Γυρνάμε το Pannetone ανάποδα. Με την βοήθεια
ενός κουταλιού, σκάβουμε την ψίχα του κέικ, αφήνοντας ουσιαστικά το
περίβλημα του (περίπου έναν πόντο). Τα ψίχουλα τα βάζουμε σε ένα μπώλ
Βρέχουμε τα ψίχουλα του κέικ με το κονιάκ.
Τρίβουμε την κουβερτούρα σε λεπτές φλούδες, και την προσθέτουμε στο μπώλ με τα ψίχουλα
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη σε σφιχτή σαντιγύ. Την προσθέτουμε και αυτήν στα ψίχουλα και ανακατεύουμε καλά
Βάζουμε το μπώλ στο ψυγείο για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ώρες
5 λεπτά πριν σερβίρουμε, γεμίζουμε τον κενό
χώρο του Pannetone με το παγωμένο μείγμα του μπώλ. Έτσι γεμάτο το
βάζουμε για 2 - 3 λεπτά σε δυνατό φούρνο, ίσα να ζεσταθεί το εξωτερικό
περίβλημα
Το βγάζουμε, το ¨χιονίζουμε¨ με άχνη και το σερβίρουμε
Καταμετράμε τα μουγγρητά ευτυχίας!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ σημαντικό το μείγμα από τα ψίχουλα να είναι
καλά παγωμένο - όχι κατεψυγμένο, για να μην νερουλιάσει η γέμιση στο
φούρνο. Αν το σερβίρετε στο γιορτινό βραδυνό τραπέζι, φιάξτε την γέμιση
από το μεσημέρι, και ολοκληρώστε το 5 λεπτά πρίν το σερβίρετε
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ σημαντικό το μείγμα από τα ψίχουλα να είναι καλά παγωμένο - όχι κατεψυγμένο, για να μην νερουλιάσει η γέμιση στο φούρνο. Αν το σερβίρετε στο γιορτινό βραδυνό τραπέζι, φιάξτε την γέμιση από το μεσημέρι, και ολοκληρώστε το 5 λεπτά πρίν το σερβίρετε