Βάζετε την μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας και σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, 1 φλιτζάνι νερό και το αφήνετε να σιγοβράσει 2 ώρες.
Όταν κρυώσει το κόβετε σε φέτες.
Βουτυρώνετε
ενα στενόμακρο πυρέξ τοποθετείτε μια φέτα κρέας όρθια, μια φέτα ζαμπόν,
μια φέτα τυρί, έτσι ώστε να σχηματιστει το σχήμα του νουά.
Βάζετε
σε μια μικρή κατσαρόλα την σάλτσα του κρέατος. 'Οταν ζεσταθεί, ρίχνετε
την κουταλιά το αλεύρι, ανακατεύοντας να διαλυθεί. Προσθέτετε το γάλα
και ετοιμαζετε μια ελαφρια μπεσαμέλ.
Ρίχνετε την σάλτσα επάνω στο κρέας.
Την άλλη ημέρα προσθέτετε λιγη μαργαρίνη και ψήνετε το κρέας στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.
Στο τέλος προσθέτετε την κρεμα γάλακτος και το ψήνετε ακομα 10 λεπτά. Σερβίρετε.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.