Σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές και μόλις ροδίσει προσθέτετε το κρεμμύδι και το καρότο.
Στη συνέχεια σβήνετε με το κρασί και αφήνετε το κρέας να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά.
Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο, σοτάρετε τα μανιτάρια σε ξεχωριστό σκεύος με το βούτυρο και τα προσθέτετε στο κρέας.
Τα αφήνετε να πάρουν μία βράση και σερβίρετε
Σερβίρετε με λευκό ρύζι
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν η σάλτσα του φαγητού σας φαίνεται υδαρής, αραιώστε μία
κουταλιά της σούπας αλεύρι σε ένα ποτήρι κρασιού νερό και προσθέστε τη
στο φαγητό. Μετά από 1-2 βράσεις θα έχει γίνει μια πολύ ωραία και πηχτή
σαλτσούλα
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν η σάλτσα του φαγητού σας φαίνεται υδαρής, αραιώστε μία κουταλιά της σούπας αλεύρι σε ένα ποτήρι κρασιού νερό και προσθέστε τη στο φαγητό. Μετά από 1-2 βράσεις θα έχει γίνει μια πολύ ωραία και πηχτή σαλτσούλα