Το κρέας πρέπει να είναι κομμένο σε πριόνι, ώστε να μην έχει τριμμένα κόκαλα και το πλένουμε καλά .
Σε ένα μπόλ ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και σε
πιο μεγάλα κομμάτια τις πιπεριές και τις ντομάτες και το σκόρδο σε
φέτες, μετά το κρέας το πασπαλίζουμε με το κρεμμύδι, τις πιπεριές και
την ντομάτα, το σκόρδο, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ολα τα άλλα
αρώματα και το αφήνουμε σκεπασμένο ένα βράδυ, μέσα στο ψυγείο.
Την επομένη βάζουμε το κρέας στη γάστρα
προσθέτοντας το λάδι και ένα κρασοπότηρο νερό και μετά στο φούρνο.To
βάζουμε σε προθερμαρμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, το ψήνουμε 3 έως 4
ώρες ανάλογα με το κρέας, δοκιμάζοντας με το πιρούνι τα ψαχνά μέρη.
Μπορούμε να το ψήσουμε και στα κάρβουνα στην σούβλα ή στη γαστρα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.