Δευτέρα, 2024-05-20, 9:40 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Μάιος » 24 » Μοντέλο διατροφής
    11:14 PM
    Μοντέλο διατροφής

    Η διατροφή αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την ανθρώπινη υγεία. Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σήμερα υπάρχουν παγκοσμίως περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο υπέρβαροι ενήλικες. Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι και η αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας. Στοιχεία της Διεθνούς Ομάδας Αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας δείχνουν, ότι τουλάχιστον 155 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών παγκοσμίως είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα. Η παχυσαρκία και το υπερβολικό βάρος συνιστούν έναν από τους σημαντικότερους κινδύνους για την εμφάνιση χρόνιων ασθενειών, όπως ο διαβήτης τύπου 2, καρδιαγγειακές παθήσεις, υπέρταση, εμφράγματα, καθώς και ορισμένες μορφές καρκίνου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, ότι οι διατροφικές συνήθειες δεν επηρεάζουν την υγεία μόνο σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά μπορούν να καθορίσουν το αν ένα άτομο θα εμφανίσει ή όχι ορισμένες ασθένειες πολύ αργότερα στη ζωή του.

    Τα ανησυχητικά αυτά στοιχεία καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, με σκοπό την αναβάθμιση των διατροφικών συνηθειών και ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιδιά. Η συστηματική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχει αποδειχθεί ότι βοηθά σημαντικά στη διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους και ευνοεί, τόσο τη συνολική υγεία του ανθρώπου, όσο και την ποιότητα ζωής του. Τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν βιταμίνες, φυτικές ίνες, ιχνοστοιχεία και χιλιάδες άλλες δραστικές φυτοχημικές ουσίες, που όταν όλα μαζί προσφέρονται στον οργανισμό, δρουν σε συνέργια και προάγουν την υγεία, μειώνοντας τον κίνδυνο διαφόρων ασθενειών.

    Η μεσογειακή, ελληνική διατροφή, καθώς και η μεγάλη αγροτική μας παραγωγή σε φρούτα και λαχανικά, αποτελούν δύο σημαντικά επιπλέον στοιχεία, που συνηγορούν στην ανάγκη η Ελλάδα να ενταχθεί στο δίκτυο των χωρών που πρωτοστατούν στην ενημέρωση και στην προτροπή των πολιτών τους να καταναλώνουν φρούτα και λαχανικά τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα.


    Η πρόταση του ΥΠ.ΑΝ.

    Το Υπουργείο Ανάπτυξης μετά από ολοκληρωμένη εισήγηση του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, αλλά και παλαιότερες εισηγήσεις φορέων που εποπτεύει όπως: Ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης, Ο Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Αθηνών και Πειραιά, Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και σε συνεργασία με την WORLD UNION OF WHOLESALE MARKETS διαμόρφωσε και καταθέτει σήμερα την ακόλουθη πρόταση προς όλους τους φορείς της ελληνικής κοινωνίας για το: «Εθνικό Πρόγραμμα Προώθησης ενός υγιεινού μοντέλου διατροφής, μέσω της καθημερινής κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών».

    Προτεινόμενο Κεντρικό Σύνθημα Εθνικού Προγράμματος:

    Συνταγή ζωής
    Πέντε χρώματα την ημέρα
    με φρούτα και λαχανικά


    Τα δεδομένα:


    Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

    Η πληροφόρηση του κοινού για τα ευεργετικά οφέλη από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και η παρότρυνση να τα εντάξουν στο καθημερινό πρόγραμμα τους.

    Η ευαισθητοποίηση των γονέων για τις ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία των μικρών παιδιών από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

    Η ενίσχυση των Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων.

    Η στήριξη όλων των παραγωγών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην αγορά φρούτων και λαχανικών.

    Η ανάδειξη, προβολή και προώθηση της κατανάλωσης μεταποιημένων προϊόντων, που χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη φρούτα και λαχανικά.

    Η συνδυασμένη προβολή της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών με άλλα ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας και η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας.

    Και ακόμα:

    Η ανάπτυξη συνεργασιών με συναρμόδια Υπουργεία (Αγροτικής Ανάπτυξης, Παιδείας, Υγείας, Απασχόλησης κ.α.), με φορείς ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΝΑΕ, ΣΕΒΤ, ΣΕΣΜΕ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, με επιχειρήσεις όπως μανάβικα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ινστιτούτα αδυνατίσματος, γυμναστήρια κ.λ.π., με στόχο την από κοινού προώθηση της καθημερινής κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών.

    Πρόγραμμα ενεργειών

    Λογότυπο του Εθνικού Προγράμματος

    Διαφημιστικό Πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει:

    Πρόγραμμα ολοσέλιδων καταχωρήσεων σε ένθετα εφημερίδων και περιοδικά.

    Ραδιοφωνικό πρόγραμμα

    Αφίσα, Outdoor

    Διαφημιστικό υλικό (pins, μαγνητάκια)

    Προτεινόμενες ενέργειες, συνεργασίες

    1. Εκδηλώσεις σε σχολεία σε συνεργασία με Υπουργείο Παιδείας τους Ιατρικούς Συλλόγους και Διατροφολόγους. Στόχος η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των μαθητών και των γονέων τους σε θέματα σωστής διατροφής. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας θα διοργανωθεί κοινή συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιασθεί έρευνα, μελέτη για τη διατροφή των παιδιών στην χώρα μας. Στη συνέχεια, θα διοργανωθούν ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία της Αττικής και της Περιφέρειας. Διατροφολόγοι και ιατροί θα επισκεφθούν τα σχολεία και θα μιλήσουν στους μαθητές για τη σωστή διατροφή και τη διατροφική αξία των φρούτων και λαχανικών.
    Στα σχολεία θα διανεμηθεί: Έξυπνο και δημιουργικό gadget με φρούτα και λαχανικά, ενημερωτικό έντυπο για τους μαθητές και τους γονείς, αφίσες του προγράμματος για να τοιχοκολληθούν στα σχολεία.

    Παράλληλα πρέπει να ενθαρρυνθεί η προσφορά προϊόντων φρούτων και λαχανικών στα κυλικεία των σχολείων.

    2. Ημερίδα για τη υγιεινή διατροφή.

    Διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας για θέματα διατροφής, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των διαμορφωτών κοινής γνώμης σε θέματα υγιεινής διατροφής. Η ημερίδα αυτή μπορεί να διοργανωθεί με τη συνεργασία του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας, του ΕΦΕΤ, της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου, αλλά και της Βιομηχανίας Τροφίμων.

    3. Προωθητικές ενέργειες στις Λαϊκές Αγορές, στα Μανάβικα της γειτονιάς και στα Σούπερ Μάρκετ. Στόχος η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση συνεργαζόμενων φορέων και επαγγελματικών ομάδων, αλλά και της ελληνίδας νοικοκυράς και του ελληνικού νοικοκυριού σε θέματα σωστής διατροφής. Θα διοργανωθεί ένας μήνας προωθητικών ενεργειών για φρούτα και λαχανικά, όπου θα διανεμηθούν αφίσες, gadget, και ενημερωτικό έντυπο. Σε συνεργασία με τους φορείς, θα επιδιωχθεί να προσφέρονται στους καταναλωτές φρούτα και λαχανικά σε ελκυστικότερες τιμές. Παράλληλα, θα τρέχει ραδιοφωνική καμπάνια προβολής της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας.

    4. Ξενόγλωσσο Ενημερωτικό Έντυπο σε συνεργασία με τους Ξενοδοχειακούς Φορείς. Στόχος η προβολή των ελληνικών φρούτων και λαχανικών στους επισκέπτες της χώρας μας κατά την περίοδο του καλοκαιριού, καθώς και ελληνικών συνταγών μαγειρικής με πρώτη ύλη τα φρούτα και τα λαχανικά. Σε συνεργασία με τους Ξενοδοχειακούς φορείς θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί ενημερωτικό ξενόγλωσσο έντυπο και αφίσα υπέρ της υγιεινής διατροφής με ελληνικά φρούτα και λαχανικά.

    5. Έντυπο με «Συνταγές Ζωής» σε συνεργασία με Επώνυμες Προσωπικότητες. Σε συνεργασία με επώνυμες προσωπικότητες (Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι κ.λ.π.), οι οποίοι θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές του προγράμματος, θα εκδοθεί ένα έντυπο ευρείας διανομής με τις καλύτερες συνταγές που έχουν δοκιμάσει και περιλαμβάνουν φρούτα και λαχανικά ως πρώτη ύλη. Στόχος της ενέργειας, είναι να μοιρασθεί το έντυπο αυτό στο κοινό, μέσω των εφημερίδων. Επίσης, οι επώνυμοι πρεσβευτές του προγράμματος μας θα παρουσιάσουν τις συνταγές τους στο ευρύ κοινό από σχετικές εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

    6. Έντυπο με «Συνταγές Ζωής» σε συνεργασία με Σεφ διακεκριμένων και γνωστών εστιατορίων. Πρεσβευτές του προγράμματος και της προώθησης της υγιεινής διατροφής στο ευρύ κοινό, μπορεί να γίνουν και οι σεφ διακεκριμένων και γνωστών εστιατορίων. Η επιλογή των εστιατορίων μπορεί να γίνει με βάση κάποιες διακρίσεις του χώρου. Στόχος είναι να εκδοθεί ένα έντυπο με τις καλύτερες συνταγές των Σεφ και να ενθαρρυνθούν, μέσω της συνεργασίας αυτής, όλα τα εστιατόρια να εντάξουν στο μενού τους περισσότερες συνταγές με φρούτα και λαχανικά. Το έντυπο μπορεί να μοιρασθεί την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, όπου είναι αυξημένο το ενδιαφέρον του κοινού και των νοικοκυριών.

    7. Προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με όλες τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και Γυμναστήρια της χώρας. Στόχος αυτής της συνεργασίας, είναι να υπάρχει σε κάθε αθλητική εγκατάσταση και σε κάθε γυμναστήριο ειδικό stand με έντυπο υπέρ της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών και αφίσα του προγράμματος.

    8. Διαγωνισμός Μαγειρικής. Στόχος να αξιοποιήσουμε ήδη αναγνωρισμένους θεσμούς στο χώρο της διατροφής, για να επιτύχουμε την περαιτέρω προβολή τους προγράμματος μας. Θα επιδιώξουμε στους πιο γνωστούς διαγωνισμούς μαγειρικής να υπάρχει ειδικό βραβείο για συνταγές με φρούτα και λαχανικά, το οποίο και θα επιδοτήσουμε και θα το προβάλλουμε στο ευρύ κοινό.

    9. Προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με Βιομηχανίες Τροφίμων. Στόχος είναι η συνεργασία με τις Βιομηχανίες Τροφίμων για την περαιτέρω προβολή του προγράμματος. Οι βιομηχανίες τροφίμων μπορούν να συνδυάζουν το πρόγραμμα με προωθητικές ενέργειες των δικών τους προϊόντων, που χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη φρούτα και λαχανικά, είτε με τις διαφημίσεις τους, είτε με τη σήμανση πάνω στα προϊόντα τους, είτε με τη δημιουργία gadget, για ευρεία διανομή με το λογότυπο και το γενικότερο Branding του προγράμματος.

    10. Προωθητικές ενέργειες στους χώρους εργασίας. Στόχος μας να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους σε θέματα σωστής διατροφής για τους ίδιους, αλλά και για τις οικογένειες τους. Σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕ, μπορούμε να προχωρήσουμε σε εκδηλώσεις στους χώρους εργασίας, σε διανομή εντύπου και αφίσας, προκειμένου να προωθήσουμε το νέο μοντέλο υγιεινής διατροφής.

    Κάλεσμα συμμετοχής όλων των φορέων

    Η πρόταση του Υπουργείου Ανάπτυξης απευθύνεται σε όλους τους φορείς. Ζητάμε τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων, γιατί η ανάγκη για περισσότερη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών αφορά όλους μας. Αφορά την ελληνική αγροτική παραγωγή και την οικονομία μας. Πάνω απ όλα όμως, αφορά τη ζωή και την υγεία μας.

    Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας:

    «Είμαι εδώ για ένα και μόνο λόγο. Για να αναδείξω ότι σύσσωμη η πολιτική ηγεσία, η κυβέρνηση, δίνει πολύ μεγάλο βάρος σ αυτή την πρωτοβουλία που τη δούλεψαν με κέφι, με πρωτοτυπία και ο εμπνευστής, ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών Παντελής Κουβέλης και ο συνάδελφος Γιάννης Παπαθανασίου και οι γενικοί γραμματείς Θανάσης Σκορδάς και Μανούσος Βολουδάκης. Και όσο περισσότεροι γίνουν κοινωνοί σ αυτή την πρωτοβουλία την οποία έχουμε πάρει τόσο θα έχουμε προσφέρει μια πολύ σημαντική υπηρεσία στην υγεία, στη ζωή των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Η ελληνική διατροφή είναι μοναδική στον κόσμο και είναι μια σοβαρή πλουτοπαραγωγική πηγή, την οποία δεν την έχουμε αξιοποιήσει όσο πρέπει. Όπως δεν έχουμε αξιοποιήσει όσο πρέπει και το ανθρώπινο κεφάλαιο που είναι η πρώτη πλουτοπαραγωγική πηγή της πατρίδας μας, ο μεγάλος πλούτος.

    Αυτό το πρόγραμμα είναι πρωτότυπο, είναι ενδιαφέρον, έχει συνέργιες πολλών φορέων για την επιτυχία του. Και όσο πιο πολλοί το έχουν αγκαλιάσει θα έχουν όχι απλώς μια κατάθεση ψυχής για τον τρόπο με τον οποίο η υγεία μας μπορεί να είναι καλύτερη, αλλά και συγχρόνως να αποτελέσει πόλο έλξης και για να έρθουν πολίτες από άλλες χώρες για να μάθουν τα μυστικά της ελληνικής διατροφής και, συγχρόνως, να τα μεταφέρουν στην πατρίδα τους, μαζί με τα μοναδικά προϊόντα της ελληνικής γης και της θάλασσας και τη διατροφική συμπεριφορά. Μια συμπεριφορά που όσο είναι καλύτερα εναρμονισμένη με ποιοτικά και υγιεινά στοιχεία τόσο κάνει καλύτερη τη ζωή μας. Υγιεινή ζωή σημαίνει καλύτερη ζωή και βάση γι αυτήν αποτελεί ο υγιεινός τρόπος διατροφής, η ελληνική διατροφή.

    Στηρίξτε την πρωτοβουλία αυτή με όλες σας τις δυνάμεις και καλώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να δώσουν προς αυτή την κατεύθυνση εξαιρετικά μεγάλη προσοχή με δημοσιεύματα, με αναφορές, με συνεντεύξεις, καλώντας τους Έλληνες πολίτες να ζουν υγιεινά. Να γυμνάζονται περισσότερο και να μην καπνίζουν καθόλου. (Γελάει ο υφυπουργός, γιατί ξέρει την αδυναμία που έχω στους καπνοπαραγωγούς της περιοχής μου και επειδή τους βοηθάω για να ξοδεύουν τα καπνά τους, και κάθε φορά βρίσκει την ευκαιρία να με πειράζει. Ζητώ συγγνώμη για τη διακοπή).

    Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Γιάννη πολλά συγχαρητήρια και γι αυτή σου την πρωτοβουλία και στους συνεργάτες μας τους γενικούς γραμματείς και στον πρόεδρο της Κεντρικής Αγοράς καλή συνέχεια».

    Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Μανούσος Βολουδάκης δήλωσε τα εξής:

    «Το κύριο μέρος της ελληνικής διατροφής αποτελείται από φρούτα και λαχανικά, κατ εξοχήν προϊόντα της ελληνικής γης. Πρέπει ακόμα να τονισθεί ότι η ελληνική διατροφή, αυτή που οι ειδικοί θεωρούν την καλύτερη για την υγεία, συνδέεται με την κατανάλωση του ελαιολάδου, του βασικού αυτού προϊόντος της πατρίδας μας. Να μην ξεχνάμε ότι διανύουμε το έτος ελαιολάδου, το οποίο άριστα συνδυάζεται με τα λαχανικά, και συνεπώς με την πρωτοβουλία του ΟΚΑΑ για τα φρούτα και τα λαχανικά. Σχεδιάστηκαν μια σειρά από πρωτοβουλίες για το ελαιόλαδο στα πλαίσια του Έτους Ελαιολάδου, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, τα φρούτα τα λαχανικά και το ελαιόλαδο, δεν είναι μόνο προϊόντα τα οποία συμβάλλουν στην υγεία του καταναλωτή, αλλά είναι και προϊόντα τα οποία τονώνουν την οικονομία του τόπου μας με ευεργετικές επιπτώσεις για όλους.»

    Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Θανάσης Σκόρδας δήλωσε τα εξής:

    «Είναι σημαντική η σοβαρότητα αυτής της προσπάθειας. Η επιτυχία της εξαρτάται από την ενεργή συμμετοχή όλων. Ας μου επιτραπεί να αναφέρω μόνο δύο στοιχεία: Μόνο από τη χρήση του τηλεκοντρόλ και του ασύρματου τηλεφώνου μέσα στο σπίτι, στη διάρκεια της ημέρας, υπολογίζουν οι επιστήμονες ότι δεν βαδίζουμε περί τα 80 χλμ. ετησίως, πράγμα το οποίο μεταφράζεται σε προσθήκη 500 περίπου γραμμαρίων μόνιμου βάρους σε ετήσια βάση. Επίσης, ας σκεφτούμε ότι πριν από μερικές δεκαετίες για να πάει ο άνθρωπος από το σπίτι στο χωράφι, βάδιζε από 4 μέχρι 8 χλμ. την ημέρα. Και κατανάλωνε, όπως καταλαβαίνετε, πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια που σήμερα δεν την καταναλώνει εξαιτίας του παθητικού τρόπου με τον οποίο διαβιεί. Συνεπώς, δεν υπάρχουν κακά τρόφιμα. Αυτό που υπάρχει είναι κακές συνήθειες διατροφής και κακές συνήθειες σωματικής άσκησης ή συμπεριφοράς. Θα πρέπει δηλαδή η πρωτοβουλία αυτή να συνεκτιμηθεί μαζί με τα υπόλοιπα και ο καθένας από εμάς ας κάνει ότι πρέπει».
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 243 | Added by: Nicoletaki | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz