Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
Βάζουμε τα πεκάν ή τα φουντούκια σε ενα τηγανάκι χωρίς λάδι και τα αφήνουμε για περίπου 8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ψιλοκόβουμε.
Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στο τρίφτη.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλέυρι, τη ζάχαρη, τη σόδα, το αλάτι τη κανέλα, το μπέικιν τους ξηρούς καρπούς και τη καρύδα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το λάδι και τη βανίλια.
Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών συστατικών μαζί με το καρότο στο μείγμα με το αλέυρι και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα στις θήκες για τα μάφινς και τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρή η οδοντογλυφίδα.
Βγάζουμε απο το φούρνο τα μάφιν και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Μέτά απο περίπου 10 λεπτά βγάζουμε τα μάφινς απο τις φόρμες και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελός πριν ετοιμάσουμε το γλάσο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το γλάσο και το βάζουμε πάνω στα μαφιν!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα ξένο site και είναι πραγματικά
τέλεια. Αν τα βγάλετε απο το φούρνο στα 20 λεπτά περιπού έχουν μια
κρεμώδη υφή στο εσσωτερικό που τη θεωρώ τέλεια. Άν τα θέλετε σαν κεικ
αφήστε τα λίγο περισσότερο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα ξένο site και είναι πραγματικά τέλεια. Αν τα βγάλετε απο το φούρνο στα 20 λεπτά περιπού έχουν μια κρεμώδη υφή στο εσσωτερικό που τη θεωρώ τέλεια. Άν τα θέλετε σαν κεικ αφήστε τα λίγο περισσότερο.