Πλένουμε καλά το κουνέλι που το έχουμε έτοιμο κομμένο από τον κρεοπώλη μας.
Τοποθετούμε
τις μερίδες σε μια κατσαρόλα, ώστε να χωράνε στο πάτο και τη βάζουμε
στο μάτι της κουζίνας ώστε να "πιει" τα υγρά του.
Τοποθετούμε
το ελαιόλαδο ώστε να καλύψει τις μερίδες, προσθέτουμε το αλάτι και το
πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει μέσα στο λάδι (περίπου μισή ώρα με τρία
τέταρτα).
Όταν είναι έτοιμο το
κουνέλι, αδειάζουμε τα τρία τέταρτα από το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
Ρίχνουμε το ζωμό του λεμονιού και τη ρίγανη (τόση ποσότητα ώστε να
καλύψουμε όλες τις μερίδες) και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και καλή σας όρεξη.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.