Παρασκευή, 2024-05-17, 2:47 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2013 » Φεβρουάριος » 15 » Όσα δεν χωρά ο νους του, αλλά θα 'θελες να ξέρει
    10:52 AM
    Όσα δεν χωρά ο νους του, αλλά θα 'θελες να ξέρει


    Όσα δεν χωρά ο νους του, αλλά θα 'θελες να ξέρει

    Και σου είπα ότι θέλω πρόταση με φαντασία!

    Υπάρχουν κάποιοι άντρες που σέβονται τα γυναικεία θέλω. Υπάρχουν και άλλα αρσενικά που πιστεύουν πως κατέχουν 100% το πώς σκέφτεται μια γυναίκα. Υπάρχουν και άλλα αγόρια που απλά δεν θα καταλάβουν ποτέ αυτά που σκέφτεται και επιθυμεί μια γυναίκα. Όπως και να το κάνεις, συγκεκριμένες γυναικείες τακτικές και σκέψεις δεν υπάρχει κανένα αρσενικό που να τις χωρέσει στο στενό του αγορίστικο μυαλουδάκι. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, θύμησέ του, όλα εκείνα που δύσκολα θα μπορέσει να κατανοήσει ποτέ!





    Υπάρχουν κάποιοι άντρες που σέβονται τα γυναικεία θέλω, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που πιστεύουν πως κατέχουν 100% τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και κάποιοι που απλά δεν θα καταλάβουν ποτέ τι θέλουμε και τι έχουμε μέσα στο κεφάλι μας. Όμως, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει ο δικός σου, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες γυναικείες τακτικές και σκέψεις που δεν μπορεί να χωρέσει κανένα αρσενικό μυαλουδάκι. Ωστόσο, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, γι' αυτό δεν χάνεις τίποτα να του εξηγήσεις όλα εκείνα που δύσκολα θα μπορέσει να κατανοήσει από μόνος του!

    1. Θέλεις κι άλλα: απλά και μόνο επειδή διαθέτουμε μια άσπρη τσάντα, ένα μαύρο κοντό φόρεμα ή ένα ζευγάρι μπότες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε ακόμα ένα. Κι αν σε πει σπάταλη, θύμησέ του πως ούτε και συ καταλαβαίνεις την χρησιμότητα των 100 διαφορετικών παιχνιδιών για το PRO.

    2. Ποιό ποδόσφαιρο; To να πρέπει να κάνουμε τις χαρούμενες παρακολουθώντας ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου μαζί του, μοιάζει με το να του βάφεις τα νύχια κι εκείνος να το δέχεται αδιαμαρτύρητα. Είναι απλά ενάντια στους κανόνες της φύσης (εκτός κι αν βγαίνεις με το Δημήτρη Κοργιαλά).

    3. Η λίστα. Όχι, λατρεμένο αγόρι της αναγνώστριας μας: η Αντζελίνα Τζολί ή η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν θα σου καθίσει μόλις τη συναντήσεις. Αν ο αγαπημένος σου θέλει να διατηρεί μια λίστα με γυναίκες με τις οποίες θα αποδεχόσουν να σε απατήσει, πρέπει να θέσει ρεαλιστικούς στόχους. Γι' αυτό κι εγώ έβγαλα το Μπραντ Πιτ απ' τη δική μου λίστα, και τον αντικατέστησα με τον εργένη και κάτοικο Λονδίνου, Ρόμπερτ Πάτινσον. Τη συγκεκριμένη αλήθεια με τους ρεαλιστικούς στόχους, μπορείς να την αποκρύψεις από τον αγαπημένο σου, γιατί η Κατερίνα Στικούδη είναι μόνη και καραδοκεί από κλαμπ σε κλαμπ. Κρίμα να την βάλει στη λίστα του!

    4. Πρόταση γάμου: αν η πρόταση γάμου που θα σου κάνει δεν είναι το ίδιο φανταζί με αυτή της κολλητής ή της εχθρού, δεν θα τον συγχωρήσεις ποτέ. Αν εκείνος νομίζει ότι ένα νταχτυλίντι από τελεμάρκετινγκ και το γονάτισμα είναι αρκετό, πλανάται πλάνη οικτρά!

    5. Τι το βάζω το στριγκάκι; Αντίθετα με τα δικά του μποξεράκια -που παλαιότερα του τ' αγόρασε η μαμάκα και τώρα του τα κάνεις δώρο εσύ- τα δικά σου πανάκριβα εσώρουχα δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητα. Ας βάλει γυαλιά, ας προσποιηθεί ότι του αρέσουν, όπως και να έχει, ένα κομπλιμέντο για το νέο σέξι στριγκάκι σου, είναι απαραίτητο. Τέτοια θυσία (ξέρεις τι είναι να σε κόβει η αλυσίδα ή να σε γαργαλάει του πούπουλο;), αξίζει ανταμοιβή!

    6. Θα το στρώσεις το κρεβάτι: δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Ναι θα ξανακοιμηθούμε εκεί. Ναι θα το ξαναξεστρώσουμε. Ωστόσο: στρώσε το ρημαδοκρεβάτι έστω μια φορά! Και βάλε και ένα τριαντάφυλλο πάνω στο μαξιλάρι μας. Ναι και αυτό θα μαραθεί, αλλά βάλτο!

    7. Οι φίλες του Facebook: το να κάνει φίλη του τη Σάρα και τη Μάρα στο Facebook απλά για να μην την πικράνει, δεν είναι επαρκής δικαιολογία. Καλύτερα να βαφτίζει όλες εκείνες τις δεύτερες ξαδέρφες και όχι παλιές συμμαθήτριες.

    8. Και το δάκρυ κορόμηλο: πώς γίνεται ν' αντιγράφει τις πιο άκυρες συμβουλές των γυναικείων περιοδικών. Όχι δεν θέλουμε να τον βλέπουμε να κλαίει, ότι κι αν προτάσσει η μόδα. Τον άντρα τον προτιμούμε μαλλιαρό, σκληρό και ουχί κλαψιάρη.

    9. Πεινάει κανείς; Θα επικρατήσουμε την προσπάθεια να μαγειρέψεις αλλά επειδή πέταξες τυχαία δέκα υλικά στην κατσαρόλα, δεν σημαίνει ότι είσαι και ο Έκτορας Μποτρίντι.

    10. Πονάς εσύ, πονάω κι εγώ: κάποτε, κάποιος (άντρας σίγουρα) υποστήριξε πως οι πόνοι της γέννας μοιάζουν με δυνατά χτυπήματα στα μπαλάκια (όρχεις) για όση ώρα διαρκεί ένας τοκετός. Ναι, καλά!

    11. Ξανθιές ή μελαχρινές: ότι και να πιστεύει, η γυναικεία εξυπνάδα δεν μετριέται με τους βαθμούς ντεκαπάζ. Ούτε όλες οι ξανθιές είναι χαζές, ούτε και όλες οι καστανές πανέξυπνες.

    12. Κοιλιακοί - πέτρα: όλες μα όλες αναρωτιόμαστε γιατί ιδρώνετε στα γυμναστήρια βρε αγόρια. Καλύτερα να μην είχε εκείνος τους κοιλιακούς πέτρα, να μην αισθανόμαστε κι εμείς άσχημα για τα παχουλά μας μπουτάκια.

    Category: Sex Tpis & Σχέσεις !!! | Views: 306 | Added by: kounelaki | Tags: to krevati mou, sxeseis, mathimata sxesewn, kolpa, sex | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2013  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz