Σε μία ευρύχωρη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι
και, ότα αρχίσει να τσιτσιρίζει, τσιγαρίζουμε το κουνέλι για καμιά
10-ριά λεπτά, ώστε να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές του.
Αλατίζουμε, τρίβουμε φρέσκο πιπέρι, ρίχνουμε
το λευκό κρασί μας και του δίνουμε ένα καλό ανακάτεμα, να πάρουν όλα τα
κομμάτια την ..... δόση τους στα μπαχαρικά και το κρασί.
Χαμηλώνουμε την ένταση στο μάτι (χαμηλή),
σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και μαγειρεύουμε για περίπου
μισή ώρα, γυρίζοντας κάθε τόσο τα κομμάτια.
Στο τριαντάλεπτο, ρίχνουμε στην κατσαρόλα και
τις ρόγες του σταφυλιού και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, σε χαμηλή πάντα
φωτιά, για άλλα 10 λεπτά.
Εάν το κουνέλι πάει να στεγνώσει (δεν θα έπρεπε εάν ακολουθήσουμε τις οδηγίες), το καταβρέχουμε με μερικές κουταλιές ζωμό.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.