Δευτέρα, 2024-05-06, 1:29 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην
    καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να
    ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ;Απίστευτο;

    Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς
    ποιότητα και δ ιατροφική αξία. Όταν το γάλα φτάνει στο σούπερ μάρκετ
    για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της.........
    συσκευασί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 212 | Added by: marilou | Date: 2012-02-07 | Comments (0)

    Όπως όλοι οι μύες, έτσι και εκείνοι που συγκρατούν τη μήτρα χαλαρώνουν αν δεν τους γυμνάσεις. Και αυτό φυσικά έχει συνέπειες στο σεξ και όχι μόνο. Πρόκειται για ασκήσεις της ευαίσθητης περιοχής που μπορείς να τις κάνεις παντού, ακόμα και στο γραφείο ή την ώρα που απολαμβάνεις τον καφέ με τις φίλες σου. Όλα αυτά, αφού έχεις μάθει να... τις κάνεις σωστά.
    Ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Δημήτρης Μπιλάλης μας εξηγεί τι είναι ακριβώς οι ασκήσεις Kegel, πως μπορείς να τις ξεκινήσεις και τι ακριβώς σου προσφέρουν.

    Τι είναι οι ασκήσεις Kegel;
    Ονομάζονται έτσι από τον γιατρό που τις επινόησε τον Dr. Kegel. Σκοπός τους είναι να σφίξουν οι δύο βασικοί μύες που βρίσκονται κατά μήκος της μήτρας, τη στηρίζουν και την περιβάλουν. Οι μύες αυτοί ονομάζονται συχνά και μυικό τρίγωνο.

    Δεν έχεις παρά να ξαπλώσεις στο έδαφος δοκιμάζοντας να συσφίξεις τους συγκεκριμένους μύες. Η άσκηση έγκειται στο να κρατήσεις τους μύες αυτούς σφιγμένους για κάποια δευτερόλεπτα. Αρχικά κράτησέ τους μετρώντας μέχρι το 3. Στη συνέχεια χαλάρωσέ τους και μέτρα και πάλι μέχρι το 3. Κάνε 10 με 15 επαναλήψεις κάθε φορά. Με τον καιρό και την εξάσκηση θα μπορέσεις να αυξήσεις το χρόνο για καλύτερα αποτελέσματα.

    Οι ασκήσεις Kegel είναι ο μοναδικός και απόλυτα φυσικός τρόπος που έχουμε προκειμένου να ασκούμε τον πυελικό υμένα, ιδιαίτερα μετά τον τοκετό. Για να καταλάβεις ακριβώς σε ποιους μύες αναφέρονται οι ασκήσεις, φαντάσου εκείνους που χρησιμοποιούμε όλοι - άνδρες ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 236 | Added by: marilou | Date: 2012-02-06 | Comments (0)

    Aν ζαλίζεστε όταν βρίσκεστε σε μεγάλο ύψος, νιώθετε δυσφορία ανάμεσα στο πλήθος ή πλένεστε με μανία
    για να διώξετε τα πανταχού παρόντα μικρόβια, τότε μάλλον ανήκετε στην πλειονότητα των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται, λιγότερο ή περισσότερο, από φοβίες. Εκτός από τη γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, που φέρνει τον ασθενή σταδιακά και προοδευτικά αντιμέτωπο με το αντικείμενο του φόβου του, ώστε να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει, και που είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος στις πιο σοβαρές περιπτώσεις φοβιών, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον «εχθρό» που σας δυσχεραίνει την καθημερινότητα και με άλλες, εναλλακτικές μεθόδους.

    Η φοβία ως σύμπτωμα

    Ένας γενικός κανόνας που θα πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας όσον αφορά τις εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες είναι ότι δεν στοχεύουν άμεσα στην καταπολέμηση της φοβίας, αλλά στη γενικότερη υποστήριξη του οργανισμού. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι βλέπουν τη φοβία ως το «σύμπτωμα» μιας διαταραχής στη λειτουργία του οργανισμού. Στόχος τους είναι, λοιπόν, να επαναφέρουν την ισορροπία για να μπορέσει ο ίδιος ο οργανισμός να διορθώσει τα προβλήματα που προκύπτουν. Σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις πιο ενδεδειγμένες μεθόδους για να αντιμετωπίσετε εναλλακτικά το πρόβλημα.

    Οι φοβίες δεν είναι μόνες τους
    Oι φοβίες ανήκουν στις νευρώσεις και συνήθως δεν εμφανίζονται μόνες τους, αλλά συνοδεύονται από άγχος ή και κατάθλιψη. Χαρακτηρίζονται από διαφορετικά επίπεδα έντασης. Έτσι, μια φοβία μπορεί να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 243 | Added by: marilou | Date: 2012-02-06 | Comments (0)

    Είναι αλήθεια ότι υπάρχει αυνανισμός στην ενήλικη ζωή, τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας. Και ενώ είναι γεγονός ότι υπάρχει περισσότερη σεξουαλική ελευθερία και μεγαλύτερη απελευθέρωση στη σχέση των δύο φύλων, έχουμε αύξηση της ...
    αυνανιστικής έκφρασης στον ενήλικα. Όμως, δεν φαίνεται να είναι παράξενο.
    Οι μελέτες, σε παγκόσμια βάση, που αναφέρονται στη σεξουαλική συμπεριφορά του ανθρώπου δείχνουν ότι η συνήθεια, η τάση και ο τρόπος του σεξουαλικού μοντέλου στον ενήλικο περικλείει και τον αυνανισμό. Πριν από δέκα χρόνια στην Αμερική μια μελέτη έδειξε ότι σχεδόν ο ένας στους δύο παντρεμένους άντρες αυνανίζεται κατά περιόδους στη σεξουαλική του ζωή.
    Ο αυνανισμός είναι απολύτως φυσιολογικός στην εφηβική περίοδο. Και μέσα από τον αυνανισμό ο έφηβος προετοιμάζεται για τη σεξουαλική του διεκδίκηση και συντροφικότητα. Έτσι λοιπόν, κλείνοντας την εφηβεία του, αρχίζει να φτιάχνει σχέσεις ή να εκφράζεται σεξουαλικά από κάποια γυναίκα (ακόμα και κοινή). Πρέπει να αρχίζει να απομακρύνεται από την έννοια του αυνανισμού και να αναζητά τη γυναικεία γνωριμία, τη σεξουαλική επαφή και το δικό του ηδονικό μοίρασμα με το κορμί ενός άλλου συντρόφου. Και φυσικά, αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.
    Η παράταση του αυνανισμού μέσα στην ενήλικη ζωή είναι απομόνωση. Εκφράζει την ανασφάλεια, την ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 256 | Added by: alexia | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Αγαπητέ αναγνώστη, ψυχραιμία! Για να διαβάζεις το άρθρο αυτό, σημαίνει πως αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα με τον ιό του καψίματος. Μην ανησυχείς όμως! Το περάσαμε όλοι μας, και βρήκαμε (τουλάχιστον εγώ) διάφορους τρόπους αντιμετώπισης, τους οποίους εάν τους μάθεις και εσύ θα σε βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια σου να ξεπεράσεις τη κατάσταση αυτή.
    Έφτασε πια η ώρα να καθίσεις και να σκεφτείς ένα σημαντικό πράγμα!

    Τι αξίζει περισσότερο; Ο υπολογιστής και οι εικονικοί σου φίλοι με ονόματα τύπου (bamias8, noobkiller κ.τ.λ) ή η πραγματική ζωή που στο κάτω κάτω της γραφής, έχει και πιο ρεαλιστικά γραφικά βρε αδερφέ! ??

    Διαβάζοντας τις παρακάτω συμβουλές, πιστεύω πως θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτή σου την προσπάθεια για αποτοξίνωση.

    11 Συμβουλές Για Να ΜΗΝ Γίνεις «Καμένος»:

    1) Πάρε ότι CD από εθιστικά παιχνίδια που μπορεί να έχεις και σπάστα!! Όλα.. μα όλα!

    2) Κάνε απεγκατάσταση κάθε είδους παιχνίδι από τον υπολογιστή σου.

    3) Άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνεις έξω, να γνωρίζεις κόσμο και πάνω από όλα μη ξεχνάς τους φίλους σου! Αυτοί είναι που θα σε βοηθήσουν πιο πολύ από κάθε άλλον στο να ξεπεράσεις το πρόβλημα αυτό.

    4) Βρες κοπέλα! Επειγόντως!! Τώρα! Ακόμη και εάν είναι λιγάκι άσχημη.

    5) Προσπάθησε να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή μόνο για εποικοδομητική χρήση (διαβάζοντας Γελαστό Χειλάκι). Τουλάχιστον οι ώρες που θα αφιερώνεις στον υπολογιστή, όλο και κάπου θα σου χρησιμεύσουν.

    6) Να απορρίπτεις κάθε πρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 230 | Added by: Evelina | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Νέα έρευνα επιβεβαιώνει τους κινδύνους...

    Η κατακόρυφη αύξηση της έντασης της σωματικής δραστηριότητας- όπως γίνεται όταν......

    κάνουμε τζόκινγκ ή σεξ- αυξάνει σημαντικά και τον κίνδυνο να υποστεί κάποιος καρδιακή προσβολή, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν ασκούνται τακτικά, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές...

    Είναι από καιρό γνωστό πως η φυσική δραστηριότητα που γίνεται με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καρδιά, αυτή η νέα έρευνα όμως συμβάλει στο να μετρηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ο κίνδυνος αυτός σύμφωνα με την επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 206 | Added by: alexia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Νέα έρευνα επιβεβαιώνει τους κινδύνους...

    Η κατακόρυφη αύξηση της έντασης της σωματικής δραστηριότητας- όπως γίνεται όταν......

    κάνουμε τζόκινγκ ή σεξ- αυξάνει σημαντικά και τον κίνδυνο να υποστεί κάποιος καρδιακή προσβολή, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν ασκούνται τακτικά, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές...

    Είναι από καιρό γνωστό πως η φυσική δραστηριότητα που γίνεται με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καρδιά, αυτή η νέα έρευνα όμως συμβάλει στο να μετρηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ο κίνδυνος αυτός σύμφωνα με την επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 212 | Added by: alexia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Δεν προλαβαίνεις, τρως πρωϊνό στο αυτοκίνητο και δεν πεινάς μέχρι το μεσημέρι, αλλά ταυτόχρονα δεν έχεις ενέργεια. Και πώς να έχεις;

    Αυτό που χρειάζομαι είναι να αισθάνομαι πληρότητα μέχρι το μεσημέρι

    Το ελληνικό γιαούρτι αποτελεί ένα πλούσιο και δυναμωτικό πρωινό, προσφέροντας 18 g πρωτεΐνες ανά κυπελλάκι. Επιπλέον, αν προτιμήσεις την εκδοχή χωρίς λιπαρά, θα επιβαρυνθείς μόνο με 100 θερμίδες. Πρόσθεσε μερικά αμύγδαλα και κομμάτια φρούτων πλούσια σε ίνες, π.χ. αχλάδι, για να έχεις πιο πλούσια γεύση.

    Αν δεν είναι κάτι γρήγορο και εύκολο, καλύτερα ας το ξεχάσουμε

    Δοκίμασε μια μπάρα. Αλλά όχι οποιαδήποτε. Πολλές από τις μπάρες που θα προμηθευτείς σε ένα οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής σου είναι φορτωμένες με ζάχαρη και λιπαρά. Δοκίμασε μια μπάρα δημητριακών ή φρούτων με περίπου 10 g πρωτεΐνης και 5 g φυτικών ινών, συν τα αντιοξειδωτικά.

    Το πρωινό στο αυτοκίνητο, στη διαδρομή για τη δουλειά, είναι η μόνη μου επιλογή

    Απόφυγε τους θερμιδικούς δυναμίτες, όπως τα μάφιν, τα μπάγκελ ή τα κρουασάν σοκολάτας. Αντιθέτως, μπορείς να παραγγείλεις ένα σάντουιτς με αυγό (κερδίζεις σε πρωτεΐνη), μαρούλι και πάστα ελιάς. Αν θέλεις να αποφύγεις την πρόσληψη θερμίδων, μη βάλεις τυρί.

    Δεν πεινάω ποτέ πριν από το μεσημέρι

    Αν δεν έχεις συνηθίσει να παίρνεις πρωινό, τότε προτίμησε ένα ποτήρι smoothies – θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Επίσης, απόφυγε το βραδινό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 252 | Added by: marilou | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Ροχαλητό λέγεται η παραγωγή αναπνευστικού θορύβου κατά τον ύπνο, και προέρχεται από τους κραδασμούς των φαρυγγικών τοιχωμάτων. Ο χαρακτηρισμός του ροχαλητού ως “διαταραχή της αναπνοής” είναι…. κατ’ αρχήν εσφαλμένος, διότι οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι ροχαλίζουν κάποιες νύχτες, σε κάποια φάση του ύπνου τους, ιδίως όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Το 30% περίπου του γενικού πληθυσμού ροχαλίζει κάθε φορά πού κοιμάται. Το 80% ροχαλίζει μόνο περιστασιακά.

    Συνήθως ροχαλίζουμε περιστασιακά, αλλά αν το ροχαλητό συμβαίνει συχνά μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου μας καθώς και αυτήν των άλλων μελών της οικογένειας.

    Ο «κακός» ύπνος μπορεί να οδηγήσει σε ημερήσια κόπωση, ευερεθιστότητα, και αυξημένα προβλήματα υγείας.Εάν το ροχαλητό σας, κρατάει ξύπνιο το σύντροφό σας, αυτό μπορεί επίσης να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη σχέση σας.

    Συνήθεις αιτίες του ροχαλητού

    * Ηλικία: Στη μέση ηλικία, παρατηρείται μικρή στένωση του λαιμού μας, που συνοδεύεται με μείωση του τόνου των μυών αυτού.
    * Κατασκευή: Οι άνδρες έχουν πιο περιορισμένη δίοδο του αέρα από ότι οι γυναίκες και έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να ροχαλίζουν. Ένας στενός λαιμός, ένα λυκόστομα, οι διευρυμένες αδενοειδείς εκβλαστήσεις (κρεατάκια), συμβάλλουν στην εμφάνιση του ροχαλητού.
    * Προβλήματα της μύτης και των κόλπων. Αποκλεισμένοι αεραγωγοί ( π.χ. από βλέννα) κάνουν δύσκολη την εισπνοή με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κενό στο λαιμό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 259 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ο υγιεινός τρόπος ζωής μεταφράζεται σε μακροβιότητα
    . Το συγκεκριμένο πόρισμα προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘American Journal of Public Health’.

    Χρησιμοποιώντας δημογραφικά στοιχεία των ΗΠΑ, από το 1988 έως το 2006, οι ερευνητές καθόρισαν ότι άνθρωποι ηλικίας 17 ετών και άνω, που δεν καπνίζουν, ασκούνται σε τακτική βάση, ακολουθούν υγιεινή διατροφή και καταναλώνουν μέτρια ποσότητα αλκοόλ, έχουν 63% λιγότερες πιθανότητες θανάτου σε μικρή ηλικία, σε σχέση με ανθρώπους που δεν ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής. Στην έρευνα έλαβαν μέρος σχεδόν 17.000 άνθρωποι.

    Χωριστά η καθεμία συμπεριφορά παρέχει προστασία, αλλά το μεγαλύτερο όφελος προέρχεται από τις 4 σε συνδυασμό.

    Όσοι είχαν υιοθετήσει τις 4 συμπεριφορές παρουσίαζαν κίνδυνο θνησιμότητας από καρκίνο και καρδιοπάθεια κατά τα δυο τρίτα χαμηλότερο, ενώ άλλες αιτίες θανάτου ήταν 57% χαμηλότερες σε σχέση με όσους δεν ακολουθούσαν κάποια από τις παραπάνω συμπεριφορές.

    Ο Thomas R. Frieden, διευθυντής του CDC, δήλωσε ότι αν κάποιος θέλει να ζήσει περισσότερο και να αισθάνεται ευεξία θα πρέπει να υιοθετήσει υγιεινές συμπεριφορές, να μην καπνίζει, να ασκείται τακτικά, να τρώει υγιεινά και να αποφεύγει την υπερβολική χρήση αλκοόλ.

    Οι γυναίκες που ακλουθούσαν τις 4 συμπεριφορές είχαν ελαφρώς καλύτερη εικόνα από τους άντρες. Ο κίνδυνος θνησιμότητας από όλα τα αίτια ήταν 63% χαμηλότερος, ενώ των αντρών ήταν 62% χαμηλότερος.

    Εστιάζοντας σε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 235 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Άλλοι κόβουν μαχαίρι τα γεύματα και άλλοι αρκούνται μόνο στη γυμναστική για να χάσουν κιλά. Τι από όλα αυτά τελικά είναι αλήθεια και τι μύθος;

    1) Αλήθεια ή Μύθος; Το φαγητό σε χαμηλά λιπαρά είναι υγιεινό
    Χαμηλότερα λιπαρά ισοδυναμούν με λιγότερες θερμίδες, το οποίο συνεπάγεται μια υγιεινή εναλλακτική στην λύση των πολλών λιπαρών; Όχι απαραίτητα! Τα φαγητά με χαμηλότερα λιπαρά είναι εμπλουτισμένα με συστατικά όπως ζάχαρη και αλεύρι, τα οποία κάνουν το αίσθημα της πείνας πιο έντονο. Πολλές φορές επίσης τα φαγητά με χαμηλά λίπη περιέχουν περισσότερες θερμίδες από τα υπόλοιπα. Άρα για να καταρρίψεις τον μύθο θα πρέπει να τσεκάρεις τα συστατικά και τις διατροφικές αξίες σε κάθε κατηγορία.
    2) Αλήθεια ή Μύθος; Το να χάνεις γεύματα είναι καλός τρόπος για να χάνεις βάρος
    Δεν είναι μόνο ανθυγιεινό, αλλά θα απορροφάς περισσότερα όταν τελικά τρως γιατί θα πεινάς κατά την διάρκεια της μέρας. Δεκάδες έρευνες τονίζουν πως ένα πλήρες πρωινό και πολλά μικρά γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας βοηθάει στο να χάσεις βάρος από το να μειώσεις τα γεύματά σου και να τρως λιγότερες φορές την ημέρα. Ο λόγος; Τα ασταθή γεύματα δεν βοηθούν τον οργανισμό σου να ρυθμίσει τον μεταβολισμό σου.
    3) Αλήθεια ή Μύθος; Μην τρως μετά τις 7 το απόγευμα
    Ο μύθος λέει ότι όποιο φαγητό καταναλώσεις μετά τις 7 θα συσσωρευτεί στον οργανισμό σου αυτόματα σαν λίπος. Στην πραγματικότητα οι θερμίδες δεν παρακολουθούν την ώρα για να ελέγξουν αν είναι 5 λεπτά με τις 7 οπότε όπο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 244 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Υπάρχουν κάποιες τροφές που αντί να παχαίνουν, βοηθούν στην απώλεια βάρους. Ονομάζονται λιποδιαλυτικές τροφές, καθώς εμποδίζουν την εναπόθεση λίπους. Σημειώστε τες και συμπεριλάβετε τες στο καθημερινό σας διαιτολόγιο.

    Ανανάς. Περιέχει βρομελίνη, ένα ένζυμο που θεωρείται υπεύθυνο για πολλά οφέλη στον οργανισμό αλλά που δρα και ως λιποδιαλύτης.

    Πράσινο Τσάι. Αποτελεί σύμμαχο κατά του διαβήτη και των καρδιαγγειακών ασθενειών ενώ δρα λιποδιαλυτικά και μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό.

    Ξηροί Καρποί. Πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες, και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που σημαίνει ότι μπορούν να προσφέρουν λιποδιαλυτές βιταμίνες.

    Καυτερή πιπεριά. Αυξάνει το μεταβολισμό με αποτέλεσμα να ευνοείται η καύση λίπους.

    Γκρέιπ φρουτ. Βοηθάει στο αδυνάτισμα, κάτι που αποδίδεται στην ναρινγενίνη. Η ουσία αυτή δρα και στο ήπαρ, κάνοντας το να καίει λίπος αντί να το αποθηκεύει.

    Αυγά. Προσφέρουν κορεσμό και εμπεριέχουν τη βιταμίνη Β12 η οποία είναι απαραίτητη για τη διαδικασία
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 252 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Ο ιδρώτας και η άσχημη μυρωδιά του, αν και είναι μια φυσική λειτουργία του οργανισμού, είναι κάτι που προκαλεί ντροπή σε κάθε γυναίκα…. Ευτυχώς βέβαια, για καλή μας τύχη αποσμητικά κι άλλα αντιιδρωτικά προϊόντα, όπως και η καθημερινή υγιεινή δίνουν λύση. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις το πρόβλημα είναι τέτοιο που δύσκολα αντιμετωπίζεται με τις γνωστές μεθόδους. Τι μπορεί να συμβαίνει και πότε πρέπει να ανησυχήσεις; Μάθε τι προκαλεί τον ιδρώτα, πως θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα και πότε πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό.

    Τι προκαλεί τον ιδρώτα;

    Υπάρχουν δύο τύποι ιδρωτοποιών αδένων οι εκκρινείς και οι αποκρινείς. Οι εκκρινείς αδένες βρίσκονται σε όλο το σώμα, αλλά με μεγαλύτερη συγκέντρωση στα χέρια, στις μασχάλες και τα πόδια. Ο ρόλος των αδένων αυτών είναι να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματος και να εκκρίνουν ένα μείγμα από νερό, άλατα και μέταλλα όπως το νάτριο, το γνωστό ιδρώτα, που αντίθετα με όσα πίστευες είμαι άοσμος.

    Η οσμή δημιουργείται εφόσον ο ιδρώτας παραμείνει στο δέρμα για κάποιες ώρες, κάτι που επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων αλλά και τον πολλαπλασιασμό τους. Αλλά και στην περίπτωση αυτή, η οσμή που δημιουργείται είναι αρκετά ελαφριά ώστε καλυφθεί προσωρινά με αποσμητικό και να καταπολεμηθεί με τακτικό πλύσιμο.

    Γιατί πριν την περίοδο έχεις μια «βαριά» μυρωδιά;

    Όπως, όμως θα έχεις παρατηρήσει, πολλές φορές, ιδιαίτερα στην μέση της περιόδου σου, το σώμα σου αποκτά μια περίεργη και αρκετά «βαριά» ο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 249 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά όταν δεν υπήρχε φάρμακο για όλα
    Oι γιαγιάδες γνώριζαν πολλές πρακτικές εφαρμογές για να απαλύνουν τον πόνο, χρησιμοποιώντας συνήθως υλικά που είχαν μέσα στα ντουλάπια τους ή στον… κήπο τους.
    Τα γνωστά σε όλους μας «γιατροσόφια» μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά με σκοπό να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε έναν πόνο, πριν πάμε στο γιατρό.

    Έτσι μια λίστα από πολλά «θεραπευτικά» tips δημιουργήθηκε ανά τους αιώνες από τόπο σε τόπο και έφτασε από στόμα σε στόμα μέχρι τις μέρες μας. Γιατί πώς αλλιώς θα γνωρίζαμε ότι κρεμμύδι σταματά τον πόνο του αφτιού ή ότι η ζάχαρη δεν είναι μόνο για τα γλυκά και το πιπέρι για το φαγητό;

    Διαβάστε προσεκτικά την ακόλουθη λίστα :

    1. Πονάει το αφτί; Στάξε μερικές σταγόνες λιωμένο κρεμμύδι!

    2. Η διάρροια δίνει και παίρνει; Ανακάτεψε ένα κουταλάκι ωμό καφέ με το χυμό μισού λεμονιού και… τέλος στις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα!

    4. Μυρίζουν τα πόδια σου; Κάνε ένα ποδόλουτρο με αφέψημα φασκόμηλου!

    5. Έχεις λόξυγκα; Φάε λίγη ζάχαρη!

    6. Τα μαλλιά σου είναι θαμπά και άτονα; Ξέπλυνέ τα με λίγο ξίδι!

    7. Τα χείλια σου είναι σκασμένα και πονάνε; Κάνε συχνά επάλειψη με μέλι!

    8. Έκοψες το δάχτυλό σου και αιμορραγεί; Ρίξε λίγο μαύρο πιπέρι (για όσους αντέχουν!).

    9. Έχεις ταχυπαλμία και άγχος; Ανασήκωσε τους αντίχειρες!

    10. Το κεφάλι σου πάει να σπάσει από τον πονοκέφαλο; Κάνε κομπρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 242 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Εντάξει είπαμε να δοκιμάζεται καινούργια πράγματα στο σεξ αλλά μερικά πράγματα και ειδικά στάσεις χρειάζονται λίγη...προσοχή.
    Οι πέντε πιο επικίνδυνες στάσεις του σεξ και τι να προσέξετε!...

    Η τραμπάλα:

    Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Κύριο λόγο παίζει η δύναμη σου και η ικανότητα της συντρόφου σου να κρατάει κόντρα. Αν είσαι σφίχτης και η κοπέλα σου μινιατούρα ή αν γνωριστήκατε στην περιοδεία του medrano, τόλμα το.Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, το σημείο της ισορροπίας σας δεν είναι άλλο από το πέος σου. Κι αν κάτι πάει στραβά αυτό θα την πληρώσει. Ξέχνα τα λάδια στο κορμί γιατί αν σου γλιστρήσει ?; και να το σενάριο. Εκείνη γλιστράει, πέφτει κάτω, ο κόλπος της τραυματίζει το πέος σου, αυτή μια διάσειση από την πτώση θα την πάθει και αν όλα πάνε καλά μπορεί και να σου ξανασηκωθεί. Τώρα κατάλαβες γιατί είναι επικίνδυνη;

    Σταυρωτές γλωσσίτσες:

    Ποιος την ονόμασε έτσι θα ήθελα να ξέρω. Βέβαια με λίγη φαντασία τα ποδαράκια σας μοιάζουν σαν γλώσσες φιδιών που διασταυρώνονται. Καλέ τι ρομαντικό! Στο θέμα μας τώρα. Στέκεσαι όρθιος, εκείνη είναι στο πλάι και στηρίζεται στο ένα της χέρι ενώ τα πόδια σας διασταυρώνονται για να βρείτε το σημείο επαφής.
    Σ? αυτή τη στάση πάλι παίζει ρόλο η δύναμη. Είσαι τυχερός, αυτή τη φορά παίζει ρόλο η δική της. ?Ετοιμος για το σενάριο; Το χεράκι της αρχίζει να κουράζετε, σκάει με τα μούτρα κάτω(κάνα χιλιαρικάκι στον οδοντίατρο το θέλει μέτα), το βάρος της σε τραβάει κάτω και το πέος σου μο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 253 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Την επόμενη φορά που θα δείτε ή θα διαβάσετε...
    μια διαφήμιση για ένα νέο συμπλήρωμα ή για μια «καινοτόμο» δίαιτα, με εξωτική ονομασία πολλές φορές, των οποίων τα αποτελέσματα και η συνεπακόλουθη απώλεια βάρους που εκθέτονται είναι θαυμαστά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    Ακόμα και στην περίπτωση όπου ένα προϊόν ή μια εξωτική δίαιτα (‘fad diet’: ανορθόδοξη δίαιτα) οδηγήσει σε κάποια προσωρινή απώλεια βάρους, αυτό δε συνιστά σχεδόν ποτέ μια μόνιμη λύση.

    Οι παρακάτω 10 αξιώσεις που αναγράφονται ή αναφέρονται στην προβολή και διαφήμιση των προϊόντων ή των «σούπερ ντούπερ» διαιτών που υπόσχονται απώλεια βάρους, καλό θα είναι να σας κάνουν ιδιαίτερα σκεπτικούς ως προς την αγορά τους. Γι’ αυτό σχολιάζουμε αυτές τις αξιώσεις από τη σκοπιά του διαιτολόγου.

    1. «Είναι τόσο εύκολο να χαθεί το βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα ή άσκηση!»

    Η μόνιμη απώλεια βάρους χρειάζεται να καταβληθεί προσπάθεια, να αφιερωθεί χρόνος. Προϊόντα που υπόσχονται τέτοια θαυμαστά αποτελέσματα χωρίς προσπάθεια, μάλλον στοχεύουν μόνο στην προσέλκυση πελατείας.

    2. «Χάνετε βάρος, ενώ τρώτε ό, τι θέλετε!»

    Η απώλεια βάρους απαιτεί λογικές επιλογές τροφίμων, χωρίς υπερφόρτωση σε λίπη και πυκνά σε θερμίδες τρόφιμα.

    3. «Χάστε το βάρος… για πάντα, δε θα χρειαστεί να κάνετε δίαιτα πάλι!»

    Η απώλεια βάρους για να είναι μόνιμη, απαιτεί αλλαγές τρόπου ζωής. Η «συντήρηση» μετά από απώλεια βάρους είναι πάντα δυναμική, είν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 226 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Εννέα στις δέκα Ελληνίδες (το 90,18%) γνωρίζουν ότι ο εμβολιασμός είναι

    το σημαντικότερο μέτρο...

    πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Επιπλέον, τρεις στις τέσσερις (το 74,36%) γνωρίζουν ότι το εμβόλιο εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού και καλύπτεται πλήρως από τα ασφαλιστικά ταμεία για τις ηλικίες 12-26 ετών. Οι πιο καλά ενημερωμένες ηλικίες τόσο για την πρόληψη όσο και για τον εμβολιασμό είναι οι άνω των 21 ετών.

    Τα ιδιαίτερα θετικά αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.789 γυναίκες όλων των ηλικιών σε Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά, με αφορμή την 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας, και με πρωτοβουλία του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ.

    Στην έρευνα καταγράφηκε, επίσης, ότι το 13,91% των ερωτηθέντων έχει ήδη εμβολιαστεί, το 11,55% είναι διατεθειμένο να προχωρήσει στον εμβολιασμό και το 62,71% δεν έχει εμβολιαστεί. Η εμβολιαστική κάλυψη αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο ΕΟΠΥΥ διευκολύνει την πρόσβαση όλων των ασφαλισμένων στα εμβόλια. Ειδικά για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ δεν χρειάζεται πλέον ραντεβού στα ιατρεία. Τα εμβόλια χορηγούνται με ιατρική συνταγή χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου.

    Η Πρόεδρος του ΑγκαλιάΖΩ, κ. Ολυμπία Χαλδαίου-Μπήτρου αξιολογώντας τα αποτελέσματα της έρευνας δήλωσε «Το ΑγκαλιάΖΩ θα διατηρήσει σταθερή και αμείωτη την προσπάθεια ενημέρωσης του πληθυσμού όσον α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 251 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Ένας στους δέκα άντρες είναι μολυσμένος στο στόμα με τον ιό HPV
    , ορισμένα στελέχη του οποίου προκαλούν κονδυλώματα και άλλα διάφορες μορφές καρκίνου, προειδοποιούν αμερικανοί ερευνητές.

    Σε μελέτη που πραγματοποίησαν με περίπου 5.500 εθελοντές, ηλικίας 14 έως 69 ετών, διαπίστωσαν πως οι μολυσμένοι άντρες είναι σχεδόν τριπλάσιοι από τις μολυσμένες γυναίκες, στις οποίες το ποσοστό της HPV λοίμωξης ανήλθε στο 3,6%.

    Η μόλυνση με τον ιό στο στόμα σημαίνει ότι οι φορείς διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνους της κεφαλής & του τραχήλου, λένε οι ερευνητές από το Κέντρο Καρκίνου του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο.
    Η HPV λοίμωξη είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και αποτελεί την κύρια αιτία πολλών δεινών, με πρώτο τον καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας.

    Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αποτελεί τον δεύτερο συχνότερο καρκίνο στις γυναίκες (πρώτος είναι ο καρκίνος του μαστού), προσβάλλοντας ετησίως περισσότερες από 500.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο και κοστίζοντας τη ζωή σε 200.000.

    Όμως διάφορα στελέχη του ιού προκαλούν και άλλους καρκίνους των γεννητικών οργάνων (π.χ. του πέους), καθώς και του πρωκτού και της κεφαλής & του τραχήλου, που προσβάλλουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως.
    Οι καρκίνοι της κεφαλής & του τραχήλου αποτελούν τον έκτο πιο συχνό καρκίνο σε άντρες και γυναίκες, με 640.000 κρούσματα τον χρόνο, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 308 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Αντιμετωπίστε ενοχλήσεις υγείας με μολύβια, μονωτική ταινία και άλλα απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

    1. Μπαλάκι του τένις.
    Αντιμετωπίζει πονεμένα πόδια! Για ένα ευχάριστο και εντελώς δωρεάν μίνι μασάζ στα ταλαιπωρημένα σου πόδια, βγάλε τα παπούτσια και τις κάλτσες σου και κύλισε κάθε πατούσα σου πάνω σε ένα μπαλάκι του τένις ή του γκολφ. Για έξτρα ανακούφιση χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι παγωμένο νερό.

    2. Λεμόνια ή ελιές.
    Αντιμετωπίζουν την ταξιδιωτική ναυτία! Η ταξιδιωτική ναυτία αυξάνει την έκκριση σάλιου, που εντείνει την αίσθηση αδιαθεσίας. Οι ελιές περιέχουν τανίνες, συστατικά, τα οποία στεγνώνουν το στόμα και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα. Μόλις νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, ρίξτε 2 ελιές στο στόμα σου ή πιείτε το χυμό από ένα κομμάτι λεμόνι!

    3. Μολύβι.
    Αντιμετωπίζει τον πονοκέφαλο! Όταν αγχώνεστε ή έχετε νεύρα, το πιθανότερο είναι ότι σφίγγετε ασυναίσθητα τα σαγόνια και τα δόντια σας, σωστά; Δυστυχώς, η κίνηση αυτή «τεντώνει» τους μυς που συνδέουν τα σαγόνια με τους κροτάφους και είναι αρκετή για να προκαλέσει πονοκέφαλο. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα βρεθείτε στα πρόθυρα της κρίσης, τοποθετήστε ένα μολύβι ανάμεσα στα δόντια σας, αλλά χωρίς να το δαγκώνετε. Μ' αυτό τον τρόπο ξεκουράζετε τους μυς από την ένταση και γλιτώνετε τον πονοκέφαλο.

    4. Γιαούρτι.
    Αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη αναπνοή! Πολυάριθμες εργαστηριακές έρευνες έχουν δείξει το εξής παράδοξο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 234 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Την επόμενη φορά που θα δείτε ή θα διαβάσετε μια διαφήμιση για ένα νέο συμπλήρωμα ή για μια «καινοτόμο» δίαιτα,

    με εξωτική ονομασία πολλές φορές, των οποίων τα αποτελέσματα και η συνεπακόλουθη απώλεια βάρους που εκθέτονται είναι θαυμαστά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    Ακόμα και στην περίπτωση όπου ένα προϊόν ή μια εξωτική δίαιτα (‘fad diet’: ανορθόδοξη δίαιτα) οδηγήσει σε κάποια προσωρινή απώλεια βάρους, αυτό δε συνιστά σχεδόν ποτέ μια μόνιμη λύση.

    Οι παρακάτω 10 αξιώσεις που αναγράφονται ή αναφέρονται στην προβολή και διαφήμιση των προϊόντων ή των «σούπερ ντούπερ» διαιτών που υπόσχονται απώλεια βάρους, καλό θα είναι να σας κάνουν ιδιαίτερα σκεπτικούς ως προς την αγορά τους. Γι’ αυτό σχολιάζουμε αυτές τις αξιώσεις από τη σκοπιά του διαιτολόγου.

    1. «Είναι τόσο εύκολο να χαθεί το βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα ή άσκηση!»

    Η μόνιμη απώλεια βάρους χρειάζεται να καταβληθεί προσπάθεια, να αφιερωθεί χρόνος. Προϊόντα που υπόσχονται τέτοια θαυμαστά αποτελέσματα χωρίς προσπάθεια, μάλλον στοχεύουν μόνο στην προσέλκυση πελατείας.

    2. «Χάνετε βάρος, ενώ τρώτε ό, τι θέλετε!»

    Η απώλεια βάρους απαιτεί λογικές επιλογές τροφίμων, χωρίς υπερφόρτωση σε λίπη και πυκνά σε θερμίδες τρόφιμα.

    3. «Χάστε το βάρος… για πάντα, δε θα χρειαστεί να κάνετε δίαιτα πάλι!»

    Η απώλεια βάρους για να είναι μόνιμη, απαιτεί αλλαγές τρόπου ζωής. Η «συντήρηση» μετά από απώλεια βάρους είναι πάντα δυναμική, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 168 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Θα μεταμοσχευθεί δοκιμαστικά σε λίγους ασθενείς μέσα στο 2012,

    Ενα τεχνολογικό θαύμα, δημιουργία γάλλων επιστημόνων, αναμένεται να δοκιμαστεί άμεσα: πρόκειται για μια τεχνητή καρδιά η οποία θα τοποθετηθεί σε μικρό αριθμό ασθενών μέσα στο 2012. Πρόκειται για ένα όργανο που θα μπορεί να συνοδεύει τους.....

    ασθενείς για το υπόλοιπο της ζωής τους, χωρίς να χρειαστεί αντικατάσταση.

    Εμπνευστής της τεχνητής καρδιάς είναι ο Αλέν Καρπεντιέ, ο καρδιοχειρουργός που εμπνεύστηκε τη βαλβίδα που φέρει το όνομά του και η οποία έχει ήδη μεταμοσχευθεί σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ασθενείς.

    Αν η καρδιά του Καρπεντιέ αποδειχθεί εξίσου αποτελεσματική με τη βαλβίδα του, οι ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια που περιμένουν (συχνά ματαίως) ένα συμβατό μόσχευμα θα μπορούν να αντικρίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι κλινικές δοκιμές θα έχουν ολοκληρωθεί στους επόμενους μήνες και, εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, η καρδιά θα είναι στη διάθεση των ασθενών στα τέλη του 2013.

    Η ιδέα να αντικατασταθεί ένα φθαρμένο ανθρώπινο όργανο με ένα τεχνολογικό προϊόν το οποίο θα εκτελεί την ίδια λειτουργία δεν είναι καινούργια. Εκθεμα στο Μουσείο Αρχαιοανθρωπολογίας Peabody της Βοστώνης το οποίο χρονολογείται από το 1800 π.Χ. αποδεικνύει ότι οι Μάγιας αντικαθιστούσαν τα φθαρμένα δόντια τους με κομμάτια από οστά ζώων τα οποία είχαν λαξέψει για να πάρουν το κατάλληλο σχήμα. Βεβαίως, τα δόντια είναι εύκολη υπό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 227 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Πολλοί από εμάς το κάνουμε: τρώμε τα νύχια μας, πολλές φορές ασυναίσθητα.

    Σκεφτείτε όμως ότι αυτό είναι μία πολύ κακιά συνήθεια, για τον λόγο ότι βάζουμε στο στόμα μας πολλά μικρόβια, διευκολύνοντάς τα να εισέλθουν στον οργανισμό μας.

    Απλά, έτσι απο περιέργεια, σκεφτείτε τι είχατε πιάσει τα προηγούμενα λεπτά - τις προηγούμενες ώρες... θα φρικάρετε με το τί μικρόβια μπορεί να έχετε στα χέρια σας!

    Γι' αυτό αν είστε από αυτούς που τρώνε τα νύχια τους, κάντε ό,τι μπορείτε για να απαλλαγείτε από αυτήν την άσχημη συνήθεια.

    Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, δείτε τι μπορείτε να κάνετε που μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε το φάγωμα των νυχιών!

    1) Έχετε τον νου σας: κόβετέ το αμέσως
    Αν πιάνετε τον εαυτό σας στα πράσσα (γιατί πολλές φορές το κάνετε ασυναίσθητα - δεν το καταλαβαίνετε καλά καλά), σταματήστε το.

    Έχετε τον νου σας, όταν σε κάποια φάση πάτε να φάτε έναν ωραίο "μεζέ" - παρανυχίδα - σπασμένη γωνία νυχιού, αμέσως κόψτε το! Παλέψτε το έτσι.

    2) Πείτε στους άλλους να σας σταματάνε αμέσως
    Αν είστε με παρέα, πείτε τους να σας σταματάνε αν το κάνετε, μιας και εσείς μπορεί, επειδή το κάνετε ασυναίσθητα, να μην το παίρνετε έγκαιρα χαμπάρι.

    3) Περιποιηθείτε τα νύχια σας
    Περιποιηθείτε τα νύχια σας ώστε να μην έχουνε σημεία τα οποία να είναι "ό,τι πρέπει για φάγωμα".

    Για παράδειγμα αφαιρέστε επιδέξια τυχόν παρανυχίδες, κόψτε τα νύχια σας αρκετά κοντά και ίσια, μη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 263 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Κι όμως υπάρχει η «ασθένεια του φιλιού» και πρόκειται για μία αρκετά σοβαρή ασθένεια
    . Η λοιμώδης μονοπυρήνωση, η οποία …

    εμφανίζεται σε αρκετά μικρό αριθμό ανθρώπων, κυρίως νεαρής ηλικίας, οφείλετε στον ιό EBV.

    Οι ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζουν πως η λοιμώδης μονοπυρήνωση χαρακτηρίζεται από υψηλό πυρετό, διόγκωση λεμφαδένων, πόνο στο λαιμό, αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, πονοκέφαλο, κούραση, μυαλγίες και πόνους στις αρθρώσεις.



    Επειδή μπορεί να αυξηθεί σε μέγεθος η σπλήνα, συστήνεται στους ασθενείς να αποφεύγουν τα σπορ επαφής που εμπεριέχουν τον κίνδυνο ρήξης της σπλήνας.

    Υπάρχουν και άλλοι ιοί που μεταδίδονται εύκολα κατά το φίλημα στο στόμα και την ανταλλαγή σάλιου, όπως ο ιός HSV τύπου 1 που προκαλεί το στοματικό έρπητα.

    Η ασθένεια κρατάει περίπου δυο εβδομάδες και οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν πλήρως
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 229 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)



    Είτε έχεις μπόλικο μαλλί είτε οι τρίχες σου έχουν αρχίσει να παίρνουν την... κάτω βόλτα, διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις την φαλάκρα.
    Αν τα μαλλιά σου θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι τα βαθιά σου γεράματα ή θα τα δεις να χάνονται πριν καν κλείσεις τα τριάντα, είναι θέμα πρωτίστως γονιδιακό. Αλλά όχι μόνο. Μπορείς κι εσύ να βάλεις το χεράκι σου και να βοηθήσεις την κατάσταση. Διάβασε ποιες συνήθειες πρέπει να ξεχάσεις για να τα καταφέρεις.
    1. Δεν τρέφεσαι σωστά
    Η ισορροπημένη διατροφή είναι το Α και το Ω για την υγεία σου - και για την υγεία των μαλλιών σου. Η έλλειψη σιδήρου και βιταμινών του συμπλέγματος B είναι από τις βασικές αιτίες της τριχόπτωσης. Αν πιστεύεις ότι δεν τρέφεσαι σωστά, ζήτησε από το γιατρό σου να σου συστήσει κάποιο συμπλήρωμα διατροφής.
    2. Αγχώνεσαι υπερβολικά
    Ο τρόπος που έχεις συνηθίσει να σκέφτεσαι, μπορεί να σου προκαλέσει υπερβολικό άγχος με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που έχει αυτό για την υγεία σου και για τα μαλλιά σου. Μάθε να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και το χειρότερο σενάριο έχει τη θετική του διάσταση.
    3. Χρησιμοποιείς σε υπερβολικό βαθμό προϊόντα styling
    Είναι θέμα στιλ. Το ξέρουμε. Αλλά μην το παρακάνεις. Μην βάζεις τόσα προϊόντα styling που θα κάνουν το μαλλί σου να πετρώνει, αν δεν θες να ξεραθούν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 258 | Added by: alexia | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Ποια φαγητά αντέχει το στομάχι

    Όλοι κάποια στιγμή, υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας ότι δεν θα ξαναπιούμε τόσο πολύ. Είναι όμως ένας από τους όρκους στους οποίους δεν μένουμε για πάντα πιστοί. Σε περίπτωση που σηκωθήκατε με ένα κεφάλι «καζάνι» αυτές είναι οι πέντε τροφές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το hangover.

    Σούπα με νουντλς και κοτόπουλο

    Οι σούπες ενυδατώνουν, το κοτόπουλο και τα νουντλς είναι εύπεπτα και ευεργετικά για το στομάχι ενώ η εν λόγω σούπα περιέχει και επαρκής ποσότητες αλατιού για να αναπληρώσει την απώλεια των ηλεκτρολυτών που συνοδεύουν την κατανάλωση αλκοόλ.

    Σολωμός

    Περιέχει βιταμίνη Β6 και τα απαραίτητα Ω3 λιπαρά που έχει ανάγκη ο οργανισμός για τόνωση. Συνοδεύστε με καστανό ρύζι για να αποκατασταθεί η ισορροπία του ζαχάρου στο αίμα.

    Φρούτα

    Η φρουκτόζη, το φυσικό σάκχαρο που περιέχουν όλα τα φρούτα αποκαθιστά τους χαμένους ηλεκτρολύτες, ισορροπεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και προσφέρει ευεργετικές βιταμίνες.

    Αρτοσκευάσματα με τζίντζερ

    Το τζίντζερ βοηθά στη σωστή λειτουργία του στομάχου και ρυθμίζει την έκκριση γαστρικών υγρών. Η ναυτία είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα του hangover. Εναλλακτικά προτιμήστε ένα γεύμα από την ταϋλανδέζικη ή ινδική κουζίνα καθώς είναι τα πιάτα τους είναι πλούσια σε τζίντζερ και χωρίς πολλά λιπαρά.

    Χυμοί και ροφήματα

    Ό,τι μπορεί να προσφέρει άμεση ενυδάτωση του οργανισμού. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 250 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης από τον Όμιλο Εθελοντών ΑγκαλιάΖΩ
    , στο πλαίσιο της...

    Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πρόληψης για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρα.

    Εννέα στις δέκα Ελληνίδες (το 90,18%) γνωρίζουν ότι ο εμβολιασμός είναι το σημαντικότερο μέτρο πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Επιπλέον, τρεις στις τέσσερις (το 74,36%) γνωρίζουν ότι το εμβόλιο εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού και καλύπτεται πλήρως από τα ασφαλιστικά ταμεία για τις ηλικίες 12-26 ετών. Οι πιο καλά ενημερωμένες ηλικίες τόσο για την πρόληψη όσο και για τον εμβολιασμό είναι οι άνω των 21 ετών.

    Τα ιδιαίτερα θετικά αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.789 γυναίκες όλων των ηλικιών σε Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά, με αφορμή την 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας, και με πρωτοβουλία του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου- ΑγκαλιάΖΩ.

    Στην έρευνα καταγράφηκε, επίσης, ότι το 13,91% των ερωτηθέντων έχει ήδη εμβολιαστεί, το 11,55% είναι διατεθειμένο να προχωρήσει στον εμβολιασμό και το 62,71% δεν έχει εμβολιαστεί. Η εμβολιαστική κάλυψη αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο ΕΟΠΥΥ διευκολύνει την πρόσβαση όλων των ασφαλισμένων στα εμβόλια. Ειδικά για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ δεν χρειάζεται πλέον ραντεβού στα ιατρεία. Τα εμβόλια χορηγούνται με ιατρική συνταγή χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου.

    Η Πρόεδρος του ΑγκαλιάΖΩ, κ. Ολυμπία Χα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 224 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Με μικρούς και εύκολους τρόπους..
    .


    Χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τη δυσπεψία, καθώς και τα συμπτώματα καούρας, φουσκώματος και ξινίλας.

    Να φάτε με μέτρο και να μην καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Πιείτε άφθονο νερό με λεμόνι . Προσπαθήστε να μην τσιμπολογάτε και αποφύγετε τα ορατά λίπη. Η κανέλα, η μέντα και το χαμομήλι θεωρούνται αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της δυσπεψίας. Αποφύγετε τα ανθρακούχα ποτά και τις σόδες. Μην τρώτε βιαστικά και μασήστε καλά το φαγητό. Αφήστε να περάσουν 3 ώρες πριν πάτε για ύπνο. Αποφύγετε το κάπνισμα. Βρείτε λίγο χρόνο για να περπατήσετε.
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 191 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Το είδος της μουσικής που ακούμε φαίνεται πως έχει άρρηκτη σχέση με το φαγητό μας...

    H διατροφή είναι μια διαδικασία που όλοι απολαμβάνουμε, ο καθένας με τις δικές του συνήθειες και ορέξεις. Ωστόσο η διατροφή είναι συνδεδεμένη με κάτι άλλο πολύ αγαπημένο των περισσοτέρων ανθρώπων, με τη μουσική. Φαίνεται πως το τι ακούμε επηρεάζει την ποσότητα της τροφής που καταναλώνουμε.
    Συγκεκριμένα τώρα, και σε σχέση με το φαγητό, φαίνεται σύμφωνα με έρευνες πως η πιο χαλαρή μουσική μειώνει και την ταχύτητα κατανάλωσης τροφής ενώ αντίθετα οι πιο έντονες μουσικές επιταχύνουν τον τρόπο που τρώμε. Όπως και να έχει πάντως, το άκουσμα της αγαπημένης μας μουσικής μπορεί να βελτιώσει την ψυχική υγεία, να μας χαλαρώσει, να μας ταξιδέψει, να μας βοηθήσει να εκφραστούμε καλύτερα. Γι’ αυτό ανεξάρτητα με το είδος βάλτε τη δυνατά την ώρα του φαγητού.

    [img]http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/8cc927b2e8a70eb921d6f1eec0a49d54_M.jpg?tm=1[/img]
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 186 | Added by: Vazelos13 | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Όχι, δεν θα σας υποβάλλουμε σε αυστηρές δίαιτες με πιάτα που περιέχουν λίγο τόνο και ένα μαρούλι
    . Υπάρχουν και άλλοι, έξυπνοι και εύκολοι τρόποι για να κάψετε το περιττό λίπος που σας ταλαιπωρεί.

    Γκάζι-φρένο και πάει λέγοντας…
    Αν μία από τις αποφάσεις της νέας χρονιάς είναι και το να ξεκινήσετε ένα μισάωρο τζόγκινγκ την ημέρα, ακολουθήστε την συμβουλή του πανεπιστημίου του New Jersey, σύμφωνα με την οποία χάνουμε περισσότερο λίπος αν τρέχουμε γρήγορα, στην συνέχεια επιβραδύνουμε και μετά πάλι γρήγορα και πάει λέγοντας… Οι αυξομειώσεις ταχύτητας στο τρέξιμο κινητοποιούν τον κοιμισμένο μεταβολισμό.

    Θέλω έναν καφέ-σκέτο
    Αφήστε στην άκρη εκείνους που κατηγορούν διαρκώς τον καφέ για τα «δεινά» που προκαλεί στον οργανισμό και διαβάστε προσεκτικά τα αποτελέσματα μελέτης που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Psychology & Behavior. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν δύο φλιτζάνια σκέτου καφέ την ημέρα, ενεργοποιούν τον μεταβολισμό πιο γρήγορα από τη δημοφιλή ντεκαφεϊνέ εκδοχή του ροφήματος.

    Μια πίτσα με χαρτοπετσέτα παρακαλώ!
    Ακούγεται απλοϊκό αλλά είναι πέρα για πέρα αποτελεσματικό. Ο λόγος για την χαρτοπετσέτα που σύμφωνα με τους ειδικούς αν ακουμπήσει απαλά πάνω στο κομμάτι μιας πίτσας θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος των λιπαρών της. Και έτσι θα έχετε και την πίτσα ολόκληρη και το στομάχι χορτάτο…

    Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά
    Καλά και τα γυμναστήρια αλλά μήπως να ασχοληθείτε λιγάκι και με τα ασιδέρωτα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 261 | Added by: alexia | Date: 2012-01-26 | Comments (0)

    Ο αυνανισμός, πλέον, δεν αποτελεί ταμπού.
    Δεν προκαλεί ούτε τύφλωση, ούτε κώφωση, ούτε πρέπει να νοιώθεις ένοχος όταν αυτοικανοποιείσαι όπως πίστευαν παλιά.....

    Στις μέρες μας, είναι επιστημονικά και κοινωνικά αποδεκτό, πως ο αυνανισμός αποτελεί μια πράξη εντελώς φυσιολογική και ακίνδυνη, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία.

    Η αυτοικανοποίηση, άλλωστε , βοηθάει στην ανακάλυψη της σεξουαλικότητας καθώς και στην ανακούφιση των σεξουαλικών μας αναγκών. Μάλιστα, ο αυτοερωτισμός, όπως λένε οι ειδικοί, είναι πιο υγειές και απο το να βουρτσίζεις τα δόντια σου κάθε πρωί καθώς έχει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.

    Πιο συγκεκριμένα:

    1)Προλαμβάνει τον καρκίνο! Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία το 2003 απέδειξε πως οι άνδρες που εκσπερμάτωναν πάνω απο πέντε φορές την εβδομάδα είχαν κατά ένα τρίτο λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη. Η ασθένεια αυτή προκαλείται απο τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο ουρογεννητικό σύστημα των ανδρών. Έτσι με τη σεξουαλική επαφή ή την αυτοικανοποίηση, διώχνετε τις βλαβερές τοξίνες απο τον οργανισμό σας.

    2)Σε κάνει πιο "σκληρό" ! Όσο μεγαλώνετε και τα χρόνια περνάνε είναι λογικό να ατονούν οι μύες ακόμα και στη συγκεκριμένη περιοχή. Το τακτικό σέξ, όμως ή ακόμα και ο αυνανισμός δουλεύουν συνέχεια τους μύες και έτσι προλαμβάνουν τη στυτική δυσλειτουργία ή την ακράτεια. Στόχος, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να ικανοποιείστε οπωσδ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 319 | Added by: alexia | Date: 2012-01-26 | Comments (1)

    Το τσάι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα ροφήματα στον κόσμο

    . Μετά το νερό, το τσάι είναι το πιο συχνά καταναλισκόμενο ποτό. Σήμερα, καταναλώνονται πάνω από 3 εκατομμύρια φλιτζάνια τσάι ημερησίως.

    Όλες οι ποικιλίες και οι καλλιέργειες τσαγιού προέρχονται από το φυτό Camellia sinensis. Στις ασιατικές χώρες, το τσάι χρησιμοποιείται ακόμη και ως φάρμακο, ενώ η μεγάλη κατανάλωση τσαγιού στους δυτικούς πολιτισμούς έχει συσχετιστεί με έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής. Η αυξημένη κατανάλωση τσαγιού έχει συνδεθεί με μειωμένη εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων.

    Σε μελέτη στον κινέζικο πληθυσμό, άτομα που κατανάλωναν περισσότερα από 2 φλιτζάνια τσάι την ημέρα, είχαν χαμηλότερα επίπεδα ολικής χοληστερόλης στο αίμα. Σε άλλη πρόσφατη έρευνα, η κατανάλωση πράσινου τσαγιού φάνηκε ότι ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την θνησιμότητα από καρδιαγγειακά νοσήματα.

    Συγκεκριμένα, σε έρευνα στο Ρότερνταμ, έδειξε ότι οι καταναλωτές που έπιναν τσάι, είχαν 50% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν πενταετή θνησιμότητα από καρδιαγγειακή νόσο, σε σχέση με τα άτομα που δεν έπιναν.

    Επιπλέον, σε μία μελέτη στον ευρωπαϊκό πληθυσμό, αποδείχθηκε η προστασία που προσφέρει η αυξημένη κατανάλωση πράσινου τσαγιού, έναντι στο έμφραγμα του μυοκαρδίου. Σε έρευνα που έγινε σε μη καπνίζουσες Γιαπωνέζες, που δεν κατανάλωναν αρκετή ποσότητα τσαγιού, έδειξε ότι είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου, σε σχέση με αυτές που κατανάλωναν μεγ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 263 | Added by: alexia | Date: 2012-01-26 | Comments (0)



    Τα πόδια μας είναι ίσως το σημείο του σώματος... που καταπονείται
    περισσότερο καθώς κουβαλούν όλο μας το βάρος και μας στηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

    Τι μπορεί όμως να μας πει η υγεία των ποδιών μας για τη συνολική υγεία του οργανισμού;

    Κρύα πόδια, ζεστή καρδιά;

    Εάν τα πόδια σας είναι διαρκώς κρύα μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακής κυκλοφορίας του αίματος. Η κακή κυκλοφορία πολλές φορές σχετίζεται με το κάπνισμα, την υψηλή αρτηριακή πίεση ή τα καρδιακά προβλήματα. Η νευρική βλάβη του μη ελεγχόμενου διαβήτη μπορεί επίσης να προκαλεί κρύα αίσθηση στα πόδια. Άλλα πιθανά αίτια είναι ο υποθυρεοειδισμός και η αναιμία. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ώστε να εντοπίσετε οποιοδήποτε τυχόν υποβόσκον πρόβλημα.

    Πόνος στα πόδια

    Όταν αισθάνεστε πόνο στα πόδια σας μετά από μία δύσκολη μέρα πιθανότατα θα ρίξετε το φταίξιμο στα παπούτσια σας. Ωστόσο ο πόνος που δεν προκαλείται από δωδεκάποντα τακούνια ίσως οφείλεται σε ένα κάταγμα καταπόνησης, δηλαδή μία μικρή ρωγμή σε κάποιο κόκκαλο. Πιθανά αίτια: η πολύ έντονη άσκηση, τα αθλήματα υψηλών κραδασμών (όπως το μπάσκετ) και το τρέξιμο αποστάσεων. Η εξασθένηση των οστών λόγω οστεοπόρωσης αυξάνει τον κίνδυνο για τέτοιου είδους κακώσεις.

    Άσπρα, κόκκινα, μπλε δάχτυλα

    Αν πάσχετε από το σύνδρομο Raynard μπορεί να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 294 | Added by: alexia | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Οι επιστημονικές και ιατρικές αρχές της Αυστραλίας ζήτησαν σήμερα τα ενεργειακά
    ποτά, τα οποία περιέχουν καφεΐνη σε ισχυρές δόσεις να φέρουν προειδοποίηση για την υγεία, μετά τη διαπίστωση της αύξησης των ιατρικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν σε καταναλωτές τους.

    Ο αριθμός των κρουσμάτων εμφάνισης ανεπιθύμητων παρενεργειών μετά την κατανάλωση ενεργειακών ποτών, ανήλθε από 12 το 2004 σε 65 το 2010, σύμφωνα με τους επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ και του Κέντρου Πληροφόρησης για τα Ποτά της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας.
    Εξάλλου από το 2004 ως το 2010, 128 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν με συμπτώματα που κυμαίνονταν από ταχυπαλμίες μέχρι προβλήματα πέψης έπειτα από αφύσικη διέγερση του οργανισμού τους. Από τους 128 ανθρώπους που νοσηλεύτηκαν, οι 20 υπέφεραν από σοβαρά προβλήματα: παραισθήσεις ή διάφορες κρίσεις.
    Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, η οποία δημοσιεύτηκε στην Ιατρική Επιθεώρηση της Αυστραλίας, οι ασθενείς ήταν ηλικίας κατά μέσο όρο 17 ετών και είχαν ανακατέψει ενεργειακά ποτά με αλκοολούχα.
    "Η μελέτη μας δείχνει την έκταση των προβλημάτων που οφείλονται στην κατανάλωση ενεργειακών ποτών στην Αυστραλία και την τοξικότητά τους, κυρίως μεταξύ των εφήβων", αναφέρουν οι συντάκτες της έρευνας.
    "Όσον αφορά τα στοιχεία για την τοξικότητά τους και την αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που χρειάστηκε να νοσηλευτούν (...), οι υγειονομικές αρχές οφείλουν να κάνουν τον κόσμο να τα συνειδητοποιήσει, μέσω της βελτίωσης της ετικέτα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 236 | Added by: marios | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Επικίνδυνες για την υγεία οι εξωσυζυγικές σχέσεις

    Οι ειδικοί της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με τα υπάρχοντα ερευνητικά δεδομένα είναι εξαιρετικά σπάνιο να χάσει κάποιος τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. 

    Όταν όμως συμβαίνει αφορά σχεδόν πάντα άνδρες και τις περισσότερες φορές αφορά εκείνους που κάνουν εξωσυζυγικό σεξ με μια πιο νεαρή σύντροφο, σε ένα χώρο που δεν γνωρίζουν και / ή μετά την κατανάλωση άφθονου φαγητού και ποτού. 

    Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της Αμερικανι ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 303 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-21 | Comments (0)

    Οι «προειδοποιήσεις» πριν από μια καρδιακή προσβολή

    Πριν την εκδήλωση μιας καρδιακής προσβολής παρατηρούνται συνήθως ορισμένα σημάδια που μπορούν να λειτουργήσουν προειδοποιητικά.

    Η έγκαιρη διάγνωση των προειδοποιήσεων αυτών, μπορεί ακόμη και να σώσει τη ζωή κάποιου.

    Ακόμη και αν κάποιος δεν πάσχει από καρδιά, καλό είναι να ξέρει ποια είναι τα σημάδια που προηγούνται ενός καρδιακού επεισοδίου ώστε να μπορεί να βοηθήσει κάποιον συγγενή ή φίλο.

    Τα συμπτώματα που ακολουθούν είναι τα πιο κοινά που μπορεί να προηγηθούν μιας καρδιακής προσβολής:

    - Ένα στενάχωρο συναίσθημα, ή ένας πόνος στο στήθος, πρέπει να σας ανησυχήσει. Μην τα προσπερνάτε. Απευθυνθείτε αμέσως στον οικογενειακό σας γιατρό ή σε κάποιον καρδιολόγο.

    - Όταν αισθανθείτε παράξενα και ανήσυχα από τη μέση και πάνω, και κυρίως στον θώρακα, μην το παραμελήσετε.

    - Όταν νιώσετε ότι σας κόβετε η ανάσα, τηλεφωνήστε αμέσως στον γιατρό.

    - Ο κρύος ιδρώτας δεν θα πρέπει να σας αφήνει αδιάφορους. Μπορεί να είναι σημάδι ενός καρδιακού επεισοδίου.

    - Όταν αισθάνεστε αδυναμία και κουράζεστε χωρίς να υπάρχει λόγος, καλό θα είναι να το αναφέρετε στον γιατρό σας. Μπορεί να οφείλεται σε άσχημη ψυχολογία.

    - Όταν έχετε ζαλάδες και ιλίγγους, επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό. Είναι συμπτώματα που τις περισσότερες φορές συνοδεύουν ένα καρδιακό επεισόδιο.

    - Ύπουλο σημάδι μπορεί να θεωρηθεί και η ναυτία. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 249 | Added by: marilou | Date: 2012-01-20 | Comments (0)

    H πιο παραγωγική δεκαετία θέλει και την κατάλληλη φροντίδα.
    Η δεκαετία των 30 είναι εκείνη της καριέρας, του γάμου, της εγκυμοσύνης, της καταξίωσης, της ωριμότητας, του καλού σεξ αλλά και η αρχή κάποιων προβλημάτων στην υγεία και στο σώμα. Ο μεταβολισμός επιβραδύνεται κατά 2%, η μυϊκή μάζα αρχίζει να μειώνεται, ο οργανισμός γίνεται πιο ευάλωτος σε ασθένειες.
    Βάλτε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας. Επιδοθείτε στην εναλλαγή ασκήσεων σύσφιξης μυών και καύσης λίπους. Το pilates είναι επίσης μια εξαιρετική άσκηση για να έχετε ολοκληρωμένη άσκηση. Κάντε jogging, κολυμπήστε, βρείτε τρόπους να γυμνάζετε το σώμα ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό σας χώρο ή στον δρόμο προς αυτόν (χρησιμοποιείτε τις σκάλες, μην παίρνετε συνέχεια το αυτοκίνητο κλπ), ξεκλέψτε χρόνο για περιπάτους στη φύση.
    Μειώστε τις θερμίδες που λαμβάνετε και τονώστε το μεταβολισμό σας. Ένα πλήρες γεύμα στην αρχή της μέρας βοηθά το μεταβολισμό που είναι ταχύτερος το πρωί, χαρίζοντας ενέργεια και εμποδίζοντας τις λιγούρες που εμφανίζονται. Συνειδητοποιήστε πως ο καιρός που τρώγατε δύο burgers ύστερα από ένα ξενύχτι (και την επόμενη μέρα δεν υπήρχε ίχνος λίπους πάνω σας) πέρασε ανεπιστρεπτί. Αγαπήστε τα φρούτα και τα λαχανικά.
    Κάντε πολύ σεξ. Δεν υπάρχει καλύτερη, ευκολότερη, πιο απολαυστική και πιο ευεργετική γυμναστική από τη σεξουαλική πράξη.
    Διαχειριστείτε το άγχος. Μπορεί να φαίνεται κοινότοπο, αλλά το άγχος είναι υπεύθυνο πέρα από τη ψυχολογική κατάσταση και για τη σωματική κατ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 300 | Added by: marilou | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και personal trainer Χριστίνα Πανταζοπούλου μας δείχνει μερικές βασικές ασκήσεις Total Body για πλήρη εκγύμναση των μυϊκών ομάδων του σώματος και τονισμένη σιλουέτα.
    Υπάρχει μια κατηγορία ασκήσεων που επιστρατεύουν πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα. Ασκήσεις τέτοιες συναντάμε σε μορφές άσκησης όπως η yoga, pilates, fit ball, ιμάντες και στην λεγόμενη λειτουργική προπόνηση.

    Τα οφέλη από αυτές τις ασκήσεις είναι τα εξής:
    Μοιράζουν την επιβάρυνση σε πολλούς μύες οπότε δεν έχουμε μυϊκή υπερτροφία (φούσκωμα ) σε έναν μυ αλλά καταμερίζεται το βάρος σε όλους ταυτόχρονα.
    Δεν επιβαρύνουμε μια άρθρωση αλλά κατανέμεται το βάρος σε πολλές αρθρώσεις ταυτόχρονα. Οπότε δύσκολα τραυματιζόμαστε.
    Εξαιτίας της πολλαπλής μυϊκής συμμετοχής καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερη κατανάλωση θερμίδων.
    Γυμνάζουμε όλο το σώμα συμμετρικά χωρίς να υπερτερεί το πάνω μέρος σε σχέση με το κάτω ή και το αντίθετο.
    Ενδεικτικό πρόγραμμα με ασκήσεις για «Total Body Recruitment »
    Η θέση του «πολεμιστή II» στην yoga. Στεκόμαστε όρθιοι με τα πόδια ανοιχτά στο άνοιγμα των χεριών μας, τα χέρια ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Λυγίζουμε το ένα πόδι περίπου στις 90 μοίρες και μένουμε για 40''. Αλλάζουμε πόδι.
    Στεκόμαστε στο έδαφος στα 4 άκρα και κοιτάμε στο έδαφος. Σηκώνουμε αντίθετο χέρι πόδι στον αέρα και μένουμε για 40'' σε κάθε πλευρά.
    Στεκόμαστε στην ίδια στάση με την προηγούμενη άσκηση αυτ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 255 | Added by: marilou | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Το γυμναστήριο δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να ενδυναμώσετε
    το καρδιαγγειακό σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω μυστικά για να χτυπά η καρδιά σας δυνατά για πολλά πολλά χρόνια
    Πάρτε περισσότερη βιταμίνη C

    Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nutrition Journal έδειξε ότι τα άτομα που παρουσιάζουν μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C στο αίμα τους, σημειώνουν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση από αυτά με μικρότερη ποσότητα. Η βιταμίνη αυτή βοηθά να μειωθεί η φλεγμονή στις αρτηρίες, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί.

    Κοιμηθείτε νωρίς

    Οι άνθρωποι που κοιμούνται μια ώρα παραπάνω έχουν περίπου 30% λιγότερο ασβέστιο στα αιμοφόρα αγγεία τους, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of the American Medical Association. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα που έχετε όταν κοιμάστε λίγο παραπάνω, είναι παρόμοιο με τη μείωση της αρτηριακής πίεσης κατά 2 -3 μονάδες!

    Πιείτε πράσινο τσάι

    Έρευνα του Χάρβαρντ, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα και του Ινστιτούτου Έρευνας της Επιστήμης της Διατροφής στη Βοστόνη δείχνει ότι η λήψη εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού μπορεί να μειώσει την πίεση και τη χοληστερόλη σε τρεις μόνο εβδομάδες.

    Το πράσινο τσάι περιέχει πολυφαινόλες και φαίνεται ότι σε αυτές οφείλεται η ευεργετική δράση του τσαγιού. Μετά από τρεις εβδομάδες παρατηρείται πτώση στη συστολική και διαστολική πίεση με 5 και 4 μονάδες αντίστοιχα, ενώ διαπιστώθηκε ότι η συνολική και η καλή χοληστερόλη (LDL) πέφτουν 10 και 9 μονάδες αντίσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 241 | Added by: marilou | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    Αν η περίοδός σας δεν είναι ρολόι...
    μάλλον θα φταίει ένας ή και περισσότεροι από τους παρακάτω λόγους.
    Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό εμμηνορροϊκό κύκλο. Κάποιες γυναίκες έχουν περίοδο 10 με 11 φορές τον χρόνο ενώ κάποιες άλλες ακόμα και 13. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και ο οργανισμός της επηρεάζει διαφορετικά τη γονιμότητα των ορμονών.

    Ο κανονικός έμμηνος κύκλος περιγράφει μια καλή διαδικασία του σχηματισμού του αυγού και, ιδανικά, οι γυναίκες έχουν περίοδο κάθε 21 με 35 ημέρες. Ο κύκλος υπολογίζεται από την πρώτη μέρα της εμμήνου ρύσεως μέχρι την τελευταία μέρα πριν από την έμμηνο ρύση του επόμενου μήνα.

    Ωστόσο, πολλές γυναίκες υποφέρουν συχνά από ορμονικές ανισορροπίες που οδηγούν σε διαταραχές του κύκλου, ειδικά στα πρώτα χρόνια της περιόδου και στα τελευταία πριν την εμμηνόπαυση.

    Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να διαταράξουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο της γυναίκας, και οι Times of India παρουσίασαν πρόσφατα τους 6 πιο κοινούς και σημαντικούς από αυτούς:

    Αστάθεια στα κιλά: Η δραστική μείωση ή αύξηση στο βάρος της γυναίκας επηρεάζει ολόκληρο το σύστημα του σώματος, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται και οι ορμόνες που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην ρύθμιση της περιόδου.
    Διατροφικές διαταραχές: Η ανορεξία, η βουλιμία και η ψύχωση με την υγιεινή και σωστή διατροφή μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές διαταραχές στον εμμηνορροϊκό κύκλο.
    Βαριές δουλειές: Οι γυναίκες που ασκούνται με βα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 250 | Added by: marilou | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    Πέρα από τις γενικές οδηγίες που όλοι γνωρίζουμε λίγο έως πολύ, υπάρχουν κάποια ακόμη tips, που μπορούν να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά σας και να απομακρύνουν ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο.[img]http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/12/01/04/egk1.jpg?EGKEFALIKO:%209%20TROPOI%20GIA%20NA%20TO...APOFYGETE[/img]

    1.Περπατήσετε τουλάχιστον 20 λεπτά τη μέρα

    Ακόμη και μόλις 20 λεπτά καθημερινό περπάτημα αρκούν για να αποφύγετε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Έρευνα έχει δείξει ότι με 2 ώρες μέσο όρο περπάτημα την εβδομάδα ο κίνδυνος εγκεφαλικού μειώνεται κατά 30%.

    2. Άλλο στενοχώρια και άλλο κατάθλιψη

    Η στενοχώρια σε περιστάσεις που το «απαιτούν» είναι αναμφισβήτητες και φυσιολογικές για όλους τους ανθρώπους. Ωστόσο σε περίπτωση που η λύπη είναι μόνιμη, έχετε διαρκώς μια αίσθηση κενού, και νιώθετε συνεχώς ανήμπορος, εξουθενωμένος και αβοήθητος, με διαταραχές στον ύπνο και στην συγκέντρωση, ενδέχεται να μιλάμε για κατάθλιψη. Αναγνωρίστε τι από τα δύο ισχύει και επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας γιατρό.

    3. Κοιμηθείτε 7 ώρες

    Αν και η ξεκούραση και ο ύπνος κάνουν καλό ωστόσο περισσότερες από 10 ώρες ύπνου σε καθημερινή βάση, αυξάνουν τις πιθανότητες εγκεφαλικού επεισοδίου κατά 63%, αναλογικά με κάποιον, ο οποίος κοιμάται μόλις 7 ώρες. Επιπλέον δε, το ροχαλητό, αν και σύνηθες, «κατηγορείται» ότι αυξάνει τις πιθανότητες δύο φορές περισσότερο να υποστεί ο οργανισμός μεταβολικό σύνδρομο, γεγονός πο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 311 | Added by: marilou | Date: 2012-01-15 | Comments (0)

    Ο υγιεινός τρόπος ζωής μεταφράζεται σε μακροβιότητα
    . Το συγκεκριμένο πόρισμα προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘American Journal of Public Health’.

    Χρησιμοποιώντας δημογραφικά στοιχεία των ΗΠΑ, από το 1988 έως το 2006, οι ερευνητές καθόρισαν ότι άνθρωποι ηλικίας 17 ετών και άνω, που δεν καπνίζουν, ασκούνται σε τακτική βάση, ακολουθούν υγιεινή διατροφή και καταναλώνουν μέτρια ποσότητα αλκοόλ, έχουν 63% λιγότερες πιθανότητες θανάτου σε μικρή ηλικία, σε σχέση με ανθρώπους που δεν ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής. Στην έρευνα έλαβαν μέρος σχεδόν 17.000 άνθρωποι.

    Χωριστά η καθεμία συμπεριφορά παρέχει προστασία, αλλά το μεγαλύτερο όφελος προέρχεται από τις 4 σε συνδυασμό.

    Όσοι είχαν υιοθετήσει τις 4 συμπεριφορές παρουσίαζαν κίνδυνο θνησιμότητας από καρκίνο και καρδιοπάθεια κατά τα δυο τρίτα χαμηλότερο, ενώ άλλες αιτίες θανάτου ήταν 57% χαμηλότερες σε σχέση με όσους δεν ακολουθούσαν κάποια από τις παραπάνω συμπεριφορές.

    Ο Thomas R. Frieden, διευθυντής του CDC, δήλωσε ότι αν κάποιος θέλει να ζήσει περισσότερο και να αισθάνεται ευεξία θα πρέπει να υιοθετήσει υγιεινές συμπεριφορές, να μην καπνίζει, να ασκείται τακτικά, να τρώει υγιεινά και να αποφεύγει την υπερβολική χρήση αλκοόλ.

    Οι γυναίκες που ακλουθούσαν τις 4 συμπεριφορές είχαν ελαφρώς καλύτερη εικόνα από τους άντρες. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 333 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι; Όπως και αν επιλέγετε να κοιμάστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως εκτός από την ξεκούραση η στάση του ύπνου επηρεάζει άμεσα την υγεία μας...


    Στα πλάγια: κατάλληλη στάση για όσες εγκυμονούν ή για όσους υποφέρουν από στομάχι…
    Τα υπέρ: εμποδίζει τους πόνους του λαιμού και της πλάτης, την αναστροφή του γαστρικού υγρού, το ροχαλητό. Ιδανική στάση για γυναίκες που εγκυμονούν.
    Τα κατά: οι ρυτίδες από το μαξιλάρι που πιέζει το πρόσωπο και το στήθος.
    Τι πρέπει να ξέρετε: σε γενικές γραμμές ο ύπνος σε πλάγια θέση ωφελεί την υγεία. Εμποδίζει το ροχαλητό και κρατά την σπονδυλική στήλη σε ευθεία θέση. Είναι επίσης ιδανικός για όσους πάσχουν από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση καθώς το γαστρικό υγρό παραμένει στη θέση του.
    Χρήσιμο tip: αν είστε έγκυος, κοιμηθείτε στην αριστερή πλευρά, μια στάση ιδανική για τη ροή του αίματος.
    Μαξιλάρι: προτιμήστε ένα σχετικά λεπτό και σκληρό μαξιλάρι που θα «γεμίζει» το κενό πάνω από τον ώμο σας.

    Ανάσκελα: αν έλειπε και το ροχαλητό…
    Τα υπέρ: εμποδίζει τους πόνους της μέσης και του λαιμού, τις ρυτίδες και την αναστροφή του γαστρικού υγρού.
    Τα κατά: το ροχαλητό…
    Τι πρέπει να ξέρετε: ο ύπνος ανάσκελα, βοηθά την καλύτερη στήριξη του κεφαλιού, του λαιμού και της σπονδυλικής στήλης ενώ εμποδίζει την ανάστροφη πορεία του γ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 338 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    « 1 2 ... 16 17 18
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz