Ανακατεύουμε το κομμένο κρέας με Soy sauce
(ίσα-ίσα να πάει παντού), προσθέτουμε corn flour, ανακατεύουμε και το
μαρινάρουμε για μια ώρα σε μπωλ στο ψυγείο.
Φτιάχνουμε τα noodles όπως λέει στη συσκευασία και σουρώνουμε.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι (ή wok αν
έχουμε) σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το τζίντζερ και τα
μανιτάρια με 2 κουταλιές λάδι.
Προσθέτουμε τα λαχανικά από την κονσέρβα, αφού τα έχουμε πλύνει καλά και σουρώσει.
Προσθέτουμε 2 κουταλιές σούπας Oyster sauce και 1 κουταλιά σούπας Soy sauce και ανακατεύουμε.
Βγάζουμε τα λαχανικά από το τηγάνι, προσθέτουμε μια κουταλιά λάδι και σωτάρουμε το κρέας.
Το κρέας, για να είναι stir-fry που λένε,
πρέπει να το ανακατεύουμε αλλά όχι συνέχεια, το αφήνεις κάποια
δευτερόλεπτα να ψηθεί σε μια μεριά και μετά ανακατεύεις.
Ψήνουμε το κρέας ανάλογα με το πάχος που
κόψαμε (εμένα ήταν σε 5 λεπτά έτοιμο). Δε θέλουμε να αρπάξει και να
στεγνώσει, να είναι ζουμερό και να έχει γλασαριστεί από τη σόγια και το
corn flour.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.