Κυριακή, 2024-05-19, 7:22 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Μάρτιος » 31 » ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο;
    9:55 PM
    ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο;

    Nέος μήνας ξεκινά και θέλεις να... πάρεις μια ιδέα! Να ακούσεις και να διαβάζεις τι σου επιφυλάσσει! Οι προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο είναι εδώ και είναι αναλυτικότατες...



    ΚΡΙΟΣ
    Γενικά: Ο Απρίλιος θα είναι για σένα, φίλε Κριέ, μια μεταβατική περίοδος γι’ αυτά που θέλεις να κάνεις και θα συμβούν αρκετές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αγχώσουν. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο μέχρι τις 14, θα προκύψει ένα κύμα αντιξοοτήτων, με επίκεντρο την υγεία και την εργασία σου. Συναισθηματικά, απόφυγε κόντρες, πείσματα ή εκδικητικές συμπεριφορές, όσο κι αν οι δικοί σου άνθρωποι σε φέρουν στα όρια σου. Αν πιεστείς για νέες αποφάσεις, ζήτησε πίστωση χρόνου, ώστε να είσαι όσο γίνεται πιο σίγουρος για τις επιλογές σου. Με δύο λόγια, ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας με φορτισμένη και σύνθετη καθημερινότητα, η οποία θα απαιτήσει γερό νευρικό σύστημα, προγραμματισμένες κινήσεις, αλλά παράλληλα και καλλιέργεια εναλλακτικών, όταν το κάθε σου πρόγραμμα ανατρέπεται. Στην εργασία σου, οφείλεις να υπερασπιστείς να δικαιώματα σου, με κάθε δυνατό τρόπο.

    Αισθηματικά: Αρκετά έντονος μήνας προβλέπεται ο Απρίλιος για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Πολλά θα είναι αυτά τα οποία θα αποκαλυφθούν για τις ερωτικές σου σχέσεις, που ίσως σε προσγειώσουν λίγο ανώμαλα. Τα πρόσωπα που αγαπάς αυξάνουν τις απαιτήσεις τους και ως ένα βαθμό δεν σε καταλαβαίνουν και ιδιαίτερα, ιδίως κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, στον Ζυγό. Από τις 17 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξαναεπισκεφτεί το ζώδιό σου, θα περάσεις πιο εύκολα την άποψη σου. Φρόντισε να μην εμμένεις σε προβλήματα που εμφανίζονται τώρα και μην προκαλέσεις ρήξεις. Σταδιακά, η διέλευση της Αφροδίτης στους φιλικούς και παιχνιδιάρηδες Διδύμους, από τις 3 Απριλίου και μετά, θα σου δίνει όλο και περισσότερες διεξόδους, για να λύσεις τα θέματα που προκύπτουν όσο το δυνατόν προς όφελός σου. Τόσο αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, όσο και των αδέσμευτων Κριών, το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο για εσένα, καθώς οι σχέσεις σου θα γίνουν πολύ πιο αρμονικές, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε έχουν πληγώσει και να βάλεις πλώρη για νέα δεδομένα και άλλη, πιο δημιουργική, ερωτική ζωή.

    Επαγγελματικά: Μάλλον είσαι από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου, αν είσαι Κριός. Η καλή σου διάθεση θα συνεχιστεί και θα δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για την κατάστρωση νέων σχεδίων και στόχων. Αν και η ένταση δεν θα λείψει, θα είναι περισσότερο δημιουργική και θα προκαλέσει θετικά αποτελέσματα. Το ευνοϊκό περιβάλλον θα πλαισιώνει και η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 3 του μήνα και μετά, που θα σου δώσει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη επαφή με τους συνεργάτες σου. Με τους τελευταίους όμως θα πρέπει να επιδείξεις διαλλακτικότητα, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, για τις πρώτες ημέρες του μήνα, διότι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Στα οικονομικά σου, η κατάσταση θα είναι από σταθερή έως ανοδική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώνεις, γιατί δεν θέλει και πολύ να γυρίσει ο τροχός!!!


    ΤΑΥΡΟΣ
    Γενικά: Ο Απρίλιος έρχεται για να σε βοηθήσει σημαντικά, αγαπητέ Ταύρε. Ιδίως το διάστημα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία, στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 του μήνα και μετά, και από τις 17 στο ζώδιο του Κριού, οι ημέρες εξυπηρετούν σημαντικά τις επιδιώξεις σου και οι πιθανότητες να έχεις επιτυχές αποτέλεσμα, αυξάνονται αισθητά. Ενδιαφέρον θα υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου και στους Διδύμους, από τις 3 Απριλίου και μετά. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι για τους ελεύθερους επαγγελματίες αυτή η περίοδος, αλλά και για τους πιο φιλόδοξους, καθώς η επανάληψη προσπαθειών, που στο παρελθόν δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα, τώρα προβλέπεται ότι θα ευοδωθούν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Άρη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στην Παρθένο, η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα τονίζονται. Πρόσεξε μόνο λίγο τη διαχείριση των οικονομικών σου, διότι αν παρασυρθείς, μπορεί να καταλήξεις σε στενωπό, που θα μπορούσες να αποφύγεις.

    Αισθηματικά: Το ξεκίνημα του Απριλίου σε βρίσκει ιδιαίτερα εκδηλωτικό και ρομαντικό στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις και αντί για θετικά, να έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Τα πάντα θέλουν μέτρο – μην ξεφύγεις!!! Η Πανσέληνος του μήνα, στις 6, συμβαίνει σε ευνοϊκό για εσένα ζώδιο, αυτό του Ζυγού, με αποτέλεσμα να σε βοηθάει να στρέψεις τις σχέσεις σου προς όφελος σου. Η επιστροφή του Ερμή σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, από τις 4 και μετά, θα καθαρίσει το τοπίο από πληγές του παρελθόντος και, παρόλο που η ψυχική σου ανάταση δεν θα είναι άμεσα ορατή, θα σε απελευθερώσει σταδιακά και θα σε κάνει πιο εκδηλωτικό, τόσο προς το σύντροφό σου όσο και προς την οικογένειά σου. Εάν ψάχνεις για ταίρι, το πλανητικό σκηνικό του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα θα σε κάνει κοινωνικό και ομιλητικό, με αποτέλεσμα να αυξηθούν ιδιαίτερα οι γνωριμίες σου. Κοίτα μπροστά και με λίγη περισσότερη αισιοδοξία, τα καλύτερα μπορούν να συμβούν σε εσένα, φίλε Ταύρε.

    Επαγγελματικά: Με κάποια σκαμπανεβάσματα θα κινηθεί ο Απρίλιος στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος. Ίσως αναθεωρήσεις κάποια σχέδια και αλλάξεις πορεία. Τις πρώτες ημέρες του μήνα ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιους από τους στόχους σου, αλλά από τις 4 και μετά η δυναμικότητα και η ευελιξία σου θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου εκεί που έχεις ονειρευτεί. Σε γενικές γραμμές όμως, παρά τα σκαμπανεβάσματα πιο πάνω, και χάρη στην αυξημένη επικοινωνιακή δυνατότητα (εξαιτίας της επιστροφής του Ερμή σε κανονική πορεία), θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να εδραιώσεις σιγά σιγά τη θέση σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν διαφαίνονται ουσιαστικές αλλαγές προς το χειρότερο. Αν μάλιστα έχεις καταφέρει να διευθετήσεις και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα είσαι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να μην αφεθείς στα χέρια των άλλων και να μην γίνεσαι ευκολόπιστος σε καλοπιάσματα και υποσχέσεις. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, για να καταφέρεις να προοδεύσεις και να εξελιχθείς.


    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, αναστάτωση θα παρουσιάσει ο οικογενειακός χώρος και το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει, με τις μικρές ανταρσίες που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του Απριλίου. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, από τις 4 και μετά, αλλάζει το κλίμα στα εργασιακά σου και κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που δεν προχωρούσαν, τώρα αρχίζουν να ευοδώνονται. Παράμεινε ψύχραιμος την ώρα κάποιων επεισοδίων, που θα προκαλέσει ο ανάδρομος Άρης από την Παρθένο μέχρι τις 14 και προσπάθησε να κάνεις το στρες σου παραγωγικό και όχι να γίνει η αιτία αποδιοργάνωσης του ψυχικού σου κόσμου. Να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, δείξε κατανόηση σε ανθρώπους που δεν μπορείς να αποφύγεις και πρόσεξε τα λόγια σου, που μπορεί να δημιουργήσουν χάσμα στις σχέσεις σου.

    Αισθηματικά: Μπαίνεις σε μία διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και αναλύσεων στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένος πριν καν ξεκινήσεις. Η Αφροδίτη, από τις 3 και μετά στο ζώδιό σου, θα σταθεροποιήσει κάποιες σχέσεις σου και θα φέρει στο προσκήνιο περισσότερο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, παρά του συντρόφου σου, αν διατηρείς κάποιον μόνιμο δεσμό. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, για να πάρεις την αγάπη και τη στοργή που έχεις ανάγκη και μην παραδίνεσαι στον εγωισμό σου, που πολλές φορές σε κάνει ψυχρό και απόμακρο. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μη φοβηθείς να κάνεις ένα ξεκίνημα με άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, δίνοντας την ευκαιρία στην ερωτική και σεξουαλική σου ζωή να βγει από την χειμερινή νάρκη, που την έχεις υποβάλλει. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, με τον Άρη να ξεκινά την κανονική του πορεία στη φιλική για εσένα Παρθένο, η σεξουαλικότητά σου θα πορεύεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και, αν βρεις την δύναμη και την τόλμη να παραμερίσεις τις αναστολές σου, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές. Δραστηριοποιήσου, με ταίρι ή χωρίς, και θα δεις ότι η ζωή σίγουρα θα σου χαμογελάσει.

    Επαγγελματικά: Έχεις ανοίξει τα φτερά σου, φίλε Δίδυμε, και οι επιπλέον δραστηριότητες είναι προ των πυλών στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε όμως να είσαι προετοιμασμένος την περίοδο της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στον Ζυγό, γιατί πολλές ανατροπές μπορεί να συμβούν και να σε αναστατώσουν. Σε γενικές γραμμές όμως, η περίοδος είναι θετική και ευοίωνη. Ο Ερμής, από τις 4 του μήνα και μετά, θα κινείται σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και θα είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος. Θα σου ανοίξει τον δρόμο για νέες, θετικές περιπέτειες στο ταξίδι της επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Κούραση και τρέξιμο είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως και κάποιες εντάσεις, αλλά η καλή σου διάθεση και ο ενθουσιασμός δεν θα επιτρέψουν να σε πτοήσουν. Παρέμεινε προσγειωμένος, επέλεξε τους σωστούς συνεργάτες και προχώρα, χωρίς να αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους σκοπούς σου σε κανέναν. Τα οικονομικά σου διαφαίνονται καλά, απλώς οι επεκτάσεις ίσως απορροφήσουν μεγάλο μέρος των κεφαλαίων που έχεις. Θα υπάρχει όμως εισροή και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Λίγη προσοχή στις αγορές, που δεν είναι απαραίτητες.


    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Γενικά: Αν είσαι Καρκίνος, οι μέρες του Απρίλη θα είναι καταναλωτικές, αγχώδεις και θα δοθεί έμφαση στο αίσθημα της ιδιοκτησίας. Καταλαμβάνεσαι από ένα φόβο για το μέλλον σου, όσον αφορά στα οικονομικά ή τα κεκτημένα σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, διατήρησε την ψυχραιμία σου στην αντιμετώπιση των εξωτερικών γεγονότων και ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου, όταν νιώθεις ότι όλα γύρω σου καταρρέουν. Αναζήτησε έξυπνες διαφυγές από το καθημερινό σου πρόγραμμα που σε καταπιέζει και βρες τρόπο να αξιοποιήσεις πιο πρακτικά την επινοητικότητα και την φαντασία σου, γιατί μόνο έτσι θα έχεις θετικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Στα συναισθηματικά σου θα υπάρχουν ξεκαθαρίσματα, θα ειπωθούν πράγματα και θα φανούν καταστάσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα. Ο Ερμής από τον Κριό, από τις 17 του μήνα και μετά, θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα και την σύναψη νέων ερωτικών σχέσεων, με πολλές προοπτικές ελπιδοφόρου μέλλοντος.

    Αισθηματικά: Τα αισθηματικά θα κινηθούν σε πολύ ευνοϊκούς ρυθμούς για εσένα, φίλε Καρκίνε, αυτόν το μήνα. Έχεις πολλές καλές επιρροές με το μέρος σου, μιας και, τόσο η παρουσία του Ερμή, από τις 4 μέχρι τις 17 σε κανονική πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, θα αυξήσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και θα αναθερμάνει την κοινωνικότητά σου και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, όσο και ο Δίας από τον Ταύρο, που θα σε προσγειώνει μεν, ομαλά δε, όσον αφορά στην ποιότητα των ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, από τις 3 και μετά, θα στρέψει την προσοχή πάνω σου και με λίγη καλή θέληση, θα καταφέρεις να έχεις με το μέρος σου τόσο το σύντροφό σου, όσο και την οικογένεια σου. Ο Άρης από την Παρθένο, σε κανονική πορεία από τις 14 και μετά, θα αυξήσει την σεξουαλικότητα σου και την τάση σου για παιχνίδι και θα δώσει μία ανάλαφρη, αλλά και δυναμική νότα στον δυναμισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος Καρκίνος, μην αφήσεις αυτήν την περίοδο να πάει χαμένη, άνοιξε τα χαρτιά σου και άρχισε να θεμελιώνεις τις σχέσεις που θα ευδοκιμήσουν μακροπρόθεσμα, εκτός από το να περνάς καλά. Εάν σκέφτεσαι να αποκτήσεις απογόνους, αυτό είναι ένα καλό διάστημα, για να το πράξεις.

    Επαγγελματικά: Αρχίζει να στρώνει κάπως η επαγγελματική σου κατάσταση τον Απρίλιο, αγαπητέ Καρκίνε, και αφήνεις πίσω την ανασφάλεια και το άγχος, που τόσο πολύ σε έχουν ταλαιπωρήσει. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή, από τις 4 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ορθή πορεία του, τις οποίες αν τις αξιοποιήσεις θετικά, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους σκοπέλους. Βοήθεια θα έχεις από φίλους και συνεργάτες και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Βέβαια, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στον Ζυγό, θα πρέπει να προσέξεις κάπως περισσότερο τις συνεργασίες σου και την κατάστρωση των σχεδίων σου, καθώς υπάρχει ακόμα ο απόηχος των παλαιότερων λαθών σου, που σε βασανίζει και σε επιβαρύνει. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, αν και προς το τέλος του μήνα διαφαίνεται κάποια βελτίωση. Απόφυγε τον δανεισμό και φρόντισε χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί θα υπάρξει άμεση απαίτηση διευθέτησής τους.


    ΛΕΩΝ
    Γενικά: Ο Απρίλιος φέρνει εξελίξεις στην οικογενειακή και στην κοινωνική σου ζωή, αγαπητέ Λέοντα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία, από τις 4 του μήνα και μετά στους Ιχθείς, θα γίνεις πιο αποφασιστικός και συνεργάσιμος. Αισθηματικά, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους από τις 3 του μήνα και μετά, τα πράγματα είναι έντονα και έχουν την ομορφιά τους. Φρόντισε να μην βιαστείς στις επιλογές που θα κάνεις και προπάντων, μην αφήσεις το χρόνο να φεύγει, χωρίς να προσθέσει κάτι θετικό στην εξέλιξη της σχέσης σου. Ζυμώσεις στην βάση της δουλειάς σου, καλλιεργούν ένα συνδυασμό αγωνίας, περιέργειας και αισιοδοξίας, που θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Από τις 19 και μετά, που ο Ήλιος θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου για να επισκεφτεί τον Ταύρο, κάποια νευράκια θα είναι αναπόφευκτα, αλλά μην πτοηθείς, γιατί θα είναι περαστικά. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

    Αισθηματικά: Αν και ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, μέχρι τις 4, στους Ιχθείς και πιθανόν να ταρακουνήσει λίγο τα νερά της αισθηματικής σου ζωής και να βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις που δεν θα θέλεις να αντιμετωπίσεις, στην ουσία αυτός ο μήνας δεν θα σε απογοητεύσει, αγαπητέ Λέοντα. Με τον Ήλιο στον Κριό, μέχρι τις 19, θα λαμβάνεις από τους άλλους τα σωστά μηνύματα, και, αν δεν μπεις στη διαδικασία των υπεραναλύσεων που συνηθίζεις, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται πολύ γόνιμα για εσένα. Κυρίως το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, από τις 17 του μήνα και μετά, θα δεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες να σε βγάζουν ασπροπρόσωπο και θα μπορείς να περάσεις όλα όσα θέλεις στο ταίρι σου, με πολύ έξυπνο τρόπο. Η επιστροφή του Άρη σε κανονική πορεία στην Παρθένο, από τις 14, θα σε βοηθήσει να δείξεις στους άλλους την πιο συναισθηματική πλευρά σου και να εκδηλωθείς πιο ελεύθερα. Αν είσαι αδέσμευτος Λέων, οι ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 21 στον Ταύρο, θα σου φέρουν ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή από εδώ και στο εξής. Κράτα τις πόρτες ανοιχτές, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί πολύ γόνιμη για εσένα.

    Επαγγελματικά: Φίλε Λέοντα, τα επαγγελματικά σου είναι σταθερά αυτό το διάστημα, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις, πέρα από αυτή της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθείς τις 6 στον Ζυγό και που μάλλον θα σε ταρακουνήσει λιγάκι, αλλά ακολουθώντας ένα σταθερό πρόγραμμα, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Προβλήματα και ψυχολογική κούραση εκτός εργασίας, ίσως επιβαρύνουν τη σχέση με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να δείχνεις σύνεση και διπλωματία. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς, φρόντισε να κρατάς το στόμα σου κλειστό, γιατί μπορεί να κατευθύνεις το θυμό σου σε εντελώς λάθος πρόσωπα. Τα οικονομικά σου δείχνουν να παραμένουν και αυτά σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Ωστόσο, αν ανήκεις στους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδίου, μπορεί να κερδίσεις έξτρα χρήματα από την εργασία σου και να σχεδιάσεις επεκτάσεις. Λίγο προσοχή πρέπει να επιδείξεις στις ημέρες που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, στην έρευνα για τους πιθανούς συνεργάτες σου, στις επαφές και στον προγραμματισμό της δουλειάς σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου, να αποφύγεις οποιεσδήποτε σπατάλες, γιατί οι μέρες που θα ξημερώσουν μπορεί να αποδειχθούν πολύ δυσκολότερες από ό,τι φαντάζεσαι.


    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Γενικά: Τον Απρίλιο θα αναδιοργανωθείς συναισθηματικά και οικονομικά, φίλε Παρθένε. Αλλάζει το σκηνικό στο περιβάλλον που κινείσαι, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου, ενώ ο κυβερνήτης σου Ερμής, από τις 4 του μήνα και μετά σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, φέρνει στο προσκήνιο νέους ανθρώπους και ιδέες. Η εργασία θα βοηθήσει να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Σχέσεις και συνεργασίες ακολουθούν μία πορεία γεωμετρικής προόδου, η οποία φτάνει σε ένα κρεσέντο στις 14 του μήνα, που ο Άρης θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου και κινδυνεύει λίγο να σε τρελάνει… με την καλή έννοια. Από εκεί και μετά, διατήρησε ένα μέτρο παντού και φρόντισε να εξασφαλίσεις και λίγη ξεκούραση για τον εαυτό σου, γιατί οι ρυθμοί που θα κινείσαι θα είναι εξαντλητικοί.

    Αισθηματικά: Στο προσκήνιο έρχονται οι αισθηματικές σου σχέσεις αυτόν τον μήνα, αγαπητέ Παρθένε, με την διέλευση της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 3 Απριλίου και μετά. Τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι, αν δεν παρασυρθείτε σε παράνομους δεσμούς και μείνετε σταθεροί στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας, έχετε μεγάλες πιθανότητες να θέσετε τις βάσεις για σταθερότητα στο μέλλον, χωρίς πολλά προβλήματα. Αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Να έχετε κατά νου, ότι μόνο οι πολύ ρομαντικές σας απαιτήσεις μπορούν να μην ικανοποιηθούν, οτιδήποτε όμως ζητάτε μέσα στην σφαίρα της λογικής θα βρίσκει αντίκρισμα και μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Στις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 21 του μήνα, βρες χρόνο να μείνεις μόνος και να σκεφτείς ποιες σχέσεις έχεις ανάγκη να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιες είναι αυτές που θέλεις να πετάξεις από πάνω σου. Θα είναι σημαντικό για εσένα, ώστε να βρεις την πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάς.

    Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σου, αν είσαι Παρθένος, σε περιμένει πολύ δουλειά. Ο Ερμής από τις 4 και μετά, δεν πρόκειται να σε αφήσει παραπονεμένο, τουλάχιστον στο θέμα της ποσότητας!!! Οι ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις τώρα, θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να ευοδωθούν. Το επιχειρηματικό σου μυαλό και οι ιδέες που θα έχεις, θα μπουν άμεσα σε εφαρμογή και θα σου αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Το μυαλό σου θα δουλεύει σε υψηλές στροφές μέχρι το τέλος του μήνα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθείς τις 6 στον Ζυγό, ίσως χάσεις λίγο την συγκέντρωσή σου, αλλά επειδή αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική, δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερη σημασία από όσο της αναλογεί. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μάλλον είναι εκτός ελέγχου και θα πρέπει να είσαι αρκετά φειδωλός στη διάθεση των χρημάτων σου, αν θέλεις να τα σταθεροποιήσεις. Σίγουρα όμως, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα να περιμένεις κέρδη. Διαχειρίσου τα με μέτρο!!!


    ΖΥΓΟΣ
    Γενικά: Η κινητικότητα σου αυξάνεται σημαντικά τον Απρίλιο, αγαπητέ Ζυγέ, ο χρόνος κυλά γρήγορα και συχνά οι εξελίξεις στο παρασκήνιο της ζωής σου κινούνται γρηγορότερα από ό,τι εσύ. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στις 6 στο ζώδιό σου, σε καλεί να υπερασπιστείς τα κεκτημένα και τα συμφέροντα σου, αλλά απόφυγε να πάρεις θέση μάχης, απέναντι σε εκείνους που μπορεί να αξίζουν ένα πόλεμο, αλλά δεν συμφέρει να τον κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Ο Άρης θα εξακολουθήσει να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο μέχρι τις 14 του μήνα και εσύ βρίσκεσαι σε φάση αναδιοργάνωσης, ψυχολογικής και επικοινωνιακής. Θα νιώσεις λίγο κουρασμένος και πρέπει να περιμένεις το δεύτερο μισό του μήνα, για να επεκτείνεις αποτελεσματικά τις δραστηριότητές σου. Από εκεί και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και ιδιαίτερα από τα 17, που ο Ερμής θα επισκεφτεί τον Κριό, η δυναμικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα είσαι σε εγρήγορση για να προλάβεις τις εξελίξεις, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για το συμφέρον σου.

    Αισθηματικά: Αν είσαι Ζυγός, από τις 3 και μετά η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και σε σπρώχνει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό στη σχέση σου, γεγονός που θα κάνει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον και να δεθείτε ακόμη περισσότερο. Ο Απρίλιος σε γενικές γραμμές, δεν είναι ο μήνας που θα συμβούν αρνητικά γεγονότα, ούτε όμως θα μπορείς να βρεις την πλήρη εκπλήρωση που αναζητάς. Μπορείς ωστόσο το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, από τις 4 μέχρι τις 17, να καλλιεργήσεις διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να τους δώσεις να καταλάβουν τις ανάγκες σου, χωρίς εξάρσεις και μελοδραματισμούς. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις να ελιχθείς και να μείνεις αλώβητος, μέσα στα διάφορα γεγονότα της περιόδου και τελικά να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου. Εάν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να δώσεις ένταση στην κοινωνική σου ζωή, αφού οι τόνοι διασκέδασης που θα μπουν στη ζωή σου θα σε ανεβάσουν και θα σου προσδώσουν μία παράξενη γοητεία, στην οποία κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

    Επαγγελματικά: Δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας του χρόνου ο Απρίλιος για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδια σου. Απλώς δεν θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να είναι αυξημένες και θα απαιτηθεί από εσένα να φανείς αντάξιος στην διεκπεραίωση τους. Δεν θα ξεφύγεις από τις επιπτώσεις της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στο ζώδιό σου. Εντάσεις και προστριβές θα υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, επιστρατεύοντας ακόμα και το χιούμορ και την καλή σου συμπεριφορά. Παρά τα όποια αρνητικά, θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή, που από τις 4 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να αποκτήσεις μία εικόνα, που θα συμβάλει στην όποια βελτίωση μπορεί να υπάρξει. Το οικονομικό σου μπλοκάρισμα από την άλλη, δεν οφείλεται μόνο σε γενική έλλειψη εσόδων, αλλά και στην δική σου κακή διαχείριση. Προσπάθησε να ισοσκελίσεις τα οικονομικά μεγέθη και υιοθέτησε συνετή στάση απέναντι στις καταστάσεις.


    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Γενικά: Ο Απρίλιος, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι ο κατάλληλος μήνας για να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να κάνεις εφικτούς τους περισσότερους στόχους σου, είτε αφορούν στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σου. Να προσέχεις όμως να μην αμελείς τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, διότι δεν διεκπεραιώνονται από μόνες τους και, αν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς, θα βρεθείς σε αδιέξοδο στο τέλος του μήνα. Με τον Ερμή να κινείται σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, από τις 4 μέχρι τις 17, θα αλλάξει λίγο το πρόγραμμά σου και θα διευρυνθεί κατά πολύ η κοινωνική σου δραστηριότητα. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 21 Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου, μην κάνεις καινούργια ανοίγματα χωρίς να έχεις τις απαραίτητες βάσεις και μην είσαι εύκολος στα συμπεράσματα για τα αισθήματα των ατόμων που σε περιβάλλουν και δηλώνουν ‘‘φίλοι’’ σου.

    Αισθηματικά: Εύνοια θα υπάρχει στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδίως αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, από τις 3 του μήνα και μετά, σου στέλνει αξιοπρόσεκτες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που η σχέση μαζί τους έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό. Μην χάσεις τις ευκαιρίες και μείνε ανοιχτός στις προτάσεις. Εάν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου, πράγμα που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει δύναμη να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες της καθημερινότητάς σου. Η ανάγκη για δημιουργία οικογένειας, θα είναι πολύ μεγάλη από την μεριά σου. Με τον Δία να εξακολουθεί να κινείται στον Ταύρο και να ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα, έχεις πολλές πιθανότητες να την πραγματοποιήσεις.

    Επαγγελματικά: Ευοίωνο θα είναι το διάστημα του Απριλίου για εσένα, φίλε Σκορπιέ, σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Προβλήματα θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι ικανά να ανατρέψουν τα κεκτημένα σου και να αλλάξουν τα δεδομένα σου. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και τόλμησε να κάνεις μικροαλλαγές, αν θεωρείς πως μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και όποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις μπορεί να είχες στο παρελθόν μαζί τους, μπορούν τώρα να λυθούν και να αποκατασταθεί η σχέση σας. Μην βιάζεσαι μόνο να μιλήσεις, προτού ακούσεις τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στον Ζυγό, απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και αποστασιοποιήσου από κουτσομπολιά. Μην παίρνεις θέση για τη δουλειά κανενός. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και απόδειξε σε όλους πόσο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν τα τολμηρά σου εγχειρήματα. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνεπής και μην οδηγηθείς σε σπατάλες.


    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Γενικά: Τον Απρίλιο, φίλε Τοξότη, ο τομέας της εργασίας σου περνάει σε καινούργια φάση, άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και κοπιαστική. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία, από τις 4 στους Ιχθείς και από τις 17 στο φιλικό για εσένα Κριό, είναι σίγουρο πως θα πετύχεις τις επιδιώξεις σου, αν δεν φοβηθείς να δουλέψεις σκληρά. Φρόντισε λίγο την οικονομική σου διαχείριση, αλλά μέσα σε όλα αυτά χάρισε στον εαυτό σου, την ψυχαγωγία που χρειάζεται πολύ. Ο μήνας, με την Αφροδίτη να κινείται, κατά το μεγαλύτερο μέρος του στους Διδύμους, είναι σημαντικός για κάθε είδους επαφές. Αισθηματικά, η κατάσταση μπορεί να μην είναι ιδανική, αλλά χρησιμοποιώντας τη λογική σου, μπορείς να τη βελτιώσεις κατά πολύ. Εάν έχεις μοναξιές, αξιοποίησε τις. Τώρα μπορείς να γίνεις πιο δημιουργικός !!!

    Αισθηματικά: Μια περίοδο ισορροπίας και εύνοιας στις σχέσεις σου θα περάσεις αυτόν τον μήνα, αν είσαι Τοξότης. Η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους, από τις 3 του μήνα και μετά, και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βάλεις τώρα τις σχέσεις σου σε νέες βάσεις. Αν δεν το παρακάνεις με την παροιμιώδη γκρίνια σου και δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από τους άλλους, τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ευνοϊκά για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στον Ζυγό, πιθανόν να σου φέρει κάποια κούραση και να χαμηλώσει λίγο τους τόνους στο συνήθως ανήσυχο πνεύμα σου, αλλά το ίδιο διάστημα, ο ορθόδρομος πλέον Ερμής από τους Ιχθείς, θα ανεβάσει κατακόρυφα τις επικοινωνίες σου και θα γίνεις πιο διπλωματικός και γλυκομίλητος, πράγμα που θα εκλάβουν θετικά οι φίλοι, η οικογένεια και ο σύντροφός σου και θα στο ανταποδώσουν. Εάν διατηρείς μόνιμο δεσμό, μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με το σύντροφό σου και να οραματιστείτε κοινούς στόχους. Ο Άρης σε κανονική πορεία στην Παρθένο, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα σου χαρίσει γοητεία και λάμψη, στην οποία δύσκολα θα αντισταθούν όσοι σε συναναστρέφονται. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση του άλλου σας μισού, ας το εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό.

    Επαγγελματικά: Λίγο αντιφατικός θα είναι ο Απρίλιος για εσένα, φίλε Τοξότη. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σου αποκαθίστανται και οι επικοινωνίες σου παίρνουν τώρα μία πιο ήπια τροπή. Τις πρώτες ημέρες του μήνα, προβλέπεται να βγουν στην επιφάνεια προβληματάκια, που ναι μεν αντιμετωπίζονται, δημιουργούν ωστόσο άσχημη διάθεση. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε σχέση με τους συνεργάτες σου, με τον Ερμή να βρίσκεται στους Ιχθείς από τις 4 έως τις 17, θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να αξιοποιήσεις το καλό κλίμα που θα υπάρχει, χωρίς βιασύνες όμως. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στο ζώδιο του Ταύρου, θα σου δημιουργήσει επεκτατικές διαθέσεις και θα πρέπει να έχεις το νου σου μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Να προσέχεις τα έξοδα σου, γιατί οι περιττές σπατάλες μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να χρειαστεί να δανειστείς. Μην υποκύπτεις σε παράξενες προκλήσεις και εκτίμησε καλύτερα τα νέα δεδομένα, πριν τα ακολουθήσεις.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Γενικά: Ο Απρίλιος προμηνύεται θυελλώδης για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, με ανακατατάξεις στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Από τις 10 του μήνα και μετά, με τον Πλούτωνα να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, το κλίμα θα είναι εμπόλεμο. Μην κάνεις λάθη τακτικής, που θα στρέψουν εις βάρος σου στοιχεία χρήσιμα για την άμυνά σου. Στο στόχαστρο των αλλαγών μπαίνει η επαγγελματική και η οικογενειακή σου ζωή. Ο κοινωνικός περίγυρος απορροφά την ενέργεια και το χρόνο σου. Θύμα σε όλη αυτήν την ενασχόληση γίνεται η ερωτική σου ζωή και ευτυχώς που κάποιοι παράγοντες στη δουλειά σου κρατούν το ενδιαφέρον σου στραμμένο εκεί και δεν θα την ανακατέψεις περισσότερο από όσο ήδη είναι.

    Αισθηματικά: Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, θα διανύσεις μια περίοδο που οι σχέσεις σου θα βαθαίνουν όλο και περισσότερο και θα σου αποκαλύπτουν τις θετικές πλευρές τους. Από τις 4 και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, θα επικοινωνείς καλύτερα με το σύντροφό σου και θα καταφέρεις τώρα να βάλεις κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσετε αλλαγή πλεύσης της κοινής σας ζωής και να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, θα έχετε τόσο την εξωστρέφεια που χρειάζεται για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, όσο και την κρίση να κρατήσετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν για εσάς. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, από τις 3 του μήνα και μετά, θα προσδώσει ιδιαιτερότητα στο προφίλ σας και δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητοι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κερδίσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν!

    Επαγγελματικά: Αν και ευοίωνη η αίσθηση που έχεις με τον ερχομό του Απριλίου ,αγαπητέ Αιγόκερε, με διάθεση για νέες συνεργασίες και ανοίγματα, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε επαγρύπνηση. Είσαι έτοιμος για αλλαγές και μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, αρκεί πρώτα να τις έχεις σκεφτεί καλά και να έχεις αναλύσει τα θετικά και αρνητικά οποιασδήποτε επιλογής σου. Από τις 4 μέχρι τις 17, που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, θα μπορέσεις να πάρεις τις απαραίτητες ανάσες και να βελτιώσεις τη θέση σου. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά σου, παρά την όποια ανοδική τάση. Είσαι εγκλωβισμένος σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις, που δεν σου επιτρέπουν να δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει. Μην πτοηθείς και μην καταβληθείς από την ένταση που θα υπάρχει και αξιοποίησε προς όφελός σου τις πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς. Άλλωστε ο Άρης, που θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στην Παρθένο από τις 14 και μετά, θα είναι σύμμαχός σου και οι επικοινωνίες όλων των τύπων θα διευκολυνθούν και θα είναι πιο άμεσες και αποτελεσματικές από ό,τι συνήθως.


    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Γενικά: Με την είσοδο του Απριλίου, αγαπητέ Υδροχόε, γίνεσαι πιο πρακτικός και κοινωνικός. Όσο κι αν ο συναισθηματισμός σου είναι ελαφρά τσαλακωμένος, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή μέχρι τις 4 του μήνα στους Ιχθείς, από εκεί και μετά θα έχεις πολλές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες, αλλά ούτε και να σνομπάρεις. Υπερασπίσου με όλες σου τις δυνάμεις τα σχέδια και τα όνειρα σου και θα καταφέρεις να κερδίσεις πολλά καλά. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Άρη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στην Παρθένο, οι συνεργάτες σου θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι με εσένα, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά, ώστε να αποκομίσεις τα οφέλη, που είναι προ των πυλών για να σου δοθούν. Στις 22, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σκέψου καλά πριν πράξεις και μην εκτίθεσαι σε προκλήσεις, ιδιαίτερα οικονομικού περιεχομένου.

    Αισθηματικά: Αμφίρροπος θα είναι ο Απρίλιος για το αισθηματικό σου μέλλον, αγαπητέ Υδροχόε. Από τη μία θα αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη να έχεις τα πάντα και τους πάντες κάτω από τον έλεγχο σου, από την άλλη αυτή σου η επιθυμία θα σε καταπιέζει συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τελικά τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους, από τις 3 του μήνα και μετά, θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να επιλέξεις τι είναι αυτό που σου κάνει ή δεν σου κάνει τελικά. Από εκεί και στο εξής, τα "θέλω” και τα "πρέπει” σου θα βρίσκονται σε μία σύγκρουση και, μέχρι να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι, θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Ο Ερμής από τον Κριό, από τις 17 του μήνα και μετά, θα σε φέρει αντιμέτωπο με ερωτικές προκλήσεις, που θα πρέπει να βρεις το σθένος να αντιμετωπίσεις. Μην διακινδυνεύεις για τίποτα και για κανέναν την προσωπική σου ηρεμία και ασφάλεια, που τόσο σου είναι απαραίτητες. Εάν δεν έχεις ταίρι, το διάστημα είναι καλό για να ανοίξεις περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο και να έρθεις κοντά σε ανθρώπους, πολύ διαφορετικούς από εσένα. Αναθεώρησε λίγο τα στάνταρ σου και ο έρωτας δεν είναι μακριά…

    Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου θα έχουν καλή πορεία τον Απρίλιο, αν είσαι Υδροχόος, και έτσι η διάθεσή σου θα είναι και αυτή σε καλά επίπεδα. Για τους περισσότερους από εσάς έχουν ανοίξει καινούργιοι δρόμοι, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Όμως, η κούραση θα αρχίσει να γίνεται εμφανής τώρα, φέρνοντας σου νευρικότητα και κάποιες φορές δυσθυμία. Συγκράτησε λοιπόν, τις αυθόρμητες αντιδράσεις σου, ειδικά σε σχέση με νέες γνωριμίες και συνεργάτες. Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε αναμενόμενες απαντήσεις, θα υπάρξουν κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 6, στον Ζυγό. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείς, γιατί λίγες είναι οι μέρες και θα περάσουν, ιδίως αν αυτό το διάστημα υιοθετήσεις μία μετρημένη συμπεριφορά απέναντι σε όλους και σε όλα. Ο Άρης, από τις 14 και μετά, σε κανονική πορεία στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να βιώσεις ελάφρυνση από τις πιέσεις που σου ασκούνταν, αλλά και να σταθεροποιήσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου. Με συνετή διαχείριση, θα μπορέσεις να συνεχίσεις ανοδικά.


    ΙΧΘΕΙΣ
    Γενικά: Με το ξεκίνημα του Απριλίου, φίλε Ιχθύ, σε απασχολούν πολλά θέματα, οι γενικότερες δυσκολίες είναι ακόμα ορατές και σε έχουν αποδιοργανώσει. Από τις 4 του μήνα και μετά όμως, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι τις 17, το σκηνικό της καθημερινότητάς σου βελτιώνεται σταδιακά. Φρόντισε τώρα να κάνεις στη ζωή σου κάτι περισσότερο από ό,τι κάνεις μέχρι τώρα. Βρες καινούργιους τρόπους να αμυνθείς των ιδεών και των σχέσεών σου, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να απειλήσει κάτι σε αυτούς τους δύο τομείς. Από τις 14 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στην Παρθένο, βάλε μία τάξη στον εαυτό σου και δούλεψε πάνω σε νέα επαγγελματικά μοντέλα, όσο και αν σου φαίνονται παράτολμα ή επικίνδυνα. Η τύχη θα σε ευνοήσει για να ευοδωθούν.

    Αισθηματικά: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κυλήσουν τα αισθηματικά σου αυτήν την περίοδο, φίλε Ιχθύ, ιδίως από τις 3 και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στους Διδύμους και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η γοητεία σου θα είναι ορατή και θα εκπέμπεις θετικά μηνύματα προς τους άλλους. Στην ουσία, οι άλλοι θα αισθάνονται ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσένα και η παροιμιώδης αυτοπεποίθησή σου θα πάρει τον ανήφορο, χωρίς ωστόσο να απογειώνεται. Ο Ερμής, ορθόδρομος από τις 4 και μετά στο ζώδιό σου, θα αυξήσει τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, αλλά σε συνδυασμό με τον ορθόδρομο Άρη από την Παρθένο, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο, θα ισορροπεί μέσα σου την ενεργητικότητα και την ανάγκη για συναναστροφές. Το ίδιο διάστημα, θα ενεργοποιηθείς περισσότερο στους στόχους που μέχρι τώρα προετοιμάζονταν μέσα σου και πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη για νέα ξεκινήματα, που θα αφορούν κυρίως στην προσωπική σου ανάπτυξη. Προσοχή μόνο, να μην παραμελείς τελείως το σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι όλα μπορούν να πάνε πολύ καλά στις σχέσεις σου, αρκεί να μην στρέψεις όλη σου την προσοχή στον εαυτό σου!!!

    Επαγγελματικά: Ο μήνας ξεκινάει με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 6 στον Ζυγό και θα νοιώσεις κάπως, φίλε Ιχθύ, αλλά θα το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αισιόδοξα, χάρη στην ψυχοσύνθεσή σου. Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται σε καλό δρόμο και το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους, από τις 3 μέχρι το τέλος του μήνα, θα εισπράττεις, πέρα από την επιβράβευση, και την υλική απολαβή που σου ανήκει. Θα έχεις έντονη την ικανότητα της κριτικής σκέψης, πράγμα που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο, περιορίζοντας την όποια ανώριμη και επιφανειακή συμπεριφορά. Από τις 4 μέχρι τις 17, που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου, οι ικανότητες σου θα είναι άκρως βελτιωμένες και θα σου επιτρέψουν να αναπτυχθείς σημαντικά στον τομέα της καριέρας σου. Όσο αφορά στα οικονομικά σου όμως, θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός, γιατί αν δεν συγκρατήσεις τα έξοδα σου, θα πιεστείς και ίσως εγκλωβιστείς σε δύσκολες συνθήκες. Σε γενικές γραμμές όμως, η εικόνα του μήνα θα είναι θετική και θα σε βοηθήσει να πορευτείς ανοδικά.
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 369 | Added by: ludia | Tags: zodia | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάρτιος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 3
    Φίλοι-Επισκέπτες: 3
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz