Βράζετε το κρέας και ξαφρίζετε το νερό κατά διαστήματα.
Ρίχνετε το κρεμμύδι με τα καρφάκια
γαρίφαλου, το σκόρδο, το μπουκετάκι μυρωδικών, τους κόκκους πιπεριού και
τα καρότα και συμπληρώνετε το βράσιμο με σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να
μαλακώσουν τελείως το κρέας και τα καρότα.
Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι 3
κουτ.σούπας βούτυρο, σωτάρετε τα κρεμμυδάκια και τα πασπαλίζετε με τη
ζάχαρη. Προσθέτετε και τα μανιτάρια και τα σωτάρετε. Ρίχνετε μισό
φλιτζάνι από το ζωμό του κρέατος και το βράζετε για 12 με 15 λεπτά. Τα
φυλάτε στην άκρη.
Σε ένα μπολ σουρώνετε το ζωμό του κρέατος
από την κατσαρόλα. Πετάτε το μπουκετάκι των μυρωδικών και το κρεμμύδι.
Κρατάτε τα καρότα και το κρέας,μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια.
Μεταφέρετε το ζωμό από το μπολ πάλι στην κατσαρόλα και τον αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για να σωθεί και να γίνει σάλτσα.
Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνετε τις υπόλοιπες
3 κουταλιές σούπας βούτυρο και διαλύετε μέσα το αλεύρι,ανακατεύοντάς το
συνέχεια. Ρίχνετε 2 κρόκους αβγών (αν θέλετε) και το μοσχοκάρυδο και
ανακατεύετε καλά.
Ριχνετε το μείγμα λίγο λίγο στην κατσαρόλα
με τη σάλτσα και ανακατεύετε συνέχεια για να διαλυθεί και να γίνει ένας
ομοιογενής πολτός.
Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
Προσθέτετε στη σάλτσα το κρέας και τα
λαχανικά που έχετε ετοιμάσει και αφήνετε το φαγητό στη φωτιά,για να
ενωθούν οι γεύσεις χωρίς να βράσετε κι άλλο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.