Βάλτε σε κατσαρόλα το μοσχάρι, τον τόνο, τις
αντζούγιες κομμένες σε κομματάκια, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι
και χύστε επάνω τους όλο το λευκό κρασί.
Σκεπάστε την κατσαρόλα και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.
Όταν το κρέας είναι έτοιμο, βάλτε το σε ένα
χαμηλό και φαρδύ σκεύος (υπάρχουν κάποια μεταλλικά τάπερ που κάνουν πολύ
καλά για αυτή τη δουλειά) και δουλέψτε στο μίξερ ότι έχει απομείνει από
τα άλλα υλικά μέσα στην κατσαρόλα μέχρι να πάρετε ένα, μάλλον σφικτό,
πουρέ, τον οποίο θα αραιώσετε με το λάδι και τον χυμό του λεμονιού.
Χύστε την σάλτσα που θα πάρετε με αυτόν τον
τρόπο πάνω στο κρέας, σκεπάστε το σκεύος με διαφανές φιλμ κουζίνας και
αφήστε το έτσι για τουλάχιστον 12 ώρες (στο ψυγείο, φυσικά), εις τρόπον
ώστε το κρέας να "ρουφήξει” από τη σάλτσα και να πάρει γεύση.
Για να σερβίρετε, κόψτε το κρέας σε λεπτές
φέτες (θα χρειασθείτε ένα κατάλληλο μαχαίρι για να μη διαλυθεί το
κρέας), τοποθετήστε τες σε πιάτα και σκεπάστε τες με τη σάλτσα.
Πάνω από τη σάλτσα ρίξτε (προαιρετικά) φρέσκο πιπέρι σε κόκους)
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.