Αφού ανακατέψω με το χέρι όλα τα υλικά μαζί,
αφήνω την ζύμη να «δέσει» για λίγο στο ψυγείο και στην συνέχεια πλάθω
ομοιόμορφα τα κεφτεδάκια. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σφιχτή
ούτε όμως και πολύ πλαδαρή. Σε περίπτωση που χρειασθεί, προσθέτω λίγο
γάλα ή λίγο βρώμη ακόμα.
Περνάω τα κεφτεδάκια από το αλεύρι και τα τοποθετώ σε μια πιατέλα μέχρι να ζεσταθεί το λάδι στο τηγάνι.
Προτού αρχίσω το τηγάνισμα πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το λάδι έχει ζεσταθεί καλά, δίχως όμως να έχει καεί.
Στην συνέχεια ρίχνω ένα-ένα τα κεφτεδάκια μέχρι να γεμίσει το τηγάνι και τηγανίζω σε υψηλή θερμοκρασία.
Τα κεφτεδάκια που είναι έτοιμα τα τοποθετώ σε
πιατέλα με απορροφητικό χαρτί ενώ μπορώ να τα διατηρήσω σε
προθερμασμένο φούρνο στους 100°C μέχρι να τα σερβίρω.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.