100 gr. ζάχαρη 150 ml. παρθένο σησαμέλαιο ή σπορέλαιο 220 ml. χυμό πορτοκάλι 40 ml. κονιάκ 200 γρ. χαλβά 100 gr. καρύδι ψιλοκομμένο 500 gr. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλάκι κανελο-γαρύφαλλο τριμμένο 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
Για το γλάσο ταχινιού:
500 gr. ζάχαρη 500 ml νερό 500 gr. ταχίνι
Στα γρήγορα Κατηγορία Cupcakes και muffins Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Vegan Χορτοφαγική Περιέχει Ξηρούς καρπούς Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε τη ζάχαρη, το χαλβά και το λάδι μέχρι ν' αφρατέψουν. Προσθέτουμε το κονιάκ και το χυμό πορτοκαλιού. Στη συνέχεια το αλεύρι με τη σόδα και το κανελογαρύφαλο και ανακατεύουμε απαλά. Τέλος, προσθέτουμε αλευρωμένα τα καρύδια και μοιράζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες muffin. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά στους 170-180°C και αφήνουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια τα βουτάμε σε γλάσο ταχινιού. Γα το γλάσο ταχινιού, φτιάχνουμε σιρόπι και αφού προσθέσουμε το ταχίνι, χτυπούμε το μείγμα και το διατηρούμε σε μπεν μαρί.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.