Βράζουμε το μοσχάρι για να το ξαφρίσουμε. Ακολούθως το σουρώνουμε.
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με τα μανιτάρια και τα καρότα.
Βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα ή χύτρα και
το τσιγαρίζουμε λίγο, προσθέτουμε τα λαχανικά μας και σβήνουμε με το
ξηρό κόκκινο κρασί. Προσθέτουμε την μαυροδάφνη και αφήνουμε να πάρει
μια βράση για να εξατμιστούν οι αλκοόλες.
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και προεραιτικά ένα
κύβο μοσχάρι ή κοτόπουλο. Προθέτουμε νερό να καλύπτει ΣΧΕΔΟΝ το φαγητό.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας ή στην χύτρα για
20 λεπτά.
Αν μαγειρεύουμε στην χύτρα στο τέλος δένουμε την σάλτσα με λίγο corn flour.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.