Πλένουμε καλά το μοσχάρι. Αν θέλουμε, το βάζουμε να πάρει μια βράση και πετάμε το πρώτο νερό.
Βάζω λίγο λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζω ελαφρά το κρέας. Στη συνέχεια ρίχνω τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλινο.
Το σέλινο μπορείτε είτε να το ψιλοκόψετε είτε
να βάλετε ολόκληρα τα κλωνάρια. Καλύτερα είναι να βάλετε το πίσω μέρος,
γιατί τα φύλλα έχουν πολύ έντονη μυρωδιά.
Ρίχνω αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο νεράκι και βράζω. Στη δική μου χύτρα το βράζω γύρω στη 1 ώρα.
Μετά, αφού βράσει και ανοίξω τη χύτρα προσθέτω το κρασί και το αφήνω με ανοιχτό το καπάκι σε δυνατή φωτιά να "δέσει".