Ζυμώνετε τους κεφτέδες σας και τους αφήνετε στην άκρη.
Κόβετε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Σε
αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε τα κρεμμύδια σε 2-3 κουταλιές βούτυρο,
μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά και να γυαλίσουν.
Σ’ ένα ταψάκι στρώνετε τα κρεμμύδια με το
βούτυρο, αφού τα αλατοπιπερώσετε. Από πάνω τοποθετείτε τους κεφτέδες.
Βάλτε και ελάχιστο βούτυρο πάνω από κάθε κεφτέ. Ανάμεσα ψιλοκόβετε και
1-2 σκελίδες σκόρδο. Ψήνετε ανάλογα με τον φούρνο σας.
Ετοιμάζετε την σάλτσα γιαουρτιού. Χτυπάτε
καλά τα αυγά. Τα ανακατεύετε με το γιαούρτι και το ξύδι και συνεχίζετε
το ανακάτεμα να ενσωματωθούν καλά τα υλικά.
Όταν ετοιμαστούν οι κεφτέδες τους περιχύνετε
με την σάλτσα γιαουρτιού, πασπαλίζετε με πάπρικα και βάζετε το ταψί στον
φούρνο, στους 180 βαθμούς για ένα τεταρτάκι περίπου, να πήξει η κρέμα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.