Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε (με ένα χτυπητήρι, όχι στο μίξερ) το γιαούρτι με το αυγό, το λάδι και τη βανίλια
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το
baking powder, τη σόδα και το αλάτι και τα αναμιγνύουμε. Παίρνουμε μία
κουταλιά από το πιο πάνω μείγμα και τη ρίχνουμε στα μούρα.
Ρίχνουμε το υγρό μείγμα (με το γιαούρτι) μέσα
στο μπολ με το αλεύρι και με μία σπάτουλα ανακατεύουμε να γίνει ένα
ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε τα μούρα μας και ανακατεύουμε με απαλές
κινήσεις.
Παίρνουμε ένα βουτυρωμένο ταψάκι (ειδικό για
κεϊκάκια) και με ένα κουτάλι κατανέμουμε τη ζύμη μας έτσι ώστε να γίνουν
12 ισομεγέθη κεϊκάκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 15-20 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
1. Τα μούρα μας τα ρίχνουμε στη ζύμη κατεψυγμένα.
2. Δεν πρέπει να "δουλέψουμε" πολύ τη ζύμη γιατί τότε τα κεϊκάκια μας δεν θα γίνουν αφράτα!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
1. Τα μούρα μας τα ρίχνουμε στη ζύμη κατεψυγμένα.
2. Δεν πρέπει να "δουλέψουμε" πολύ τη ζύμη γιατί τότε τα κεϊκάκια μας δεν θα γίνουν αφράτα!