2 κιλά χοιρινό άπαχο κομμένο σε κύβους(όχι πολύ μικρό) 4 πιπεριές πολύχρωμες κομμένες σε λωρίδες 2 κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες 250 γρ. τυρί γραβιέρα τριμμένη (ή ό,τι άλλο προτιμάτε σε κίτρινο) 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι κρασί κόκκινο νέρο αλάτι, πιπέρι μαύρο και κόκκινο μείγμα μπαχαρικών για ψητά φούρνου ή δύο κύβους για κρέας
Στα γρήγορα Κατηγορία Χοιρινό Κουζίνα Κινέζικη Περιέχει Πιπεριές Τυριά Σερβίρει 4-6 άτομα Πως το κάνουμε:
Βράζουμε το χοιρινό στην χύτρα μέχρι να μαλακώσει (περίπου σαράντα λεπτά). Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ένα μπωλ. Αφού βράσει το κρέας το σουρώνουμε και το ξεπλένουμε λίγο να φύγουν τα υπολείμματα από τον αφρό του. Το ρίχνουμε στην λεκάνη με τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Ρίχνουμε το τύρι, αλάτι, τα πιπέρια, τους κύβους ή δύο κοφτές κουτ.γλυκού από το μείγμα, το λάδι, το κρασί και το αλεύρι και ανακατέυουμε. Ολα μαζί τα βάζουμε σε μία μεσαία ή και μεγάλη γάστρα με καπάκι. Ρίχνουμε νερό όσο χρειάζεται σχεδόν να καλυφτούν και λιγότερο. Ψήνετε στους 180 με 200 για μιάμιση-δύο ώρες και άλλη μισή χωρίς καπάκι ανακατεύοντας συχνά να μην καεί και να πάρει χρώμα από παντού.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.