Για τον κιμά: Σ' ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τα
δυο είδη κιμά και το κρεμμύδι και ζυμώνουμε για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε
τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ζύμωμα για άλλα 5 λέπτα. Σκεπάζω το
μπωλ με μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει.
Βγάζω το μείγμα και πλάθω κεφτεδάκια βάρους
15-20 γρ. Βάζω νερό να βράσει σε μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνω τα κεφτεδάκια
και τα βράζω 3-4 λεπτά. Τα βγάζω και τα στραγγίζω σε χαρτί κουζίνας.
Για την ζύμη: Σε μια λεκανίτσα ρίχνω το
αλεύρι, το αλάτι και την ζάχαρη και ανακατεύω. Προσθέτω τη μαργαρίνη και
την τρίβω με τα δάχτυλα στο αλεύρι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και
ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη σχετικά μαλακή.Την πλάθω σε μπάλα και
την τυλίγω με μια νοτισμένη πετσέτα και την αφήνω μεχρι να κρυώσουν τα
κεφτεδάκια. Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγω την ζύμη και κόβω
με ένα ποτήρι νερού σε στρογγυλά. Βάζω στο κέντρο ένα κεφτεδάκι τυλίγω
καλά με τη ζύμη καλύπτωντας το όλο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180
βαθμούς. Μόλις τελειώσουμε με τα κεφτεδάκια τα βουτάμε στο ασπράδι και
το σουσάμι και τα αραδίαζω στο ταψί (σε λαδόκολλα)τα ψήνω στους 180
βαθμούς για 20-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.