Βράζουμε τα ραδίκια, λίγο πριν γίνουν τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα σουρώνουμε.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το κρεμμύδι μας.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το μοσχάρι χωρίς να ρίξουμε κάτι, το αφήνουμε να «πιει» τα υγρά του.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και μετά το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε καλά για να τσιγαριστούν.
Ρίχνουμε νερό, πιπέρι και αν θέλουμε τη κόκκινη πιπερίτσα και τα αφήνουμε να βράσουν.
Όταν το κρέας μαλακώσει ρίχνουμε τα ραδίκια, τον άνηθο και αλάτι και τα αφήνουμε άλλο λίγο να βράσουν.
Χτυπάμε τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε το
λεμόνι και μετά το κορν φλάουρ. Παίρνουμε ζουμάκι από τη κατσαρόλα και
το ρίχνουμε στο αυγολέμονο, ανακατεύοντας.
Μετά ρίχνουμε το αυγολέμονο στη κατσαρόλα μας. Κουνάμε καλά τη κατσαρόλα να πάει παντού.
Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και το βγάζουμε από τη φωτιά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε αν θέλουμε να κρατήσουμε ζουμί από τα ραδίκια που
βράσαμε και να το αντικαταστήσουμε με ένα μέρος από το νερό που θα
ρίξουμε στο μοσχάρι. Η συνταγή είναι της μαμάς μου! Καλή επιτυχία!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε αν θέλουμε να κρατήσουμε ζουμί από τα ραδίκια που βράσαμε και να το αντικαταστήσουμε με ένα μέρος από το νερό που θα ρίξουμε στο μοσχάρι. Η συνταγή είναι της μαμάς μου! Καλή επιτυχία!