2 φλιτζ. ριζότο 4 κουτ. pesto 3 μέτριες λιαστές ντομάτες, πολύ ψιλοκομμένες 100 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια Γαλέτα για το πανάρισμα (ή πολέντα, αν βρίσκεται στο ντουλάπι σας) Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1. Βάλτε το κρύο ριζότο σε ένα μπωλ και ανακατέψτε το με το pesto με ένα πηρούνι. Χωρίστε το σε 8 μπαλίτσες. 2.
Πάρτε μία στο χέρι σας, πατήστε τη ελαφρά να απλώσει, κάντε μια
λακουβίτσα στο κέντρο και βάλτε δύο κυβάκια μοτσαρέλα και λίγη λιαστή
ντομάτα. 3. Πλάστε την μπαλίτσα στο χέρι σας απαλά, ώστε το ρύζι να περικλείσει τη γέμιση. 4. Βάλτε τη γαλίτα (ή την πολέντα) σε ένα βαθύ πιάτο, και περάστε τις κροκέτες ώστε να καλυφθούν από όλες τις πλευρές. 5.
Ζεστάνετε καλά το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ σκεύος, ρίξτε τις κροκέτες και
τηγανίστε μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσό χρώμα εξωτερικά. Βγάλτε με
μια τρυπητή κουτάλα, αφήστε τις για λίγο πάνω σε απορροφητικό χαρτί
κουζίνας και σερβίρετε.
Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική