Καταρχήν σε
γάστρα που σκεπάζει βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Την σκεπάζουμε
και την βάζουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς.
Σε
ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα πλάθουμε
μπαλάκια τα οποία τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε και
τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Ανοίγουμε
τη γάστρα και βάζουμε μέσα στη σάλτσα τα κεφτεδάκια. Τη σκεπάζουμε και
τη βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου. Προς το τέλος προσθέτουμε νερό
(περίπου 3 ποτήρια) και αφήνουμε να βράσει ξανά.
Μόλις
είναι έτοιμο ρίχνουμε τα χυλοπιτάκια. Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να
ψηθούν και να μαλακώσουν (προσέχουμε το φαγητό γιατί ίσως χρειαστεί λίγο
νεράκι ακόμα κατά το ψησιμο).
Όταν πιει τα υγρά του είναι έτοιμο. Το σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα