ΕΝΑ BLOG ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.... ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ.... Ειδήσεις και ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο- Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Πολιτική, Κοινωνία,Οικονομία, Lifestyle- Gossip, Αθλητισμός, Games,Πολιτισμός,Αυτοδιοίκηση,Επιστήμη και Τεχνολογία,Περιβάλλον,Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα , Απόψεις, Αγγελίες,Mηχανή αναζήτησης, Κατάλογος, Νέα, Χρηματιστήριο, Shopping, Forum, Blogs Friebies,ελεύθερος χρόνος ,Διασκέδαση,Αμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με χρήση βίντεο και ήχου (chat rooms),video, chat, dating Free Live Cam Chat Rooms - Webcam Chat ...γνωριμίες, συζητήσεις, Sex και Σχέσεις...... και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα που χτίζεται από τα μέλη της! "Η παρέα μεγάλωσε και λείπεις εσύ;"
1) Πρώτα απ' όλα πλένουμε καλά το μοσχάρι μας αφού το κόψουμε σε μικρά κομμάτια, όσο προτιμά ο καθένας.
2) Έπειτα, το βάζουμε στην
κατσαρόλα με νερό ίσα να το καλύπτει και σε δυνατή φωτιά το αφήνουμε
να βράσει με ανοιχτο το καπάκι, έως ότου βγουν οι αφροί στην επιφάνεια
της κατσαρόλας.
3) Στη συνέχεια,
αδειάζουμε το κρέας μας στο νεροχύτη, το πλένουμε πάλι καλά και το
στραγγίζουμε σφίγγοντας το ώστε να μην βγουν υγρά στο τσιγάρισμα.
Πλένουμε την κατσαρόλα μας πριν τη χρησιμοποιήσουμε πάλι, αν και οι
περισσότεροι απλά ξαφρίζουν το κρέας.
4) Ρίχνουμε το ελαιόλαδο
στην κατσαρόλα και αφού κάψει τότε ρίχνουμε το μοσχάρι μας για να
τσιγαριστεί. Έτσι εμποδίζουμε τα υγρά του μοσχαριού να βγουν και το
κρέας μας γίνεται πιο μαλακό.
5) Αφου τσιγαριστεί το κρέας, ρίχνουμε το ψιλοκομμένο μας κρεμμυδάκι και όταν ροδίσει, σβήνουμε με κρασί.
6) Αφού εξατμιστεί καλά το
οινόπνευμα του κρασιου, ρίχνουμε την τριμμένη στον ξύστη ντομάτα μαζί
με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μπαχάρι και τη δάφνη.
7) Καλύπτουμε το μοσχάρι μας με νερό ίσα - ίσα και αφού πάρει μια βράση , χαμηλώνουμε τη φωτιά.
8) Μετά από περίπου μια
ωρίτσα και κάτι, και εφόσον το κρέας τσιμπιέται, ρίχνουμε τον
συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι, το βασιλικό, το
θυμάρι, το δεντρολίβανο και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά και
συμπληρώνουμε νερό αν χρειάζεται.
9) Συνολικά το φαγητό
θέλει περίπου 2 ώρες. Αν η σάλτσα δεν έχει δέσει, δυναμώνουμε λίγο τη
φωτιά με μισάνοιχτο καπάκι προσέχοντας πάντα μην πιασει από κάτω.