάρεις μια τέτοια απόφαση με βάση αυτό που θα πιστέψουν οι άλλοι και όχι τι θες εσύ, τότε θα καταλήξεις να δεχθείς μια μεγάλη απογοήτευση. Εκτός των άλλων από τη στιγμή που έχεις έστω σκεφτεί να κάνεις κάτι τέτοιο στο πρώτο ραντεβού, δε θα σε κάνει καλύτερο ηθικά άνθρωπο αν το αποφεύγεις συνειδητά. Ίσα-ίσα που αν είσαι και καλή σε αυτό που κάνεις θα σε ξαναπροτιμήσει. Πέρα από την πλάκα..

    Μύθος 2: Μας αρέσει το κυνηγητό
    Ναι, γιατί είναι ωραίο να τρέχεις πίσω από μια γυναίκα και να προσπαθείς να την κάνεις να σε γουστάρει κάνοντας χίλια δυο ρομαντικά πράγματα. Ε; Όχι! Η αλήθεια εί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 147 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Faust λέγεται το νέο, θεατράλε, σέξι venue που απλώνει γκλίτερ στο μουντό μέικαπ του κέντρου.

    Κι εκεί που σέρνεις τα συλλεκτικά Αll Star σου κάνοντας ζιγκ ζαγκ στην Κολοκοτρώνη για αλλεπάλληλα πιτ στοπ από τα μικρομπάρ του ιστορικού κέντρου, ο δρόμος (η Καλαμιώτου συγκεκριμένα) σε φέρνει μπροστά σε μια μυστηριώδη πύλη που αχνοδιαγράφεται μέσα μέσα από ένα σύννεφο ξηρού πάγου.

    Οκ, υπερβολή: δεν υπάρχει ξηρός πάγος, ωστόσο αμέσως καταλαβαίνεις ότι το στρωμένο με μεξικάνικου στιλ πλακάκια, υποφωτισμένο «λαγούμι» πίσω από αυτή την είσοδο οδηγεί κάπου πολύ διαφορετικά από τα τριγύρω στέκια. Deconstruction πολυέλαιοι σε ρόλο γλυπτών, πατίνες στους τοίχους και μια θεατρική σκηνή σαν από όνειρο σε ταινία του Ντέιβιντ Λιντς.

    «Θέλαμε να φτιάξουμε ένα bar theater, ένα χώρο σαν φουαγιέ θεάτρου, μεταξύ καμπαρέ, τζαζ κλαμπ και μπουρλέσκ μπαρ» λέει ο ιδιοκτήτης Αλέκος Συσσοβίτης. Και, μαζί με το συνέταιρό του Αλέξανδρο Πετράκη (μπαμπάς του μπαρ-trademark Μπρίκι και του 7 Jokers), τον έφτιαξαν. Μόνοι τους.

    Με το γούστο τους και τα χέρια τους, μετέτρεψαν ένα διατηρητέο (πρώην υφασματάδικο) στο πιο σέξι βραδινό ραντεβού για θεατρικά λάιβ (οι Opera Chaotic με τσέλο και χορεύτριες τις Τετάρτες, η Κέλλυ Καλτσή με κοστούμια και βενετσιάνικες μάσκες τις Δευτέρες), για sleazy dj sets (ο soul master Μανόλης Οικονόμου τα Σάββατα, ο εκκεντρικός mixolo ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 177 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Ναι, το ξέρω, ότι οι ασχήμιες της κρίσης είναι πολλές. Όμως κοίτα να δεις που μερικές φορές δημιουργεί και μερικά καλά. Όπως εναλλακτικές μορφές διασκέδασης.

    Faust, Cabaret, Yaya, Six D.O.G.S., ΤΩΡΑ Κ44, Bios. Τι είναι αυτά τα ονόματα που κάνουν hit μέσα στην πόλη και ανάλογα στη ράτσα που ανήκεις, τα ακούς να επαναλαμβάνονται διαρκώς σαν νέες διαφυγές διασκέδασης; Είναι ένα νέο στυλάκι μπαροκλαμπ. Τι νέο στυάλκι; Τη μία έχει DJ και parties, την άλλη παίζει με μια ροκ μπάντα, την άλλη ένα τζαζ γκρουπ, την άλλη παρουσιάζει στριπτίζ και σεξ σόου (ναι, γίνονται και αυτά), την άλλη μπουρλέσκ. Στο ένα σκάει ξαφνικά ο Ρέμος και η Παπαρίζου, έτσι χωρίς πρόγραμμα και χωρίς αμοιβή.

    Τη μία μέρα έβλεπα απέξω από το Cabaret, γιατί εγώ ήμουν στο Μalconi’s, να περνούν τεκνά 19 χρονών για να ακούσουν έναν DJ, την άλλη έβλεπα να περνάνε ηλικίες από 20 μέχρι 35 για να ακούσουν ένα γκρουπ και την άλλη έσκαγαν κάτι μεσήλικοι για να δουν την cult εμφάνιση τον Σταμάτη Κόκκοτα. Τα περισσότερα είναι ορθάδικα, δεν κάθεσαι, δυο-τρία τραπέζια υπάρχουν στον χώρο.

    Και είσαι τυχερός αν προλάβεις θέση στη μπάρα. Είναι υπέροχα κάποια από αυτά. Όπως το Faust του Συσσοβίτη. Εκεί Δευτέρα και Τετάρτη γίνεται ο γάμος της μαϊμούς, όταν στα περισσότερα μαγαζιά είναι νέκρα. Παίζουν δύο γκρουπάκια, οι Kelly Kaltsi & the Special K’z και οι Opera Chaotic, σε έναν υπέροχο χώρο. Κό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 129 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    17 χώρες, 343 μέρες, 6.237 φωτογραφίες, 1 μαγικό ταξίδι. Μέσα από ένα video μπορείς να γυρίσεις όλο τον κόσμο, χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου.

    Ένας γύρος του κόσμου σε κάτω από 5 λεπτά. Οι ομορφότερες τοποθεσίες της Χιλής, Αιγύπτου, Περού, Μαρόκου, Ιορδανίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Αργεντινής, Τουρκίας, Πορτογαλίας, Ινδονησίας, Ουρουγουάης, Βολιβίας, ΗΠΑ, Αγγλίας, Ταϊλάνδης και Ιαπωνίας παρελαύνουν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

    Με το γνωστό πλέον (αλλά ακόμα εντυπωσιακό) μονταζιακό τρικ του time lapse, ο φωτογράφος Κίεν Λαμ παρουσιάζει μερικές από τις ομορφότερες γωνιές του πλανήτη Γη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από φωτογραφίες. Χρειάστηκαν 343 μέρες, 19 αεροπλάνα, 58 λεωφορεία, 18 πλοία και 6.237 κλικ της μηχανής του Λαμ, όμως το αποτέλεσμα νομίζουμε ότι άξιζε τον κόπο.

    Category: Hξερες ότι | Views: 191 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Αν θέλετε να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά της Νέας Υόρκης όσο καλύτερα γίνεται αξίζει να συμμετάσχετε σε ένα από τα πολλά walking tours που διοργανώνονται στην πόλη.

    Πως θα σου φαινόταν να μάθεις την ιστορία της Νέας Υόρκης; Ωραίο ε; Αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι να την μάθαινες από πρώτο χέρι. Όπως με το να κάνεις μια βόλτα. Η Νέα Υόρκη προσφέρει περιπάτους για λάτρεις του φαγητού, του ποτού, της ιστορίας, ακόμα και του κινηματογράφου. Ακολουθούν οι 5 καλύτερες περιπατητικές διαδρομές.

    Gangs of New York Walking Tour
    «Η Αμερική χτίστηκε στους δρόμους» ήταν το tagline της ταινίας «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης» του Μάρτιν Σκορσέζε και αυτούς τους δρόμους έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αν διαλέξετε το συγκεκριμένο τουρ. Το πρακτορείο Big Onion προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία από το κλασσικό γκλάμουρ του Μεγάλου Μήλου.

    Ο περίπατος εστιάζει στην περιοχή Five Points, όπου διαδραματίστηκε η τελευταία σύγκρουση μεταξύ των συμμοριών της ταινίας, και οι στάσεις περιλαμβάνουν το φημισμένο «Murder Alley» (το μικροσκοπικό βασίλειο του εγκλήματος στο Λόουερ Μανχάταν που το 1850 φιλοξενούσε πάνω από 80 άνδρες και γυναίκες όλων των εθνικοτήτων), την Paradise Square (από ειρωνία της τύχης σήμερα βρίσκεται εκεί το Ανώτατο Δικαστήριο Νέας Υόρκης) και άλλα ιστορικά μέρη που συνδέονται με τον Bill «The Butcher» Cutting, τον αιμοβόρο χαρακτήρα που ενσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 216 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Όταν ακούς την μάρκα Louis Vuitton, το μυαλό σου πάει σε τσάντες και γυναικεία ρούχα. Όμως ρίξε μια ματιά στην αντρική casual σειρά.

    “Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός…”. Το θυμάσαι το τραγούδι; Πάνω-κάτω σε αυτή τη λογική σε μεταφέρει το concept της φωτογράφισης για τη νέα αντρική σειρά Louis Vuitton Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012. Με φόντο μέρη μακρινά και άγρια, ο γνωστός οίκος παρουσιάζει ανάλαφρα μπεζ κοστούμια, καρό-ριγέ πουκάμισα, χρωματιστά φουλάρια, άσπρα παντελόνια, σπορ παπούτσια και μπλε γυαλιά ηλίου, δείχνοντας πια θα είναι η φετινή τάση.







    Category: Hξερες ότι | Views: 227 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Μέχρι να ανακαλυφθεί ο διακτινισμός, μπορείς να περιοριστείς στα ρολόγια με λειτουργία οθόνη αφής!

    Θα είμαστε οι πρώτοι που θα παραδεχτούμε πως η Swatch –ευρύτερα γνωστή για τα τρελά, στοιβαγμένα νέον σχέδιά της– ήταν η τελευταία εταιρεία που περιμέναμε να βγάλει ένα ψηφιακό ρολόι με οθόνη αφής. Αλλά τελικά το έκανε. Αυτό ακριβώς που ακούς…



    Χρησιμοποιεί funky ψηφία στην οθόνη, που συνδυάζονται καλά με τους δείκτες ελέγχου στο κάτω μέρος. Προσφέρει την ώρα, την ημερομηνία και διαθέτει ακόμα και χρονογράφο. Όλα αυτά στη διάθεσή σου με ένα άγγιγμα και 105 ευρώ!
    Category: Hξερες ότι | Views: 179 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Όταν συνδυάσεις δύο κλασικές αξίες όπως είναι οι μπότες-άρβυλα Dr. Martens κα το brogue στυλ παπουτσιών δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι κλασάτο.

    Η BEAMS συμμαχεί με την Dr. Martens για την παρουσίαση ενός καινούριο είδους μπότας, κάτω από τη μεταμφίεση που ονομάζεται 7-Eye Brogue Boot. Η πλούσια απόχρωση Οξφόρδης και μαλακού δέρματος ενσωματώνει λεπτομέρειες όπως την εξωτερική σόλα της Dr. Martens που αποτελεί και σήμα κατατεθέν.



    Μια τονική προεξοχή και καψούλια από ορείχαλκο περιβάλλουν την εξωτερική σόλα, ενώ το προϊόν είναι διαθέσιμο σε όλες τις τοποθεσίες BEAMS στην Ασία, στα BEAMS στο Χονγκ Κονγκ και στο internet.
    Category: Hξερες ότι | Views: 205 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Αν νόμιζες ότι με το να κρεμάς μια σημαία στο μπαλκόνι την 28η Οκτωβρίου ότι είσαι πατριώτης τότε για ρίξε μια ματιά στην καινούρια συλλογή της Adidas!

    Δεν μπορείς αυτή τη σειρά να τη χαρακτηρίσεις παρά εκκεντρική. Στον κόσμο της μόδα, ο Jeremy Scott είναι γνωστός για τη δημιουργία κάποιων άγρια εκκεντρικών ειδών αθλητικής ένδυσης. Η συνεργασία του με την Adidas για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Jeremy Scott έχει οργανώσει μια γραμμή από ζακέτες, σορτς, φόρμες, παπούτσια και φορεμάτων που φαίνεται να παίρνουν λίγο από τη δόξα της αμερικάνικης σημαίας.

    Η κολεξιόν δείχνει ρουχισμό που πολλοί θα ερμήνευαν ως κομμάτια κοστουμιών. Με ηλεκτρίκ μπλε φόρμες στολισμένες με μαύρη ρίγα, ροζ της τσιχλόφουσκας, παπούτσια τρεξίματος με δέσιμο κορδονιών μέχρι πάνω, κιμονό για άντρες με σχέδια από γορίλες και σορτς με σπάντεξ με λάβαρο την αμερικάνικη σημαία. Ο Jeremy Scott έχει σχεδιάσει κομμάτια για άντρες και γυναίκες που επιτρέπουν σε ξεχωριστούς ανθρώπους να εκφράσουν τις μοναδικές προσωπικότητές τους με μια ενεργή και αθλητική τοποθέτηση.

    Μπορεί η καινούρια συλλογή του Jeremy Scott να μην αντικαταστάσει το κοστούμι στο γραφείο αλλά θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο γυμναστήριο! Βέβαια αν η κοπέλα μου ερχόταν ντυμένη έτσι, δεν θα έλεγα όχι. Για να πω και την αλήθεια…

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 203 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Οι μελέτες έδειξαν ότι στους περισσότερους άνθρωπους σήμερα, είτε είναι επιτυχημένοι, είτε όχι σε αυτό που κάνουν, δεν τους αρέσει η δουλειά τους. Νιώθουν άδειοι με την εργασία τους. Έλα όμως που τα δεδομένα και η κρίση δεν βοηθούν ιδιαίτερα τις νέες επαγγελματικές επιλογές. Άρα τι κάνεις; Εδώ έρχεται και δίνει την απάντηση η “επαγγελματική άσκηση”…

    Έχω έναν φίλο που σκοτώνεται στη δουλειά, οι σχέσεις με τους συναδέλφους του είναι εκπληκτική, ενώ οι προϊστάμενοί του τον θεωρούν έναν από τους πλέον αποδοτικούς υπαλλήλους και σίγουρα έναν από τους καλύτερους που έχουν. Με μια τέτοια εικόνα, όλα μοιάζουν τέλεια. Είναι όμως; Το πρόβλημα του φίλου μου είναι πως όταν φεύγει από το γραφείο, νιώθει χάλια με τη δουλειά του. Ίσως και να τη μισεί! Είναι ώρες-ώρες που αναρωτιέται γιατί την επέλεξε, ενώ ουκ ολίγες φορές το πρωί θέλει να μείνει κάτω από την κουβέρτα του και να μην πάει στο γραφείο. Στο τέλος φυσικά πάει και δουλεύει πάλι σαν τρελός και όλοι νομίζουν ότι είναι ευτυχισμένος με την επιλογή του. Σου θυμίζει κανέναν όλο αυτό; Ίσως εσένα;

    Η αλήθεια είναι ότι έρευνες που έγιναν απέδειξαν ότι μόνο ένα 45% των εργαζομένων είναι ευχαριστημένο με τη δουλειά που κάνει. Ένα ποσοστό που έχει πέσει περίπου κατά 15% τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Αλλά το θέμα είναι άλλο. Το θέμα είναι τι κάνεις; Γιατί με την παγκόσμια οικονομική κρίση, δεν έχεις πλέον την πολυτέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 181 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Τι κάνει κάποιος που ο κανονικός μαραθώνιος του φαίνεται παιχνίδι; Μα φυσικά τρέχει στον υπερμαραθώνιο και κάνει τον Superman να μοιάζει σαν ένα παιδάκι με κολάν!

    Ο David Goggins είναι 32 χρονών, ο συνηθισμένος μαραθώνιος του φαίνεται βούτυρο στο ψωμί και μαζεύει χρήματα για να μπορέσουν φτωχοί στρατιωτικοί να στέλνουν τα παιδιά τους στο κολλέγιο. Τρέχοντας στον υπερμαραθώνιο.
    Μπορείς να δεις με δυο τρόπους αυτό το video. Ή σαν άλλον ένα υπερφυσικών αντοχών τύπο που έσπασε το ρεκόρ του να τρέχει 150 χιλιόμετρα, non stop εννοείται, σε 33 ώρες και 36 λεπτά ή σαν ένα ψυχολογικό πουσάρισμα του να υπερβείς τα δικά σου όρια. Όποια και αν είναι αυτά. Του Goggins οι παλμοί εν ηρεμία είναι μόλις 32.

    Του μέσου ανθρώπου γύρω στους 70. Η τυπική προπόνηση του είναι γύρω στα 23 χιλιόμετρα τρέξιμο κάθε μέρα, περίπου 100 με ποδήλατο και μετά βάρη. Και παρόλα αυτά δεν κλατάρει. Προέρχεται από τις ειδικές δυνάμεις, δεν φαίνεται να έχει τουπέ και πέραν του ότι, όπως λέει, εκεί που νομίζεις πως έχεις τελειώσει έχεις κατά βάθος άλλο ένα 60% δυνατοτήτων, το συνδυάζει και με φιλανθρωπική δράση. Ξέρω γω, τι να πω; Μόνο respect.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 186 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Ο χαρακτήρας του 007 γεννήθηκε στο μυαλό του συγγραφέα Ian Fleming το 1953. Σχεδόν πενήντα χρόνια μετά, το “Bond 50” σε μεταφέρει σε Blue-ray δράση.

    Ήταν τόσο πετυχημένη η συνταγή -ένας γοητευτικός άντρας, πιστός στο καθήκον, με δόσεις κλασάτης αλητείας και με μια χαρακτηριστική κεντρομόλο προς τις γυναίκες- που η επιτυχία συνεχίζεται ακμαία. Έστω και αν o James Bond πενηντάρισε.



    Για να το γιορτάσει η MGM και η Fox έβγαλαν από τώρα μια επική συγκέντρωση των 22 συνολικά ταινιών και των έξι James που τον υποδύθηκαν. Ο αγαπημένος μας είναι ο Sean Connery που ήταν και ένα καθαρόαιμο στυλιστικό αντρικό πρότυπο, αλλά δεν μας χαλάει και ο τελευταίος, ο Daniel Craig. Τέλος πάντων η συλλογή λέγεται “Bond 50”, εννοείται είναι σε Blue-ray και το πετύχαμε σε μορφή προπαραγγελίας στο αμερικάνικο Amazon για 199 δολάρια. Γύρω στα 155€. Λέει.
    Category: Hξερες ότι | Views: 171 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-12 | Comments (0)



    Λατρεύουμε τις sci-fi ταινίες, με τα περίεργα σενάρια και την τρελή δράση. Αλλά αν το δεις ρεαλιστικά, θα καταλάβεις ότι σε αυτό που είναι καλές είναι να προβλέπουν λάθος το μέλλον!



    Κουρδιστό Πορτοκάλι (1962)
    Κανείς δεν αμφιβάλει για το ταλέντο του Stanley Kubrick και για το πόσο μας αρέσει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”, αλλά αυτή η κοινωνία βίας και παράνοιας δεν την έχουμε δει ακόμα. Τουλάχιστον στον βαθμό που το πίστευε ο Kubrick.



    Lost in Space (1965)
    Υποτίθεται ότι το 1997 η οικογένεια Robinson έφευγε για να πάει να αποικήσει στο σύστημα (ή κάτι τέτοιο) Άλφα Κένταυρο. Ναι, το 1997 που ακόμα δεν είχαν ανακαλυφθεί τα smartphone. Καλό…



    Ο Εξολοθρευτής (1984)
    Σύμφωνα με την ταινία κάπου στα zeros (το λες και 2004) οι μηχανές αναλαμβάνουν την κυριαρχία του πλανήτη, οι άνθρωποι περνάνε στην αντίσταση και το τέλος του κόσμου όπως το ξέραμε έφτασε στο τέλος της. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το 2004 σηκώσαμε την κούπα στην Πορτογαλία. Άρα το πολύ-πολύ να ήταν το τέλος του επιθετικού ποδοσφαίρου. Μέχρι εκεί.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 176 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-11 | Comments (0)

    Περίπου χίλιες γυναίκες από τη Βενεζουέλα και την Αργεντινή θέλουν να κινηθούν νομικά κατά της γαλλικής εταιρείας Poly Implant Prothese (PIP) για το σκάνδαλο με τα εμφυτεύματα στήθους που έχει λάβει παγκόσμιες διαστάσεις, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος τους.
    [img]http://www.flashnews.gr/Image.ashx?fid=48961&w=300&h=300&q=80[/img]

    Ο δικηγόρος εκπροσωπεί μία ομάδα 500 γυναικών από την Αργεντινή και μία οργάνωση γυναικών από τη Βενεζουέλα, ενώ και άλλες γυναίκες κυρίως από τη Βραζιλία και την Κολομβία είναι πιθανό να συμμετάσχουν στη δίκη που έχει ήδη ξεκινήσει στη Γαλλία.

    Οι μηνύσεις αυτές προστίθενται στις περίπου 2.500 που υπάρχουν. Σύμφωνα με το δικηγόρο «το 80% των εμφυτευμάτων PIP τοποθετήθηκαν στη Λατινική Αμερική». Μόνο στην Αργεντινή, τοποθετηθήκαν 15.000 εμφυτεύματα .

    Εξάλλου, στην καταγραφή των ονομάτων των γυναικών που έχουν εμφυτεύματα στήθους θα προχωρήσει η Βραζιλία, κάτι που θα επιτρέψει στην αναγνώριση του είδους της σιλικόνης, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της εταιρείας πλαστικής χειρουργικής της Βραζιλίας (SBCP). Ωστόσο, ο πρόεδρος των πλαστικών χειρουργών, Χοσέ Χοράσιο Αμπουντίμπ, δήλωσε ότι αυτή η κίνηση δεν έχει σχέση με το ζήτημα των εμφυτευμάτων της γαλλικής εταιρείας PIP.

    «Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή τη λίστα πριν από δύο χρόνια. Εάν, μέσα σε δέκα χρόνια, υπάρξει ένα πρόβλημα παρόμοιο με αυτό των εμφυτευμάτων PIP, θα γνωρίζουμε ποιο μοντέλο έχει πρόβλημα και θα δράσουμε», σημ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 181 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-11 | Comments (0)

    [img]http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Omorfia/article1569870.ece/ALTERNATES/w460/miss+California+2012+out.jpg[/img]

    Στα 60 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss California για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος γυναίκες που έχουν πει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλες. Αν και δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, πέρασαν τα μηνύματα τα οποία ήθελαν για την ισότητα και την αγάπη στο διαφορετικό.

    Οι πρώτες λεσβίες που λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία Miss California δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. Η Mollie Thomas και η Jenelle Hutcherson προσπάθησαν μεταξύ άλλων 400 γυναικών και δήλωσαν περήφανες που ήταν οι πρώτες ανοικτά ομοφυλόφιλες που συμμετείχαν στα καλλιστεία των 60 ετών ιστορίας.

    Η Mollie Thomas, 19 ετών, εκπροσώπησε την δυτική πλευρά του Χόλιγουντ. Αν και δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση είπε ότι ελπίζει με την εμφάνισή της στο διαγωνισμό, να ρίξει ένα θετικό φως στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.

    [img]http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Omorfia/article1569859.ece/BINARY/w460/lesbian+miss+california+1.jpg[/img]

    Στο facebook της έγραψε: Έλαβα μέρος όχι μόνο για να εκπληρώσω κάποιες από τις δικές μου προσδοκίες, αλλά επίσης για να είμαι ένα θετικό παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης για την κοινότητα LGBTQ ( Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Questioning) και για τα κορίτσια παντού.

    Η Jenelle Hutcherson, 26 ετών, εκπροσώπησε την περιοχή Long Beach κιαι δήλωσε ότι έλαβε μέρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 197 | Added by: over | Date: 2012-01-10 | Comments (0)



    Αυτές είναι 15 στυλιστικές επιλογές που δε θα σε βάλουν στο εσώρουχό της. Για αυτό φόρα κάτι άλλο, αν θέλεις να σε κοιτάξει…
    Από τον Αντώνη Πακουλίδη
    Υπάρχουν και άντρες οι οποίοι φορώντας Crocs και Cargo Shorts έχουν ήδη κάνει σεξ. Μάλλον ο τομέας ρούχα δεν παίζει καθόλου ρόλο όταν έχουμε τον παράγοντα αλκοόλ. Πάντως με το να δείχνεις στα καλύτερα σου σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητές σου. Γι’ αυτό ρωτήσαμε τις γυναίκες για το τι θεωρούν ότι τις ξενερώνει στο ρουχισμό ενός άντρα. Διάβασε να μάθεις…

    Τα φαρδιά τζιν
    Είναι μια περίεργη κατάσταση. Είτε τα φοράς για να αντισταθμίσεις το μέγεθος του μικρού μας φίλου εκεί κάτω είτε δε βρίσκεις τίποτα για να χωρέσει το τέρας. Φοβόμαστε και τα δύο.

    Ζιβάγκο
    Πολλοί λίγοι μπορούν να φορέσουν ένα ζιβάγκο και να μη δείχνουν παραγεμισμένοι είτε δήθεν. Οι πιθανότητες λένε πως δεν είσαι ένας από αυτούς.

    Ειρωνικές τρίχες προσώπου
    Ξέρω πως τα πειρατικά μουστάκια και το τραγόμορφο μούσι θέλει καιρό για να μεγαλώσει και πως οι άντρες περηφανεύονται γι’ αυτά. Αλλά πραγματικά σκέψου, θα ήθελε μια σώφρων κοπέλα να σε φιλήσει όταν μοιάζεις περισσότερο με σάτυρο παρά με άνθρωπο του 21ου αιώνα;

    Fedora
    Οι περισσότεροι δεν μπορούν να βάλουν ένα καπέλο τύπου Fedora σε casual περιστάσεις. Πιθανότατα εάν βάλεις ένα δημόσια, ειδικά με ένα T-shirt με σχέδια και τζιν τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 158 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    Το συμβάν προκλήθηκε όταν φοιτητές προσπαθούσαν να μπουν στα γραφεία του πανεπιστημίου την τελευταία ημέρα των εγγραφών. Η αστυνομία έχει αναπτυχθεί στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου.
    «Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Χέρμαν Εστερχίζεν.
    Είκοσι ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι δύο βαριά, σύμφωνα με τη διευθύντρια της υπηρεσίας εγγραφών Μέρι Μίλερ.
    Ετονες επικρίσεις είχαν ήδη διατυπωθεί από πέρυσι όταν η αποδιοργάνωση του συστήματος εγγραφών και η έλλειψη θέσεων στις πανεπιστημιακές σχολές είχαν προκαλέσει γιγάντιες ουρές αναμονής την αντίστοιχη περίοδο του 2011 .
    Η εφημερίδα Times έχει σήμερα πηχυαίο τίτλο: «180.000 τελειόφοιτοι δεν θα μπορέσουν να εγγραφούν στο πανεπιστήμιο», διευκρινίζοντας ότι 74.000 αιτήσεις εγγραφής στις 85.000 απορρίφθηκαν από το μοναδικό πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ.
    Από τη Δευτέρα χιλιάδες νέοι, συχνά συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, είχαν σχηματίσει ουρές με την ελπίδα να μπορέσουν να εγγραφούν στα μαθήματα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, η οποία αρχίζει τον Ιανουάριο στη Νότια Αφρική, μετά τις θερινές διακοπές στη χώρα του νότιου ημισφαιρίου.
    Category: Hξερες ότι | Views: 196 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    « 1 2 ... 5 6 7
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz