Αρχικά έκοψα σε κύβους τη μελιτζάνα και την άφησα να ξεπικρίσει για κανα 15' σε νερό.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωταρουμε τα κομμάτια της μελιτζάνας μαζί με το κρεμμύδι.
Κόβουμε τα ωμά κεμπαπ σε μπουκίτσες (με το χέρι) και τα σωτάρουμε μαζί με τα προηγούμενα.
Οταν σωθούν τα υγρά προσθέτουμε το ντοματάκι,
4-5 σταγόνες chilli, και 2-3 ποτηρια νερό και άφηνουμε να σιγοβράσει
και να μείνει σχεδόν στεγνό.
Σε κάθε τορτίγια, βάζουμε: 2 κουταλιές από το
μείγμα, 2 κουταλιές γιαούρτι, 75 γρ. ψιλοκομμένη φέτα και απο μία
πιπεριά φλωρίνης.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή δέχεται πολλές παραλλαγές... υποθέτω! Όπως και
φαντάζομαι ότι γίνεται με απλό κιμά. Απλά μοσχομύρισε το σπίτι από τα
μπαχάρια του κεμπάπ και έτσι βγήκε ένα Ανατολίτικο-Ελληνικό-Μεξικάνικο
αποτέλεσμ
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή δέχεται πολλές παραλλαγές... υποθέτω! Όπως και φαντάζομαι ότι γίνεται με απλό κιμά. Απλά μοσχομύρισε το σπίτι από τα μπαχάρια του κεμπάπ και έτσι βγήκε ένα Ανατολίτικο-Ελληνικό-Μεξικάνικο αποτέλεσμ