Μουσκεύετε τη σταφίδα, τη στραγγίζετε και τη βάζετε σε λεκάνη.
Προσθέτετε τα κεράσια, το κίτρο και το πορτοκάλι ψιλοκομμένα.
Ρίχνετε από πάνω το ρούμι και το αφήνετε μέχρι τη στιγμή που θα τα χρησιμοποιήσετε.
Δουλεύετε το βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
Προσθέτετε τη ζάχαρη και μετά τα αυγά, ένα ένα.
Ρίχνετε το αλεύρι κοσκινισμένο με τη βανίλια, το πατατάλευρο, την αμμωνία και τη μαγιά.
Προσθέτετε το ξύσμα του λεμονιού και τα φρούτα κάντιτα με τη σταφίδα.
Δουλεύετε καλά όλα τα υλικά, ώσπου να πετύχετε ένα καλό και ισομοιρασμένο μείγμα.
Φοδράρετε μια ορθογώνια φόρμα 22 εκατοστών με βουτυρωμένο λαδόχαρτο κι αδειάζετε μέσα το μείγμα.
Ψήνετε σε φούρνο 200 βαθμών για 50 περίπου λεπτά.
Όταν ροδίσει η επιφάνειά του, με τη μύτη ενός μαχαιριού αλειμμένη με βούτυρο κάνετε μια σκισμή κατά μήκος του γλυκού.
Όταν κόψετε την κρούστα, αλείφετε πάλι το
μαχαίρι με βούτυρο και επαναλαμβάνετε το κόψιμο, διαπερνώντας αυτή τη
φορά όλο σχεδόν το βάθος του γλυκού, χωρίς όμως να φτάσετε στη βάση του.
Ξεφορμάρετε το κέικ και όταν κρυώσει αφαιρείτε το χαρτί και το κόβετε φέτες στην πιατέλα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.