4 μπριζόλες από τη σπάλα 4-5 κουτ. σούπας μιξ από διάφορα πιπέρια ½ λευκό κρεμμύδι μέτριο και ξερό, πολύ καλά ψιλοκομμένο 5 σφηνάκια κονιάκ 180 γρ. μαργαρίνη σοφτ ½ ματσάκι φρέσκο σχοινόπρασο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 μεγάλες πατάτες 2 κύβους ζωμό βοδινού αλάτι
Στα γρήγορα Κατηγορία Χοιρινό Συνταγές προϊόντων Flora Σερβίρει 4 άτομα Πως το κάνουμε:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις καθαρίσουμε, τις καρυκεύουμε εξωτερικά με αλάτι, τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 60΄. Χονδροτρίβουμε τα πιπέρια όλα μαζί, τα βάζουμε σε ένα πιάτο μεγάλο και πανάρουμε και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες. Λιώνουμε σε 500 ml καυτό νερό τους σπιτικούς ζωμούς και κρατάμε το ζωμό στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με τη μισή ποσότητα από τη μαργαρίνη. Μόλις μαραθεί ελαφρά, ρίχνουμε στο τηγάνι τις μπριζόλες αφού πρώτα τις έχουμε αλευρώσει και τις σοτάρουμε καλά και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε να μειωθούν τα υγρά μαγειρεύοντας για 8 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε λίγο - λίγο το ζωμό βοδινού που έχουμε φτιάξει έως ότου καλυφθούν οι μπριζόλες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα ώσπου να μαλακώσουν οι μπριζόλες και να χυλώσει ελαφρά η σάλτσα. Ζυμώνουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή το μαϊντανό, χαράζουμε τις ψημένες πατάτες και βάζουμε μέσα την αρωματική ζύμη από τη μαργαρίνη και τα φρέσκα μυρωδικά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.