ΕΝΑ BLOG ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.... ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ.... Ειδήσεις και ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο- Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Πολιτική, Κοινωνία,Οικονομία, Lifestyle- Gossip, Αθλητισμός, Games,Πολιτισμός,Αυτοδιοίκηση,Επιστήμη και Τεχνολογία,Περιβάλλον,Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα , Απόψεις, Αγγελίες,Mηχανή αναζήτησης, Κατάλογος, Νέα, Χρηματιστήριο, Shopping, Forum, Blogs Friebies,ελεύθερος χρόνος ,Διασκέδαση,Αμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με χρήση βίντεο και ήχου (chat rooms),video, chat, dating Free Live Cam Chat Rooms - Webcam Chat ...γνωριμίες, συζητήσεις, Sex και Σχέσεις...... και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα που χτίζεται από τα μέλη της! "Η παρέα μεγάλωσε και λείπεις εσύ;"
Πλένουμε το κρέας μας και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Καλύπτουμε το μοσχαρίσιο κότσι καλά με αλεύρι.
Σε ενα μεγάλο τηγάνι με ψηλά τοιχώματα,
ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μέτρια φωτιά μέχρι να
σταματήσει να αφρίζει το βούτυρο. Εάν δεν εχουμε τηγάνι αρκετά μεγάλο
για να χωρέσουν ολα τα κομμάτια σε μια στρώση, χρησιμοποιούμε δυο
μικρότερα. Προσθέτουμε τα κομμάτια στο τηγάνι βαζοντάς τα σε μια στρώση.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν από τη μία πλευρά.
Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Γυρίζουμε το κρέας και ροδίζουμε και
την άλλη πλευρά, προσθέτουμε και εδω αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε αρκετό λευκό κρασί σχεδον να
καλύψει το κρέας. Μειώνουμε τη θερμοκρασία ωστε να σιγοβράζει.
Καλύπτουμε με ένα καπάκι. Σιγοβράζουμε για 2 1/2 ώρες.
Παίρνουμε λεπτές φλούδες λεμονιού και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες.
Αφαιρούμε το κρέας και το διατηρουμε ζεστο σε
ένα πιάτο. Επειδή το κρέας θα ειναι αρκετά μαλακό ώστε να φεύγει απο το
κόκκαλο, καλο θα ήταν η σπάτουλά μας να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να
κρατηθούν τα κομματια ανέπαφα.
Προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και
ψιλοκομμένο μαϊντανό στη σάλτσα και δυναμώνουμε τη φωτιά. Βράζουμε για
αρκετά λεπτά ωστε η σάλτσα να πιει τα υγρα. Ανακατεύουμε καλά και
ξεκολάμε τυχον υπολείματα κρέατος απο το τηγάνι συνεχίζοντας το
ανακάτεμα ώστε να μην μας καει η σάλτσα.
Βγάζουμε απο τη φωτιά και τοποθετούμε πάλι
στο τηγάνι τα κομμάτια του κρέατος. Περιχύνουμε το κρέας με τη σάλτσα
και κλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε για 3-5 λεπτά να ζεσταθει το κρέας και
σερβίρουμε με τη σάλτσα πάνω στο κρέας.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.