Παρασκευή, 2024-05-10, 3:26 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιούνιος » 04

    Η κατηγορία της ανθρωποκτονίας απαγγέλθηκε στους γονείς έξι παιδιών που έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στην Αγγλία. Στη Γερμανία, ένας Δανός πατέρας καταδικάστηκε σε ισόβια επειδή έκαψε τις δύο του κόρες ζωντανές.


    Σοκάρουν δύο υποθέσεις παιδοκτονίας


    Η κατηγορία της ανθρωποκτονίας απαγγέλθηκε στους γονείς των έξι παιδιών που έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στην κεντρική Αγγλία πριν από τρεις εβδομάδες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Ντέρμπι, ο 55χρονος Μικ Φίλποτ και η 31 έτους σύζυγός του θα παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον δικαστή.

    Λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, το ζευγάρι εμφανίσθηκε κλαίγοντας ενώπιον δημοσιογράφων περιγράφοντας το πώς πάλεψε για να σώσει τα παιδιά του.

    Το ζευγάρι συνελήφθη στι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 269 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Επεισόδιο με αλλοδαπό σημειώθηκε αργά το βράδυ τη Παρασκευής κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης πορείας μελών της «Χρυσής Αυγής» στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Θράκης στον Ταύρο.



    Προσήχθη σε επεισόδιο ξυλοδαρμού η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου

    Επεισόδιο με αλλοδαπό σημειώθηκε αργά το βράδυ τη Παρασκευής κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης πορείας μελών της «Χρυσής Αυγής» στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Θράκης στον Ταύρο.

    Άτομα που συμμετείχαν στην πορεία επιτέθηκαν σε διερχόμενο αλλοδαπό, πακιστανικής υπηκοότητας, τον οποίο ξυλοκόπησαν. Επί τόπου επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και έγιναν έξι προσαγωγές. Μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και η κόρη του γ.γ. της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου. 

    Οι προσαχθέντες μετά την εξέταση τους αφέθηκαν ελεύθεροι. 

    Στον αλλοδαπό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο του επεισοδίου.


    Ωστόσο, κατηγορηματικά αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση η Χρυσή Αυγή και σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από τη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 233 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)




    Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η απόφαση των φαρμακοποιών να αναστείλουν λόγω οφειλών του ΕΟΠΥΥ τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του Ταμείου. Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Γ. Σακελάκος.



    Παρέμβαση εισαγγελέα για τη χορήγηση φαρμάκων
    Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η απόφαση των φαρμακοποιών να αναστείλουν, λόγω των μεγάλων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του Ταμείου.

    Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Γ. Σακελάκος, έδωσε εντολή στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την απόφαση των φαρμακοποιών. 

    Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν από την αναστολή της χορήγησης φαρμάκων προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της έκθεσης σε κίνδυνο σε βάρος ασφαλισμένων.

     Οι φαρμακοποιοί σε όλη την χώρα εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν επ' αόριστον την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ενιαίου φορέα. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι φαρμακοποιοί του Πειραιά οι οποίοι δεν αποκλείεται να αναστείλουν την κινητοποίησή τους την ερχόμενη εβδομάδα, εφόσον καταβληθούν οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ για τους τρεις πρώτους μήνες του έτους. 
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 230 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    Άγνωστοι πυροβόλησαν στην Καισαριανή με καλάσνικοφ δύο αδέλφια, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον έναν και να τραυματίσουν σοβαρά τον δεύτερο, επειδή επιχείρησαν να τους εμποδίσουν να κλέψουν το αυτοκίνητο τους


    Άγριο έγκλημα με έναν νεκρό στην Καισαριανή

    Άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ δύο αδέλφια, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον έναν και να τραυματίσουν σοβαρά τον δεύτερο, επειδή επιχείρησαν να τους εμποδίσουν να κλέψουν το αυτοκίνητο τους.

    Το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Βουτσά 83 στην Καισαριανή.

    Τα δύο αδέλφια, 30 και 32 ετών, κοιμόταν στο διαμέρισμα τους όταν άκουσαν το συναγερμό του αυτοκινήτου τους να ηχεί. Αμέσως πετάχτηκαν στο μπαλκόνι και είδαν δύο ή τρία άτομα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, να προσπαθούν να κλέψουν το όχημα.

    Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μαζί με τον αδελφό του κατέβηκαν στην πυλωτή για να εμποδίσουν τους δράστες. Εκείνοι όμως, όταν τους είδαν, χωρίς δισταγμό άνοιξαν πυρ εναντίον τους με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα δύο σφαίρες να πλήξουν θανάσιμα στο στήθος τον 30χρονο, ενώ άλλη μια τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά τον 32χρονο, ο οποίος βρίσκεται στο χειρουργείο του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 229 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    Ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο συμπλήρωσε τα 81 του χρόνια, ωστόσο συνεχίζει μια μάχη με το χρόνο για να προωθήσει μεταρρυθμίσεις στην οικονομία της χώρας και να διασφαλίσει, όπως λέει, την συνέχεια του κομμουνιστικού συστήματος στη νήσο.


    Συμπλήρωσε τα 81 του χρόνια ο Ραούλ Κάστρο

    Ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο συμπλήρωσε τα 81 του χρόνια την Κυριακή, ωστόσο συνεχίζει μια μάχη με το χρόνο για να προωθήσει μεταρρυθμίσεις στην οικονομία της χώρας και να διασφαλίσει, όπως λέει, την συνέχεια του κομμουνιστικού συστήματος στη νήσο όταν ο ίδιος και πολλοί γηραιοί σύντροφοί του δεν θα βρίσκονται πια στη ζωή. 

    Στόχος του, λέει, είναι να διορθώσει ορισμένα από τα σφάλματα που έγιναν στα 53 χρόνια που μεσολάβησαν από την επανάσταση στη χώρα της Καραϊβικής, κάτι που απαιτεί «μέρες και χρόνια δουλειάς», αλλά επιθυμεί να ολοκληρώσει. 

    «Η γενιά που έκανε την επανάσταση είχε το ιστορικό προνόμιο, κάτι που σπάνια βλέπουμε, να μπορέσει να διευθύνει την διόρθωση των λαθών που διέπραξε η ίδια», είπε απευθυνόμενος στα στελέχη του ΚΚ Κούβας τον Ιανουάριο. «Παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε τόσο νέοι, δεν σχεδιάζουμε να απολέσουμε αυτήν την τελευταία ευκαιρία». 

    Ο δεύτερος τη τάξει στην ηγεσία της Κούβας, ο Χοσέ Ραμόν Ματσάδο Βεντούρα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 184 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Πολλές εκατοντάδες διαδηλωτές παραμένουν στη μεγάλη πλατεία Ταχρίρ στο κέντρο του Καΐρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αθώωση των έξι πρώην αξιωματούχων των υπηρεσιών ασφαλείας, στο πλαίσιο της δίκης του Μουμπάρακ.


    Παραμένουν στην πλατεία Ταχρίρ οι διαδηλωτές

    Πολλές εκατοντάδες διαδηλωτές παραμένουν στη μεγάλη πλατεία Ταχρίρ στο κέντρο του Καΐρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αθώωση των έξι πρώην αξιωματούχων των υπηρεσιών ασφαλείας, στο πλαίσιο της δίκης του Χόσνι Μουμπάρακ. 

    Μερικοί κοιμήθηκαν σε σκηνές, άλλοι στο έδαφος, μετά τη συγκέντρωση περίπου 20.000 διαδηλωτών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη συμβολική πλατεία της Ελευθερίας. "Θα μείνουμε σήμερα, ίσως και αύριο. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο σήμερα", είπαν οι διαδηλωτές. 

    Η αιγυπτιακή δικαιοσύνη καταδίκασε το Σάββατο τον πρώην ισχυρό άνδρα της Αιγύπτου σε ισόβια κάθειρξη, όπως και τον πρώην υπουργό του των Εσωτερικών Χαμπίμπ ελ-Αλντι για το θάνατο 850 διαδηλωτών σε επιχειρήσεις καταστολής μεσούσης της λαϊκής εξέγερσης στις αρχές του 2011. Αντίθετα αθώωσε έξι πρώην αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας που κατηγορούνταν για συμμετοχή στη σφαγή αυτή. Όσον αφορά τους υιούς Μουμπάρακ που κατηγορούνταν για διαφθορά, τα αδικήματά τους παραγράφηκαν. 

    Ωστόσο, όπως έκανε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 204 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Ο Μπασάρ αλ-Ασαντ κατά του καθεστώτος του οποίου συνεχίζεται η λαϊκή εξέγερση που άρχισε πριν από τουλάχιστον 15 μήνες, δήλωσε ότι η χώρα του αντιμετωπίζει έναν "πραγματικό πόλεμο" και ένα "σχέδιο καταστροφής" από τις ξένες δυνάμεις.


    Άσαντ: Η Συρία αντιμετωπίζει «πραγματικό πόλεμο»

    Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ κατά του καθεστώτος του οποίου συνεχίζεται η λαϊκή εξέγερση που άρχισε πριν από τουλάχιστον 15 μήνες, δήλωσε ότι η χώρα του αντιμετωπίζει έναν "πραγματικό πόλεμο" και ένα "σχέδιο καταστροφής" από τις ξένες δυνάμεις. 

    Η Συρία αντιμετωπίζει "έναν πραγματικό πόλεμο, δεν αντιμετωπίζουμε ένα πολιτικό πρόβλημα. Αντιμετωπίζουμε ένα σχέδιο διχόνοιας και καταστροφής του έθνους", τόνισε στην ομιλία του ενώπιον του νέου κοινοβουλίου, που αναμεταδόθηκε από τη συριακή τηλεόραση.  

    Δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίζει να πολεμά την "τρομοκρατία που αυξάνεται". Ο Ασαντ είπε ότι η κυβέρνησή του "προσπάθησε με όλα τα πολιτικά μέσα" αλλά ότι οι προσπάθειες αυτές ήταν μάταιες "γιατί αντιμετωπίζουμε έναν πραγματικό πόλεμο από το εξωτερικό και οι τρόποι αντιμετώπισής του είναι διαφορετικοί". 

    Υπογράμμισε ακόμη ότι αυτοί που ευθύνονται, κατά τη γνώμη του, για την "τρομοκρατία, δεν ενδιαφέρονται για το διάλογο και τις μεταρρυθμίσεις. Έχουν α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 238 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Τουλάχιστον πέντε αντάρτες σκοτώθηκαν κατά το βομβαρδισμό αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στις περιοχές όπου ζουν οι φυλές του βορειοδυτικού Πακιστάν, που θεωρούνται προπύργιο των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα.


    Νέα επίθεση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Πακιστάν

    Τουλάχιστον πέντε αντάρτες σκοτώθηκαν κατά το βομβαρδισμό αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στις περιοχές όπου ζουν οι φυλές του βορειοδυτικού Πακιστάν, που θεωρούνται προπύργιο των Ταλιμπάν και των συμμάχων τους της Αλ Κάιντα, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας. 

    Δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ΗΠΑ έπληξαν με τέσσερις πυραύλους το σπίτι ενός διοικητή των ανταρτών στην πόλη Ουάσα Ντάνα, 10 χλμ. δυτικά της Ουάνα, της μεγαλύτερης πόλης του Νοτίου Ουαζιριστάν, κοντά στη μεθόριο με το Αφγανιστάν, διευκρίνισε η πηγή.  

    "Τουλάχιστον πέντε αντάρτες σκοτώθηκαν. Το σπίτι υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές", πρόσθεσε ένας αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.  

    Δύο ακόμη αξιωματικοί των υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαίωσαν την επίθεση, ενώ ένας μεταξύ αυτών έκανε λόγο για έξι νεκρούς.  

    Οι περιοχές όπου ζουν οι φυλές στα σύνορα με το Αφγανιστάν, κυρίως το Νότιο και το Βόρειο Ουαζιριστάν θεωρούνται το ορμητήριο των αφγανών Τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 206 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Υλικά

    6 μέτριες πατάτες
    1 φλιτζ. μαγειρεμένο κοτόπουλο
    2 καρότα ψιλοκομμένα
    1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
    2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
    1 φλιτζ. τσαγιού μαγιονέζα
    Χυμό 1 λεμονιού
    2 κ.σ. ξίδι
    ¼ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
    Αλάτι
    Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Εκτελεση
    Βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα να μαλακώσουν. Όσο είναι ζεστές, τις ξεφλουδίζουμε και τις σπάμε σε χοντρά κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ.
    Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά όσοι οι πατάτες είναι ζεστές για να ρουφήξουν. Ανακατεύουμε καλά.
    Διατηρούμε την κοτοσαλάτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 382 | Added by: kaliroy | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές στον Παναμά ως τώρα μετά τη σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών που σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών του Παναμά στον Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και το γεωδυναμικό ινστιτούτο των ΗΠΑ.


    Σεισμός 6,6 βαθμών στον Παναμά


    Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές στον Παναμά ως τώρα μετά τη σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών που σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών του Παναμά στον Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και το γεωδυναμικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS). 

    Σύμφωνα με αμερικανούς σεισμολόγους στο κέντρο έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό, δεν υπάρχει απειλή για εκτεταμένα σεισμικά κύματα. 

    Ωστόσο το κέντρο επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι σεισμοί τέτοιου μεγέθους μπορούν να «προκαλέσουν τοπικά τσουνάμι στις παράκτιες περιοχές κοντά στο επίκεντρο» της δόνησης. 

    Ο ισχυρός σεισμός είχε επίκεντρο περίπου 370 χλμ. νότια της πόλης Νταβίντ στον Παναμά, κι εστιακό βάθος 10,5 χλμ., ανέφερε το USGS. Σημειώθηκε στις 18:45 τοπική ώρα (03:45, ώρα Ελλάδας).











    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 202 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)



    15 νεκροί και 40 τραυματίες ο απολογισμός από επίθεση αυτοκτονίας στη βορειοανατολική Νιγηρία. Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης, αν και οι αρχές βλέπουν δράση της Μπόκο Χαράμ.



    Αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας στη Νιγηρία


    Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας εναντίον εκκλησίας στη βορειοανατολική Νιγηρία, αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες από τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης. 

    Η επίθεση σημειώθηκε στα περίχωρα της πόλης Μπάουτσι, περίπου 400 χλμ βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Αμπούζα. 

    Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, όμως αξίζει να αναφερθεί ότι οι εκκλησίες αποτελούν συνήθη στόχο της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.






    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 202 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους και έξι ψαράδες είναι αγνοούμενοι εξαιτίας του τυφώνα Μαουάρ που έπληξε τις Φιλιππίνες, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής άμυνας στη Μανίλα.

    Φονικό πέρασμα τυφώνα στις Φιλιππίνες

    Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους και έξι ψαράδες είναι αγνοούμενοι εξαιτίας του τυφώνα Μαουάρ που έπληξε τις Φιλιππίνες, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής άμυνας στη Μανίλα. 

    Εκατοντάδες επιβάτες πλοίων και αεροσκαφών παγιδεύτηκαν σε επαρχίες στο ανατολικό τμήμα της χώρας καθώς πολλά δρομολόγια πλοίων και αεροπορικές πτήσεις ματαιώθηκαν. 

    Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτική άμυνας, τα τρία παιδιά πνίγηκαν σε ποτάμια των επαρχιακών Παλαουάν και Ριζάλ, ενώ οι έξι ψαράδες είναι αγνοούμενοι καθώς βγήκαν στα ανοικτά παρά τις προειδοποιήσεις από τις αρμόδιες αρχές. 

    Ο τυφώνας Μαουάρ, με ανέμους που πνέουν με ταχύττητα 140χλμ την ώρα, έχει προκαλέσει σφοδρές βροχοπτώσεις από την Παρασκευή στις Φιλιππίνες.



    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 208 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο θα παραπέμψει η Μέρκελ την Ελλάδα

    Συνεχίζει στην σκληρή γραμμή η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μιλώντας σε κομματική εκδήλωση των Χριστιανοδημοκρατών τόνισε ότι δεν προβλέπεται από πουθενά η παραβίαση των όρων του μνημονίου και ότι σε μια τέτοια περίπτωση η συγκεκριμένη χώρα θα παραπέμπεται στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

    Παράλληλα η γερμανίδα καγκελάριος απέρριψε για μια ακόμη φορά τη θέσπιση των ευρωομολόγων, ωστόσο άφησε ανοιχτό το παράθυρο για μέτρα που θα τονώσουν την ανάπτυξη στην ευρωζώνη.

    Ωστόσο όπως ανέφερε η κ. Μέρκελ θα πρέπει σε αντάλλαγμα -για τα μέτρα που θα τονώσουν την ανάπτυξη- τα κράτη-μέλη της ΕΕ να εκχωρήσουν μέρος της κυριαρχίας τους σε ό,τι αφορά τους προϋπολογισμούς.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Οι αιθέριες υπάρξεις που περιμένουν να το... σηκώσουν

    Είναι πανέμορφες,επιτυχημένες, σέξι, διάσημες και θα βρίσκονται στο πλευρό των μεγαλύτερων αστέρων του ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας προς τέρψιν του ανδρικού πληθυμσού.

    Οι αιθέριες υπάρξεις του φετινού Euro θα δώσουν τον δικό τους «αγώνα» δίπλα στους αγαπημένους τους και θα περιμένουν υπομονετικά να σηκώσουν το τρόπαιο. 
    Category: Κόσμος | Views: 312 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι

    Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της η επιτροπή αγώνα για το νοσοκομείο Ιεράπετρας, εν αναμονή - όπως αναφέρει - της ανάκλησης απόφασης που οδηγεί σε κλείσιμο του Νοσοκομείου.

    Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

    «Από τις 4 Μαΐου, με υπουργική απόφαση, μειώνεται ακόμη περισσότερο το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας. Πρόκειται για το τελειωτικό χτύπημα, ολόκληρες κλινικές διαλύονται, το Νοσοκομείο οδηγείται σε κλείσιμο.

    Μετά τις τελευταίες δυναμικές κινητοποιήσεις μας, υποχρεώσαμε την υπηρεσιακή κυβέρνηση να δεσμευτεί οτι θα ανακαλέσει την απαράδεκτη αυτή απόφαση.

    Όμως δεν εφησυχαζόμαστε. Έχουμε βαρεθεί τις χωρίς αντίκρυσμα υποσχέσεις. Τελευταία προθεσμία για την εκτέλεση της απόφασης ανάκλησης είναι η Παρασκευή 8/6/12.

    Δικό μας μέσο πίεσης ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 205 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    Απελευθερώθηκε το πρωί από την ΕΛΑΣ

    Ομάδα από 30 Λίβυους, που περιθάλπονται σε θεραπευτήρια της Αθήνας, μπήκαν χθες το βράδυ στην πρεσβεία της Λιβύης και κράτησαν όμηρο έναν λίβυο διπλωματικό υπάλληλο. Οι Λίβυοι ζητούσαν να τους δοθεί ένα επίδομα που δικαιούνται ως τραυματίες πολέμου.

    Σήμερα το πρωί, μετά από αίτημα των Λιβυκών Αρχών, ο διπλωματικός υπάλληλος απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της ΕΛΑΣ, εκκενώθηκε ο χώρος και παραδόθηκαν οι εγκαταστάσεις στους υπεύθυνους της πρεσβείας.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 197 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)





    Επίκαιρο μήνυμα του Α. Σαμαρά για του Αγίου Πνεύματος

    Το δικό του μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος έδωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, που μίλησε για αγάπη, πίστη, πείσμα για αγώνα και συλλογικότητα σε αυτό που πρέπει να γίνει για το καλό του τόπου.

    «Το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει αγάπη, πίστη και πείσμα για αγώνα. Είμαστε όλοι μαζί και θα το πετύχουμε. Και μέσα μας, το Άγιο Πνεύμα θα μας δυναμώσει για εκείνες τις αρχές και εκείνες τις αξίες, που είναι αρχές και αξίες της Πατρίδας μας.

    Που πολλοί, σήμερα, μπορεί και να αμφισβητούν, να αμφιβάλουν και να τις πολεμούν ακόμα. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει, όλοι μαζί, να προχωρήσουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε.

    Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, θα το κερδίσουμε για το καλό του Τόπου» είπε ο κ. Σαμαράς.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 170 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)



    Η φωτογραφία κάνει το γύρο του Διαδικτύου

    Η συγκλονιστική φωτογραφία κάνει το γύρο του Διαδικτύου και καθηλώνει τους χρήστες του Facebook και των λοιπών social media. «Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Το μόνο που θέλουμε είναι ειρήνη αλλά… πρέπει να παλέψουμε», το μήνυμα.

    Μια γυμνή κοπέλα, ματωμένη, κρατά την ελληνική σημαία.

    Η εικόνα αναρτήθηκε αρχικά στο dimitristheathens.blogspot.gr, προσωπικό blog του δημιουργού της, ο οποίος στη συνέχεια τη μοιράστηκε στο Facebook, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

    Δημοσιεύτηκε στο blog με το εξής κείμενο:

    «ΜΑΙΝΑΔΕΣ… Στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, οι Μαινάδες ήταν νύμφες, συντρόφισσες και ακόλουθοι του θεού Διόνυσου, το όνομά τους μεταφράζεται κυριολεκτικά ως "έξαλλες". Η λέξη μαινάς (στον ενικό) εμφανίζεται στον Όμηρο ως συνώνυμο της λέξης μανία. Πράγματι, το κυριότερο χαρακτηριστικό των Μαινάδων ήταν η εκστατική μανία όπου συχνά εμπνευσμένες απ’ τον Διόνυσο και μέσω ενός συνδυασμού χορού και μέθης, έχαναν κάθε αυτοέλεγχο, φώναζαν και συμπεριφέρονταν ανεξέλεγκτα, υπερκινητικά και πέρα από κάθε λογική βίαια. Στην Σύγχρονη Ελλάδα, οι Μαινάδες υπάρχουν και συνεχίζουν να αντιδρούν».



    Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Διαδίκτυο | Views: 409 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Ευρήματα στο βυθό παραπέμπουν σε πειρατικό πλοίο

    Πλοίο που βρέθηκε στα ανοιχτά της Κορνουάλης ενδεχομένως να είναι πειρατικό σκάφος που βυθίστηκε πριν από περίπου 350 χρόνια. Ο «κυνηγός ναυαγίων» Todd Stevens πιστεύει πως το μήκους 25 μέτρων σκάφος ανήκε στο θρυλικό κουρσάρο John Mucknell που ήταν γνωστός ως ο Πειρατής Βασιλιάς του Σκίλι.

    Το πλοίο «The John» ήταν αρχικά φρεγάτα της East India Company αλλά ο «νταής» κυβερνήτης του, ο καπετάνιος John Mucknell το έκανε πειρατικό λίγο πριν την έναρξη του πολέμου το 1643.

    Το πλοίο προσάραξε το 1645 αφότου υπέστη σοβαρές ζημιές σε μάχη με τις δυνάμεις του Καρόλου του Ι. Από τότε, η ακριβής του θέση παρέμενε μυστήριο.

    Ο καπετάνιος συμμετείχε σε στόλο με μικρότερα σκάφη που είχαν τη βάση τους στα νησιά Σκίλι, τα οποία έκαναν επίθεση σε πλοία και άρπαζαν το φορτίο τους.

    Ο Mucknell πέρασε δύο χρόνια ως πειρατής μέχρι που εντοπίστηκε από τρία πολεμικά πλοία το 1645 και το πλοίο του χτυπήθηκε σε ναυμαχία κοντά στα νησιά Σκίλι.

    Τότε το προσάραξε σε ένα ύφαλο και διέφυγε στα νησιά με το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματός του αλλά το σημείο όπου προσάραξε το πλοίο παρέμενε μυστήριο.

    Ο Todd Stevens είναι πεπεισμένος πως το μεγάλο ναυάγιο που εντόπισε κοντά στα νησιά είναι το «John» και την άποψη αυτή ενισχύουν και κάποια αντικείμενα που ανασύρθηκαν από το βυθό.

    Δύτες αναμένεται να βουτήξουν μ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 428 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Νόστιμο και πρωτότυπο πιάτο


    Υλικά για 2-4 άτομα

    Μισό κιλό τορτελίνια με κρέας
    Μισό κιλό μελιτζάνες φλάσκες σε κύβους
    600 γραμμάρια ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
    1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
    4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
    2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
    1 τριμμένο κρεμμύδι
    1 κουταλάκι βασιλικός
    1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
    4 κουταλιές σούπας αλάτι
    1 κύβος λαχανικών
    8 κουταλιές σούπας λάδι
    Μισό ποτήρι νερό

    Εκτέλεση

    Αφήνουμε για μισή ώρα τις μελιτζάνες στο αλάτι και στη συνέχεια τις ξεβγάζουμε καλά. Τις τηγανίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε τις πιπεριές και το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις ντομάτες, τη ζάχαρη, τον κύβο και το νερό.

    Τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά και ρίχνουμε το βασιλικό.

    Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρει μια ελαφριά βράση είν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 412 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    Προβλήματα δανειόδότησης για αρκετές εταιρίες

    Σημαντικά προβλήματα στο δανεισμό ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, τραπεζών και μη, φέρνει η πολιτική αβεβαιότητα και οι ανησυχίες για αυξημένο κίνδυνο αποχώρησης από την Ευρωζώνη.

    Η Moody's αναθεώρησε επί τα χείρω στο «Caa2» την αξιολόγηση της για τους εκδότες χρεογράφων στην Ελλάδα, λόγω του αυξημένου κινδύνου εξόδου της χώρας από το ευρώ. Σύμφωνα με την Moody's στο «Caa2» δεν υπόκεινται εταιρείες που δεν είναι εγχώριες, που διαθέτουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία εκτός Ελλάδας ή που λαμβάνουν σημαντική στήριξη από νομικές οντότητες εκτός Ελλάδας. Ο οίκος αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικώς με την απόφασή της εντός της εβδομάδας.

    Σε αντίστοιχες ενέργειες προσανατολίζονται και άλλοι οίκοι αξιολόγησης. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 203 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    Σκοπός η αντιμετώπιση της παράνομης είσπραξης σύνταξης από μη δικαιούχους

    Από τις 2 Ιουλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 θα γίνει η νέα απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Το μέτρο της απογραφής των συνταξιούχων σκοπό έχει την αντιμετώπιση της παράνομης είσπραξης σύνταξης από μη δικαιούχους.
    Όπως ανακοινώθηκε από το ΙΚΑ, οι συνταξιούχοι πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στο πιστωτικό ίδρυμα (τράπεζα, ΕΛΤΑ) από το οποίο εισπράττουν τη μηνιαία σύνταξή τους προσκομίζοντας δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ (για αλλοδαπούς) και ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων β' τριμήνου 2012.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 176 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Στον πεζόδρομο της Ερμού στο Θησείο

    Στον πεζόδρομο της Ερμού στο Θησείο, δίπλα από τον ηλεκτρικό σταθμό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αθήνα, με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη.

    Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 20:00.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 228 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Δυσαρέσκεια στο Πεκίνο προκάλεσε η έκκληση της Ουάσιγκτον

    Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε το Πεκίνο μετά την έκκληση των ΗΠΑ για άμεση απελευθέρωση όσων κρατούνται ακόμα για το ρόλο τους στη λαϊκή εξέγερση στην πλατεία Τιενανμέν στις 4 Ιουνίου του 1989.

    «Καλούμε την κινεζική κυβέρνηση να αποφυλακίσει αυτούς που εκτίουν ακόμα ποινές για τη συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις εκείνες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάρκ Τόνερ, χθες, παραμονή της 23ης επετείου της αιματηρής καταστολής των διαδηλώσεων στην πλατεία Τιενανμέν

    «Οι δηλώσεις αυτές συνιστούν ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις της Κίνας και αποτελούν αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της κινεζικής κυβέρνησης. Η Κίνα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της και την πλήρη αντίθεσή της», δήλωσε ο Λιου Γουεϊμίν, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών.

    Περίπου 10 άτομα παραμένουν φυλακισμένα για τη συ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 179 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Η Apple επικράτησε στη μάχη των nano SIM 


    Όταν είσαι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογικών προϊόντων στον κόσμο, τότε είναι λογικό ότι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις τις μάχες που σε ενδιαφέρουν.

    Ο λόγος για την Apple φυσικά ή οποία, όπως αναφέρεται τουλάχιστον, κατάφερε να πείσει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τα Τηλεπικοινωνιακά Πρότυπα (ETSI - European Telecommunications Standardization Institute) να αποδεχτεί τη δική της πρόταση σε ότι αφορά τις nano SIM.

    Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τα Τηλεπικοινωνιακά Πρότυπα ETSI εδρεύει στη Γαλλία και αριθμεί τα 786 μέλη από 56 χώρες εντός και εκτός της Ευρώπης. Εκπροσωπεί κρατικές αρχές, χειριστές δικτύων, βιομηχανίες, παροχείς υπηρεσιών, ερευνητικούς φορείς και χρήστες. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, σε ότι αφορά στη συμμετοχή της Ευρώπης, στην ανάπτυξη, παγκοσμίως, της Τυποποίησης σε θέματα Τηλεπικοινωνιών, Ραδιοφωνίας και Τεχνολογίας της Πληροφόρησης.

    Ήταν γνωστό άλλωστε ότι η Apple εδώ και αρκετό διάστημα ασκούσε πιέσεις ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Τεχνολογία | Views: 287 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Πρεμιέρα για το νέο τούρκικο σίριαλ του ΑΝΤ1 
    Πρεμιέρα κάνει σήμερα το απόγευμα στον ΑΝΤ1 η νέα σειρά τούρκικης παραγωγής «Starfish». Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η Ντενίζ. Η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη ελπίδες και όνειρα για το μέλλον της.

    Αποφασισμένη να πετύχει, αφήνει τη μικρή επαρχιακή πόλη και μετακομίζει στο σπίτι μιας οικογένειας στην Άγκυρα για να σπουδάσει ιατρική.

    Από εκείνη τη στιγμή τα πάντα στη ζωή της ανατρέπονται, ενώ η αποκάλυψη της ταυτότητας του βιολογικού της πατέρα, φέρνει στο φως κρυμμένα μυστικά και προκαλεί έντονα συναισθήματα στους ήρωες. Οι φιλίες και οι σχέσεις δοκιμάζονται, την ίδια στιγμή που οι απογοητεύσεις, οι έρωτες, οι ίντριγκες και οι μάχες για αναγνώριση, κυριαρχούν.

    Η Ντενίζ είναι το ανερχόμενο «αστέρι» που άφησε πίσω την απλή ζωή της επαρχίας, για να κατακτήσει τους γρήγορους ρυθμούς της μεγαλούπολης. Αλλά κυρίως, για ν’ αποδείξει πως όταν κάποιος πιστεύει στα όνειρά του, τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την πραγματοποίησή τους!
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 223 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Στο νοσοκομείο ανήλικη από το αλκοόλ
    ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ...

    Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου κατέληξε μια 17χρονη εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, σύμφωνα με το flashnews.gr.

    Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως η κατανάλωση αλκοόλ από την ανήλικη, έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 43χρονου.

    Ο 43χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, με την κατηγορία της έκθεσης και της σωματική βλάβης από αμέλεια, σε βάρος της 17χρονης.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 182 | Added by: sofaki | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    Με αυτήν την φράση περιέγραψε η Πέγκυ Ζήνα αυτό που ένιωσε με το χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου.
    Έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για το τι σήμαινε για την ίδια ο Δημήτρης Μητροπάνος , πως ένιωσε όταν έμαθε για τον χαμό του ενώ αποκάλυψε και τη τελευταία φορά που συναντήθηκαν.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 226 | Added by: sofaki | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Φονικό μέταλλο χτυπά οδηγό λεωφορείου εν κινήσει

    ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ...

    Ήρωας χαρακτηρίζεται ένας οδηγός λεωφορείου στην Κίνα καθώς έσωσε τις ζωές των 24 επιβατών του οχήματος που οδηγούσε παρότι ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά και τελικά κατέληξε από ένα κομμάτι μετάλλου που διαπέρασε και έσπασε το παρμπρίζ και τον χτύπησε.

    Παρότι λυγίζει από τον πόνο, όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, ο Wu Bin φρενάρει, αλλάζει ταχύτητα, ανάβει τα αλάρμ και λέει στους επιβάτες να προσέχουν στον αυτοκινητόδρομο.

    Στο βίντεο φαίνεται και το μεταλλικό κομμάτι που πετά στον αέρα και πέφτει με ορμή, μέσα από το κρύσταλλο, στο χέρι και την κοιλιά του Wu που παρά τον πόνο διαχειρίζεται με ψ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 227 | Added by: sofaki | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Τον πρωτότοκο γιο τους βάφτισαν χθες το απόγευμα στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Η βάφτιση του μικρού Γιάννη έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του νονού του Θάνου Παράσχου στο Αιγαιοπελαδίτικο νησί. Ακόμη, νονός του μικρού μπόμπιρα ήταν και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Νίκος Χατζηνικολάου.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 230 | Added by: sofaki | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Δείτε πλάνα από την επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας.
    ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

    Νέα εξόρμηση σε οίκους ανοχής στο κέντρο πραγματοποίησε η Αστυνομία ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και πλάνα από την επιχείρηση.
    Κατά τη διάρκεια της ελέγχων βεβαιώθηκαν 112 παραβάσεις που αφορούν στη νομοθεσία για τα εκδιδόμενα άτομα σε υπαίθριους χώρους, για τις οποίες υποβλήθηκαν και οι αντίστοιχες μηνύσεις.
    Αρκετά από τα εκδιδόμενα άτομα εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 171 | Added by: sofaki | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό Mou" ήταν η Κατερίνα Καραβάτου που μίλησε για την 9 μηνών κορούλα της και δηλώνει πως όσο περνάει ο χρόνος περνάει καλύτερα...
    Ο Κρατερός Κατσούλης είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει...
    Η παρουσιάστρια μέχρι και τώρα θηλάζει την κόρη της και είχε ενημερωθεί πριν ακόμα γεννήσει για όλα αυτά που χρειάζονταν ...Δήλωσε πως ο θηλασμός δεν είναι ευεργετικός μόνο για την κόρη της, αλλά και για την ίδια και δυσκολεύεται να το κόψει...Ο Κρατερός κάνει τα πάντα στο σπίτι και το μόνο που δεν κάνει είναι να θηλάζει....
    Δεύτερο παιδί δεν σκέφτεται να κάνει άμεσα, αλλά θέλουν να κάνουν στο μέλλον και ο γιατρός της , είπε πως είναι καλό να έχουν τα παιδιά 3 χρόνια διαφορά...
    Έχει αλλάξει η ζωή της με τον Κρατερό από την μέρα που ήρθε η κόρη τους στην ζωή, αλλά έχουν αρχίσει ήδη να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους...Δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν αγαπάει τον Κρατερό ή την κόρη της περισσότερο και έχει πολύ αγάπη για να δώσει...
    Μίλησε για την γνωριμία της με τον Κρατερό Κατσούλη και αποκάλυψε πως αυτός που ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 263 | Added by: sofaki | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    ι χρειαζόμαστε:
    300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    100 γρ. βούτυρο
    60 γρ. ζάχαρη
    8 αυγά
    το ξύσμα ενός λεμονιού
    1 πρέζα κανέλλα
    1 πρέζα αλάτι
    1/2 κ.γλ. μπέϊκιν πάουντερ
    1 σφηνάκι ούζο
    ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
    Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
    Πως το κάνουμε:
    Σε μια κατσαρόλα βάζουμε μισό λίτρο νερό, το βούτυρο σε κομματάκια, τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και την κανέλλα και αφήνουμε το μίγμα να πάρει βράση.
    Όταν ξεκινήσει ο βρασμός, βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίξτε μέσα μονομιάς το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινο κουτάλι για να μην δημιουργηθούν σβώλοι.
    Όταν το δείτε ότι το μίγμα σας έχει αναμιχθεί καλά, ξαναβάλτε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 8 με 10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς και δυνατά μέχρις ότου το μίγμα να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του σκεύους και να είναι σφιχτή και λεία.
    Αφήστε τη ζύμη να αποκτήσει χλιαρή θερμοκρασία και τότε προσθέστε ένα - ένα τα αυγά, το ούζο και το μπέϊκιν πάουντερ και ανακατέψτε να ενσωματωθούν καλά τα υλικά.
    Βάλτε τώρα ένα βαθύ τηγάνι στη φωτιά, κόψτε μικρά κομματάκια ζύμης, πλάστε τα σε στρογγυλές μπαλίτσες σε μέγεθος μικρού κάστανου και όταν το λάδι ζεσταθεί (δεν πρέπει να είναι καυτό) ρίξτε μέσα τις castagnole και αφήστε τες μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσοκάστανο χρώμα.
    Ακουμπήστε οπωσδήποτε τα γλυκάκια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για 5 λεπτά και αμέσως μετά πασπαλίστε τα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 500 | Added by: giorgarasole | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός



     

    Ο Ολυμπιακός νίκησε 82-76 τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο τελικό της Α1 μπάσκετ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά έπειτα από 15 χρόνια...

    Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς με 24 πόντους, πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από μια 15ετία, δηλαδή μετά το 1997 που ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία των Πειραιωτών με το «triple crown».

    Αναμφίβολα όμως το 2012 θα γραφτεί ως η δεύτερη καλύτερη «ερυθρόλευκη» σεζόν, αφού μετά την Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους και το ελληνικό πρωτάθλημα επί του «αιώνιου» αντιπάλου τους και μόνιμου τροπαιούχου τα τελευταία χρόνια Παναθηναϊκού. Καθοριστικό το τρίποντο του Σπανούλη στην εκπνοή του 3ου δεκαλέπτου που έγραψε το +14 (δύο φορές η διαφορά έφτασε και στο +16). Μολονότι ο Παναθηναϊκός μείωσε μέχρι και 80-76 στο 38' οι Πειραιώτες δεν λύγισαν και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου...

    Τα δε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 203 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Η Μαδρίτη απέρριψε το ενδεχόμενο να ζητήσει βοήθεια, αλλά έχει κάνει αιτήματα, που δεν έχουν γίνει δεκτά
    Το Βερολίνο φέρεται να πρότεινε στην Ισπανία χρηματοδότηση από τον EFSF



     

     

    Βερολίνο, Γερμανία
    Η γερμανική κυβέρνηση φέρεται να προσέγγισε την περασμένη εβδομάδα τους Ισπανούς, σε μια προσπάθεια να τους πείσουν να αντλήσουν έκτακτη χρηματοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (EFSF).

    Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, η Μαδρίτη απέρριψε το ενδεχόμενο να ζητήσει βοήθεια, αλλά έχει κάνει αιτήματα, που δεν έχουν γίνει δεκτά, να της διατεθούν δάνεια εκτός των συνηθισμένων καναλιών.

    Βάσει των γερμανικών σχεδιασ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 192 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Σε αυτό το ερώτημα των «Νέων Εποχών» καλούνται να απαντήσουν σήμερα και τις δύο επόμενες Κυριακές πολιτικοί, διανοούμενοι και ειδικοί επιστήμονες
    Ποια Ελλάδα θέλουμε;
    Μπορεί να υπάρξει μια δημιουργική Ελλάδα με ορθολογική παιδεία, με οικονομική ανάπτυξη, με φιλελεύθερο πνεύμα, με φαντασία και οράματα; Και αν ναι πώς και με ποιους;



     

    Οσο πλησιάζουμε προς τις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου και τα κόμματα υποχρεώνονται εκ των πραγμάτων να βαθύνουν τις επεξεργασίες και τις προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα γίνονται σαφέστερες οι διαχωριστικές γραμμές και τα επίδικα ζητούμενα. Μέσα από το δίλημμα «υπέρ ή κατά του μνημονίου» που από πολλές πλευρές παρουσιάζεται να έχει ως συνέπεια το «μέσα ή έξω από το ευρώ» προβάλλει ένα βαθύτερο: Πώς θέλουμε να είναι η Ελλάδα από 'δώ και πέρα;
    Σε αυτό το ερώτημα των «Νέων Εποχών» καλούνται να απαντήσουν σήμερα και τις δύο επόμενες Κυριακές πολιτικοί, διανοούμενοι και ειδικοί επιστήμονες. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 179 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας δηλώνει ότι θέλει την Ελλάδα στο ευρώ και απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο χαλάρωσης της πολιτικής του μνημονίου
    Γκίντο Βεστερβέλε: Ανάπτυξη με νέα χρέη δεν υπάρχει

     

     

    Προσηλωμένος στο σχέδιο Α, την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Βήμα» ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε. Ωστόσο, δεν δείχνει να έχει δεύτερες σκέψεις για την αποτελεσματικότητα του ελληνικού προγράμματος και καλεί την Ελλάδα να αγνοήσει τους λαϊκιστές «που υπόσχονται ευημερία χωρίς σκληρή προσπάθεια». Τέλος, εμμένει στη σκληρή γραμμή κατά της έκδοσης ευρωομολόγων, τονίζοντας ότι θα στείλουν μήνυμα στις αγορές ότι η Ευ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 185 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Μάριο Μόντι: Μόνη εγγύηση για το μέλλον σας το ευρώ



     

     

    Το συμφέρον της Ελλάδας είναι συνυφασμένο με το ευρώ, επισημαίνει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας κ. Μάριο Μόντι στην αποκλειστική συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής». «Ειλικρινά, ελπίζω ότι οι Ελληνες θα ψηφίσουν για να παραμείνουν στο ευρώ, επειδή αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για ένα σταθερό μέλλον με ευημερία» επισημαίνει, αποφεύγοντας να μπει στη συζήτηση για σχέδια εξόδου της χώρας μας από το ευρώ. Ο κ. Μόντι εκτιμά ότι στο προσεχές μέλλον θα εκδοθεί ευρωομόλογο με τη μία ή την άλλη μορφή, αυτό όμως ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 205 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05:38 στην υποθαλάσσια περιοχή του κόλπου του Αγίου Όρους.

    Σεισμός 3,2 Ρίχτερ δυτικά του Αγίου Όρους

    Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 92 χλμ. νοτιοδυτικά της Καβάλας.

    Το εστιακό βάθος του σεισμού προσδιορίζεται στα 5 χλμ.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Σειρά εκκαθαριστικών και ειδοποιητηρίων ξεκινούν να στέλνουν οι εφορίες σε εκατομμύρια φορολογούμενους

    Οι οκτώ φόροι που θα πληρώσετε το καλοκαίρι

    Αντιμέτωποι με μια άνευ προηγουμένου φοροκαταιγίδα θα έρθουν εν μέσω καύσωνα οι φορολογούμενοι. Πολύ σύντομα, οι εφορίες θα αρχίσουν να αποστέλουν σειρά εκκαθαριστικών και ειδοποιητηρίων, καθώς στόχος είναι η εκτέλεση του προϋπολογισμού να μην έχει μεγάλες αποκλίσεις.

    Ειδικότερα, οι φόροι που θα πρέπει να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι είναι:

    1. Φόρος εισοδήματος 2011.

    Τα συγκεκριμένα εκκαθαριστικά του φόρου εισοδήματος θα αρχίσουν να ταχυδρομούνται αμέσως μετά την πρώτη εκκαθάριση. Ήδη το υπουργείο έχει δώσει αρκετές παρατάσεις. ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 194 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Νέες αποκαλύψεις βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σχετικά με την «παραμυθένια» ζωή της Βίκυς Σταμάτη η οποία ξόδευε αλόγιστα χιλιάδες ευρώ για είδη ένδυσης και παροχές καλλωπισμού και αναψυχής στα πιο φημισμένα κέντρα της Αθήνας αλλά και της Ευρώπης.

    Η... ντόλτσε βίτα της Βίκυς Σταμάτη

    Ειδικά σύμφωνα με αποδείξεις, που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές, η κ. Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα πλέον φημισμένα σπα στον κόσμο.

    Όπως προκύπτει από το πλουσιότατο αρχείο που διατηρούσε ο πρώην υπουργός, τα ακριβά γούστα και οι απαιτήσεις που είχε η προφυλακισμένη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σύζυγός του, δεν περιορίζονταν μόνο στην αγορά πολυτελών ρούχων και αξεσουάρ...

    Αποδείξεις, που έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί ανακριτές, καταδεικνύουν πολλές ακόμη σκανδαλώδεις σπατάλες της Βίκυς Σταμάτη και αποκαλύπτουν τι ξόδευε για την αισθητική της περιποίηση.

    Υ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 233 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Τα στελέχη που επηρεάζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιούς θα αξιοποιήσει μετά τις εκλογές

    Με ποιους θα κυβερνήσει ο Τσίπρας

    Σε συνεργασία με τις αριστερές δυνάμεις ποντάρει ο Αλέξης Τσίπρας για την επομένη των εκλογών, ενώ αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

    Άλλωστε η Κουμουνδούρου θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές με το δίλημμα της μνημονιακής κυβέρνησης με πυρήνα τη Νέα Δημοκρατία ή της αντιμνημονιακής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν επαληθευθούν οι δημοσκοπήσεις, τότε κανένα κόμμα δεν θα κατακτήσει την αυτοδυναμία. Ωστόσο, ο μόνος εν δυνάμει κυβερνητικός εταίρος –σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- θεωρείται η Δημοκρατική Αριστερά, αφού το ΚΚΕ απορρίπτει κάθε σχετική πρόταση και οι Οικολόγοι Πράσινοι φαίνεται να μένουν εκτός Βουλής.

    Η δεύτερη θέση στις εκλογές καθιστά εκ των πρ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 226 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    «Ο κίνδυνος επιστροφής στη δραχμή είναι μπροστά στην κάλπη», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ που δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει άλλη μείωση μισθών και αύξηση φόρων

    Α. Σαμαράς: «Θάνατος» η έξοδος από το ευρώ

    «Η Ευρώπη έχει αρχίσει να αλλάζει, έχει αντιληφθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό», σημείωσε ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ έστρεψε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως έχει κρυφή ατζέντα φόρων.

    «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο γόνατο και δε βγαίνει με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε με νόημα: «Είναι κρίμα που η Αριστερά, η οποία για πρώτη φορά εκφράζεται ως κόμμα εξουσίας, να έχει πέσει σε αυτό τον παραλογισμό και την αναξιοπιστία».

    «Έγινε ανακοίνωση οικονομικού προγράμματος χωρίς ένα ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 195 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)

    Μάχη μέχρις εσχάτων για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Πώς εξελίσσεται η δυναμική των κομμάτων

    Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν την απαγόρευση

    Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η πλειοψηφία των τελευταίων δημοσκοπήσεων, που δημοσιεύτηκαν λίγες ώρες πριν ισχύσει η απαγόρευση της δημοσιοποίησής τους, δηλαδή 15 ημέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία, δύσκολα ένα κόμμα από μόνο του θα μπορέσει να κατακτήσει την αυτοδυναμία, κάτι που σημαίνει ότι μετεκλογικά θα πρέπει να υπάρξουν συμπράξεις κομμάτων ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση.

    Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστά από 23,9% (MARC) μέχρι 26,5% (VPRC, RASS), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστά από 22,5% (MRB) μέχρι 31,5% (Public Issue σε εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου). Πάντως και τα δύο κόμματα καταγράφου ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 236 | Added by: ludia | Date: 2012-06-04 | Comments (0)


    Κάποια μέρα θα το δεις πως με αδίκησες πολύ.

    Κάποια μέρα θα στο πει με μανία η βροχή.

    Κάποια μέρα θα καταλάβεις πως δεν χάθηκα , με έχασες.

    Κάποια μέρα θα δεις πως πέρασα πιο πολλά από όσα πέρασες.

    Κάποια μέρα θα νιώσεις τον πόνο που βίωσα.

    Κάποια μέρα θα ακούσεις τα τραγούδια που στοίχειωσα.

    Κάποια μέρα θα κλάψεις για τα όνειρα που πέθαναν.

    Κάποια μέρα θα δεις πως οι υποσχέσεις την ουσία έχαναν.

    Κάποια μέρα θα διαπιστώσεις πως ο έρωτας έσβησε

    Κάποια μέρα θα συνειδητοποιήσεις πως η ελπίδα έληξε.

    Μα ελπίζω αυτήν την μέρα να μην κλάψεις για όσα έκανες, πλέον δεν έχει αξία.

    Έτσι και αλλιώς σε μένα ποτέ δεν θα δώσεις σημασία.

    "Μαζί μου δεν υπάρχει λογική” αυτό είπες να το θυμάσαι.

    Και να θυμάσαι πως κάποια μέρα γι αυτό το παράλογο θα κλαις και θα λυπάσαι.

    Όχι δεν θα σε εκδικηθώ! Πες μου, πως θα μπορούσα;

    Αν θα το έκανα αυτό δεν θα με συγχωρούσα…

    Μα τούτο το παράλογο που εσύ γελάς μαζί του καμιά δεν θα στο δώσει.

    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 291 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-03 | Comments (0)


     

    Θέλω κάτι να γράψω μα δεν ξέρω τι να πω.

    Νιώθω μουδιασμένη, νιώθω κενό.

    Λίγο μετά τις 12 ένιωσα να σε χρειάζομαι.

    Μα εσύ σε κάποια ξένη αγκαλιά, καλά θα περνάς , φαντάζομαι.

    Αχ και να ‘ξερες πως πονάνε τα βράδια.

    Αχ και να ‘ξερες πως ζητάω τα δικά σου χάδια.

    Νιώθω πως η πληγή δεν θα κλείσει.

    Νιώθω πως ο πόνος  με έχει νικήσει.

    Από την μια θέλω να γυρίσω πίσω, μα από την άλλη ξέρω πως δεν το αξίζω.

    Όλο τον πόνο,τα δάκρυα , την κοροϊδία, τα ψέματα, τα αναπάντητα "γιατί” , την αχαριστία.

    Η μοναξιά με πονάει πιο πολύ από σένα.

    Πονάει πιο πολύ από το κάθε σου ψέμα.

    Νιώθω χαμένη στην κόλαση που με έριξες.

    Να ξέρα μόνο : Νιώθεις καλά από την ευτυχία που απέρριψες?

    Είμαι τόσο μπερδεμένη, τυλιγμένη στις σκέψεις μου.

    Είμαι τόσο θλιμμένη που ποτέ δεν κατάλαβες τις λέξεις μου.

    Τίποτα μαζί σου δεν ήταν τυχαίο.Οι στίχοι, τα τραγούδια , τα όνειρα,οι αφιερώσεις.

    < ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 238 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-06-03 | Comments (0)

    Η Βίβλος προστάζει: Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Ο Ρίκο ήταν απλά ο καλός γιος ενός σκληρά εργαζόμενου επιχειρηματία. Το ρπόβλημα είναι ότι ο πατέρας του ήταν εργολάβος κηδειών. Μερικοί συμμαθητές του τον κοίταζαν με μισό μάτι για αυτό τον λόγο τον κοροιδευαν.

    Ο Ρίκο το έκρυβε και συνέχιζε να βοηθά τον πατέρα του στη δουλειά. Μια μέρα μετά το σχολείο μερικοί από τους συμμαθητές του αποφάσισαν να του κάνουν πλάκα. Μετά από αυτό η πόλη τους άλλαξε για πάντα. Οι αστυνομικοί δεν ξανάδαν ποτέ κάτι τέτοιο και η όμορφη ντεντέκτιβ νόμιζε ότι τα είχε συναντήσει όλα... Όλα εκτός από αυτό... Ο καθένας θα μπορούσε να είναι το επόμενο θύμα. Για αυτό όταν χτυπήσει η πόρτα μην ανοίξετε...
    Category: Tv-Movies | Views: 297 | Added by: giorgarasole | Date: 2012-06-03 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιούνιος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz