Προετοιμάστε τη μαρινάδα από το προηγούμενο βράδυ.
Βάζουμε τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ
και προσθέτουμε το μοσχαρακι μας, αφού το έχουμε κόψει σε μέτρια
κομμάτια.Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και το αφήνουμε όλο το βράδυ.Αυτό
γίνεται για να μαριναριστεί το κρέας μας καλύτερα έτσι ώστε να γινει πιο
μαλακό.
Το επόμενο πρωί:
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κυβάκια, τις αλατίζουμε και τις ρίχνουμε ρίγανη,
κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες,
κόβουμε τις ντομάτες και την φέτα σε κύβους,
τέλος κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες.
Παίρνουμε την γάστρα και την στρώνουμε με
λαδόκολλα. Στη συνέχεια βγάζουμε το μοσχαράκι μας από την μαρινάδα, το
αλατίζουμε και το βάζουμε στη λαδόκολλα. Προσθέτουμε τις πατάτες, το
κρεμμύδι, τις πιπεριές, την φέτα και τις ντομάτες.Προσθέτουμε το
μπούκοβο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και περιχύνουμε απάνω από τα υλικά
μας την σάλτσα της μαρινάδας.
Τέλος το σκεπάζουμε με ένα μεγάλο κομμάτι
λαδόκολλας. Βάζουμε την γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους
220 βαθμούς για 2μιση με τρεις ώρες!!!!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.