Κυριακή, 2024-05-19, 8:50 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Μάρτιος » 26 » Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
    2:30 PM
    Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

    Η Σελήνη στον Ταύρο έρχεται να δώσει το κάτι παραπάνω στην ημέρα προσπαθώντας παράλληλα να κλείσει και τα όποια κακώς κείμενα. Όμως η χιαστί Ηλίου – Ουρανού με τον Άρη ίσως πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις που σιγοβράζανε εδώ και καιρό. Κατάλληλη μέρα για επιμέλεια σε ζητήματα εμφάνισης όχι όμως και για πειραματισμούς διότι ίσως τα αποτελέσματα να μην είναι τα ιδανικά.

    Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

    Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

    Κριός

    Οι σημερινές προσπάθειες θα εστιαστούν στην ανοικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τρίτους που στο παρελθόν είχαν χαλάσει. Επαγγελματικά, θα νιώσετε πως οι όποιες ευθύνες ανακύψουν είναι σε συλλογικό επίπεδο και όχι ατομικό. Προσπαθήστε στα οικονομικά να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση. Αισθηματικά, νιώθετε πως φτάνει η ώρα για μεγάλες αποφάσεις. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διαπραγμάτευση.


    Ταύρος

    Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά να κάνετε εξοικονόμηση πόρων και δυνάμεων ενώ επικοινωνιακά θα σας κάνει πιο λακωνικούς. Στο χώρο εργασίας ίσως χρειαστεί να αποδείξετε πως κάποια πράγματα γίνονται με λανθασμένο τρόπο. Αισθηματικά, η ανάγκη για αποδοχή και ανταπόκριση ίσως σας οδηγήσει σε βεβιασμένες καταστάσεις που τελικά θα φέρουν ημιτελή αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1982, μην αφήνετε να σας καταβάλει η απογοήτευση.


    Δίδυμοι

    Επαγγελματικά θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθειες, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις παράλογες απαιτήσεις κάποιου πελάτη σας. Παράλληλα, προσπαθήστε να μεταδώσετε στον περίγυρό σας κάτι από την ηρεμία που σας προσφέρει η Σελήνη στον 12ο. Επαγγελματικά, μην αφήνετε να περιφέρονται άτομα που δεν έχουν εργασία και αξιοποιήστε το χρόνο σας δημιουργικά. Οι γεννημένοι του 1972 μέσα από μια συνάντηση θα λάβετε ενθαρρυντικά μηνύματα.


    Καρκίνος

    Ζητήματα καθημερινότητας αλλά και ουσίας θα σας αναγκάσουν να λάβετε δραστικές αποφάσεις. Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο βοηθά στην επίτευξη των στόχων, ωστόσο το σημείο κλειδί είναι η διαχείριση έκτακτων αναγκών και η ψυχραιμία σε αυτές. Αισθηματικά, πρέπει να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, κοιτάζοντας με πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον. Οι γεννημένοι του 1991, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας πλησιάσουν.


    Λέων

    Σε πολλά πράγματα θα χρειαστεί να κάνετε ένα συμμάζεμα, αφού μέχρι τώρα η πολιτική «έχω λεφτά και ξοδεύω» δεν οδήγησε πουθενά. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ίσως σας απασχολήσουν, ωστόσο θα πρέπει να τους δώσετε να καταλάβουν πως πρέπει και αυτοί να καταβάλουν ανάλογες προσπάθειες. Εργασιακά, ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα για το τι θα πρέπει να κάνετε. Οι γεννημένοι του 1978, χρειάζεται να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας.


    Παρθένος

    Προσπαθήστε σήμερα να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας και να εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά. Στα επαγγελματικά αυτό που αναζητάτε είναι χρηματικές απολαβές αλλά αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί λόγω της ανάδρομης φοράς του Άρη που σας κάνει να διεκδικείτε αυτά που θέλετε σε λάθος χρονική στιγμή. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως μέσα από την οικογένεια σας βρείτε την υποστήριξη που αναζητάτε.


    Ζυγός

    Μια μέρα που θα προσπαθήσετε να βάλετε πολλά καρπούζια κάτω από μια μασχάλη. Η αδυναμία σας να δεχτείτε ζητήματα ιεραρχίας ίσως σας οδηγήσουν υπόλογους και απολογούμενους ενώπιο τρίτων. Αισθηματικά, η βελτίωση των συνθηκών είναι αποτέλεσμα τόσο δικής σας προσπάθειας όσο και καλής θέλησης από την πλευρά του ερωτικού σας συντρόφου. Οι γεννημένοι του 1961, χρειάζεται να καταλάβετε πως πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εσάς.


    Σκορπιός

    Οι δυνατότητες που σας δίνονται σήμερα σχετίζονται με την αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων, πράγμα που σημαίνει πως θα βοηθηθείτε τόσο από την τύχη όσο και από ανθρώπους του περίγυρού σας. Τα προβλήματα που σχετίζονται από την απειθαρχία τρίτων ίσως σας εκνευρίσουν, κάνοντας σας να μη σας αναγνωρίζουν. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας δώσουν μια ανέλπιστη είδηση. Οι γεννημένοι του 1971, προσπαθήστε να είσαστε ο εαυτός σας.


    Τοξότης

    Πολλά θέματα που σχετίζονται με συναντήσεις και συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο, προσπαθώντας να αποσπάσουν τόσο το ενδιαφέρον όσο και την προσοχή σας. Ερωτικά, υιοθετείτε νέες κινήσεις που, αν και δεν έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, εντούτοις δημιουργούν ένα όμορφο και ευχάριστο κλίμα. Αποφύγετε να ανακοινώσετε ειδήσεις που δεν πρέπει. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε την τύχη να κάνετε μια συμφέρουσα συμφωνία.


    Αιγόκερως

    Τη σημερινή μέρα θα χρειαστεί να κάνετε κατάλληλη χρήση του χρόνου σας, αφού θα διαπιστώσετε πως σε κάθε περίπτωση πολλά πράγματα δεν είναι υπέρ σας. Η παρουσία του Ηλίου και του Άρη στον Κριό σας δημιουργούν προβλήματα συντονισμού ενώ νιώθετε πως δεν υπάρχει από τους άλλους η έννοια της κατανόησης. Αισθηματικά, η διεκδίκηση από το ταίρι σας θα είναι έντονη. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε τη χαρά να συναντήσετε ένα σπουδαίο πρόσωπο.


    Υδροχόος

    Προσπαθήστε σήμερα να βάλετε σε μια τάξη τόσο τη σκέψη σας όσο και τις εργασίες που έχετε προγραμματίσει να γίνουν. Κάτι τα ερωτικά, κάτι συζητήσεις με φίλους, δεν χρειάζεται και πολύ να αποπροσανατολιστείτε από αυτά που θέλετε να κάνετε σήμερα. Επαγγελματικά, οι δυνατότητες που σας δίνονται είναι τέτοιες που σας βοηθούν να κάνετε καλύτερο καταμερισμό εργασιών. Οι γεννημένοι του 1969, τώρα μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα.


    Ιχθύες

    Με σημαία σας την κατανόηση ξεκινάτε σήμερα επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Επαγγελματικά, διεκδικείτε αυτά που δικαιούστε μετά από πολύ καιρό σιωπής. Μην τσακώνεστε με το ταίρι σας για πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, αντίθετα πείτε αυτά που πραγματικά σας απασχολούν. Καλή μέρα για βόλτες. Οι γεννημένοι του 1982 θα μάθετε νέα που θα σας συγκλονίσουν.

    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 355 | Added by: ludia | Tags: zodia | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάρτιος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz