1 kg ψάρι φιλέτο (νωπό ή κατεψυγμένο) 1 ½ φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 φλ. τσαγιού ρύζι basmati 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 3 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 λεμόνι 1 κ.σ. ρίγανη αλάτι πιπέρι
Στα γρήγορα Κατηγορία Θαλασσινά Διατροφή Με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο Περιέχει Ντομάτες Ρύζι Σκόρδο Πως το κάνουμε:
Τοποθετούμε το ψάρι σε ταψί και το πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο. Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετούμε μια φέτα κρεμμυδιού, ενώ ρίχνουμε τις ψιλοκομμμένες ντομάτες γύρω από το ψάρι. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το αλατοπίπερο και μετά περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού. Ψήνουμε για 20-30λ στους 200ºC. Αφού γίνει το ψάρι, ετοιμάζουμε και το ρύζι. Κόβουμε κάθε φιλέτο στα δύο, βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ρύζι στη μια πλευρά και καλύπτουμε με την άλλη. Εύκολα κι απλά έχουμε ένα νοστιμότατο sandwich ψαριού!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.