Βάζουμε το ξύδι και νερό σε ένα μπολ και βάζουμε μέσα το ωμό μοσχαράκι για 30 λεπτά.
Ξεπλένουμε το κρέας και τσιγαρίζουμε το
κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο μπλέντερ, το σκόρδο κομματάκια, την πιπεριά και
το κρέας σε δυνατή φωτιά.
Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε τη λιωμένη ντομάτα και 1 κ.σ. πελτέ και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τα μπαχαρικά.
Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό ίσα να σκεπάζετε το κρέας.
Κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό.
Το αφήνουμε να βράσει για αρκετές ώρες (περίπου 2-2,5 ώρες) μέχρι με το πιρούνι να κόβεται πολύ εύκολα, να είναι μαλακό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μη βάλετε πολύ νερό, η ντομάτα βγάζει κι αυτή γιατί είναι
φρέσκια. Ομως ελέγχετε τακτικά, εγώ κάθε μισάωρο περίπου το ανακάτευα
γιατί ίσως χρειαστεί λιγάκι νερό και για να μη σας κολλήσει το φαγητό.
Δε χρειάζεται χύτρα, σε απλή κατσαρόλα, αυτό το 2ωρο βράσιμο είναι που το κάνει να λιώνει.
Συνοδεύετε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή και μακαρόνια!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μη βάλετε πολύ νερό, η ντομάτα βγάζει κι αυτή γιατί είναι φρέσκια. Ομως ελέγχετε τακτικά, εγώ κάθε μισάωρο περίπου το ανακάτευα γιατί ίσως χρειαστεί λιγάκι νερό και για να μη σας κολλήσει το φαγητό.
Δε χρειάζεται χύτρα, σε απλή κατσαρόλα, αυτό το 2ωρο βράσιμο είναι που το κάνει να λιώνει.
Συνοδεύετε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή και μακαρόνια!