Παρασκευή, 2025-07-18, 4:13 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2013 » Ιανουάριος » 14 » Osso Bucco με άσπρη σάλτσα
    9:39 AM
    Osso Bucco με άσπρη σάλτσα

    Τι χρειαζόμαστε:

    • 4 κομμάτια (ροδέλες) μοσχαρίσιο κότσι
    • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
    • 1/3 κουπας βούτυρο ανάλατο
    • 3 φλ. λευκο κρασι (ή λιγότερο)
    • 1 λεμόνι
    • 20 γρ. ψιλοκομμένο μαιντανό
    • Αλεύρι
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
    Στα γρήγορα
    Κατηγορία
    Μέθοδος
    Σερβίρει
    4 ατομα

    Πως το κάνουμε:

    1. Πλένουμε το κρέας μας και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Καλύπτουμε το μοσχαρίσιο κότσι καλά με αλεύρι.
    2. Σε ενα μεγάλο τηγάνι με ψηλά τοιχώματα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μέτρια φωτιά μέχρι να σταματήσει να αφρίζει το βούτυρο. Εάν δεν εχουμε τηγάνι αρκετά μεγάλο για να χωρέσουν ολα τα κομμάτια σε μια στρώση, χρησιμοποιούμε δυο μικρότερα. Προσθέτουμε τα κομμάτια στο τηγάνι βαζοντάς τα σε μια στρώση. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν από τη μία πλευρά. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Γυρίζουμε το κρέας και ροδίζουμε και την άλλη πλευρά, προσθέτουμε και εδω αλάτι και πιπέρι.
    3. Προσθέτουμε αρκετό λευκό κρασί σχεδον να καλύψει το κρέας. Μειώνουμε τη θερμοκρασία ωστε να σιγοβράζει. Καλύπτουμε με ένα καπάκι. Σιγοβράζουμε για 2 1/2 ώρες.
    4. Παίρνουμε λεπτές φλούδες λεμονιού και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες.
    5. Αφαιρούμε το κρέας και το διατηρουμε ζεστο σε ένα πιάτο. Επειδή το κρέας θα ειναι αρκετά μαλακό ώστε να φεύγει απο το κόκκαλο, καλο θα ήταν η σπάτουλά μας να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να κρατηθούν τα κομματια ανέπαφα.
    6. Προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και ψιλοκομμένο μαϊντανό στη σάλτσα και δυναμώνουμε τη φωτιά. Βράζουμε για αρκετά λεπτά ωστε η σάλτσα να πιει τα υγρα. Ανακατεύουμε καλά και ξεκολάμε τυχον υπολείματα κρέατος απο το τηγάνι συνεχίζοντας το ανακάτεμα ώστε να μην μας καει η σάλτσα.
    7. Βγάζουμε απο τη φωτιά και τοποθετούμε πάλι στο τηγάνι τα κομμάτια του κρέατος. Περιχύνουμε το κρέας με τη σάλτσα και κλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε για 3-5 λεπτά να ζεσταθει το κρέας και σερβίρουμε με τη σάλτσα πάνω στο κρέας.

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 265 | Added by: kounelaki | Tags: katsiki, ARNI, kimades, mosxari, μοσχαρη, xoirino, kouneli, kreas, воинских, kimas | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2013  »
    Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σαβ
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Funny [1091]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Σοφά Λόγια [138]
    Hξερες ότι [346]
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    X-FILES [105]
    Tv-Movies [511]
    Auto-Moto [638]
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Θρησκευτικά [61]
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    Ολα για το παιδί [181]
    Ιστορικά [349]
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    National Geographic [28]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 4
    Φίλοι-Επισκέπτες: 4
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2025Website builderuCoz