3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. ηλιέλαιο 2 φλ. χυμό πορτοκάλι 2 βανίλιες τρούφα κουβερτούρας (περίπου μισό φακελάκι)
Για το γλάσο
2 κουβερτούρες 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. μαργαρίνη ή ηλιέλαιο
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Vegan Χορτοφαγική Δυσκολία Εύκολο Περιέχει Σοκολάτα Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Σερβίρει πάνω από 10 άτομα Πως το κάνουμε:
Βάζουμε το ηλιέλαιο σε ένα μπολ και το χτυπάμε λίγο με το μίξερ. Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τις βανίλιες, τα προσθέτουμε στο μείγμα με το ηλιέλαιο και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Βάζουμε και το χυμό πορτοκάλι. Τέλος, βάζουμε και την τρούφα και ανακατεύουμε με το κουτάλι. Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα και ψήνουμε στους 180ο στον αέρα στη μεσαία θέση για περίπου 45 λεπτά. Για το γλάσο, ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί ή σε χαμηλή φωτιά τη μαργαρίνη ή το ηλιέλαιο με την ζάχαρη. Αφού λιώσει η ζάχαρη προσθέτουμε και την κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια. Μόλις λιώσει η κουβερτούρα περιχύνουμε το κέικ. Μμμμ, τέλειο!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.