Αρχικά λιώνω σε κατσαρολάκι την κουβερτούρα με το βούτυρο, σε χαμηλή φωτιά.
Σε ξεχωριστό μπολ, ανακατεύω στο μίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη και το σιρόπι καραμέλας μέχρι να αφρατέψουν.
Κατόπιν ρίχνω τη λιωμένη κουβερτούρα στο
μείγμα των αυγών και προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινίζοντάς το. Αφού
"δέσει" το μείγμα, προσθέτω τα καρύδια και ανακατεύω ελαφρά.
Βουτυρώνω τα φορμάκια, τα αλευρώνω και μετά περιχύνω σε αυτά το μείγμα.
Τα ψήνω για 17 λεπτά στους 170ο, ώστε το εσωτερικό τους να είναι μαλακό και υγρό και όχι στεγνό σαν κέικ.
Για το γλάσσο, λιώνω την κουβερτούρα με την
κρέμα γάλακτος σε σιγανή φωτιά και τα ανακατεύω μέχρι το μείγμα να γίνει
σαν "βελούδινη" κρέμα.
Τέλος, αφού ψηθούν, γαρνίρω τα brownakia με το γλάσσο και τα καρύδια.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.