Βάζουμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα.
Προσθέτουμε τα κροκάδια, το κακάο, λίγο αλεύρι απο τα 350 γραμμάρια, 10 από τις 17 κουταλιές γάλα και τη σκόνη baking powder.
Αφήνουμε λίγο να δουλεύει το μίξερ.
Προσθέτουμε τις υπόλοιπες 7 κουταλιές γάλα και όλο το αλεύρι που έμεινε.
Πρέπει να έχουμε ένα μίγμα που να μην είναι πολύ ρευστό (να μην τρέχει
εύκολα).
Αλείφουμε ένα pyrex (διαστάσεις 36x26 εκατοστά) με μαργαρίνη και το πασπαλίζουμε με αλεύρι. Ρίχνουμε το μίγμα για τη βάση.
Για τη γέμιση:
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε στον τρίφτη.
Σε μια κατσαρόλα τα ανακατεύουμε με 100
γραμμάρια ζάχαρη και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χάσουν το πολύ
ζουμί που έχουν (πέντε λεπτά, όχι παραπάνω).
Απλώνουμε με ένα πιρούνι προσεκτικά τα μήλα πάνω από τη βάση.
Για τη μαρέγκα:
Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια με τη ζάχαρη
και το κρεμόριο με το ειδικό εξάρτημα για τη μαρέγκα. Όταν το μίγμα
στέκεται, σταματάμε. Απλώνουμε τα ασπράδια χτυπημένα πάνω από τα μήλα με
ένα κουτάλι.
Προθερμένουμε το φούρνο στους 175° Κελσίου. Ψήνουμε τη μηλόπιτα για μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.