Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα,
προσθέτουμε τους κρόκους. Δεν χτυπάμε πολύ, ελάχιστα και σιγά σιγά ίσια
για να ανακατευτούν.
Μέσα στο φλυντζάνι χυμό πορτοκαλιού βάζουμε
το μπέικιν και ανακατεύουμε ελαφρά να αφρίσει και προσθέτουμε λίγο-λίγο
στο μίγμα ανακατεύουμε πάλι σιγά σιγά για να μην ξεφουσκώσουν τα αυγά.
Προσθέτουμε λίγο λίγο και το αλεύρι και ανακατεύουμε πάντα αργά και όχι πολύ. Μόνο όσο χρειάζεται για να ανακατευτούν.
Ρίχνουμε το μίγμα σε μια στρόγγυλη φόρμα για
τούρτα (μόνο λαδόκολα χωρίς βουτύρωμα) και ψήνουμε περίπου 20 λεπτά.
Παρακολουθούμε το ρόδισμα (ανάλογα με το φούρνο) προσεκτικά γιατί σε 2-3
λεπτά μπορεί να σκουρύνει πολύ.
Μπορούμε με ένα σουβλάκι στο 15 λεπτο να
ελέγξουμε τρυπώντας το αν ψήθηκε. Αν ψήθηκε στο ξυλάκι δεν μένει ζυμάρι,
βγαίνει καθαρό.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.