Χτυπώ στο μίξερ τα αυγά με την άχνη ζάχαρη (για 10 λεπτά).
Αναμιγνύω το γιαούρτι με το ξύσμα πορτοκαλιού, με ένα κουτάλι.
Προσθέτω το γιαούρτι με το ξύσμα στα χτυπημένα αυγά, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι (με γρήγορες κινήσεις).
Κοσκινίζω το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και τα
προσθέτω κι αυτά στο μίγμα αυγών-γιαουρτιού, ανακατεύοντας με κουτάλι
(με γρήγορες κινήσεις).
Προσθέτω τα φρούτα του δάσους (χωρίς να τα ξεπαγώσω, ανακατεύοντας με κουτάλι, με γρήγορες κινήσεις).
Μοιράζω το μίγμα σε βουτυρωμένη μαφινιέρα με 12 υποδοχές (το μίγμα να φτάνει σχεδόν μέχρι πάνω σε κάθε θήκη).
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170οC για 20 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Έχω φτιάξει την ίδια συνταγή, αντικαθιστώντας τα φρούτα
του δάσους με 200 γρ. φρουτάκια από ανάμικτη κομπόστα (τα προσθέτω στο
μίγμα, αφού πρώτα τα στραγγίσω από το σιρόπι της κομπόστας). Το
αποτέλεσμα είναι εξίσου ωραίο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, τα κεκάκια
βγαίνουν λίγο πιο γλυκά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Έχω φτιάξει την ίδια συνταγή, αντικαθιστώντας τα φρούτα του δάσους με 200 γρ. φρουτάκια από ανάμικτη κομπόστα (τα προσθέτω στο μίγμα, αφού πρώτα τα στραγγίσω από το σιρόπι της κομπόστας). Το αποτέλεσμα είναι εξίσου ωραίο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, τα κεκάκια βγαίνουν λίγο πιο γλυκά.