Ζεσταίνετε
το ελαιόλαδο σε βαθιά ανοικτή κατσαρόλα με καπάκι σε μέτρια προς δυνατή
φωτιά και σοτάρετε το κρέας για 4 περίπου λεπτά, μέχρι να πάρουν
ροδίσουν όλες οι πλευρές.
2)
Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει.
3)
Στη συνέχεια βάλτε το σκόρδο και σοτάρετε για άλλο 1 λεπτό και κατόπιν το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά.
4)
Προσθέστε
όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τον μαϊντανό, χαμηλώστε τη φωτιά,
σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε να σιγοβράσει το φαγητό για 1 ώρα.
5)
Ξεσκεπάστε στη
συνέχεια την κατσαρόλα και συνεχίστε το ψήσιμο για 30΄ ακόμα περίπου ή
έως ότου το μοσχάρι γίνει τρυφερό. Αφαιρέστε το δαφνόφυλλο και
πασπαλίστε με το μαϊντανό πριν το σερβίρετε.