ΕΝΑ BLOG ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.... ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ.... Ειδήσεις και ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο- Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Πολιτική, Κοινωνία,Οικονομία, Lifestyle- Gossip, Αθλητισμός, Games,Πολιτισμός,Αυτοδιοίκηση,Επιστήμη και Τεχνολογία,Περιβάλλον,Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα , Απόψεις, Αγγελίες,Mηχανή αναζήτησης, Κατάλογος, Νέα, Χρηματιστήριο, Shopping, Forum, Blogs Friebies,ελεύθερος χρόνος ,Διασκέδαση,Αμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με χρήση βίντεο και ήχου (chat rooms),video, chat, dating Free Live Cam Chat Rooms - Webcam Chat ...γνωριμίες, συζητήσεις, Sex και Σχέσεις...... και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα που χτίζεται από τα μέλη της! "Η παρέα μεγάλωσε και λείπεις εσύ;"
Κόβουμε το μοσχάρι σε κύβους, πλένουμε τα κολοκυθάκια και
κόβουμε τις άκρες και καθαρίζουμε και κόβουμε σε σχετικά μεγάλα
κομμάτια τις πατάτες.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με αλάτι και πιπέρι και αλευρώνουμε ελαφρά τους κύβους του κρέατος. Το αφήνουμε να περιμένει.
Σε
κατσαρόλα με χοντρό πάτο, τσιγαρίζουμε λίγο τις πατάτες και τα
κολοκύθια, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε
το κρέας και το τσιγαρίζουμε καλά καλά, από όλες τις πλευρές. Μόλις
έχει πάρει χρώμα παντού, προσθέτουμε βραστό νερό (προσοχή γιατί μπορεί
να πετάξει λάδι καθώς το προσθέτουμε), περίπου 1 λίτρο, να σκεπάσει το
κρέας μας (ανάλογα και το μέγεθος βέβαια της κατσαρόλας), εκτός και αν
χρησιμοποιούμε χύτρα ταχύτητος, οπότε θα βάλουμε λιγότερο νερό.
Προσθέτουμε
το χυμό του λεμονιού (εδώ μπορούμε να προσθέσουμε και μια κουταλιά
σάλτσα Wostersteshire ), σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας
να σιγοβράσει για 45'.
Προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια και τις
πατάτες, αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να
σιγοβράσουν όλα μαζί μέχρι να γίνει το κρέας πολύ μαλακό (άλλα 45'
περίπου).