Σάββατο, 2024-05-11, 12:01 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Μάιος » 07

    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 230 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Τι απάντησε ο ηθοποιός στο τηλεφώνημα που έγινε από τη Συγγρού; Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι γνωστός μεταξύ άλλων για το άφθονο γέλιο που μας έχει χαρίσει μέσα από τους κωμικούς του ρόλους. Αλλά ακόμα και στην πολιτική, το χιούμορ του δεν τον εγκαταλείπει.

    Σύμφωνα με το Real FM ο κ. Μπούρας πήρε τηλέφωνο στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λογαριασμό του Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να κανονιστεί το ραντεβού με τον Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε για το σχηματισμό κυβέρνησης.

    Ο κ. Μπούρας ζήτησε τον πολιτικό διευθυντή του κόμματος, αλλά στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης (εκλεγμένος πλέον βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων), ο οποίος του είπε ότι διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Καμμένου είναι ο κ. Γεωργαλάς «όπως λέγατε τόσον καιρό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι εδώ, τον έχουμε στείλει έξω για κάποιες δουλειές».

    Σε κάθε περίπτωση, ο Π. Καμμένος αρνήθηκε να κανονίσει ραντεβού με τον πρόεδρο της ΝΔ.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 271 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Ταυτόχρονη επίθεση από 15 διαφορετικά σημεία στον κόσμο δέχθηκε στις αρχές Απριλίου, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ).

    Η επίθεση των χάκερς, που ήταν συντονισμένη, εξαπολύθηκε στην διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου από 12 διαφορετικές χώρες και είχε στόχο το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ, οι υπολογιστές μέσω των οποίων οι χάκερς έκαναν τις επιθέσεις είχαν διευθύνσεις που τοποθετούν τους υπολογιστές αυτούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αργεντινή, τη Σουηδία, την Τσεχία, τη Ρωσία, το Καζακστάν, την Τουρκία, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την Μαλαισία και το Ισραήλ.

    Η επίθεση προκάλεσε υπερφόρτωση του δικτύου.

    Η επίθεση ξεκίνησε την Παρασκευή 6 Απριλίου και συνεχίστηκε τις επόμενες μέρες ενώ όσο διαρκούσε, οι χάκερς επιχείρησαν πολλές φορές να κλέψουν τα δεδομένα της ηλεκτρονικής βάσης της ΗΔΙΚΑ. Η τελική επίθεση όμως, σύμφωνα με τα στελέχη της ΗΔΙΚΑ, έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας 9 Απριλίου και είχε διάρκεια 8 λεπτά.

    Την προστασία του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγoγράφησης (e-sintagografisi) ανέλαβαν από την στιγμή που εκδηλώθηκε η κυβερνοεπίθεση, η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι η έναρξη της συνέπεσε με την πιλοτική εφαρμογή του πιλοτικού συνταγογράφησης φαρμάκων με βάση τη δραστική ουσία και όχι την εμπορική ονομα ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Διαδίκτυο | Views: 329 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    «Έξυπνη» εξέταση διαγιγνώσκει τον καρκίνο του μαστού χωρίς επέμβαση! H εξέταση βρίσκεται σε κλινική μελέτη στο Iπποκράτειο Nοσοκομείο της Aθήνας και υπόσχεται τέλος στις άδικες επεμβάσεις. Eνδεικτικό είναι ότι στη χώρα μας, 8 στις 10 γυναίκες υποβάλλονται «άδικα» σε χειρουργική επέμβαση για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

    Πρόκειται για κυτταρολογική εξέταση (ονομάζεται NAF), που οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν ως το «τεστ-παπ» για τον καρκίνο του στήθους, καθώς είναι βασισμένη στη μελέτη του αείμνηστου Παπανικολάου που ανακάλυψε ότι από έκκριμα της θηλής ανιχνεύονται καρκινικά κύτταρα. Tο Iπποκράτειο είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Eλλάδα (πιθανόν και στην Eυρώπη) που διαθέτει το σχετικό μηχάνημα και ήδη -στο πλαίσιο κλινικής μελέτης- έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες εξετάσεις. Για το νέα διαγνωστική εξέταση του πρώιμου καρκίνου του μαστού μίλησε στην «HτΣ» ο κ. Γιώργος Zωγράφος, καθηγητής Xειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Aθηνών και διευθυντής της A' Προπαιδευτικής Xειρουργικής Kλινικής στο Iπποκράτειο Nοσοκομείο.

    Όπως είπε, η εξέταση γίνεται με τη χρήση ενός μηχανήματος, τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο απέκτησε πρόσφατα το νοσοκομείο. Mε το μηχάνημα προκαλείται υπεραιμία και «μαλάξεις» στο μαστό ώστε να επιτευχθεί έκκριση των γαλακτοφόρων αδένων και να ληφθεί υγρό για κυτταρολογική εξέταση. Σύμφωνα με τον καθηγητή, η σχετική διαδικασία είναι ανώδυνη και σύντομη, ενώ από την εφαρμογή στην Aμερική φαίνεται ότι για το 60% των γυ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 307 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Τις επόμενες 11 ημέρες, μέχρι και τη 17η Μαΐου που έχει οριστεί η σύγκληση της νέας Βουλής, θα κριθεί ο σχηματισμός της επόμενης κυβέρνησης, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία που περιγράφεται στο ελληνικό Σύνταγμα.

    Τα αποτελέσματα των χτεσινών βουλευτικών εκλογών, όπου ουσιαστικά κατέρρευσε ο δικομματισμός με την αδυναμία του πρώτου κόμματος που είναι η ΝΔ να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με 151 βουλευτές (μέχρι αργά χτες το βράδυ κατέγραφε ποσοστό 19,86% με 111 έδρες στο κοινοβούλιο), οδηγούν στη λύση των διερευνητικών εντολών όπως περιγράφονται στο άρθρο 37 του Συντάγματος.

    Σύμφωνα με τη διαδικασία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας, θα αναθέσει σήμερα τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς ως αρχηγός του πρώτου κόμματος αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τα υπόλοιπα κόμματα και να διαπιστώσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής. Η διερευνητική εντολή διαρκεί 3 ημέρες και εάν δεν διαπιστωθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με βάση τις δηλώσεις των αρχηγών των άλλων κομμάτων ή δηλώσεις μεμονωμένων βουλευτών, η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, ο κ. Παπούλιας οφείλει να παραδώσει τη διερευνητική εντολή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα για τρεις ημέρες. Αν και η δεύτερη προσπάθεια οδηγηθεί σε αδιέξοδο μετά την πάροδο του τριημέρου, τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναθέτει ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Ελλάδα | Views: 291 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Οι Γάλλοι και οι Ελληνες ψήφισαν ενάντια στους Μνημονιακούς την ώρα που η ύφεση στην Ευρωζώνη γίνεται βαθύτερη και σοβαρότερη», σχολίασε ο διάσημος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπίνι.

    «Το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών ίσως αφήσει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης την επόμενη χρονιά. Η Ελλάδα σε πολιτικό χάος την ώρα που η κρίση μετατρέπεται σε απογοήτευση. Μοιάζει με ένα χαλασμένο τρένο που οδηγεί στην χρεοκοπία και την έξοδο», πρόσθεσε ο κ. Ρουμπίνι.

    Η παραμονή της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ βρίσκεται τώρα σε κίνδυνο με σοβαρούς κινδύνους μετάδοσής της και στην υπόλοιπη περιφέρεια. Η πολιτική αβεβαιότητα στην ευρωζώνη αυξάνεται τώρα απότομα», ανέφερε.

    Ο κ. Ρουμπίνι δήλωσε ότι «τα δύο μεγάλα ελληνικά κόμματα για χάρη του προγράμματος της τρόικας και των πολιτικών του για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, συγκέντρωσαν μόνο το 33% συνολικά των ψήφων. Ριζοσπαστική Αριστερά και ακροδεξιά συγκέντρωσαν το 66%».

    Επίσης, ανέφερε ότι τα ελληνικά εκλογικά αποτελέσματα είναι πολύ σοβαρότερα από τα γαλλικά, αφενός γιατί η πρώτη θα οδηγηθεί στο χάος, ενώ ο Ολάντ θα αποδειχθεί ένας μετριοπαθής.

    Category: Κόσμος | Views: 227 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Για επανάσταση των λαών της Ευρώπης και εκλογές – δημοψήφισμα για την τρέχουσα ευρωπαϊκή οικονομική στρατηγική σε Ελλάδα και Γαλλία έκανε λόγο ο νομπελίστας οικονομολόγος, Πωλ Κρούγκμαν, σε άρθρο του στους New York Times.

    Όπως επισημαίνει, είναι ακόμα ασαφές πόσο σύντομα, το εκλογικό αποτέλεσμα θα οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές πολιτικής στην Ευρώπη, όμως, συμπλήρωσε, ο χρόνος σαφέστατα εξαντλείται για τη στρατηγική της ανάκαμψης μέσω της λιτότητας. Και αυτό, τόνισε, είναι πολύ καλό.

    «Ήταν πραγματικά αστείο να βλέπει κανείς τους αποστόλους της ορθοδοξίας που προσπαθεί να απεικονίσει τον επιφυλακτικό, ήπιο Φρανσουά Ολάντ ως απειλή», σχολίασε καυτηριάζοντας το έγκυρο περιοδικό Economist, που τον χαρακτήρισε «αρκετά επικίνδυνο!»

    Σύμφωνα με τον κ. Κρούγκμαν, η νίκη του κ. Ολάντ σημαίνει το τέλος της «Μερκοζί», του γαλλο-γερμανικού άξονα, που έχει επιβάλει στην Ευρώπη το καθεστώς λιτότητας των τελευταίων δύο ετών. Αυτή, λέει, θα ήταν μια «επικίνδυνη» εξέλιξη, εάν η στρατηγική της λιτότητας είχε αποτέλεσμα. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Οι ψηφοφόροι της Ευρώπης, τόνισε ο κ. Κρούγκαν, αποδείχθηκαν σοφότεροι από την μέχρι τώρα πολιτική ελίτ της.

    Για τον αμερικανό οικονομολόγο, η Ευρωζώνη αντιμετωπίζει έναν δύσκολο γρίφο. Ποια θα ήταν η απάντηση; «Μια απάντηση που έχει περισσότερο νόημα από ό, τι σχεδόν όλοι στην Ευρώπη είναι πρόθυμοι να δεχθούν - να σπάσει το ευρώ, το ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Κόσμος | Views: 234 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει τη δεύτερη διερευνητική εντολή από τον Κάρολο Παπούλια

    - ΝΔ: ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θέτουν ως όρο τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ

    - Παπούλιας προς δημοσιογράφους: "Αντίσκηνα έχετε; Σας παραχωρώ τον κήπο"

    - Πληροφορίες NewsIt: Ετοιμάζει ανοίγματα σε Ντόρα, Μάνο ο Σαμαράς

    - Εκλογές στις 17 Ιουνίου με λίστα (;) - Στο 100% η ενσωμάτωση

    - ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT

    Με την συνάντησή του με τον Φώτη Κουβέλη, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για τον σχηματισμό κυβέρνησης που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά τελικά υπήρξε ναυάγιο.

    Ο κ. Σαμαράς στη δήλωσή του έκανε γνωστό ότι κατέθεσε την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μιας και κατέστη αδύνατον να σχηματίσει κυβέρνηση. Όπως έκανε γνωστό στις δηλώσεις του συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα ο οποίος ήταν αρνητικός γιατί όπως είπε ο κ. Σαμαράς είχε δεσμευτεί για μία κυβέρνηση Αριστεράς. Εν συνεχεία ο κ. Βενιζέλος έθεσε ως όρο τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί αρνήθηκαν και οι δυο.

    Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς η Νέα Δημοκρατία έκανε ότι ήταν δυνατόν όπως είχε υποχρέωση από το Σύνταγμα και τόνισε πως ήταν το πρώτο κόμμα που μίλησε για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ακυβερνησ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Ελλάδα | Views: 253 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Αυστηρό μήνυμα προς την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της έστειλε η Καγκελάριος της Γερμανίας από το Βερολίνο.  

    Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον δύσκολο όπως τον χαρακτήρισε δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η Ελλάδα. Η Ευρώπη είπε, βρίσκεται εν αναμονή του σχηματισμού της νέας κυβέρνησης η οποία θα πρέπει να εφαρμόσει τα μέτρα για τα οποία έχει δεσμευτεί.

    Προσδοκία είναι μια κυβέρνηση με φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό έτσι ώστε από την επόμενη κιόλας μέρα, να εφαρμοστούν τα μέτρα.

    "Το δημοσιονομικό σύμφωνο έχει συμφωνηθεί και πρέπει να προχωρήσει. Δεν θα δεχτούμε επαναδιαπραγμάτευση", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

    Ουσιαστικής σημασίας η εφαρμογή του μνημονίου από την Ελλάδα, δηλώνει ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν

    "Η ευθύνη βρίσκεται στους ώμους αυτών που εξέλεξε ο ελληνικός λαός" δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο Αμαντέο Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα.

    "Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό, κυρίαρχο κράτος. Οι πολίτες της ψήφισαν και εξέλεξαν αυτούς που θα αναλάβουν την ευθύνη της χώρας" ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου, προσθέτοντας ότι τα ευρωπαϊκά όργανα και το Eurogroup έχουν επανειλημμένως επισημάνει την πρόθεσή τους να στηρίξουν την Ελλάδα.

    "Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Αλταφάζ και πρόσθεσε: "Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Τα κράτη ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 204 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    σήκω μην σου γαμ%$@ ... σαν ένδειξη σεβασμού βεβαίως βεβαίως ...
    http://www.youtube.com/watch?v=id1qOwBhj9c
    
    πλέον τα ΜΑΤ θα πρέπει να φυλάνε μέσα στη βουλή και όχι απέξω
    
    Θα μας κόψουν και την ηλιοθεραπεία φέτος...με 7% Χρυσή Αυγή ... αν
    μαυρίσεις τον ήπιες ...
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 223 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Ακόμα κι αν ήταν μία από τις πιο διάσημες και όμορφες γυναίκες στον κόσμο, η Marilyn Monroe ζήλευε βαθιά την Liz Taylor και φωτογραφήθηκε γυμνή σε μια προσπάθεια να γίνει πιο δημοφιλής από αυτήν.
    Το Vanity Fair του Ιουνίου περιέχει τις τελευταίες φωτογραφίες της Marilyn με το φωτογράφο Lawrence Schiller, αλλά και ολόκληρη την ιστορία για την φωτογράφιση του 1960 στο "Look Magazine" αποκαλύπτοντας πολλά για εκείνη και συγκεκριμένα, την μεγάλη αντιπαλότητα της με την Elizabeth Taylor

    Ο Lawrence Schiller αποκαλύπτει πώς η Marilyn έλεγε ότι το στούντιο Fox είχε δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην Taylor από αυτήν, κι έτσι του ζήτησε να την φωτογραφήσει να μπαίνει σε μια πισίνα με ένα μαγιό και να βγαίνει χωρίς αυτό. Λέει ότι του είχε πει: "Larry, αν βγω από την πισίνα φορώντας τίποτα, θέλω να μου εγγυηθείς ότι όταν οι εικόνες εμφανιστούν στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ δεν θα είναι πουθενά στο ίδιο τεύχος".
    Αυτό που συμπεραίνεται ότι την ενοχλούσε ήταν ότι λόγω της ταραγμένης σχέσης της με τον Richard Burton, η Liz ήταν παντού. Είχε πάρει, επίσης, ένα εκατομμύριο δολά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 225 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Για ακόμα μία φορά πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Κύπρο η Άννα Βίσση, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας.
    Η Άννα Βίσση ταξίδεψε το Σάββατo μέχρι την Κύπρο καθώς η κατάσταση του πατέρα της, Νέστορα, παρουσίασε νέα επιδείνωση.
    Τόσο η Άννα Βίσση, όσο και οι αδερφές της, Λία και Νίκη, προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στη μητέρα τους, Σοφία, ελπίζοντας όλα να πάνε καλά.
    Η αδυναμία της τραγουδίστριας για τους γονείς της έχει εκδηλωθεί ουκ ολίγες φορές, τόσο μέσα από συνεντεύξεις της, όσο και από αφιερώσεις που έχει κάνει στα νυχτερινά κέντρα και τις συναυλίες της.
    Ακόμη και στο reality "Όσο έχω φωνή" στον Alpha έδειξε ένα ταξίδι – αστραπή που είχε κάνει για να βρεθεί κοντά τους, ξεσηκώνοντας θετικές και αρνητικές αντιδράσεις.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 241 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Η Lady G Fashionistas ως αυθεντική Fashionistas δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το Cyprus Fashion Day που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα.


    Υπερβολικό, χωρίς ίχνος κομψότητας που παραπέμπει σε αεροσυνοδό! Εμείς στη θέση της θα επιλέγαμε ένα κομψό blazer σε μπεζ ή σε απαλή ροζ απόχρωση και clutch bag.

    Trendy look κατάλληλο για την ηλικία της. Το σχοινάκι στο λαιμό και τα συγκεκριμένα βραχιόλια τα έχουμε βαρεθεί!


    Σέξι look και ανοιξιάτικο και μας άρεσε πολύ ο συνδυασμός των χρωμάτων. Αυτό που μας χάλασε λιγάκι είναι το έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

    Στο μόνο που διαφωνούμε είναι η επιλογή στα σκουλαρίκια.


    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 291 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)




    Καλά… εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο! Ποιον; αυτόν του Kanye West και της Kim Kardashian που έχουν γίνει… ασυγκράτητοι! Οι δυο τους δεν ξεκολλάνε στην κυριολεξία ο ένας από τον άλλον. Οι παπαράτσι, τους τσάκωσαν την ώρα που έβγαιναν από το αυτοκίνητο, με τον ράπερ να έχει κατεβασμένα τα παντελόνια!

    Kim και Kanye West, κατευθύνθηκαν στη συνέχεια στο σπίτι του ράπερ, με τον Kanye να δείχνει πολύ ανυπόμονος, ακολουθώντας την Kim από πίσω.

    Τώρα εμείς τι να υποθέσουμε; Έκαναν τίποτα «ύποπτο» μέσα στο αυτοκίνητο και δεν πρόλαβε να ντυθεί; Ή απλά του ήταν μεγάλο το παντελόνι;

    Και αναρωτιόμαστε. Ολόκληρος Kanye West δεν έχει λεφτά ν΄αγοράσει μια ζώνη;






















    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 258 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)




    ελικά η Rihanna… έχει ξεφύγει εντελώς! Τον περασμένο μήνα, αναζωπύρωσε τις φήμες πως είναι ομοφυλόφιλη, όταν οι φωτογράφοι την τσάκωσαν σε ρομαντικό ραντεβουδάκι με άλλη γυναίκα.

    Αυτό το μήνα, βρήκε κάτι άλλο να μας σοκάρει, έτσι για να μπει και ο Μάιος καλά. Τι έκανε; επισκέφτηκε στριπτιτζάδικο, όπου ήρθε πολύ… «κοντά» με τις γυναίκες strippers.

    Πόσο κοντά; φαίνεται στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου και έχουν σοκάρει τους fans της. Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να τις ανεβάσει και στο Twitter της, συνοδεύοντας τες με το σχόλιο: «ο μπαμπάς μου θα ήταν περήφανος!»

    Ντυμένη προκλητικά, με ένα καυτό σορτσάκι και φούτερ Okland Raiders από πάνω, η RiRi, κρατούσε ένα πάκο χαρτονομίσματα στα χέρια της, τα οποία πετούσε στις strippers, χορεύοντας παράλληλα πολύ προκλητικά. Στο τέλος μάλιστα, πόσταρε στο Twitter της, πως η επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο ήταν… θεραπευτική, μιας και της μείωσε το άγχος!











    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 233 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)




    Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών άφησε το μέλος και συνιδρυτής των «Beastie Boys», Adam Yauch.

    Ο γνωστός ράπερ είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2009, μετά την ανακάλυψη ενός όγκου στους σιελογόνους αδένες του. Σύμφωνα με το Rollingstone, η ασθένεια και οι θεραπείες στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί ο Adam Yauch, καθυστέρησαν και την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου άλμπουμ του group με τίτλο «Hot Sauce Επιτροπής, Pt. 2». Οι «Beastie Boys» δεν είχαν εμφανιστεί ζωντανά από το καλοκαίρι του 2009, έχοντας πάντα την ελπίδα ότι ο Adam θα καταφέρει να βγει νικητής, κάτι το οποίο δε συνέβη τελικά.
















    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 188 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)




    Οι συνεντεύξεις της πάντα κρύβουν κάποια εξομολόγηση. Αυτή τη φορά η Lady Gaga μίλησε για το παρελθόν της και τα νεανικά της χρόνια στην συνέντευξή της στην εκπομπή της Amanda De Cadenet και για το λόγο που έμπλεξε με τα ναρκωτικά, αφού τα είχε παρατήσει όλα για να κάνει καριέρα στη μουσική. «Πήγαινα στο διαμέρισμά μου κάθε μέρα και απλά καθόμουν εκεί. Ήταν ήσυχα και ένιωθα μοναξιά, μόνο εγώ και το πιάνο μου. Άφηνα ανοικτή την τηλεόραση για να έχω συντροφιά. Τα ναρκωτικά ήταν πια οι φίλοι μου. Ποτέ δεν έκανα χρήση μαζί με άλλους», εξομολογείται η Lady Gaga. Πρόσθεσε ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανε γιατί το κενό δεν καλύφθηκε ποτέ.
















    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 225 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)




    Σε πανικό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες νεαρός ηθοποιός, που ζει στο κέντρο της Αθήνας μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των Ιερόδουλων που κουβαλούσαν τον θάνατο και τον μοίραζαν σε ανυποψίαστους πελάτες.

    Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός δεν πήγε σε «σπίτι» αλλά σύμφωνα με πληροφορίες γνώρισε μια από τις γυναίκες αυτές σε club χωρίς να γνωρίζει ότι ασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη από χθές επικοινώνησε με ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να κάνει γενικές εξετάσεις. Ο ίδιος μόλις 24 ετών ελπίζει σε ένα θαύμα. Όπως είναι φυσικό κάπου εδώ σταματώ. Και το κάνω καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Εύχομαι η σχέση που είχε με τη νεαρή Ιερόδουλη να ήταν πριν κολλήσει και το παλικάρι να ξεπεράσει το ζόρι













    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 262 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Καρδιακό επεισόδιο είχε γνωστός Έλληνας ράπερ! Ενοχλήσεις και πόνοι στην καρδιά τον έστειλαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

    Ο λόγος για τον... TNS ή αλλιώς Θανάση Θεοδωρόπουλο! Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην «Μεσημεριανή Μελέτη»: «Μία εβδομάδα είχα ενοχλήσεις στην καρδιά μου. Μπήκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο να κάνω κάποιες εξετάσεις... Δεν είχα ξανά αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Τέλος καλό όλα καλά! Οι εξετάσεις ήταν καλές... Βέβαια το παρακολουθώ συνέχεια, γιατί δεν είναι να παίζουμε με την καρδιά»! Τo άγχος και η κακή διατροφή προκάλεσαν πρόβλημα υγείας στην καρδιά του! Τώρα βρίσκεται στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή!













    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 213 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Σε ηλικία 48 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Νιγηριανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ρασίντ Γιεκινί.

    Η είδηση μεταδόθηκε μέσω του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων, στο τηλεγράφημα του οποίου  γίνεται λόγος ότι τόσο η οικογένειά του όσο και η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας επιβεβαιώνουν το θλιβερό γεγονός.

    Ο Γιεκινί φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού αμέσως μετά το Μουντιάλ του 1994, όπου σε τέσσερις συμμετοχές σημείωσε δύο γκολ.

    Κορυφαία σεζόν της καριέρας του ήταν το 1993-94, όπου με τα χρώματα της Σετουμπάλ πέτυχε 34 γκολ σε 32 ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Παράλληλα, την ίδια σεζόν κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

    Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας με 37 γκολ σε 58 εμφανίσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 πέτυχε το πρώτο γκολ της Νιγηρίας σε Μουντιάλ, στη νίκη επί της Βουλγαρίας (3-0).

    Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Νιγηρία ήταν βαριά άρρωστος το τελευταίο διάστημα, ενώ αντιμετώπιζε και αρκετά ψυχολογικά προβλήματα.

    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 200 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)






    Ακολούθησε τον σύντροφό της στην Αμερική, όπου ο τραγουδιστής θα δώσει συναυλίες, και οι δυο τους ζουν -φανερά πλέον- τον έρωτά τους! Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Έτσι τώρα, που ο τραγουδιστής ετοιμάζει live εμφανίσεις στην Αμερική, η παρουσιάστρια -που αυτόν τον καιρό δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις- τον ακολούθησε! Οι δυο επώνυμοι συνδύασαν δουλειά και διακοπές και όταν ο Χατζηγιάννης δεν είχε πρόβες, έπαιρνε την αγαπημένη του και πέρναγαν μαζί πολλές ώρες κάνοντας βόλτες και βλέποντας τα αξιοθέατα! Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, τέτοιο καιρό, οι δυο επώνυμοι έπαιζαν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, προκειμένου να μην τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί, ενώ τώρα, ο ίδιος ο τραγουδιστής «σήκωσε» στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες από τις τρυφερές διακοπές τους στην Αμερική.


    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 258 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Είναι αναμφισβήτητα η κυπριακή ταβέρνα που λατρεύει η επώνυμη showbiz της Κύπρου και Ελλάδος. Η παραδοσιακή ταβέρνα Ζαννέτος στην Παλιά Λευκωσία είχε πάλι την τιμητική της μιας και την βδομάδα που διανύσαμε Νατάσσα Θεοδωρίδου με Γιώργο Θεοφάνους και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με τον πλαστικό χειρουργό Χάρη Ζαβρίδη και την παρέα τους δείπνισαν εκεί τιμώντας τις υπέροχες αυθεντικές κυπριακές λιχουδιές.








    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 266 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)





    Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το προηγούμνο Σάββατο η Χριστίνα Δημητρίου και ο αγαπημένος της Χάρης Μιχαήλ. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό ναό Αγίου Ιωάννη στην παλιά Λευκωσία. Κουμπάρες ήταν είναι βέβαια η αδερφή της παρουσιάστριας, μοντέλο Στέλλα Δημητρίου, Μύρια Κωνσταντινίδου και Ήβη Κυπριανού ενώ οι κουμπάροι ήταν Βαγγέλης Χαραλαμπίδης, Λούης Λουκά και Tarek Nahhas.Το ζευγάρι παρέθεσε γαμήλια δεξίωση στο Hilton Cyprus




    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 254 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)




    Η κοινή εμφάνιση τους στο πάρτυ που έκανε την προηγούμενη Παρασκευή το Φόντο Κόκκινο άναψε το gossip. Ο λόγος για τον ραδιοφωνικό παραγωγό του super fm Γιώργο Ρούσσο και την Φατιμά την οποία γνωρίσαμε με την συμμετοχή της στο σε Φόντο Κόκκινο του ΣΙΓΜΑ. Η νεαρή Φατιμά είναι 20 ετών μισή τουρκοκύπρια και μισή λιβανέζα μεγαλωμένη στην Λεμεσό. Οι δυό τους έφτασαν μαζί στο πάρτυ και τα κουτσομπολιά πήραν φωτιά. Τώρα τι συμβαίνει μεταξύ τους ο χρόνος θα το δείξει


    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 260 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)





    Για τον σύζυγο της γνωστό σεφ Χρήστο Χριστοδούλου, για τις δύο της κόρες αλλά και όσα ακούγονται για το πρόσωπο της όσα χρόνια βρίσκεται στην τηλεόραση μίλησε στο περιοδικό DOWN TOWN  η παρουσιάστρια Στέλλα Νικολάου. Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που κυκλοφόρησε σήμερα.

     

    Θα σε ενοχλήσει αν κάποιος πει ότι βρίσκεσαι στην τηλεόραση χάρη στον Χρήστο;

    Δεν μου έτυχε να ακούσω κάτι τέτοιο. Ίσως επειδή εγώ η ίδια σε πολλές συνεντεύξεις δήλωσα ότι με βοήθησε πέρσι ο Χρήστος με το Σουβλάκι με Σούσι να είμαι φέτος στο Μέλι Γάλα. Δεν ντρέπομαι να το λέω ότι αλληλοβοηθούμαστε. Ναι μεν με βοήθησε αλλά και εγώ απέδειξα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

    Θα αισθανθείς ανασφάλεια σε περίπτωση που σταματήσετε να δουλεύετε μαζί;

    Όχι στην αρχή επιδιώξαμε να είμαστε μαζί αλλά στην πορεία έτυχε. Αν στη συνέχεα ο Χρήστος θέλει να κάνε ι κάτι άλλο ή αν  προτείνουν κάτι μόνο σε εκείνο σαφώς θα δεχτεί αν είναι μια καλή ευκαιρία. Δεν σημαίνει ότι πάμε πακέτο. Σίγουρα μου αρέσει να συνεργάζομαι μαζί του. Τον εμπιστεύομαι. Λατρεύω την δουλειά του και σε εκείνον αρέσει η δική μου. Θα ήταν πολύ ωραίο να είμαστε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 233 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)




    Αναστάτωση σε εκλογικό τμήμα προκάλεσε 30χρονος στα Τριαντέϊκα της ΔΕ Νεάπολης του δήμου Αγρινίου. Ο 30χρονος μπήκε στο τμήμα σε κατάσταση μέθης και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι κρότου λάμψης.

    Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, έγινε λίγο μετά το άνοιγμα της κάλπης, όταν ο 30χρονος μπήκε μέσα στο εκλογικό τμήμα και άρχισε να φωνάζει. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως ο 30χρονος έφερε το συγκεκριμένο πιστόλι-ρεπλίκα.

    Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και της διατάραξης στο εκλογικό τμήμα.

    Κατά τα άλλα η εκλογική διαδικασία στα 546 εκλογικά τμήματα της Αιτωλοακαρνανία έχει ξεκινήσει ομαλά στις 7: 00 το πρωί . Κάποια μικροπροβλήματα που υπήρχαν σε δυο εκλογικά τμήματα στην περιοχή της ΑΔ Αιτωλίας , με την συγκρότηση των εφορευτικών επιτροπών λύθηκαν γρήγορα.


    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 227 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Συγκλονίζει το παγκόσμιο η ιστορία ζεύγους Κυπρίων νεόνυμφων. Ο Παναγιώτης Βρυωνίδης σκοτώθηκε στην Καραϊβική Θάλασσα, όπου κατέπεσε νοσοκομειακό αεροσκάφος που τον μετέφερε σε ιατρικό κέντρο. Βαρύ το πένθος για την οικογένειά του, ενώ τραγική φιγούρα είναι η σύζυγός του, που βρίσκεται στη μακρινή Μαρτινίκα.

    Στα μαύρα ντύθηκε το πατρικό σπίτι του Παναγιώτη Βρυωνίδη είκοσι-εννέα ετών από τη Λακατάμια, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του στα νησιά Άγιος Μαρτίνος της Καραϊβικής, όπου βρισκόταν μαζί με την εικοσιπεντάχρονη σύζυγο του Ανδρομάχη Γαβριήλ σε ταξίδι νεονύμφων.

    Ο μήνας του μέλιτος για το νεαρό ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις οκτώ περασμένου Οκτωβρίου, ξεκίνησε στις 21 Απριλίου από τη Νέα Υόρκη.

    Ταξίδεψαν στο Μαϊάμι όπου επιβιβάστηκαν σε κρουαζιερόπλοιο που περιοδεύει στην Ανατολική Καραϊβική.

    Μέχρι την ώρα που ο άτυχος τραπεζικός υπάλληλος υπέστη δύο λιποθυμικά επεισόδια, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Αγίου Μαρτίνου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε.

    Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κλήθηκε μικρό αεροσκάφος για να τον μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της γαλλικής Μαρτινίκα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση διακοσίων χιλιομέτρων.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 233 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    οιος ήταν ο Νέστορ Κίρχνερ; Πως κατάφερε να αναστήσει την Αργεντινή που είχε προσφύγει στο Δ.Ν.Τ; Η ιστορία ενός ηγέτη που έδωσε ελπίδα σε έναν ολόκληρο λαό 


    "Είναι αναγκαίο και επείγον να πραγματοποιηθεί ένας δομικός και ουσιώδης ανασχεδιασμός του Δ.Ν.Τ. Για να μπορεί να προβλέπει τις οικονομικές κρίσεις και να βοηθά στην επίλυσή τους. Το Δ.Ν.Τ. πρέπει να αλλάξει την πορεία που το έκανε από δανειστή για προώθηση των επενδύσεων, σε κερδοσκοπικό οργανισμό που απαιτεί προνόμια". Είναι τα λόγια του Νέστορ Κίρχνερ  σε ομιλία του στον ΟΗΕ το 2004.
    Ένα  χρόνο νωρίτερα, στις 25 Μαΐου του 2003 αναλαμβάνει την προεδρία μιας σπαραλιασμένης χώρας. Είχαν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που το ελικόπτερο απογειώθηκε φυγαδεύοντας από τη χώρα υπό τις ζητωκραυγές ενός μανιασμένου πλήθους τον "πρόεδρο της χρεοκοπίας" Φερνάντο ντε λε Ρούα, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον "αρχιτέκτονα της χρεοκοπίας" Κάρλος Μενέμ.
    Η Αργεντινή του Δ.Ν.Τ
    Το ΔΝΤ προχώρησε σε συμφωνία με την Αργεντινή το 1991, προκειμένου η τελευταία να αντιμετωπίσει τις μακροοικονομικές ανισορροπίες της και κυρίως τον υπερπληθωρισμό, καθώς οι τιμές αυξάνονταν κάθε μήνα με διψήφιο ποσοστό.
    Τότε, οι εμπειρογνώμονες του Ταμείου πρότειναν ως δραστική λύση την de facto σύνδεση του αργεντίνικου νομίσματος, του πέσου, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 271 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ!!!
    Μπορεί να χαμογελάτε με την είδηση, αλλα είναι πέρα για πέρα αληθινή.. Το κόμμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Βεργή, έσκισε σε αυτές τις εκλογές.. Οι άνθρωποι περίμεναν να δούνε μόνο τις δικές τους ψήφους. Έλα όμως που....





    πήραν παραπάνω.. Για την ακρίβεια συγκέντρωσαν σε όλη την Ελλάδα, 68 ολόκληρες ψήφους! Οι περισσότεροι απο την Θεσσαλονίκη.. Αυτή και αν είναι η έκπληξη των εκλογών!!!
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 514 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Η Νάντια Αλεξίου εξηγεί γιατί αντέδρασε στη συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής. Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 287 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Πάτρα: Άγρια επίθεση με καδρόνια από αντιεξουσιαστές σε μέλη της Χρυσής Αυγής!

    Ένα άτομο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένο... Τελικά δεν αποφεύχθηκαν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μεταξ

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 214 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Αλλάζει όνομα, σήμα και ταυτότητα το ΠΑΣΟΚ

    Χθες το βράδυ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μας περιέγραφε στην πιεσμένη από το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσή του ένα καινούριο κόμμα. Το τόνισε πα...

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 237 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Ευθυμίου…Ο Παπανδρέου τα έκανε Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Ευθυμίου είπε πως τα φετινά αποτελέσματα δείχνουν ήττα για το ΠΑΣΟΚ.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 240 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Φευγει ο Βενιζέλος απο το ΠΑΣΟΚ;;; Δυσαρεστημένος απο τα χθεσινά αποτελέσματα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος.. Η πολιτική του μνημονίου, συρρίκνωσαν το κόμμα
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 218 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Μαρτυρία – ντοκουμέντο της δημοσιογράφου που είπε «όχι» στη Χρυσή Αυγή

    Την προσωπική της εμπειρία για όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής με τοπρόσταγμα «σηκωθείτε» και την απομάκρυνση των Ελλήν...

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 224 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    προβολέςΒεστερβέλε: "Αναμένουμε το σχηματισμό μίας κυβέρνησης της σύνεσης στην Ελλάδα"

    Να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει τα ελληνικά κόμματα απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ζήτησε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γ...

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 243 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    προβολές
    Πρωτοκλασάτοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής

    Αρκετές ήταν οι εκπλήξεις των χθεσινών εκλογών τόσο σε επίεπδο κομμάτων όσο και σε επίπεδο προσώπων καθώς πολλά ηχηρά και πρωτοκλασάτα σ

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 210 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Tι νούμερα έκαναν οι εκλογικές βραδιές των καναλιών;

    Μπροστά στην τηλεόρασή τους μέχρι αργά έμειναν οι τηλεθεατές, που παρακολούθησαν τα exit polls αλλά και τις εκλογικές βραδιές των καναλιών....

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 249 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    ςΕλένη Ζαρούλια: Εξελέγη βουλευτής και η σύζυγος Μιχαλολιάκου

    Η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου εξελέγη βουλευτής στη Β’ Αθηνών. Δείτε στο βίντεο την Ελένη ...

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 213 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    ροβολέςΟρκίστηκε πρόεδρος ο Βλαντιμίρ Πούτιν

    Τελέστηκε σήμερα στην Μόσχα, η ορκωμοσία του νέου προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος επιστρέφει στον προεδρικό θώκο για μια 6


    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 233 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Απορία..

    Τα αποτελέσματα των εκλογών είχαν πολλαπλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες.. Αυτό που έκανε σε εμάς μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι κατηγορ...

    Περισσότερα »


    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 234 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Τα σχόλια των πρωινάδικων για το εκλογικό αποτέλεσμα

    Τόσο οι παρουσιαστές του Πρωινού mou, όσο και εκείνοι του Πρωινού ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τις εκπομπές τους χωρίς να κάνουν μια

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 229 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Η αδυναμία της Αλέκας Παπαρήγα στα μενταγιόν"καρδούλες"

    ​Μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς κόκκινου χρώματος  επέλεξε να φορέσει η ΓΓ του ΚΚΕ ,Αλέκα Παπαρήγα , για να μεταβεί στο εκλογικό κέντρο που...

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 232 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Ποιους επώνυμους ψηφίσαμε και ποιους… «μαυρίσαμε» στις εκλογές;

    Με λιγότερο lifestyle θα είναι όπως όλα δείχνουν η νέα Βουλή που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, αφού αρκετοί από τους… επώνυμους υπ...

    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 211 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)





    Παιδί βρήκε τον τρόπο να αγκαλιάσει τη νεκρή του μητέρα! : Η φαντασία των παιδιών και η ανάγκη τους για αγάπη είναι αδιαμφισβήτητη.Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την αγάπη των παιδιών για το πρόσωπο που τους
    Η φαντασία των παιδιών και η ανάγκη τους για αγάπη είναι αδιαμφισβήτητη.

    Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την αγάπη των παιδιών για το πρόσωπο που τους έφερε στη ζωή. Τη μανούλα τους.

    Στο βίντεο θα δείτε ένα παιδί που ζει σε ορφανοτροφείο γιατί η μητέρα του δεν είναι στη ζωή. Έτσι για να αναπληρώσει το κενό της ζωγράφισε τη μορφή της στο πάτωμα.

    Δεν ξέρουμε αν μια ζωγραφιά ισούται με μία αγκαλιά αλλά ο μικρός μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να νιώσει και να κοιμηθεί στην αγκαλιά της ξανά.

    Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο παίρνει μέρος ένα παιδί από το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 241 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)




    Ένας Αυστριακός αρχιτέκτονας ο οποίος αποφάσισε έτσι για αλλαγή να γυρίσει το σπίτι του ανάποδα.

    Δήλωσε ότι βαρέθηκε να το βλέπει ίδιο κάθε μέρα και έτσι αφού πρώτα το συζήτησε με την οικογένειά του το έπραξε.

    Ο ίδιος τώρα θεωρεί το σπίτι του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 208 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Έλληνας ψηφοφόρος ... 111 ετών! Βίντεο : Ο κ. Χαράλαμπος Μητσόγλου είναι ο… μεγαλύτερος σε ηλικία ψηφοφόρος της χώρας. Μόλις… 111 ετών!Παρά την ηλικία του προσήλθε στις κάλπες, στην περιοχή της Νυμφόπετρας 
    Ο κ. Χαράλαμπος Μητσόγλου είναι ο… μεγαλύτερος σε ηλικία ψηφοφόρος της χώρας. Μόλις… 111 ετών!

    Παρά την ηλικία του προσήλθε στις κάλπες, στην περιοχή της Νυμφόπετρας  και ψήφισε.

    Και ενώ όσοι ήταν στο εκλογικό κέντρο και ήθελαν να τον βοηθήσουν, εκείνος ανέβηκε μόνος του τις σκάλες και επέλεξε μόνος του το ψηφοδέλτιο που ήθελε να ρίξει. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 260 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Κλοντ, ο μεγαλύτερος κάβουρας που έχετε δει ποτέ! : Ο βασιλιάς των καβουριών έρχεται από την εξωτική Τασμανία για να κατακτήσει τα ενυδρεία της Ευρώπης. Το όνομά του είναι Κλοντ και οι διαστάσεις του

    Ο βασιλιάς των καβουριών έρχεται από την εξωτική Τασμανία για να κατακτήσει τα ενυδρεία της Ευρώπης. Το όνομά του είναι Κλοντ και οι διαστάσεις του εντυπωσιακές αφού το πλάτος του φτάνει τα 40 εκατοστά, άλλα τόσα είναι κάθε του δαγκάνα, ενώ το βάρος του αγγίζει τα επτά κιλά.

    Ο Κλοντ, ο μεγαλύτερος κάβουρας που έχει δει ποτέ ανθρώπου μάτι, έπεσε στα δίχτυα αυστραλού ψαρά μαζί με άλλα δύο καβούρια λίγο μικρότερων διαστάσεων. Και ο ψαράς δεν έχασε την ευκαιρί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 189 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Κρήτη: Έστησε ενέδρα στον αδερφό του έξω από το εκλογικό τμήμα : Ενέδρα στον 72χρονο… αδερφό του έστησε ένας 64χρονος στα Σφακιά έξω από εκλογικό τμήμα της περιοχής.Ο 64χρονος περίμενε με κυνηγετική καραμπίνα να βγει ο 72χρονος

    Ενέδρα στον 72χρονο… αδερφό του έστησε ένας 64χρονος στα Σφακιά έξω από εκλογικό τμήμα της περιοχής.

    Ο 64χρονος περίμενε με κυνηγετική καραμπίνα να βγει ο 72χρονος από την αίθουσα. Το τι πήγαινε να γίνει αντιλήφθηκε ο ανιψιός του, που έσπευσε να πάρει το όπλο από τα χέρια του και να τον απομακρύνει, όμως δεν τα κατάφερε…

    Στην αρχή έφυγε, όμως επέστρεψε, μπήκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου με το αυτοκίνητο και τον τραυμάτισε σοβαρά. Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.



    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 206 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    ΗΠΑ: Απελευθερώνουν κρυφά κρατούμενους από φυλακή στο Αφγανιστάν : Η Ουάσινγκτον απελευθερώνει μυστικά κρατούμενους από στρατιωτική φυλακή στο Αφγανιστάν στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων με ένοπλες οργανώσεις, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Washington Post.Το πρόγραμμα
    Η Ουάσινγκτον απελευθερώνει μυστικά κρατούμενους από στρατιωτική φυλακή στο Αφγανιστάν στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων με ένοπλες οργανώσεις, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Washington Post.

    Το πρόγραμμα «στρατηγικής απελευθέρωσης» επέτρεψε σε Αμερικανούς αξιωματούχους τα τελευταία αρκετά χρόνια να χρησιμοποιούν τους κρατούμενους ως μέσο διαπραγμάτευσης, προκειμένου να μειωθεί η βία σε ταραχώδεις επαρχίες, αναφέρει η εφημερίδα, η οποία επικαλείται Αμερικανούς αξιωματούχους που διατήρησαν την ανωνυμία τους.

    Οι κρατούμενοι που απελευθερώθηκαν είναι πρώην μαχητές που σύμφωνα με το νόμο, δεν προβλεπόταν να απελευθερωθούν. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι πρώην μαχητές καλούνται να δεσμευτούν ότι θα αποκηρύξουν τη βία.

    Η εφημερίδα έγραψε ότι οι κινήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου μέσω διαπραγματεύσεων, κάτι που είναι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 221 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Αυτοκίνητο εκσφενδονίζει στον αέρα πεζό! : Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την συγκλονιστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε έναν πεζό με αποτέλεσμα να τον

    Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την συγκλονιστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε έναν πεζό με αποτέλεσμα να τον εκσφενδονίσει στον αέρα…

    Ο άτυχος άνδρας ήταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σε δρόμο της Ρωσίας. Το αυτοκίνητό του ήταν σταματημένο στην μεσαία λωρίδα και αυτός βρισκόταν στο πίσω μέρος του.

    Ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω του, δεν τον είδε εγκαίρως με αποτέλεσμα να τον πετάξει κυριολεκτικά στον αέρα…

    Το θέαμα είναι τρομακτικό… Στο βίντεο ακούγεται μια γυναίκα να λέει «Θεέ μου τι ήταν αυτό;»

    Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας την έβγαλε καθαρή σπάζοντας μόνο το ένα του πόδι…

    Πάλι καλά να λέει με τέτοια προσγείωση που έκανε στο έδαφος…
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 185 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Tumblr_m3n3hmev7l1qaqxcdo1_500_large
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 278 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Αν ένας άνθρωπος θέλει να είναι στη ζωή σου, 
    θα είναι όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, 
    όπως κι αν τα φέρουν οι περιστάσεις, θα είναι απλά εκεί, 
    στις λύπες σου αλλά και στις χαρές σου..
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 302 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Δύσκολες ώρες για την Άννα ΒίσσηΤο Σάββατο, η «απόλυτη» πήρε γι ακόμη μία φορά το αεροπλάνο, αφού η κατάσταση του πατέρα της, Νέστορα,παρουσίασε νέα επιδείνωση.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 205 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Τα δάκρυα της Παπουτσή για τον Καρρά Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού ήταν την Κυριακή η Τζέσυ Παπουτσή, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν η παρουσιάστρια την ενημέρωσε ότι έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καρράς.Η γνωστή ηθοποιός ήταν φίλη με τον αδικοχαμένο συνάδελφό της και μάλιστα είχαν συνεργαστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Πάτερ Ημών».

    «Είχαμε γνωριστεί στο Εθνικό, παίξαμε μαζί στο Πάτερ Ημών. Ήτανε και φίλος μου. Ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Μου είχε φερθεί πάρα πολύ καλά. Είχε χιούμορ, έκανε φοβερές πλάκες, και είχαμε περάσει πάρα πολύ όμορφα» δήλωσε για εκείνον η Παπουτσή, οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στον «αέρα».

    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 247 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Εγκαίνια στον αγγλόφωνο παιδικό σταθμό έκανε η Έλλη Κοκκίνου και στη σημαντική για εκείνη μέρα βρέθηκαν στο πλευρό της οι δικοί της άνθρωποι και οι καλοί της φίλοι.

    Πρώτος και καλύτερος, όμως, βρέθηκε ο Γιώργος Μπόγρης ο οποίος διακριτικά μεν, αλλά έφυγε λεπτό από δίπλα της.

    Τι κι αν οι δημοσιογράφοι επέμεναν να τη ρωτούν για εκείνον και τη σχέση τους που καλά κρατεί; Η αοιδός επέμενε να δηλώνει ότι ο σύντροφος της ζωής της είναι ο γιος της! Κι αφού άκρη δεν έβγαζαν μαζί της, τη ρώτησαν αν σκέφτεται να κάνει και δεύτερο παιδί.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 192 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Σύμφωνα με έρευνα που έγινε, το FBI και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, όταν συλλαμβάνουν έναν χάκερ, τον απειλούν με φυλάκιση, με σκοπό να τον αναγκάσουν να δουλέψει γι’ αυτούς έτσι ώστε να δίνει πληροφορίες για τους υπόλοιπους…

     Έτσι λοιπόν οι πληροφοριοδότες χάκερ, χρησιμοποιούν τα διάφορα underground forums, ακολουθώντας τις οδηγίες των πρακτόρων του FBI με απώτερο σκοπό να εντοπίσουν και να συλλέξουν πληροφορίες για εγκληματικές ενέργειες στο διαδίκτυο.

     Όπως είναι λογικό το γεγονός αυτό, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα δυσπιστίας και αμφιβολίας μεταξύ των χάκερ και πολύ πιθανό να έχουν επηρεάσει και τις δύο μεγάλες ομάδες χάκερ που δραστηριοποιούνται έντονα τον τελευταίο καιρό (Anonymous και των LulzSec). Τέλος ένα πολύ γνωστό παράδειγμα όπου ο χάκερ έδωσε πληροφορίες στο FBI μετά τη σύλληψή του ήταν ο Adrian Lamo,  οποίος έδωσε πληροφορίες για τον πληροφοριοδότη του WikiLeaks, τον Bradley Manning.

    Category: Διαδίκτυο | Views: 245 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    282600945337772820_ltb8pfux_f_large
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 272 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    http://www.youtube.com/watch?v=liRz6EZh_E4&feature=share
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 195 | Added by: alexia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    576460_10150926583652065_581907064_11480860_1148672011_n_large
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 268 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    __quotes_true_inspiration-89186e5c4ddf17972949413b546d0270_h_large
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 241 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Εκτός Βουλής μένουν κορυφαία ονόματα από το ΠΑΣΟΚ σε Α' και Β' Αθηνών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν εκλέγεται ούτε ένας βουλευτής του Κινήματος σε Α' Πειραιώς.

    Από την πλευρά της η ΝΔ...
    χάρη και στον εκλογικό νόμο με το μπόνους των 50 εδρών, εκλέγει στη Β' Αθηνών 14 βουλευτές. Πρώτη σε σταυρούς στην Α' Αθηνών η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.
    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από τη ΝΔ στη Β' Αθηνών εκλέγονται:

    1. Μητσοτάκης Κυριακός

    2. Χατζηδάκης Κωνσταντίνος (Κωστής)

    3. Βούλτεψη Σοφία

    4. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης

    5. Γεωργιάδης Σπυρίδων - Αδωνις

    6. Ντινόπουλος Αργύρης

    7. Μεϊμαράκης Ευάγγελος

    8. Σπηλιωτόπουλος αριστόβουλος (Αρης)

    9. Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης (Πάνος)

    10. Γιακουμάτος Γεράσιμος

    11. Καραμανλή Αννα

    12. Πολύδωρας Βύρων

    13. Παπακώστα – Σιδηροπούλου Αικατερίνη

    14. Παπαθανασίου Γιάννης

    Αντίστοιχα στην Α' Αθηνών εκλέγονται:

    1. Κεφαλογιάννη Όλγα

    2. Αβραμόπουλος Δημήτρης

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 165 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 247 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 287 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Αρχίζουν οι εκδηλώσεις της Αγοράς της Αθήνας...

    H πορεία που ξεκίνησε από τη Νίκαια της Γαλλίας έφτασε το απόγευμα με τυμπανοκρουσίες στο Σύνταγμα, όπου θα αρχίσουν οι εκδηλώσεις της «Αγοράς της Αθήνας».

    Η «Αγορά» είναι μια προσπάθεια δικτύωσης και σύνδεσης συνελεύσεων, συλλογικοτήτων και ατόμων, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ιδέα γεννήθηκε με την «Αγορά των Βρυξελλών», μία βδομάδα εκδηλώσεων στη βελγική πρωτεύουσα που κατέληξε στη μαζική, διεθνή ημέρα διαδήλωσης της 15-ης Οκτωβρίου.

    «Ήταν για όλους εμάς μια εμπειρία πολιτική, ανθρώπινη, κοινωνική» είπε στο ΑΜΠΕ ο 24χρονος Maxi από την Ιταλία, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία. «Μια πορεία ενάντια στα πολιτικά συστήματα της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ευρώπης», πρόσθεσε. «Αυτό είναι ένα μήνυμα προς ένα άλλο σύστημα», πρόσθεσε η Νίκη, που συμμετείχε και αυτή από την αρχή στην πορεία.

    Από τις 9 Νοεμβρίου, μια ομάδα ανθρώπων διαφόρων εθνικοτήτων, ξεκίνησε να περπατάει προς την Αθήνα από τη Νίκαια της Γαλλίας, οργανώνοντας στη διαδρομή λαϊκές συνελεύσεις, επαναπροσδιορίζοντας έτσι την έννοια της «δημοκρατίας». Στόχοι; Απλοί. Η ανταλλαγή εμπειριών, σκέψεων και τρόπων δράσης. Η δημιουργία σχέσεων συνεργασίας και δικτύωσης, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Η γνωστοποίηση των υπαρχόντων εναλλακτικών εγχειρημάτων στο ευρύ κοινό, αλλά και η δημιουργία καινούριων. Η συνδιαμόρφωση κοινών στόχων.

    Η πορεία πέρασε από τη Γενεύη, την Μπολόνια, τη Ρώμη, το Μπάρι κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 200 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 279 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 290 | Added by: marilou | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    "Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε τεράστιο εκλογικό κόστος γιατί ανέλαβε να διαχειριστεί μόνο του την κρίση, είπε ο κ. Βενιζέλος στις πρώτες του δηλώσεις. Η μέρα είναι επώδυνη, ξέραμε ότι το τίμημα ήταν μεγάλο. Η ιστορία θα κρίνει", εξήγησε."Σεβόμαστε τις επιλογές του λαού. Η κρίση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το κόστος για το ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιο. Οφειλαμε να διαχειριστούμε την κρίση και η ευθύνη είχε πέσει όλη πάνω στη δική μας πλάτη. Πάνω μας στήθηκε χορός δημαγωγίας από την αριστερά και από τη δεξιά. "Δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα λέγοντας την αλήθεια και μόνο την αλήθεια", συνέχισε, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν και είναι υποχρέωσή του να αναγεννήσει την παράταξη."Έχω συνείδηση της ιστορίας και θα κάνω το καθήκον μου Με βάση το αποτέλεσμα όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωριστούμε και πάλι μεταξύ μας. Με βάση τα δεδομένα, είναι δύσκολος ο σχηματισμός κυβέρνησης των φιλοευ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Ανατροπή σημειώνεται στο πολιτικό σκηνικό μετά την ετημυγορία του ελληνικούλαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να σημειώνει θεαματική άνοδο στα ποσοστά του. Σύμφωνα με την ασφαλή εκτίμηση του επίσημου αποτελέσματος από το υπουργείο Εσωτερικών, επτά κόμματα μπαίνουν στη Βουλή, ενώ άλλα 3 παλεύουν για την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο. Ποσοστό 19,18% συγκεντρώνει η ΝΔ με 109 έδρες, ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 16,3% και 50 έδρες, ΠΑΣΟΚ 13,63% με 42 έδρες, Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,5% με 32 έδρες, ΚΚΕ 8,46% με 26 έδρες, Χρυσή Αυγή 7,04% με 22 έδρες και ΔΗΜΑΡ 6% με 19 έδρες. Τρία κόμματα παλεύουν για την είσοδό τους στη Βουλή, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,86%, και ΛΑΟΣ 2,86% και ΔΗΣΥ 2,69%. Ποσοστό 20,84% συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από την Επικράτεια, με ενσωμάτωση 16.6%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 15,24 και τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με 14,66. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνοντας ποσοστό 10,2%, το ΚΚΕ με 8,29%, η Χρυσή Αυγή με 6,7% και η Δη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 138 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Την έξοδο στους έλληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν... υπάκουσαν στην εντολή «εγέρθητι», κατά την είσοδο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα ξενοδοχείου του Σταθμού Λαρίσης, δίπλα στα γραφεία της οργάνωσης, όπου τους...

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 367 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)





    «Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες» θα μπορούσε να αναδειχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης την επομένη των εκλογών. Ο κατακερματισμός του πολιτικού σκηνικού και η έλλειψη αυτοδυναμίας έχουν δημιουργήσει συνθήκες υψηλής αβεβαιότητας, ενώ στο βάθος του ορίζοντα ορισμένοι βλέπουν νέες εκλογές στις 17 Ιουνίου.  Δεν αποκλείεται λοιπόν η χώρα να βρεθεί και πάλι μπλεγμένη στον κυκεώνα των διερευνητικών εντολών και των περίπλοκων κυβερνητικών σχημάτων που χαρακτήρισαν την περίοδο 1989-1990 – αυτή τη φορά όμως υπό τη «δαμόκλειο σπάθη» της άμεσης αναγκαιότητας εφαρμογής των προβλέψεων του μνημονίου.Το πρώτο βήμα, μετά την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα των εκλογών από τον Πρόεδρο της Βουλής, είναι να δοθεί η διερευνητική εντολή στον αρχηγό του πρώτου σε έδρες κόμματος, ώστε να εξετά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 210 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου θα κινηθεί η ΝΔ και ο πρόεδρός της κ. Αντ. Σαμαράς θα αναλάβει, με βάσει το Σύνταγμα, πρωτοβουλίες για να σχηματισθεί κυβέρνηση και ως εκ τούτου απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων εκλογών.Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις διαψεύσεις του επικοινωνιακού επιτελείου, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, και αφού προηγήθηκε σύσκεψη του κ. Σαμαρά και στενών συνεργατών του, παρουσία και των δυο αντιπροέδρων, των κκ. Δ. Αβραμόπουλου και Στ. Δήμα, ξεκίνησε η διαδικασία συγγραφής κειμένου 20 σημείων με βάσει τα οποία μπορεί να υπάρξει πεδίο συνεννόησης και σύγκλισης για να υπάρξει κυβέρνηση τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Παρά το γεγονός, ότι το επιχείρημα από τη ΝΔ είναι πως «αναμένουμε τα αποτελέσματα και να δούμε τα ακριβή ποσοστά και τον αριθμό των εδρών», στο παρασκήνιο είναι σε πλήρη εξέλιξη διεργασίες, ώστε να υπάρξει κυβέρνηση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.«Η ΝΔ θα πάρει την εντολή και θα προσπαθήσει να σχηματισθεί κυβέρνηση» λένε από το κόμμα και σημειώνουν πως «η χώρα πρέπει να παραμείνει σε σταθερή πορεία, εντός ευρώ και να υπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 180 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Ο κ. Σαμαράς, αν δεν επιλέξει να επιστρέψει τη διερευνητική εντολή, έχει τρεις ημέρες περιθώριο να επιδιώξει συνεργασία με άλλο ή άλλα κόμματα ώστε να επιτευχθεί πλειοψηφία τουλάχιστον 151 εδρών.
    Έντεκα κρίσιμες ημέρες... 

    μέσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 192 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Δείτε τα συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα στην επικράτεια

    Δείτε τα συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα στην επικράτεια, (πατώντας επάνω στο Υπουργείο Εσωτερικών, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του Υπουργείο, όπου παρακολουθείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς).

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 195 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Ο Νικολά Σαρκοζί παραδέχτηκε απόψε στην ήττα του στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, χαιρετίζοντας τον αντίπαλό του, το σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ ως τον "νέο πρόεδρο", σε δημόσια δήλωσή του."Η Γαλλία έχει νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι μια δημοκρατική επιλογή, ο Φρανσουά Ολάντ είναι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας και πρέπει να γίνει σεβαστός", δήλωσε σε υποστηρικτές του στο Παρίσι. "Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ήττα αυτή", είπε ο Σαρκοζί , ενώ το πλήθος των οπαδών του στο Παρίσι φώναζε "όχι". "Ηττήθηκα και δεν είμαι ένας άνθρωπος που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του", πρόσθεσε.Σύμφωνα με τα ινστιτούτα CSA ο Ολάντ έλαβε ποσοστό 51,8% των ψήφων έναντι 48,2% για τον Νικολά Σαρκοζί. Για το Ipsos, ο σοσιαλιστής Ολάντ απέσπασε ποσοστό 51,9% των ψήφων και για το TNS Sofres 52%."Μόλις του τηλεφώνησα και του ευχήθηκα καλή τύχη στις δοκιμασίες, και επιτυχία στο έργο του".Στη δήλωσή του ο Σαρκοζί έκανε λόγο για μια "διαφορετική δέσμευσή" του για το μέλλον, αφήνοντας να εννοηθ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 160 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    "Γιάννη μηπως θες να συντονίσεις κιόλας;;;"
    ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ ΤΡΕΜΗ ΜΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΡε Γιάννη, πως τόλμησες να διακόψεις την Όλγα Τρέμη;;
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 285 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Στο καλό! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥΆλλοι δύο πρώην πρασινοφρουροί βρέθηκαν εκτός Βουλής.. Η "Κοινωνική Συμφωνία" των Κατσέλη και Καστανίδ..............
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)


    Εκτός Βουλής Πετσάλνικος, (ΛΑΟΣ και Οικολόγοι Πράσινοι;;;)

    Ο παρολίγον Πρωθυπουργός μας και πρόεδρος της Βουλής, Φ. Πετσάλνικος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν καταφέρνει να μπει στην Β

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 216 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    Όλη η σχεδόν η Ελλάδα στα μπλε και η Κρήτη ντυμένη στα πράσινα.. Ο χάρτης είναι απο το site του υπουργείου Εσωτερικών.. Χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν.....





    βάλει μυαλό.. Ψήφισαν αμετανόητα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.. Ντροπή σας!
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 174 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)



    Η νέα Βουλή!

    Αυτά είναι τα αποτελέσματα για αυτή την ώρα.. Με τον ΛΑΟΣ και τους Οικολόγους Πράσινους εκτός, ενισχύονται τα πρώτα κόμματα με νέες έδρες!

    Περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 208 | Added by: sofaki | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

    "Ολοι όρθιοι" από τη Χρυσή Αυγή

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 234 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-05-06 | Comments (0)

    Σοκ: Το πρώτο Harcore sex ριάλιτι είναι γεγονός

    Category: Κόσμος | Views: 1248 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-05-06 | Comments (0)

    Πόσο είναι το μέγεθος ενός φυσιολογικού πέους;


    Νίκος Μιχαλολιάκος: «Προδότες, φοβηθείτε – Ερχεται η Χρυσή Αυγή»

    Category: Ελλάδα | Views: 192 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-05-06 | Comments (0)

    Νέο ροζ βίντεο… με πρωταγωνίστρια Πατρινιά

    Category: Ελλάδα | Views: 829 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-05-06 | Comments (0)

    Και κλάμα οι Πακιστανοί για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ

    Category: Ελλάδα | Views: 294 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-05-06 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz