Λιώνουμε το κρεμύδι και το σκόρδο στο μούλτι αρκετά καλά.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, ανκατεύουμε καλά
με το λιωμένο κρεμύδι - σκόρδο, προσθέτουμε το ξύδι και αφήνουμε να
μαριναριστεί για 10 - 12 ώρες.
Βάζουμε να κάψει λάδι και βούτηρο σε ίσες ποσότητες ώστε να καλυφθεί ο πάτος της κατσαρόλας.
Όταν κάψει καλά ρίχνουμε το κρέας όπως είναι μαζί με την μαρινάδα του και το τσιγαρίζουμε.
Έπειτα συμπληρώνουμε νεράκι (ζεστό κατά προτίμηση για να μην κόβεται ο βρασμός) και αφήνουμε να βράσει.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα μανιτάρια.
Όταν μαλακώσει το κρεατάκι προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο σε νερό και λίγη ζαχαρίτσα προαιρετικά.
Άν χρειάζεται συμπληρώνουμε και αλάτι.
Προς το τέλος προσθέτουμε τη μουστάρδα,επίσης διαλυμένη σε λίγο νερό.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, σβήνουμε τη
φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει
παντού όπως κάνουμε όταν ρίχνουμε αυγολέμονο.
Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε πάνω στο ζεστό μάτι να χυλώσει.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.